עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by uncommon,

רכשתי לאחרונה מסך Panasonic VT20 "50. מחשב העבודה שלי מ-2007 מבוסס GigabyteGA-965P-DS3+Intel E6300 עם הארד-דיסק 1 טרה. מאחר ובמוקדם או במאוחר אצטייד במחשב חדש, ולכן אני מעוניין ליעד אותו כקופסת בידור. אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI תומך Full HD 3D* עם יחס אטרקטיבי של עלות ביצוע , ושיוכל לשמש אותי עדין כתחנת עבודה על לגרפיקה כבדה כולל תוכנות תלת. *לא נראה לי שבנמצא סטרימר Full HD 3D

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by SimonSays,

שלום יש לי בבית מחשב עם המפרט הבא: לוח אם-MSI k8n Platinum. מעבד:AMD sampron. וזכרון 3 GB לא זוכר איזה דגם בידיוק. אני צריך כרטיס מסך בישביל פייסבוק-אתרי חדשות וקצת סרטים. עד-200 גג 300 שקל, אפשר גם יד שניה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by itay5618,

שלום יש לי תקציב של 1600 שקל לכרטיס מסך ואני רוצה לקנות באייבורי מערכת i5 750 p55a g55 620 w ss 4 ראם האם הכי כדי בתקציב לקנות מערך cf 6850 או יש משהו יותר משתלם ויותר חזק? דחוףף תודה

4. Started by mushon26,

מעוניין לעזור לחבר שרוצה קצת לשחק קצת במשחקים החדשים של היום CALL OF DUTY 3 / BATTELFIELD 3 יש לו מחשב עם מעבד i3 עם לוח אם H61 לא יודע ממש איזה דגם (אם זה חשוב אני אברר) 4G זכרון ספק ג'נרי אם אני לא טועה בין 300-500W אין לו בעיה לשחק ברזולוציות נמוכות (מכיון שבסכום האפשרי אין הרבה ברירה) בכל מקרה אני אשמח מאוד להמלצה. מושון

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ibm123,

שלום אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך חדש, לצורך משחקים. חובה כניסת DVI וכניסת HDMI תקציב באיזור ה 800 ש"ח מפרט מחשב נוכחי: intel E5200 2.5GHz 4gb DDRII 800 Asus P5KPL Enermax Tomahawk 405W 12cm Fan מחפש לקנות מאיזור ת"א-הרצליה והסביבה (בבקשה לא מ KSP.. חשוב שיהיה מקום עם שירות טוב שיהיה לאן לחזור לממש אחריות) תודה רבה לעוזרים נ.ב המליצו לי על Gigabyte GeForce GTX 460 וגם ה 560 אך ראיתי שרשום מינימום ספק של 500W עד כמה זה קריטי ?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by ithamar21,

שלום! יש לי בעיה עם המשחק BF3 שלאחר כמה דקות משחק המסך קופא ואני נאלץ לצאת ממנו! המערכת שלי היא: i5 760 OC 3.8 8GB DDR3 1333MHZ GB P55 UD3 רידון 6950 פתוח ל 6970 ו 460GTX 1GB בתור כרטיס פיזיקה. אני עם הדרייברים הכי מעודכנים לשניהם ועשיתי את הפריצה עם גרסה 1.5 החדשה. בדקתי מעלות אחרי המשחק וה 6970 על 84 מעולת שפה נראית לי הבעיה מה עושים? ה 460GTX על 33 ברגע שהמשחק קורס ואני יוצא כתוב לי שהכרטיס הגרפי הפסיק לפעול ושחזר את עצמו בהצלחה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הי, אני סטודנטית לאדריכלות, עובדת הרבה עם תוכנות מידול תלת מימד- ריינו וסקצ'אפ, מרנדרת בוייריי. לאחרונה יש לי כמה מקרים של רינדורים איטיים נורא או שקורסים באמצע הרינדור (באותם מקרים הרינדור מצליח להסתיים כשארני מורידה את איכות הרינדור ואת כמות הפיקסלים של האאוטפוט). אני שוקלת לקנות כרטיס גרפי חדש, התקציב הוא כ2000-2500 ש"ח. הרבה אומרים לי שקואדרו זה הכי טוב, אני לא באמת מבינה מה ההבדל בינו לפי ג'יפורס. המעבד שלי- intel core i7 950 3.07 GHz הכרטיס הגרפי שלי- Nvidia GeForce GTS 450 1G אשמח מאוד מאוד לעזרה בנושא!

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. אני שם לב שלפעמים בזמן משחקים התדר נופל, ואיתו גם הFPS. האם יש אפשרות לכבות את המנגנון הזה? כרטיס המסך הוא 6850 תודה!

