עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eliasfen,

אז ככה בתחילה היה לי רדאון 9500PRO שלחתי אותו בחזרה לחברה בתענה שהוא מקולקל ושיש גלים על המסך הם החליפו לי אותו ברדאון 9700PRO כי לא היה להם במלאי החלפתי גם לספק חזק יותר של 400 W מפרט מחשב שלי לוח אינטל סילבר 533 מעבד 2.4 512 MB זיכרון קינגסטון 8M HD 120G SB LIVE 5.1 יש לציין כאשר אני נמצא ברזולוציה של 768 *1024 בתדר ריענון של 85 אני נתקל בבעיה כאשר אני מוריד את קצב הריענון ל 75 ברזולוציה הנוכחית אז אין לי את הגלים הללו אים למישהו עוד הצעות לפתרון הביעה נא לשולח לי

2. Started by aviran_n,

למחוק בבקשה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by Fatless,

יש לי מפרט למחשב חדש אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : SAPPHIRE RADEON HD4870 TOXIC 1GB DDR 5 הכרטיס מסך הזה מה דעתכם עליו ?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  4. לפני משהו כמו חודש הלך לי כרטיס מסך Radeon HD 5670 במחשב ה-"עיקרי" (לא רוצה לקרוא לו "מחשב ראשי"). את הסיפור הזה אפשר לקרוא כאן (אבל ממש לא חובה): היה לי (ועדיין יש לי) "מחשב גיבוי" ישן שישב בתוך קרטון במחסן במשך 5 שנים. לפני שהכנסתי אותו לתוך הקרטון דאגתי להתקין שם את כל מה שהיה עלול לשמש אותי במצב בו המחשב העיקרי קורס בצורה קטסטרופית. ואחרי 5 שנים ללא תקלות רציניות זה קרה... ועוד בסוף שבוע. המחשב (העיקרי) לא עולה... יש לי אינדיקציה חזקה שזה אכן הכרטיס מסך כשאני לא יכול להיות בטוח ב-100%. נו טוב.. יום שישי... מה עושים?.. הוצאתי את המחשב הישן מהקרטון.. חיברתי אליו את כל מה שצריך.. והוקוס פוקוס... אפילו התאריך היה מדוייק... רק השע…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by liordavid,

נתקלתי בבחור שמוכר X1900XTX. הוא טוען שהכרטיס שלו יותר טוב מ- GF 7950GX2 1GB, בטענה ש- GF 7950GX2 1GB לא עובד במקביל עם HDR ועוד משהו וה- X1900XTX כן תומך בשניהם במקביל. האם הוא צודק ????

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by dannyg,

שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. האם הכרטיס הנ"ל : http://www.intel.com/products/chipsets/eg2/ יריץ סאן אנדרס באיכות הכי ירודה? ואל תגיבו סתם, כי לפני כמה חודשים שאלתי שאלה דומה על משחקים אחרים, וכולם אמרו שזה סתם כרטיס זבל, ובסוף הוא הריץ לי משחקים יחסית חדשים כמו nba 2005 ן- nfs:u2. תודה למי שיעזור!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. Started by Sulam,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש, אני מוכן להשקיע בכרטיסי מסך. השאלה היא האם כדאי לרכוש זוג GTX 480? אני מוכן להתפשר לגבי בעיית ההתחממות, אם הרעש זה הדבר היחדי שאמור להפריע לי. האם התחממות הכרטיסים כוללת עוד נקודות שליליות? (ירידה בביצועים בעת מאמץ, הקטנת אורך חיי הכרטיס וכו'...) בנוסף, שמתי עין על : Asus NVIDIA GeForce GTX480 1536MB האם זוג כרטסים כאלה ייתן יותר כוח? או שהמחיר הגבוה נובע לאו דווקא מעוצמת הרטיס אלא מה"מותג". האם שווה להשקיע או לא? אם לא, אשמח לקבל המלצה לזוג כרטיסים חזקים. אנא ממכם, הציגו בפני את כל האפשריות, גם היקרות. תודה רבה!!! דני

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. ראיתי שהכרטיס מסך הזה: ATI Radeon 9800SE 128MB DH DVI OEM Video Card עולה 1300 שקל והכטיס מסך הזה: Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card עולה 1085 שקל איזה מהם יותר טוב???? ולאיזה מהם יכולת אוברקלוק יותר טובה. ושמעתי שאם עושים ל9800 הזה אוברקלוק אז הוא מגיע לרמה של pro זה נכון או שזה לגבי כרטיס מסך אחר??? ואם הוא הופך לפרו זאת אומרת שאני יכול להשאיר אותו תמיד במצב של 9800pro והוא לא הישרף?? או רק כשאני ירצה להכנס למשחק כל שהוא אז אני יכול להפוך אותו לפרו?? תודה רבה לכל העוזרים!!!!

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by EyalOnn,

רציתי לדעת בכמה אחוזי יעילות ועוצמה ה-x1950xt 256mb עדיף על ה-x1950GT, והאם זה שווה את ההפרש הכספי (בינתיים לא מעוניין ב-OC) אם אתם רוצים להוסיף 3dmark, benchmarks etc מומלץ

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, במזל טוב התחדשתי ב-660GTX OC ושמתי לב ש-BF3 אוכל לי את המעבד הגרפי. אז הבנתי שמהירות השעון של ה-GPU נמוכה מאוד. כשניסיתי קצת להעלות אותו זה עלה ואז אחרי 2 שניות ירד כפי שאתם שמים לב ב-Afterburner. אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lmlm,

