כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://folding.stanford.edu/ מה התוכנה הזאת עושה , הייתי באתר ועדיין לא מבין
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום רב! אני משדרג את המחשב שלי סוף כל סוף ויש לי שאלה, ראיתי שיש בנועה את הלוח האם+כרטיס המסך ה Gigabyte GA-K8NXP SLI + 3D1 660GTx2 וזה נראה מאוד מבטיח בביקורות וגם עולה בערך כמו כרטיס 8600GT אז מה אתם אומרים? לא עדיף להשקיע על לוח אם מצויין וכרטיס מסך שהוא נראה לי ממש ממש טוב? כאילו כספית זה נראה כדאי מאוד..יש הצעות? אגב אני קונה גם מעבד Athlon 64 3200 כנראה סוקט 939. ומסך שטוח כנראה 710T של סמסונג למרות שהבנתי שה913N יותר עדיף (8MS וכו'), יש בכלל 913T או שעדיין לא יצא? אני מעדיף DVI
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע קניתי 260GTX והביצועים של הכרטיס הם קצת נמוכים למשל בfarcry2 אני מקבל 36fps מומצע ברזולוצית 1024*1280 אני יודיע שהכרטיס מסוגל להרבה יותר מזה( 55 ממוצע ) אני לא יודיע את הסיבה האם יש לי צוואר בקבוק : המפרת שלי הוא : C2D 6750 2GB RAM DDR2 800MHZ 500GB HDD 550W PSU CIFHTECA הרזולוציה שלי היא 1024*1280
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
תראו אני לא יודע אם זה עד כדי כך חשוב כדי לפתוח אשכול על זה אבל אני התקשרתי לחיון אתמול ובמפורש אמרו לי שהשמועה על כך שסמסונג מחליפים רק אחרי 20 פיקסלים הם בושה וחרפה וממש לא נכונה. סמסונג מחליפים מסך לאחר 8 פיקסלים שרופים ולא לאחר 20. במקרים מסוימים הם אף מחליפים לאחר 4, כך שהשמועה שהופצה לא נכונה. שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז ככה נתחיל בזה שאני יושב על סלרון 1200 עם 384 SDRam יש לי כרטיס מסך: PALIT GeForce 400mx - 64 SDRam חבר שלי שיחק במשחק : C&C Generals כמובן משחק לא כבד במיוחד ולא דורש ביצועים כל כך רציניים של המחשב. שיחק שיחק הכל טוב ויפה אחרי 2-3 שעות של משחק רצוף התחילו תקיעות קלות, שמתי את היד על לוח הקירור ושמתי לב שהוא רותח! הצמדתי לו מאוור 80 עם היד לכמה דקות, המשחק שוב עובד חלק. מוריד את המאורר שוב הוא נתקע.. חיברתי מאורר קטן (40ממ) על לוח הקירור ממעבד סלרון 366 ישן. התחבר בקלות, המאורר עובד, לא יודע עד כמה הוא עובד טוב אבל הוא מסתובב זה בטוח אני רוצה דרך כלשהי (תוכנה או משהו) לבדוק את ביצועי הכרטיס מסך שלי.. יש דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישה יכול לומר לי מה זה הכרטיס סמור הזה ?? חח אני לא מבין מה זה כרטיס מסך או קול ?? http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=50 יש מצב זה סתם חרטה, בלוף, שקר.. בקיצור אם מישהו יודע שיגיד oO. ונ.ב תגובה ראשונה שלי לאחר 18 שעות במערכת :<. ו... תודה לכולם! תמונה: http://www.creativex.co.il/terminal/creative/images/RX9800_400_400.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב הראשי אני משתמש ב crt של viewsonic המסך כבר בן 5 כל מה שאני קורא על lcd מבחינת שימושי גרפיקה ומשחקים זה לא מספיק מה גם שיש הגבלה לרזולוציה מסויימת שזה מעצבן הפלוסים של lcd מובנים(היום הזמנתי L1750B ) אבל הטכנו' הזו מוגבלת לשימושים די סטנדרטים(צודק?) יש טכנו' חדשה שתהווה תחליף אמיתי ל crt?? בעתיד הקרוב?? יש למה לחכות או להתפשר על lcd מהשורה הראשונה?
