כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת לגבי איזה משהו קטן עם יש לי PCI EXPRESS 2 ואני רוצה לשדרג כרטיס מסך הכרטיסים החדשים יתאימו לי למשל אחד כמו R9 280X שהם כבר ???? PCI EXPRESS 3 המערכת שלי: לוח אם P55-US3L מעבד I7 870 ספק כוח ENERMAX 850 זיכרון 8 GB
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
התוכן בכותר. שיהיה מחיר נמוך ככל האפשר , שיהיהAGP, וזהו... תודה ענקית לכולם.
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
אהלן, יום ראשון כנראה אזמין, ואם יהייה במלאי אז אולי אתחדש, בHD4850. אז יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. האם הוא מתאים ללוח שלי: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1181&modelmenu=1 ואם כן, הוא לא יוגבל על ידיו? 2.התקציב שלי הוא 900 ובחרתי בכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4499 מה אתם אומרים על הבחירה שלי? הייתם לוקחים משהו אחר?(קחו בחשבון שחשוב לי השקט) ובבקשה לא להציע לי את ה9800GTX+ של twintech דגם הXXT שאין עליו שום בנצ'מרקים וגם אם הוא "טוב יותר" מ4850 אני לא אחד שעושה חשבון ל3 FPS לפה או לשם. 3.לגבי הקירור של הכרטיס שבחרתי, הוא דוחף אויר כלפי המעבד הגרפי או מוציא אויר?למה אני שואל? כי כרגע יש לי מאוורר מתחת ל…
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש סוג RTX 2080 SUPER ASUS כרטיס מסך ישן שלי היה GTX 1050 TI עשיתי ניקיון של שאריות דרייברים ישנים דרך DDU אבל עדיין משחקים שבה אני משחק נתקעים ויש מסך שחור אני יודע שזה בעיה נפוצה אבל עד כך אין פתרון? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT .... עכשיו הכרטיס דפוק. יש אחריות 3 שנים. לפני חודש שלחתי אותו שיחליפו או יתקנו... הם "תיקנו" ... עכשיו אותה תקלה חזרה על עצמה ואמרו לי שיש בעיה להביא לי כרטיס מסך חדש מאותו דגם כי לא מייצרים אותם יותר. אני בזמנו שילמתי עליו 900 שקל ... עכשיו אני רוצה לדעת מה מהכרטיסים של NVIDIA משתווה ל9800GT שהוא כרטיס מצויין שהפעיל לי כל משחק על ההכי גבוה. GTX460 ניראה לי בסדר.. מה אתם חושבים?? אני רוצה לבוא להגיד להם שלא יהיהו הפתעות
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מה יותר טוב ASUS-V8200T2 Deluxe Geforce-3 64 Leadtek GF 3 Ti 200 128MB DDR ? (הלוח הוא גם של אסוס P4T-E, אז אולי יש את העניין של תאימות או משהו כזה ?)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מסכי LCD 17" איכותים יש בארץ? מבחינת מחיר אני עוצר בבערך 500 דולר, חשוב שיהיה לו DVI וממיר מזה לVGA (תגידו גם כאלו שאין להם) עדיפות לכאלו עם USB. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב חדש בקרוב ועלו לי כמה שאלות תוך כדי תכנון המפרט, 1.האם-DirectX 10 כבר יצא? 2.האם-DirectX 10 הוא ל-Windos Vista בלבד או שהוא מתאים גם ל-XP? זהו זה הכל בנתיים עם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך או ישאל עוד . למה אני שואל? פשוט אני רוצה לדעת אם אני צריך את-Vista לDirectX 10 או שאפשר גם ב-XP כי אני מתכוון גם לקנות מערכת הפעלה חדשה אז אם אני צריך את Vista אני צריך להכניס למפרט עוד קצת RAM (יותר נכון להכפיל מ2GB ל 4GB מכיון שאני מכיר הרבה אנשים שיש להם Vista וזה רץ להם טוב רק אחרי ששינו לא 4GB RAM. כן אני יודע שחפרתי בכל מקרה... תודה מראש לכל מי שיעזור, עמנואל.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אם יש לי כ.מסך עם TVOUT ואני רוצה נגיד להפעיל וויאנמפ ולראות אותו ביציאת VGA הרגילה ואת הפלאג הוויזואלי להקרין ב TVOUT בו זמנית זה אפשרי???? (הכרטיס המדובר הוא Ati RageII+ PCI 8MB )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במפרט ייצרן רשום שהלוח חייב לתמוך ב NVIDIA HybridPower- enabled האם הלוח Asus P5N-D תומך בכרטיס ובSLI-??