HKEPC מדווח שהציפ הראשון 80 ננומטר מנוידיה יבוא באמצע ספטמבר. הקוד שלו: G73-B1 והוא יהיה מקביל ל X1650 של ATI לציפ יהיו שני גירסאות: G73-N-B1 and G73-H-B1 G73-N-B1 - לא יהיו לא הרבה שינויים מגירסת 90NM. G73-H-B1 -ומעוצב לשוק "התאטרוני" תומך ב .HDMI,HDCP G73-B1 יהיה דומה ל 7900GS, חברות עסקיות ימכרו אותו (כמו דל וזה) נוידיה עדיין לא החליטו מתי לשווק אותו לשוק הבייתי ושמו יהיה 7650 ;D תמונה: מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=655680&starttime=0&endtime=0 מעניין איך הוא יהיה ומה יהיה מחירו 8)

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. שלום. אני מתלבט האם התוספת כסף הרבה לגרסת XT תתבטא בכך שה-XT יחזיק יותר זמן מאשר ה-NP אשמח לדעת בערך כמה ה-9600 אמור "להחזיק" על אפשרויות הגרפיקה הכי גבוהות (במשחקים) תודה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BHXHO2,

אני רוצה להפעיל 2 מסכים על מחשב 1 ו2 עכברים ומקלדות ככה שכל אחד מהאנשים יוכל לעבוד על תוכנה אחרת במקביל אפשרי תודה ניסים

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by DeNon,

שבת שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך 8800GTX איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by צליל שר,

יש לי כרטיס מסך 1070 MSI ARMOR ורציתי לדעת אם כדאי לעשות SLI לקנות עוד אחד עוד 1070 יש לי ספק כול של 900W בעיקרון אני רוצה לדעת אם שני 1070 חזקים יותר מ 1080 ובכמה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by golanc,

הי, קונה מחשב חדש, והמוכר המליץ על כרטיס pci X600 pro 128Mb של leadtec , בכ 110$ ללא מע"מ בגדול , לא משחק כמעט, ולא דרוש לי כרטיס ממש טוב מצד שני, לא רוצה לקנות עגלה ... חשוב לי שהכרטיס יהיה טוב מספיק לביצועים גרפיים (המרות וידאו למשל) בתחום מחיר זה, מה ההמלצה ? תודה, גולן

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by sofix4,

^^^

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by ZenMaster,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בתקציב של 500 ש"ח שיכול להריץ משחקים ברמה טובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. שלום , אני צריך לקנות כרטיס מסך בקרוב והסתכלתי כאן בפורום וראיתי את הדגם הזה Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB שווה לקנות אותו ?...כלומר המחיר שלו הוא 350 בערך וזה בדיוק התקציב שלי......הוא יריץ משחקים יפה כמו Vittou tenis 3 ? PES 08 NBA FIFA 08 ... ? פירוט של המחשב שלי Amd Athlon 64 procsseor 3000+ 1.00GB OF ram אבל אני מגדיל ל2 1.81 GHZ GIGABYTE GAK8NF9 HARDISK 160 GB GEFORCE 6600 - אבל אני מחליף אותו במילא... יראו ככה ? וזהו... בבקשה זה דחוף

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הראשון Quadro FX 570 256MB שבנוי למטרות גרפיקה ורינדור תלת מימד אבל הדאגה שלי שהוא נחשב ישן ואין תמורה מלא למחיר 980 שח השני HD 4870 1GB Toxic GDDR5 שהוא יותר למטרות משחק אבל אני לא יודע באמת אם הוא יהיה יותר חזק מהראשון מחיר 1000שח שלישי GTS 250 1GB GDDR3 מחיר 950 שח מטרות כרטיס- פוטושופ - פלאש - עיבוד וידאו - רינדור תלת מימד לא משחקים ! מה הכרטיס הכי כדאי רוצה חוות דעת של מומחה !

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם יש ברשותי ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של הרקולס נכנסתי בביוס להגדרות של הכרטיס וראיתי אפשרות של Aperture size ואצלי היה מסומן 64 mb והיה ניתן לשנות את זה עד ל- 256 מה זה בדיוק ?? ??? ובתודה מראש !

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by Oxygen87,

הזמנתי מ-TMS את הכרטיס עכשיו השאלות שלי הם האם הכרטיס הוא HD ? האם הוא יותר טוב מ-8800GT ? (כי המליצו לי להחליף ל-ATI) ולמה אין לעזאזל תמונות של הכרטיס בגוגל Sapphire Radeon 4850 512MB

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  24. אז ככה, יש לי בעיה די בעייתית... קניתי כרטיס מסך geforce fx 5500 של זוטאק לפני פחות משנה, סביר להניח שיש לי עליו אחריות עדיין רק ש... אני לא מוצא את הקבלה אז זה די בעיה... קניתי מעסק פרטי, מחנות פה בעיר (בכרמיאל) קיצר, יש לי מחשב די גרוטאה, ישן אבל סוס asus p3v4x , intel p - III 600, 256 mb sdram ושאר הדברים לא כל כך משנים. קיצר היה לי וודו 3 3000 (16 מגה זיכרון אס די ראם ) הישן והטוב , וכששמתי על המחשב את הכרטיס החדש הפלא ופלא משחקים מסויימים שלא עבדו לי מקודם עבדו עליו, גרוטאה גרוטאה אבל סוס עבודה. קיצר, יום שישי האחרון (בערך) העתקתי איזשהו דיסק של די וי די למחשב, והשארתי את המחשב דולק כל הלילה ובבוקר כיביתי אותו, יותר מאוחר אחרי הצהריים הדלקתי שוב יותר מאוחר בערב כששיח…

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  25. היי כרגע יש לי שתי אופציות של כרטיסי מסך. 1.רדאון 2600 PRO או XT של פאליט במחירים של 550 ו 780 בהתאמה. 2.רדאון 2600 PROאו XT של ספייר ב 10% יותר. אם אלה האפשרויות במה הייתם בוחרים? תודה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.