עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OutRaGe,

איך הכרטיס הזה יהיה למשחקים במפרט בצד עם תוספת של 1GB ראם ? תודה מראש

2. שלום חבר'ה! טוב, אז אחרי שחרשתי אותו קצת, חקרתי והגעתי למסקנה שלא צריך יותר ממנו אני בא לשאול אתכם שאלה אחרת ,הקירור המיפלצתי שלו. הוא טוב? תמונה בהמשך. אני שואל את זה כי אף אחד לא ממליץ פה על הגירסה של MSI ומשום מה נראה כאילו הקירור של הגירסה הנ"ל הוא הכי מסיבי וטוב ,42 מעלות במנוחה ומקסימום 53 עם OC בהפעלת מישחקים כמובן, יש סיבה מיוחדת שלא ממליצים עליו פה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  3. רכשתי לפני כמה ימים כרטיס HD7770 ולהפתעתי אני לא מצליח לחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה. מסך המחשב שלי מחובר בחיבור DVI, את הטלוויזיה (32LE220E SHARP ) אני מנסה לחבר דרך כבל HDMI. המחשב בכלל לא מזהה את הטלוויזיה בכלל וכמובן שאין תמונה בהתאם. חברתי את המחשב הנייד שלי למסך הטלוויזיה דרך כבל HDMI וזה עבד בלי שום בעיות. מזה אני מבין שהבעיה היא בהגדרה של המחשב. לצערי לא מצאתי פתרון. מישהו יכול לסייע לי

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by devilh,

אני קונה מחשב -ולחנות לא היה את הכרטיס מסך שאני רציתי (SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL) אז הציעו לי את הכרטיס הזה : MSI NX 8800 GTS t2d320e OC PCIe לא מצאתי ביקורות באינטרנט או חנויות ברשת(בישראל) שמוכרות אותו(ולכן אין לי השוואת מחיר) אני אשמח לדעת איך הוא בהשוואה לספרקל אייס שאני רציתי,מחיר מומלץ והאם בטוח כדאי MSI? (יש לי ניסיון עבר גרוע עם לוחות אם שלהם) תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. האם להחליף את ה6600GT ב7600GS למרות שהוא DDR2? ואני מתכנן לעשות OC.. אז מה עדיף? להחליף ל7600GS או להשאר עם ה6600GT? תודה

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by firemebad,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו , אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 שיש לו אופציה של SLI אולי לשמוש עתידי , מס' שאלות: 1. האם הלוח יכול לעבוד בתצורת SLI למרות שהכרטיס הוא של MSI ? ( במידה ויש לי שני כרטיסים תואמים כאלו ) 2. איזה משני הכרטיסים טוב יותר ובעל יכולת גם של אוברקלוק טובות יותר ? 3. אני לא יודע אם השיקול של לקחת כרטיס שתומך ב SLI באמת שווה כי אני לא יודע אם בעתיד יהיה שווה להוסיף עוד כרטיס כזה או שבכלל שווה לקנות כרטיס טוב יותר. מה דעתכם ?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל, האופצייה הקיימת היא להחזיר את ה - NX7900GT ולהוסיף 150 ש"ח בערך ל - 8600GTS? מה מבין שניהם עדיף לקחת? או לחלופין: האם כדאי לשדרג? השימוש הוא משחקים כגון: CNC3, COMPANY OF HEROES, ועוד כמה משחקי מרוצים וספורט. אני לא מתכוון להשתדרג לויסטה בשנה הקרובה, ובעוד שנה אני גם ככה מחליף את כל המחשב (לא מדובר במחשב שיש לי במפרט שמפורסם פה, מדובר במחשב אחר), בתודה מראש לכל העוזרים.....

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  8. כרטיס של חברת - MSI ה...Geforce 7900GTX שהוצג בתערוכת CeBIT 2006 כולל מבחני ביצועים http://www.pcstats.com/ArtVNL.cfm?articleID=1930

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  9. היי ראיתי בפורומים שיש בעיה עם כרטיסים שמומהרים (OC) מהחברה עצמה, האם זה נכון, כי אני הולך לקנות כרטיס כזה היום , תודה רוני

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by immolation,

שלום, כבר הרבה זמן אני מתכנן לקנות כרטיס חדש. כרגע אני שוקל לקנות אחד מאלה. ברור ש760 הרבה, אבל הרבה יותר טוב, פשוט אני לא יודע האם היתרון שלו באמת שווה 530 ש"ח... MSI r9 270x gaming, 1000 ש"ח MSI 760 Hawk, 1530 ש"ח. אני רוצה לשחק ב- Battlefield3/4 על Ultra, עם רזולוציה 1920x1080. למחשב שלי יש מספיק כוח (גם מבחינת הcpu וגם psu) ומספיק זיכרון. מה דעתכם? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by m_g,

קניתי כרטיס מסך msi r9 280x אחרי שהתקנתי והורדתי דריברים נכנסתי לכמה משחקים ושמתי לב שיש מין זמזום מהכרטיס מסך זה נשמע רק במשחקים, כשאני יוצא מהמשחק הזמזום מפסיק מיד. וכשאני מזיז את העכבר צליל הזמזום משתנה לפי תנועות העכבר. חוץ מזה עובד די בסדר רק קצת מציק הזמזום הזה.. בעיה ידוע? יכול להיות שהמוצר פגום?