-
- 51 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על הפאנץ' העיצובי.. אני מחפש מסך שחור.. למישהו יש פה מושג איזה דגמים אני יכול למצוא של מסכים שחורים 19" שטוחים (CRT) ..ועדיפות לטרינטרון תודה !! (מכיר רק IBM P97/IBM G96 וגם לסוני אמורים להיות)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיה במחשב!! קיבלתי ב3DMARK01 רק14,605 יש לי AMD 2500 SAMSUNG 3200 R9800P 256BIIT עשיתי בדיקה לכרטיס מסך קיבלתי 5515 למה קיבלתי כצת נקודות ראיתי אנשים שקיבלו עם AMD 2500+R9700P 17,000!! ... :'( זה גרוע!!! איך אני מסדר את זה? זה מחשב חדש :'( :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג כרטיס מסך למחשב קיים למשוך אותו עוד קצת זמן. מחיר: עד 500 ש"ח לוח אם: gigabyte GA-965P-S3 [table][tr][td]מעבד INTEL Core2Duo (CONROE) E6400 2.13GHZ 2Mb SHARED CACHE 3Y זיכרון: 2 GB ספק: צריך לקנות חדש נשרף (מה מומלץ?) כרטיס מסך נוכחי: x1950pro מסך: dell 24" משחקים: pro evolution 2011, dragon age 2 תודה, דני [/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה רציתי לדעת את דעתכם לגבי geforce 4mx 440 שקניתי לא מזמן....... אני יודע שזה רחוק להיות מכרטיב high-end אבל זה משיכולתי לקנות בכסף שהיה לי ועוד שאלה האם הוא יותר טוב מרדאון 7500le או 7500 רגיל?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי חברה צריך עזרה לגבי בחירה של כרטיס 7300GT לאחר שקניתי את המחשב (e6300/intel946) גיליתי שהמוכר נתן לי 7300LE מתוצרת (LEADTEK) (וזאת לאחר שסוכם על GT) לאחר שגיליתי ודרשתי שיחליף לי הוא שם לי כרטיס של inno3d 7300 GT.(כנראה יותר זול) מהSPEC שמצויין באתר היצרן לא ראיתי הבדלים משמעותיים בין החברות. מה לדעתכם עדיף של LEADTEK או של inno3d? ראיתי בפורום הרבה בעיות עם inno3d תודה
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי חברים. מישהו יכול לתת הסבר הגיוני למה שהולך פה עם הדור הנוכחי של כרטיסי המסך? נווידיה יצאו עם דור חדש שמציע קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם. כולם כבר הרעיפו עליהם שבחים ורצו לקנות את הכרטיסים ואפילו לא נתנו צ'אנס לAMD להראות מה יש להם בשרוול. ואז AMD הכריזה על הכרטיסים שלה, וגם היא מציעה קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם! איך זה יכול להיות? הרי זה לא הגיוני להניח שAMD ראו את הקפיצה הגדולה של נווידיה ואמרו טוב חייבים להפציץ הפעם... לוקח הרבה זמן לפתח דברים כאלו, מה שאומר שזה היה להם בתכנון הרבה זמן זמן. אז השאלה שלי היא, איך יכול להיות ששתי החברות מציגות ביחד קפיצות כל כך גדולות? יכול להיות שזה נובע מגורם שמשותף ל2 החברות? (אולי זכרונות…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3977 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4705 תראו איזה מחירים ובאנדל יש בשני...אבל אני לא ממש מכיר תכרטיסים שלהם בכל מקרה תמליצו לי מה לקחת
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן 7800GS זה הכרטיס החדש לAGP... ליותר מידע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161849.0 אכשיו אנחנו יודעים שהכרטיס יהיה עם 16 צינורות עיבוד... 350MHZ לליבה ו 1GHZ לזיכרונות... (הנתונים של 6800GT ) להזכירכם זה יהיה הכרטיס החזק ביותר ל AGP... המחיר יהיה 280$ !!! http://www.tweakpc.de/?news_id=8989 הקישור לא יודע באיזו שפה...אבל אפשר להסתדר (מוזר שהנתונים הם של 6800GT...והכרטיס יהיה הכי חזק.)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר לHOT (לא ממש רלוונטי) יש לי מסך LCD למחשב האם קיימת אפשרות לחבר את הLCD לכבלים בלי לרכוש כרטיס טלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה כרטיס מסך חדש לאחר שלצערי לפני כחודש - חודשיים נשרף לי הקודם וכרגע אני עם הגיפורס 4 הישן שהיה לי במגירה זרוק כמה שנים :\ הייתי רוצה המלצה איזה כרטיס לקנות מסוג agp , אין עדיפות מסוימת לנוידיה או ati. יש לי מעבד amd 3200 64bit 939 pin לוח אם :DFI LanParty UT nForce 3 Ultra-D זיכרון : 780 מהירות 400 ddr 1 אבל אני קונה עם הכרטיס מסך עוד 512 (בנוסף ל 700 שקל שאני משקיע על הכרטיס מסך אני משקיע עוד על הזיכרון - זה לא חלק מהתקציב של הכרטיס מסך ). שמתי לב שה HD 2600 PRO 512 mb של ספיר עולה רק 580 ש"ח והוא תומך DX10 , מה אתם אומרים עליו ? יש לכם משהו יותר טוב ממנו להציע לי ? כמו כן , הבנתי שבקרוב יוצאים לשוק כרטיסים חדשים , זה אומר שהמחירים יירדו ? כך ששווה לחכות…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הכרטיס הזה הוא טוב? ATI HD 3870 512 MB אני יודע שיש יותר טובים ממנו אבל הציעו לי אותו במחיר טוב ורציתי שתגידו לי מה דעתכם עליו? שיריץ לי משחקים על גרפיקה טובה שנתיים-אולי שלוש
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אחת מהבדיקות הרציניות הראשון שבצעו לטכנולוגיית הSLI בין היתר נבדקה האפשרות 6600GT*2 VS. 6800GT*1,התוצאות די מפיעות ומעניינות. מומלץ לקרוא: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2258&p=1
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-