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  9. אהלן, יש לי מחשב בן 7 שנים שסוחב יופי :] הוא לא למשחקים או אפשר להגיד שהוא מחשב סלוני אני רוצה לחבר אותו לLCD בהייץ' די וכך להנות מהסרטים שאני מוריד וכל זה יש כרטיס שהוא זול שהוא נטו מפיץ HD עם HDMI לAGP ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש לעשות שדרוג לכרטיס מסך שלי, בגלל שאני לא משחק יותר מדיי ולא מתכוון לבזבז הרבה כסף מצאתי בטרייד-זון את ה8800GT. ב200 ש''ח. לפי האתר HWCompare ה-8800GT יותר טוב מהכרטיס שלי ב26%. רציתי לשאול את הפורום מספר שאלות לפני שאני מחליט אם לקנות את הכרטיס או לא 1.האם השדרוג משתלם ב200 ש''ח? אני משחק פה ושם בעיקר במשחקי קווסטים למינהם ברזולוציה של 1440x900 בהגדרות בינוניות (גבוהות כשמתאפשר אבל הדגש הוא על הרזולוציה). 2.איך הכרטיס ב-OC? ניתן להגיע איתו לתוצאות יפות? כי אני יודע שיש כל מני גרסאות שכבר נמכרות כ-Super OC וכו'. האם אפשר להשיג תוצאות דומות ל-OC שמגיע מהמפעל? 3.יש לי ספק 400W Enermax (מפורט בחתימה ביחד עם שאר המיפרט). איך הוא יתמודד עם הכרטיס וה-OC?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by mazinya,

קודם כל המפרט שלי AMD X3 720 6 גיגה זיכרון ספק קורסאייר 450W מארז ANTEC 300 כרגע יש לי 4850 ואני רוצה להחליף ל 6850 1. מבחינת צריכת חשמל... האם ה 6850 חסכוני יותר מה 4850? יחזיק לי עם הספק? 2. האם תהייה בעיה להכניס את הכרטיס למארז שיש לי? 3. האם מבחינת מפרט המחשב, יהיה לי צוואר בקבוק כלשהו שהופך את קניית הכרטיס ללא כדאית? 4. שאלה אחרונה אך לא פחות חשובה.. התחממות הכרטיס. אני רוצה לקנות את הגרסה של SAPPHIRE שזה כמובן סטנדרטי בלי קירור מיוחד. האם אני הולך לסבול מבעיות התחממות של הכרטיס? תודה על המענה

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by maazg,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש בעל מעבד של אינטל - כנראה 2500 או 2600 שאלות שאשמח אם תספקו לי תשובות עבורן: 1. האם כדאי לי לחכות קצת ולקנות רק בעוד כמה חודשים- כי ראיתי כמה כתבות שיואות סדרות חדשות עוד כמה חודשים - סדרה 7000 למשל. 2. איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים הבאים: COD-MW3,BF3 , CRYSIS וכו' ברזולוציה הכי גבוה. 3. אני קונה גם כן מסך ואני לא יודע כמה זה משפיע על האיכות של כרטים המסך- כנראה שאני הולך על 2312 של דל. אשמח לתשובות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by d.c.n,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך sapphire hd 6970, בבדיקה בתוכנת speedfan ה GPU שזה הכרטיס מסך (תקנו אותי עם אני טועה ) מגיע ל 62 מעלות במאמץ רציתי לדעת האם זה תקין כי לי זה ניראה מוגזם למדי ! ושאלה אחרונה בתוכנה speedfan יש שורה שקוראים לה HD0 והטמפרטורה לאיזה חלק מתכוונים? תודה.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  14. כלומר, האם הכרטיסים יכולים להיות שונים מבחינת מעבד(של ATI)? מבחינת יצרן? האם זה מצריך תוכנה מיוחדת או שהדרייברים הרגילים יודעים לזהות זאת? תודה. עריכה: הבנתי שניתן רק מאותה סדרה, ניתן למחוק. תודה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. Started by orentz,

אהלן מחפש המלצה לשדרוג כרטיס מסך הרזולוציה שאני משחק 2560X1440 כרטיס שיש לי כרגע הוא HD 5870 ספק 500W של סיסוניק למשחקים כמו BF3 MW3 תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

היי, אני כרגע רץ עם: Intel Q6600 @ 2.4 Geforce 8800GT 4GB RAM מן הסתם הוא כבר מזדקן הייטב בביצועים במשחקים. השאלה היא האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך או לא? התקציב: 1500 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by סופגי,

