כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי אותו כבר 3 שנים ואני תוהה אם כדאי להחליף אותו ? איך הוא ביחס למסכים אחרים ? אין לי כ"כ דרך להשוות מפני שיש אותו לרוב החברים שלי (מקריות)... בקיצור מה אתם אומרים כדאי להחליף אותו, ואם כן אז יש איזה המלצה בתקציב של 1600 ש"ח...(17 אינץ')
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כדאי לי להחליף למשהו יותר חדש ? ואם כן אז למה ? וקיימים דרייברים למסך עצמו (סתם מעניין אותי..)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע חזרתי מZIGZAG עם ה796FD2. אני מאוד מאוד מאוד מאוד לא מרוצה. כבנאדם שעבד עם ה 786FD במשך ה4 שנים האחרונות אני יכול להגיד לכם שהמסך הזה הרבה פחות טוב ממנו. דבר ראשון כמעט בלתי אפשרי לכוון אותו כמו שצריך, הקצוות תמיד יוצאים מעוותים, התמונה לא חדה וגודל הפיקסל גם לא טוב. ככל שמגבירים את הבוהק המסך מאבד פוקוס ונהיה מתושתש יותר. הצבעים לא משהו. לא נעים להסתכל עליו כל כך. MAG סותרים את עצמם, גם באתר של ZIGZAG וגם באתר של MAG כתוב 0.24 - גודל פיקסל ובחוברת שקיבלתי עם המסך (שהיא חוברת של MAG כמובן) כתוב 0.25. בנוסף יש גם את שני הקווים המפורסמים של MAG... לא כל כך הפריע לי במסך הקודם אבל במסך הזה לקו התחתון יש כתם שחור שמלווה אותו לאורכו וזה מאוד מפריע (ואני בטוח שזה פאק במסך …
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מה אני אגיד לכם, המסך הוחלף... מסך FD2 חדש מהיבואן, ללא בעיות... אין כתם שחור באמצע, אין תשתוש במסך אבל מה כן יש ? יש מסך בינוני, לא חד... ההרגשה כאילו אתה מסתכל על מסך עם גודל פיקסל 0.3. לא יודע אם זה משלוח חדש שנדפק, לא יודע אם השפורפרת זה לא מה שהיה פעם, אני לא יודע כמה MAG חברה טובה אבל מה שאני כן יודע שיש לי עכשיו מסך Mag 796FD 2 והוא לא מסך טוב. יכול להיות שאותו מסך לפני שנה היה איכותי יותר ואנשים שמתלהבים מהFD2 רואים מסכים ישנים יותר אבל לכל מי שרוצה לקנות היום FD2 אני אומר לכם שזה מסך לא טוב ולא כדאי לקנות אותו ות'אמת גם מהLG F700B לא מסך מדהים... דיי דומה לFD2. אני אישית מאוד מאוד מאוכזב מכל השוק של הCRT בארץ ובכלל. פשוט אי אפשר להשיג היום מסך 17" CRT תותח, ח…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני יודע שרשמתי הרבה על סמכים בזמן האחרון... אבל אני עדיין אל יודע במה לבחור מבין שני אלו... אני פחות מתלהב מהLGF700P... ולכן החלטתי באחד מבין השניים הללו לפחות... מה אתם אומרים? אני יודע שהFD2 חדיש יותר... לעומת זאת, קראתי כתבה מעמיק בנושא - שימו לב למסקנה הסופית: http://www.bench-house.net/vidito.php?oliver=186&sid=59&pop=DoP&form22=+Go%21+ (למרות שאני חושב שהNF שדובר שם זה הDIAMONTRON הראשון ולא הM2)... בתודות רבות לכל המשיב. חן.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בחודש האחרון שמתי לב למשהו מוזר, בלילה אחרי שאני מכבה את המסך, יש מן רעש מוזר שמגיע מהמסך מהחלק האחורי, מן זמזמום כזה כמו של קצר, לא יודע איך להסביר את זה, וזה ממש לכמה שניות ומפסיק, אבל זה לא קורה תמיד, נגיד עכשיו אני אסגור וזה לא ייקרה, זה קורה רק בלילה, ואין לי שום הסבר הגיוני לזה, כי אין קשר לזמן השימוש שהמסך דלוק, כי אתמול לדוגמא לא הייתי בבית והמסך היה מכובה 4 שעות, אז הגעתי הביתה פתחתי אותו וסגרתי והרעש הופיע. ממה נובע הרעש? מה הרעש אומר לגבי תקינות המסך, האם עליי להשתמש באחריות? יש לציין שחוץ מהרעש המסך תקין לחלוטין ואני מאוד מרוצה מהמסך, איכותי מאוד והנתונים שלו לא רעים.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. למישהו יש את המסך? יכול להמליץ / לחוות דעה? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסכים האלה? כולם נעים סביב ה-1300 ש"ח. אני לא מחפש את הכי טוב כי אין לי כסף להכי טוב, אבל השאלה היא אם הם שווים את הכסף. אני מתכנן לעבוד ב-1280*1024, ב-refresh rate סביר (75+). אני משתמש במחשב לעיצוב גרפי, אינטרנט ומשחקים. *האם ה- LG F900B שעולה 1600 ש"ח וה- ViewSonic G90f שעולה 1700 ש"ח באמת מצדיקים הבדל של 300-400 ש"ח מהמסכים האחרים שציינתי?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
http://www.maginnovision.com/product/products-lcd-ms-776.htm
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
-
-
