כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. נדפק לי המחשב לצערי בזמן הכי פחות מתאים. מעבר בין סדרת RTX 3xxx ל-RTX 4xxx כשכרטיסי מסך מהסדרה החדשה רק מגיעים, ולבינתיים רק בגרסה הכי מפלצתית - 4900 אני רוצה את התמיכה ל-DLSS 3.0 וכל הפיצ'רים העדכניים והבנתי שהם לא יהיו זמינים ב- RTX 3xxx אז מתלבט אם לקחת RTX 4900 ולמכור כליה. רציתי לדעת מה רמת צריכת החשמל של המפלצת הזאת לעומת מה שהיה לי RTX 2080ti האם חשבון החשמל שלי באמת יתנפח? אני לא רק עוסק בגיימינג כבד מאוד (4K על 60 FPS) אלא גם רואה סרטים וגולש באינטרנט וכו, האם בזמן idle צריכת החשמל תהיה גבוהה בהרבה לעומת RTX 2080ti בזמן גלישה באינטרנט או צפיה בסרטים וסדרות? או שהצריכת חשמל קופצת רק כשאני משחק במשחקים כבדים? …
-
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-
-
בסקירה זאת אנו צוללים אל הביצועים והיכולות של כרטיס המסך GeForce RTX 4080 GAMING OC מבית GIGABYTE אשר ירש המון מאחיו הגדול בקו ה-RTX 4090, כולל המימדים העצומיםלכתבה
-
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום! אני מעוניין לשחק בגרפיקה הכי גבוהה למשל במשחק flight simulator x. אני מעוניין לקנות x1950xt. המוכר מציע לי 7600gt. הוא אומר שאני יוכל לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שיש איתו בי שום בעיה. לפי המדריך שפה ראיתי שבריידון אנ יוכל לשחק יותר טוב מהגי פורס שכתבתי פה. רציתי לדעת מה אתם אומרים בנושא זה ועל מה ממליצים.
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את ה-ARC A750, כרטיס המסך של אינטל עבור שוק הביניים, על מנת לראות כיצד הוא מתפקד מול התחרות אחרי הבשלת מנהלי ההתקן שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן - הקדמה קצת ארוכה כרקע - ולאחריה השאלה עצמה. מי שרוצה לדלג - סימנתי היכן היא. אז, אחרי שמת לי לוח האם (עשר שנים אחרי רכישת המחשב ב-2013) החלטתי לקנות מחשב חדש במקום לנסות להציל את הקיים (בכ-1000 שח ללוח ישן תואם 4770K I7). אני די סגור כבר על המעבד שארצה (13700F לצורך העניין, למרות ששוקל גם AMD), המארז, ויתר הדברים - ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי כרטיס המסך. כיום אני עם R9 270X RADEON - שעדיין עובד - ותפקד לי לא רע בכלל לכל המשחקים ששיחקתי: OVERWATCH 1 & 2 DIABLO PATH OF EXILE LEAGUE OF LEGENDS MTG: ARENA, RUNETERAA, ואפילו WITCHER 3 הוא הריץ יחסית סביר למרות שלא ממש השקעתי במשחק …
-
- 21 תגובות
- 10.8k צפיות
- 1 follower
-
-
amiram what's up? u have recently gave me a link for both ide and agp sis drivers they worked damn good, but since then i'v installed windows xp pro, (without hebrew support : ...)a i wanted to ask if those drivers r still good? i'll appriciate it if u help me with a few details: where can i download those files is "sis for agp" is the chipset on my vga card? what exectly is the ide driver thx
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 700 שקל לקניית כרטיס מסך חדש .. חשבתי לקנות ati 5750 שעולה 689 בול בתקציב וביצועים לא רעים ביחס למחיר.. יש לי ספק ג'נרי פשוט ביותר 350 וואט ברור לי שאני חייב להחליף אותו, השאלה היא האם הספק הזה יעשה את העבודה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_100&products_id=28209
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אודה אם תוכלול לייעץ לי איזה מסך מחשב כדאי לקנות. הוא מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. ראיתי את samsung 997mb וראיתי גם מסך של viewsonic דגם g90b. אשמח לקבל הצעות למסכים אחרים גם. יש בעיה כי היום אין מבחר כמו בעבר. כולם עוברים ל-lcd. תודה מראש לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
היום נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט כמו בכל יום לברר האם הרדאון 9500פרו שלהם כבר מתחיל להמכר. בעמוד מוצרים במאיצים הגרפיים אין זכר ל-R9500PRO, חזרתי לעמוד הראשי ואני רואה שרשום שם בעמודה של תארים למוצרים שלהם שאתר טיואני נתן Product Excellence לרדאון 9500פרו מתוצרת ג'יגהבייט והם שמו את זה באתר, ויש שם גם ביקורת על הכרטיס, הנה תמונה: {למשתמשי IE6 תגדילו את התמונה את הסוף}
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך, התקציב שלו הוא 800 - 900 ש"ח. יש לו מסך 19" והוא חשב או על 9600GT עם 1GB או 9800 עם 512MB ואני המלצתי לו על HD4850 עם 512MB . אז מה עדיף לו לקנות ? אם יש כרטיס יותר טוב באותו מחיר תציעו תודה
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תראו ראיתי כמה מסכים של סמסונג 753DF, 757DFX, ושניהם אינם שטוחים לחלוטין, לעומת הLG Flatron שראיתי אצל כמה חברים. רק מסקרנות, ה793MB/FD שטוח מבפנים כמו הפלאטרונים? עריכה: הבנתי שהוא לא..