-
- 67 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז כך נכון לעכשיו אני משתמש בדרייבר 75.90 עם אתם ביאם לשאול עם מחקתי את הכול כמו שצירך עם התוכנות למחיקה למינהם וכו וכו לפני שהתקנתי את הדריבר הנוכחי אז התשובה היא לא כאילו עשיתי רק עידכון דריבר והסיבה שאין כוח וגם כך אני מיתכוון לעשות פירמוט.... דבר שני מישום מה התוצאות שלי לא ניראות לי בכלל.. אז מישהו יכול לעזור.. אז עכשיו אני מישתמש בקרור של זלמן עם בלוק קרור של דנגר דן וכול זה רק לכרטיס מסך... מפרט.. 6800 אולטרה של אלברטון ליבה 480!!!!! זיכרון 1300!!!! ודגש גדולל לזה הגעתי עם האוברקלוק של הדרייבר כאילו בלי כול הטוייקים למינהם שאפשר לעשות עם ריבהטיונר וכו וכו רק לידע כללי לפני הקרור מיים הדריבר אחרי ליבה של 450 וזיכרנות של 1200 הייה עולה לי הודעה של שגיאה ועכשיו עם …
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך. כרגע אני מוכן להשקיע כ 500-600 ש"ח. מה הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחיר כזה? כרגע אני בהתלבטות של X700(ראיתי של שפיר עם 512 מגה) מול GF7300 מול רדאון 1300 של גיגהבייט עם 256 מגה ...יש עוד מתחרים בטווח מחירים הזה? אשמח להמלצותיכם , תודה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני מעוניינת לדעת מה ההבדל בין מסכי סמסונג 730B ו740B וכמו כן אודה לכם אם תמליצו לי על מסך מחשב בתקציב של עד 1,500 ש"ח אם אפשר לקבל הסבר לאדם הפשוט שאינו מבין במונחים מקצועיים אך מאד מעריכה את האתר הזה כאתר לאנשים שמבינים בתחום, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לפתור בעיה מאד מעצבנת שיש לי עם ה 4850 בויסטה. (לא בעיה חדשה בכלל. היא קיימת מאז שעברתי לויסטה) יש לי שני מסכים שמחוברים לכרטיס (לא במצב CLONE) - אחד זה מסך 19 ברזולוצייה של 1280X1024 ואחד זה 32 ברזולוציה של 1360X768. ב XP, כאשר הייתי מחליף בין הצגים הדרייבר היה זוכר את הרזולוצייה הרלוונטית לאותו צג ולא היתי צריך לעשות שום שינוי. ב VISTA, לא כך המצב. משום מה מערכת ההפעלה, או הדרייבר, מתעקשים להתפשר על רזולוצייה שתתאים לשני הצגים - כלומר 1280X768. ואז כשאני מחליף בין הצגים אני חייב כל פעם ללכת ולשנות לרזולוצייה של אותו מסך. למה זה כזה מעצבן? כי אני לא יכול להשתמש בקיצורי ה HOTKEYS. אני חייב לפתוח את הדרייבר לבחור את המסך השני ואז לאחר מכן לשנות את הרזו…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב, אז ויתרתי על הרעיון לקנות LCD, לא נראה שאפשר למצוא אחד טוב ב-3500 ש"ח אני אחליף את ה MAG 17 אינץ הישן שלי ב- 19 אינץ חדש, והקצבתי 1700 ש"ח לנושא ראיתי את MAG PF ו MAG FS (הראשון FLAT) בפחות מ-1400 ש"ח, האם הם טובים? (הייתי די מרוצה מהMAG הישן שלי) - הייתי שמח לשמוע מאנשים שיש להם את הדגמים הנ"ל תודה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום שמי שי ואני נמצא בהיתבלטות מאוד קשה לגבי קניית כרטיס מסך...אני רוצה לדעת איזה מהכרטיסים האלה כדי לי לקנות : 1.ATI Radeon HD3850 2.Nvidia GeForce 8800GT 3.Nvidia GeForce 9600GT אני רוצה שתמליצו לי רק איזה אחד משלושת אלה כדי לי לקנות... המפרט שלי הוא : 2GB DDR2 RAM Intel Core 2 Dou E6750 Enermax Liberty 400W תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תראו יש לי 7300GT ,הכרטיס מצויין אבל רצתי לדעת בכמה ישפר אותו OC ?כי ראיתי באתר אחר שהוא מצויין לOC