שלום. לחבר שלי יש את הכרטיס הזה. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו? ידוע לי שהוא של ATI. האם הוא שווה משהו? האם הוודוו 3 3000 עדיף עליו? אם מישהו יודע , אשמח לדעת קצת פרטים טכניים עליו (לא מצאתי כלום בגוגל חוץ מדרייברים) , כמו תמיכה בDX , מהירויות שעון , צינורות עיבוד וכו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכרטיס של החברה הזו שנמכר במחיר די זול? ומה זה אומר שחברה פחות טובה? תקלות? תקיעות? מוצרים פגומים? תודה לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהמשחק הזה: Marvel: Ultimate Alliance יצא ל PS3 ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המשחק הזה נחשב כ DX10 משמע ש 8800GTX/S יתמכו בו בצורה מלאה. מן הסתם שהוא עדיין לא יצא בגירסת PC.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל איפה אני שם את הכרטיס? rtx.100 pro מבחינת מיקום סלוט
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הכרטיס הזה ללא ספק הולך להיות מתחרה גדול מאוד לנוידיה ואיטיאיי בדור הכרטיסים הבא. ללא ספק שיש לו תכונות ופיצ'רים מעולים,רק מעניין יהיה לראות מה יהיה תג המחיר שלו ואם יצאו לו כמה גרסאות כי לפי האפשרויות שנחשפו לציבור נראה כי הכרטיס יעלה לא פחות מ 400 דולר וזהו מחיר שאף צרכן ביתי ממוצע לא ישלם(מלבד המכורים שבינינו ,כמוני)אז מעניין יהיה לראות אם צפוי שבב מוחלש מהירות (כמו ה TI 4200 של נוידיה והרדאון 7500 של אייטיאיי) או שבמקום שבב מוחלש יהיה שבב "ערום" טכנולוגית כמו סדרת ה MX של נוידיה הידועה לשמצה. גם מעניין יהיה לראות איך מטרוקס תתמודד עם הצרכנים שלא ממש יודעים מיהי החברה האנונימית הזאתי(שהרי לא כל מי שיש לו מחשב יודע על כל דבר בכרטיסי מסך והרוב הם סתם אנשים שרוצים מחשב שי…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את התעלומה הזאת ולאיזה סגמנט שוק זה פונה בדיוק? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2231 הסתכלתי בנתונים ולא ראיתי שום דבר מיוחד... DUAL VIEW, אפשר לחבר שני מסכים, אפשר לחבר עוד באיזה טריפל שאת זה לא הבנתי, מה הסיפור עם המחיר המטורףףףףףף הזה כשהכרטיס בכלל AGP ענתיקה ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם פשוט עושים מהפכה, שוב.. כמו תמיד. סליחה, אולי יהיר מידי... אבל בהחלט הם החברה הראשונה שמחדשת ומציגה רף אחד בכל כך הרבה תחומים. זה זמן מה... יש מישהו שחולק עליי? ;D
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום חברים. ה GTX560TI שלי מתחיל להרגיש עייף, ואני מתחיל לחשוב על מחליף, אך מכיוון שאיינני ממש לחוץ, הייתי מעדיף לרכוש את הדור החדש ביותר שיצא. מכייון שליבות KEPLER שוחררו בפברואר 2013 (שנה ו 4 חודש מהיום) ומכיוון שנוויידיה לרב משחררת דור חדש כל שנה-שנה וחצי, אני חושב שהגיוני להמתין ל Maxwell. השאלה המתבקשת אם כן היא מהו תאריך ההשקה של הדור הבא? המידע הכי מדוייק שמצאתי אומר "2014", ומכיוון שאנחנו כבר חצי שנה אל תוך 2014 הנחתי שיהיה מידע קצת יותר מדוייק. לצערי זה המידע הכי עדכני שמצאתי: http://www.anandtech.com/show/7900/nvidia-updates-gpu-roadmap-unveils-pascal-architecture-for-2016 מישהו יודע משהו אחר? קרא במקום אחר לגבי תאריך השקה יותר קונקרטי? ד"א, אני יודע שכבר יצא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
PCIE 2.0 יש לו פס רוחב של 80GB ו 3.0 PCIE יש לו פס רוחב של 128GB השאלה כמה פס רוחב באמת משתמשים הכרטיסי מסך בעולם האמיתי ? איך אפשר לדעת ? למשל אצלי בכרטיס רשום 76.8 ולמשל ב GTX 1650 רשום 128 GB בפועל בכמה הם משתמשים ? אפשר לדעת ? יש דרך לדעת ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
- 2 followers
-
-
זה הגיוני? אני מנסה לעשות OC לכרטיס שלי ובמדריך ראיתי שיש 1,000, אבל לי יש 2,000, איך זה יכול להיות? זה באג בתוכנה או משהו? MSI Afterburner
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב בתקציב של כ6,000 שקלים, לא התעסקתי מזמן עם חומרה, תכננתי לקנות את הלהיט של היום, SLI של כרטיסים גראפיים למקסימום ביצועים, ועכשיו ראיתי שלפי מה שנאמר, בכל SLI יש מה שנקרא Microstuttering שמוריד את הביצועים בכ50%. ואין פתרון! אז מה עושים? מחכים לדור חדש של כרטיסי מסך או קונים כרטיס מסך אחד חזק? או שיצא תיקון לזה בקרוב? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם ניקח כרטיסי מסך כמו 4870 ונשים במערך CF, יהיה את ההפרעה הזאתי? http://www.pcgameshardware.de/?article_id=631668 פה מדברים על זה, אבל בכרטיסים הישנים, מישהו יודע מה קורה כיום ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-