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מעלה את השאלה אחרי שביצעתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי... יש לי כרטיס 9500PRO (ישן, אבל מספיק לי), ולפני שבועיים הוא הפסיק להציג לי סרטים - הסרט לא רץ (תמונה קפואה) ואחרי 10 שניות בערך גם המחשב קופא וצריך לאתחל אותו. אני מעלה את כל העובדות בנסיונות שלי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת (ללא הצלחה עד כה): # לא משנה באיזו תוכנה אני מנסה להריץ - media player 10, MV2Player או BSPlayer. הקובץ לא מנוגן והמחשב קופא. # עד לפני שבועים גירסת הדרייברים 6.9 עבדה יופי (בגרסאות אחרות היתה אותה הבעיה), אבל עכשיו שום גירסה לא עובדת (ניסיתי בין 6.9 ל-7.2) # אם אני לא מתקין את ה-CCC, אני יכול לראות סרטים בגודל המקורי שלהם בלבד, ולא יכול להגדיל למסך מלא (הוידאו קופא, אבל המחשב לא). בקבצ…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי: מעבד אינטל E6750 1333FSB C2D לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN זכרון PLT 2G DDR2 800 OCZ ספק כוח 12CMF400W REAL EZCOOL ומסך WIDE3000:1 DVI 2MS L196WT LG הכרטיס מסך נישרף לי (היה בעבר GF8500GT 1024MB PCIE) ואני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש, השימוש העיקרי זה משחקים כמו CALL OF DUTY.. וצפייה בסרטים. אשמח לקבל המלצה לכ. מסך עד 700-600ש"ח תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך עם מעבד גרפי חזק (6000 ומעלה) וזיכרון גדון 256mb ומעלה...והכי חשוב עם ממשק PCI רגיל(לא PCIE) אם מישהו יוכל למצוא לי חנות שמוכרת כרטיס אם הדרישות האלה זה יעזור לי מואד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
אם אני מחבר את המחשב למסך טלויזיה lcd האם האיכות של התמונה יורדדת? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום. לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס צריך לציין שמההתחלה הוא לא היה קר אבל בחודש האחרון זה שובר שיאים :'( במאמץ הוא מגיע ל90+ ומנוחה זה 70+-] במאמץ: http://www.speedyshare.com/596458234.html במנוחה: http://www.speedyshare.com/510456257.html בהנחה שאני צריך להחליף קירור מה אתם ממליצים או שכבר עדיף לממש אחריות יש לי מארז של COPUCASE 6A19 אחד 120 מקדימה ואחד 120 מאחורה כבלים מסודרים הכרטיס הוא x1800xt 512MB של GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ביחס לקופיגורציה. 3138, זו התוצאה ב 3DMARK05 P4 2.6 HT 478 צ'יפסט 915P 512MB X2 DUAL DDR 400 HD 40GB 7200 ללא OC. כשאני עובד על תכנות תלת מימד, הוא מאד מאד איטי (זה אולי לפורום אחר) אבל בכל זאת. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שוטטתי בפורום, ויש לי כמה שאלות על כמה מושגים שאני לא מבין.... 1. מה זה FPS? מה זה אומר? 2. מה זה פילטרים במשחקים? 3. מה זה כל ההגדרות AA וכדו'? 4. מה זה בדיוק להגדיר משחק על HIGH לדוג'? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי פה בכמה פורומים אשכול על כמה בעיות שיש לי במערכת, עכשיו הורדתי את התוכנה GPU-Z הכי עדכנית וזה מה שמופיע לי: אבל בתוכנה "Catalyst Control Center" זה מה שמופיע: Battlefield 3 כשהכל על ULTRA על רזולוציה FULL HD כל הזמן יש ירידות ומרגישים שהמשחק לא עובד כראוי אבל יש מקרים שהוא עובד חלק (Vsync כבוי), אבל אני לא בטוח שה-CF לא פועל (יש לי זוג 6950), מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Mobile-G-Sync-Confirmed-and-Tested-Leaked-Alpha-Driver
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בידיוק התקנתי CCC מחדש, ושמתי לב למשהו מוזר: שימו לב לקומבו של הGraphics Adapter. הכרטיס (4870 של Sapphire) נקנה יחסית מזמן, אבל עדיין באחריות עד כמה שאני יודע. קודם כל, יש מצב שהCCC מזייף? יש דרך לבדוק אם זה נכון או לא? אם זה נכון, מה לעשות? לשלוח להחלפה? עד כמה שהבנתי מהשם ומקצת גוגל, זאת גרסא שבכלל לא אמורה להגיע לציבור...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-