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מאחר ובלוח אם שלי יש כרטיס מסך וכרטיס קול מובנים, הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה אי פעם שיחק עם כרטיס מסך מובנה, אפילו בתור פתרון זמני עד שהיה לו כרטיס מסך חיצוני. מאחר וכל המשחקים שלי (מהמחשב הישן) התאימו ל- FX5200 AGP ועד ששדרגתי ל- 7600GS AGP החלפתי הארד דיסקים והלוח כבר עשה את שלו, לא הספקתי אפילו לקנות משחקים ל- AGP7600GS ולכן כל המשחקים נשארו במגבלה של FX5200 AGP. הלוח שלי הוא BIOSTAR 945GC M7-TE (להזכירכם, אני משתמש במחשב של ג'ון ברייס). ראיתי שמאחר והד ארצי פושטים את הרגל, אז יש המון משחקים טובים ברבע מחיר: crysis, c&c3, nfs prostreet ועוד רבים וטובים. אני יודע שההגדרות יהיו די חלשות והרזולוציה תהיה הכי נמוכה שיש, אבל עד שאקנה מחשב חדש לפי המפרט שהרכבתי, חשבתי לנ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב זה: GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail זה: Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III RETAIL או זה: PNY GeForce 6600GT PCI-E 128MB DDR III
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך GTX660, בעל 2 יציאות DVI, אך שמתי להבדל קטן בינם. האם יש הבדל? , ומה יותר עדיף? http://hwzone.co.il/community/attachment.php?attachmentid=9141&stc=1&d=1438978448 תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה קורה? לבנתיים אני משוטט באתר לא מקצועי...מחפש תשובות פה ושם...ומקבל כלום. אז באתי לאתר יותר מקצועי, לפה... יש לי כמה שאלות... היום שיחקתי BF1942 ופתאום אני שומע רעש כזה מוזר כמו רישרוש ואז אחרי כמה זמן המחשב עושה לי ריקונקט... אז או שזה בעיה במאוורר (איך בודקים? אני לא רוצה להסתבך בלפתוח את המחשב וכל זה...אבל אני יכול לנסות...) או שהכרטיס מסך מתחמם יותר מידי... (ומה עושים בקשר לזה?) זה לא רק על באטלפילד, זה גם OFP...אבל כל שאר המשחקים עובדים לי מצויין. (UT2003, AA:O, AVP2) ואיך בודקים את החום של הכרטיס מסך? עוד שאלה: יש לי GeForce FX 5600 וכולם אומרים לי שזה כרטיס גרוע...לבנתיים הוא עובד לי מצויין...אז מה בעצם הקטע של הכרטיס? הוא באמת גרוע? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בזמנו, בתקופה שהוודו 2 שלט בשוק ונחשב לכרטיס הכי חזק שיש, הייתה אפשרות לקנות 2 כרטיסים ולחבר אותם בשביל להביא לתוספת ניכרת בביצועים - הרעיון הזה עבר מהעולם ?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
טוב יש לי לוח עם AGPX4 ואני רוצה לדעת כמה הבדל יש בין AGPX4 ל AGPX8 בכרטיסים הכי מתקדמים היום (5900 ו 9800)
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לפני כשבוע שאלתי איזה כרטיס מסך עדיף X1800GTO או 7600GT.... בפירוש נאמר לי כי X1800GTO טוב הרבה יותר מה7600GT...לא רק זה אלא שגם בביקורת שפירסמתם על הX1800GTO רשמתם ש1800 עדיף על ה7600.... אבל עברו כמה ימים.....והנה ביקורת חדשה פה באתר (אחלה של ביקורת אגב, שבחים לכותב! כן ירבו ביקורות נוספות ;D) שאומרת בדיוק ההפך..שלמרות ש7600GT בעל 128BIT הוא עוקף את הX1800GTO בעל ה256BIT בהרבה יותר..... בדקתי פה בפורום...וגם בפורום רשום שX1800GTO טוב הרבה יותר מה7600GT... אז מה נסגר? למה החוסר תאימות הזאת? מתי תחליטו מה עדיף? נא לעדכן בהתאם את הכרטיסים לחודש יולי...תודה..!
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון עם מסכי LCD מסוג CMV ? איך החברה נחשבת ? ואיך המסכים שלה ?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. 6200 softmod http://www.vr-zone.com.sg/?i=1907&s=4 2. 6800 softmod http://www.comeapart.com/6800.php http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1750 .3 ATI softmod 9800-9500 http://www.techpowerup.com/softmod/faq.php הדרייברים המומלצים להפעלת ה softmod ב כרטיסים של ATI http://www.omegadrivers.net/
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל, ואני נוהג להתקין מדי פעם את גירסאות הדריברים החדשות שיוצאות - מה שרק מאט את ביצועי הכרטיס. לכן חשבתי שעדיף לי להתקין גירסאת דריברים ישנה יותר, על מה אתם ממליצים? והאם הגירסאות דריברים החדשות אמורות להועיל לי באספקט אחר חוץ מהמהירות?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-