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by muchoman,

נקנה לפני כשנה בtms, כשקיבלתי אותו הוא היה על 35-40 בidle ו85 על max load(אני מדבר על שעות של bf4 ומשחקים כבדים) היום הוא תמיד על 50 בidle ועולה בשניה ל94 אפילו שאני שם סרטונים ביוטיוב. (בCSGO תוך דקה הוא עולה לי לטמפרטורה הזאת) ניקיתי אותו עם ספריי אוויר, ניסיתי לחזק את הברגים של הheatsink, מבחינה תוכנה אני על הbios הכי עדכני של msi ועם הדרייברים הכי חדשים. אני יודע שקיץ עכשיו וחם והכל, אבל אני לא חושב שזה סביר מה שקורה עם הכרטיס, במיוחד שזו גרסאת twin frozr ולא רפרנס. אני מפחד שהוא ישרף בקצב הזה. וגם כשהכרטיס מגיע ל90 מעלות הclock שלו יורד וזה פוגע קשות בביצועים. למישהו גם יש את הכרטיס הזה ויכול לפרסם נתוני טמפרטורה? אתם חושבים שtms יחליפו לי אותו? אמור להיות לי 3 שנות…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by Dutchy,

כנראה שמחר אני יזמין את הכרטיס הזה מנעה מחשבים ב1500 שקל עם שלוש שנים אחריות כדאי לקנות ככה את הכרטיס או לבקש מהם לפתוח אותו ולבדוק אצלהם במחשב אם הוא עם ליבת R360 ? כי הם הסכימו לעשות לי את זה בכל מקרה, האם לדעתך הכרטיס שווה למכירו וליכולתו, תנו לי את האישור האחרון לפני ההזמנה

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by Flip-Mode,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI98PR32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 עסקה מצויינת, לכל מי שמחפש לקנות את ה 9800 זו העסקה. סיכויים מהגבוהים ביותר לקבל כרטיס בעל ליבת הR360 + באנדל פשוט מעולה. בהצלחה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Dutchy,

שלום הרגע התקנתי את הכרטיס הנ"ל הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X והוא תומך ב8X AGP אך הכרטיס שלי רץ על 4 משום מה ולוח הבקרה של ATI לא נותן לי לשנות את זה מה לעשות? מצורפת עוד תמונה מהתוכנה EVERST שמראה 4 AGP [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by oooz,

צריך את חחות דעתכם, איך המחיר?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  17. :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=44o119586&pw=053968578

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  18. סיקור קטן על כרטיס מסך של msi gaming x trio rtx 2080.הכרטיס מגיע בסטוק עם בוסט 1860 על הליבה. במשחקים מגיע עד 2010 בלי שום אוברקלוק. הצלחתי להביא אותו ל 2085 -2070 במשחקים על מתח 1.056 הזיכרון גם הגיע ל1140 הרץ נוספים מטורף. טמפ' מקסימלית במשחקים לא עובר 58 מעלות. בקיצור כרטיס אחד המוצלחים של סידרת 2080. חשוב לציין שהיה לי 1080 של אסוס. אבל רציתי משהו חדש ועכשיו אני עם אחלה כרטיס. הכרטיס ניקנה מפלונטר תותחים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nitsanroz,

שלום אני קונה מחשב חדש מבוסס מעבד INTEL E6750 אני רוצה לקחת את המאיץ מהמחשב הישן - MSI RX1300PRO-TD256E קישור לדף יצרן של הכרטיס http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=786 מה דעתכם? טעות חיי או אפשר להסתדר? לא מתוכנן למשחקים רק עריכה גרפית אפילו לא תלת מימד או וידאו (לפחות כרגע)

20. Started by ilanb0,

איזה מן כרטיס זה מבחינת ביצועים?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by shlomibandit,

חבר שלי קנה את הכרטיס הזה? האם הוא טוב למשחקים? אם אני יקנה גם אותו כל המשחקים יעבדו לי חלק ומעולה או שעדיף כרטיס אחר בבקשה תגובות מי שיכול הכרטיס הוא MSI RX600 PRO 256TD PCI-E

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  22. זה ממישהו.. יש אחריות לחודשיים מפלונטר חלק אומרים שהיא סגורה חלק לא.. זה בשימוש 10 חודש בקופסא 500 שח.. שווה לי? יש לי אפשרות או את זה או 9100 ספייר 128 מגה חדש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by domuzy,

כשבאתי לקנות בKSP את ה9800PRO 128MB 256BIT של ספיר, ראיתי שאת זה ספציפית כבר אין להם, ובמקום יש את אותם נתונים רק של MSI. כמה קריטי ההבדל והאם MSI חברה טובה?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by shibby15,

הכוונה לכרטיס הTI 4200 ושניהם עולים 970-975

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by shirs1,

אני הזמנתי ת XFX ULTRA אבל ב PANDAS אמרו לי שעם יגיע אליהם אולטרה אחר לפני שיגיע להם ה XFX אז הם ייתקשרו ויודיעו לי עם אני רוצה להחליף אז האם כדאי לי להחליף למשהו אחר חוץ מ ה לדקט ? ל MSI אולי או ל ASUS או ל BFG תודה.. מראש..

• 4 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.