למען האמת, המחשב שלי מעולה. הוא קצת איטי כי הוא מבולגן והמקום שלי אזל (גם בכונן C, אחרי שנשרף לי הכונן נייד לא היה לי לאיפה לרוקן את המחשב.. ) לאחרונה השתחררתי מהצבא, וגיליתי שהמחשב שלי עדיין מסוגל להריץ משחקים, אבל על הגדרות נמוכות יותר (את MW2 הרצתי על הכי גבוה) ואת BF3 כבר לא. פוטושופ מידי פעם היה מודיע לי שנגמר לי הRAM, ואבלטון (ליצירת מוסיקה) גם היא לא עמדה במשקל הVST. יכול להיות שפרמוט וסידור המחשב יוכלו לעזור, אך גם הוספת חלקים מסוג אחר יועילו גם. לצערי הלוח שלי לא תואם CrossFire או משהו כזה, ובכלל אני לא יודע אם להשיג כ. מסך נוסף מאותו דגם והחלפת לוח יעזרו- אנא עזרו לי ! פרסמתי הודעה בפורום מפרטים ונאמר לי לשאול בפורום כ.מסך כי אתם מבינים פה בע…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by nirock,

http://3dmark.com/3dm11/2258271 התוצאה נמוכה? בוצע OC גם למעבד וגם לכרטיס מסך... ושאלה בנוגע לטמפ' - 50 מעלות במעבד (i5-2500), ו 60 מעלות בכרטיס מסך (GTX570), זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by Paci,

שלום , מאז שהתקינו לי את הGTS 450 לפני חודש בערך אני חווה קריסות מעצבנות בזמן גלישה באינטרנט ובעיקר במשחקים, הקריסות זה מסך שחור ואחרי כמה שניות רשום שהמנהל תצוגה קרס והתבצע שחזור בהצלחה. עכשיו ראיתי שזה יכול להיגרם שאין מספיק מתח לכ מסך , והורדתי את התוכנה MSI AFTERBURNER אבל המד של המתח נעול ואפילו שסימנתי אותו בהגדרות עדיין הוא נעול שם. קראתי קצת ואמרו שכדי לשנות את המתח של הכרטיס צריך לעשות FLUSH ל BIOS שלו כי היצרן נעל את זה , משהו כזה. עכשיו הדרך הזאת מאבדת את האחריות , אז יש דרך אחרת או שפשוט ללכת לחנות ולקוות שהם יצליחו לתקן? תודה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  20. Started by RobiNooB,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131378 משום מה תמיד כרטיסים של POWERCOLOR הם הזולים ביותר ... מעוניין בכרטיס הזה מחו"ל (דרך חבר) אך מכיוון שזה מחו"ל האם אפשר לסמוך על חברת POWERCOLOR בתור מוצר אמין ? יש לי נסיון בעיקר עם SAPPHIRE ולא התקלקל לי בחיים שום כרטיס שהיה לי שלהם..... תודה ! נ.ב הכרטיס עולה כ600 שקל ...האם יעצר במכס ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי ל GT560 ויש ברשותי ספק כח של HEC 550 CM , האם הספק יעשה את העבודה או עלי להחליפו ? בנוטסף אני משדרג גם את המעבד (2500K) והלוח (GA-Z68X-UD3P-B3G) . תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. יש לי Q8300 8 גיגה זיכרון 2 הארדיסקים לוח אם Giga-Byte GA-EP43-S3L ספק 500 של סיסוניק מארז אנטק 300 האם יש כרטיסים מודרנים שלא יתאימו מבחינת גודל מארז\ספק\כניסת לוח אם?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by Mr.positive,

טוב אז האמת שאני עובד עכשיו עם מחשב מאוד ישן שבזמנו עלה 6000 שקל ;D (2006 אני חושב) ואין לי זמן למשחקים בכלל. אבל חשבתי לעצמי אולי יש אפשרות לדחוף איזה כ.מסך חדש בלי ליצור צוואר בקבוק גדול מידי,איזה 6850 או משהו אני עובד עם מסך 2311h על רזולוציה 1080X1920.

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by Gamer-Emperor,

היי חבר'ה, יש לי את המחשב הבא: * לוח אם P5B *E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsair אני מתכוון בעתיד לקנות מחשב רציני, אבל לעכשיו - אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי, בשביל להריץ את כל המשחקים שפספסתי ב3 שנים האחרונות. תמליצו לי על כ. מסך טוב, שפשוט יחזיק לי בצורה סבבה את המשחקים של היום, ובצורה טובה מאוד את המשחקים של ה3-4 שנים האחרונות.אני צריך גם להוסיף עוד 2 ג'יגה למחשב, נכון? אם כן, איזה? אני אפילו מוכן להחליף את ה2 שיש לי, ב4 GB חדש לחלוטין מסדרה חדשה, גם ככה המחירים נמוכים.התקציב לכרטיס מסך - 800 - 1200 ש"ח, מותר לחרוג, אפילו לפחות מ800, למרות שלא נראה לי בכלל שצריך? משהו אחרון, אני משתמש בWindows 7 32Bit - לאחר שאני אשיג 4GB, ל…

25. Started by h_yoav,

מישהו יודע מתי מתוכננים לצאת כרטיסי מסך זולים יותר מאשר ה8800 שתומכים בDX10? אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לחקות בשבילם וכמה זמן צריך לחכות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים