עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rtr,

http://www.theinquirer.net/?article=19893 LOL ניסוי מעניין אבל לא ממש מישתלם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ProWaffle,

ברשותי שני כרטיסי מסך Gtx770 4gb Hd7870 2gb. שמעתי שבdirect x12 ניתן להריץ אותם ביחד. האם אוכל לחבר את שניהם במערכת ולהריץ את שניהם כגוף גרפי אחד?

3. Started by The3DGod,

פשוט WOW :o http://www.tgdaily.com/2006/03/20/nvidia_sli_forphysics/

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by AVI.S.T,

כתוב פה את כל מה שהם אולכים להראות בתערוכה: http://origin-developer.nvidia.com/object/gdc-2006-sessions.html ופה משהו של ויסטה : http://developer.nvidia.com/object/windowsvista.html היא DX10?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. כותרת

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by NuKe007,

שלום לכם, יש לי מספר שאלות בקשר לעדכון הBIOS של הכרטיס מסך שלי. 1) איפה ניתן להשיג את העדכון האחרון לכרטיס שלי - GEFORCE 2 MX400? 2) מצאתי מספר עדכונים, אבל אף אחד לא נמצא עם הממיר שלי ליציאת הטלויזיה - CONEXANT, האם יש כאלה או שאולי אפשר לשנות את העדכון שיתמוך ביציאת הטלויזיה הזאתי. 3) האם כדאי לי בכלל לעשות עדכון שכזה??!?! :AR15:

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  7. Started by huber,

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/06/23/nvidia-cheats-3dmark-177 די צפוי האמת...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by elaydadon1,

כשאני לוחץ על זה זה כותב הגדרות התצורה של NVIDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות . אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי NVIDIA מה זה אומר ? ולמה אני לא יכול להיכנס ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shlomireuven,

ברשותי מעבד E8400 כרטיס של NVIDIA 9800GT מה ההבדל בבחירת ה PHYSX PROCESSOR במעבד או בכרטיס מסך? אני מעוניין במהירות, אז מה עליי לבחור? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by moshel7,

קיבלתי את ה- inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E אבל ב-CONTROL PANEL אין לי דרך לעקוב אחר טמפרטורת הכרטיס איך אני מוצא את הפונקציה של טמפרטורת כרטיס-המסך? האים יש תוכנה של NVIDIA שמראה את הטמפרטורה בכרטיס זה?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  11. Started by NetSpider,

יאללה תתחילו להוריד ... Download nVidia Detonator 40.71 9x Download nVidia Detonator 40.71 w2k/XP

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. NVIDIA DLSS 2.0 איך ניתן להשתמש בו לשיפור איכות תמונה באינטרנט לשפר איכות תמונה ביוטיוב ולא רק משחקים ? לשפר יותר FPS https://videocardz.com/press-release/nvidia-introduces-dlss-and-reflex-plugins-for-unreal

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. ובקיצור - לפי מה אני יודע מה עליי להוריד? את הגרסה הרגילה של הדרייבר או את הגרסה של ה64 BIT?

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by constantine16,

מתי אמור לצאת הדרייבר החדש של Nvidia?

15. Started by david2k,

כותרת* על מה אתם ממליצים לשים בהגדרות בדריבר לא שמשהו מפריע לי חוץ מדבר אחד אחרי העדכון של הדירקטס 11 של קרסיס המשחק לפעמיים מקבל כמה נפילת FPS לכמה שניות ומסתדרר אבל עדיין אני מרגיש ירידה משמעותית בFPS משחק על ULTRA עם 1680X1050 על מה אתם מליצים לשים למשל בהגדרות של נווידיה v-sync triple buffring וכל השטויות האלה וגם הגדרות במשחק עם לבטל או להשאיר V-SYNC דרך אגב כרטיס GIGABYTE GTX570 תודה מראש לעוזרים מסךsamsung 2233rz 120HZ 3D

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by TimoTy,

יש לי את הכרטיס msi-gforcefx 5900 ומישהו יכול להגיד לי מהם הדרייברים הטובים ביותר בשבילו ומה אני עושה איתם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by Salwaby,

שמעתי פה בפורום שהדרייברים החדשים של nvidia לא משהו , לא יודע למה קיצר אני רק רוצה לדעת איזה דרייברים כדאי לי להתקין , איזה גירסה אם לא ה 91

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by אור כהן,

נווידיה שחררה דריוור חדש לכטיסי המסך מתוצרתה! הוא כולל בתוכו גם את הPhysx 8.11.18. הוא פועל בWindows 7, ותומך בכל כרטיסי המסך מסדרה 6 ומעלה (וגם בGTX295 וGTX285!) בכל הרשת מדווחים שיפורי ביצועים גדולים, בינתיים לדעתי הוא דריוור מעולה ForceWare 185.20 XP (32-bit) ForceWare 185.20 XP (64-bit) ForceWare 185.20 Vista (32-bit) ForceWare 185.20 Vista (64-bit) התוצאה שלי ב3DMARK VANTAGE עלתה ב200 נקודות מהתוצאה הגבוהה ביותר שקיבלתי בו לאחר התקנת הדריוור הזה, הדריוור קבע רף חדש : התוצאה הגבוהה ביותר בעבר 180.44 התוצאה הגבוהה ביותר כיום 185.20 http://service.futuremark.com/resultAnalyzer.action?resultId=648463&resultType=19 המערכת שלי: Q9300 @ 3.125Ghz Asus …

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by SyndromE,

NVIDIA שיחררו היום דריבר WHQL חדש 180.48 PhysX System Software בגרסה 8.10.13 כלול. * הדריבר מיועד לכרטיסים מ-8800GS ומעלה. Exciting New Features: * Enables NVIDIA SLI technology on SLI-certified Intel X58-based motherboards with the following GPUs: GeForce GTX 280, GeForce GTX 260, GeForce 9800 GX2, GeForce 9800 GTX+, and GeForce 9800 GTX. * Enables NVIDIA SLI Multi-monitor support, giving you the ability to use two monitors with your GeForce graphics cards in SLI mode. Now you can easily switch between multi-monitor desktop mode and full screen 3D gaming mode. * Enables NVIDIA PhysX acceleration on a dedicated GeForce graphics card. Use one card for …

• 89 תגובות
    • 7.8k צפיות
  20. Started by GoSpAl,

איך ה NVIDIA GeForce 6150 SE לדעתכם הוא טוב מספיק כדי להפעיל טסט דריב או למשחקים טובים איך הוא? ???

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by שמנואל,

שלום. פירמטתי מחשב וכבר עם עליית הדוס ראיתי שמשהו בתצוגה מוזר מאוד. כשעלה הווינדוס ראיתי שלא ניתן כמעט לראות כלום על המסך, עיוות וצבעים משונים. פתחתי ומצאתי שהמאוורר של כרטיס המסך כלל לא עובד והכרטיס חם מאוד. לפני שאלך לקנות חדש - האם לפי נסיונכם הלך הכרטיס או שתיקון מאוורר עשוי לפתור את הבעיה ? על הכרטיס יש תו אחריות שנגמר לפני שנה לערך. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by CreativeX,

ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 MX 440 עם TV out. ניסיתי לראות את המחשב על מסך הטלוויזיה, ואכן הצלחתי, אך שאני מנסה להריץ סרטים אני לא יכול לראות אותם במסך הטלוויזיה, ובצג המחשב אני כן יכול לראות אותם. אני פשוט רואה את המדיה פלייר, ואיפה שאמורים לראות את הסרט רואים פשוט שחור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by cb,

שאלה פשוטה...כרטיס חזק?היי אנד?שווה לקנות כיום?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by silverpist,

יש לי בחירה בין 2 הכטיסים האלה במחשב חדש שאני קונה מבוסס CORE I5, מה לקחת????? אני אישית חובב יותר של רדון, ולא שמעתי על 465, שמעתי על 470 ועל 480 ובגלל זה אני קצת סקפטי, מישהו יכול לתת לי סקירה\דעה על שניים, מה יותר טוב, מה יותר משתלם. תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by nadaviz,

הכרטיס הנ"ל מגיע OnBoard על הלוח אם GA-M51GM-S2G של Gigabyte. למשהו יש נסיון איתו בתוכנות גרפיות כמו אוטוקד? האם הוא מספיק חזק בשבילן?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.