כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, לפני מספר ימים החזרתי לחנות ממנה קניתי את ה Radeon 8500LE לפני כחודשיים, בטענה שזהו לא הכרטיס המקורי Built By Ati, אלא זהו כרטיס של חברת צד שלישי בשם Sapphire ??? לא היה אכפת לי שהחברה לא מוכרת אם לא הייתי נתקל בהמון בעיות עם הכרטיס, מה שגם הזכרונות שלו היו 5NS ומגיעים כברירת מחדל על 200MHZ. הלכתי לחנות וביקשתי להחזיר את הכרטיס ודרשתי מהמוכר את הכרטיס המקורי מבית ATI. לאחר מספר ימים קיבלתי ממנו תשובה שאמרו לו בחברה איתה הוא עובד שאין להם כרגע את המקורי במלאי, והם יכולים לזכות אותי בסך הכרטיס כפי שעלה אז (1200 ש"ח). בסה"כ אני חושב שהרווחתי מכל העניין, וכרגע האפשרויות העומדות בפני הן לקחת את ה Msi GF4 Ti 4200 במלוא סכום הזיכוי, או את ה Leadtek GF4 Ti 4400, בתוספת של…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נגמר ה MSI... חב מאד אני לא יודע מתי יגיע ה GF 6800 לארץ ובינתיים אין.. נשארו רק 2 לידדטקים.. איש מכירות ידע כבר שאני רוצה MSI בגלל פיילינס והוא אמר לי שהוא שמע על אנשים שעשו את זה עם הלידטק והם בחנות לא בדקו. קיים מחסור בכל הארץ והוא אמר לי שהקירור של הליד טק יותר טוב גם. אז האם לקנות את הליד טק ואז אני יכול לוותר על הארטיק קולר שאי קונה בנוסף לכרטיס מסך, או שלא לקנות לידטק ולקנות radeon 9800 pro ולהפוך אותו ל XT?? דחוף הכרטיס שמור לי עד מחר ב12 בצהריים!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2662 106 ש"ח :lol:
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מי יותר טוב? נ.ב: למי שלא יודע,ניתן להשיג אותם בנעה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אהלן, איזה כרטיס מסך משני אלה יותר משתלם? אני מתכוון לקנות בנעה מחשבים, שם הלידטק עולה 45 ש"ח יותר מה BFG. האם שווה לשלם את התוספת הזו?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי כמה דקות בתוך המשחק יש פיקסול וטשטוש מוזר. ניסיתי בכמה משחקים, ניסיתי לבדוק את ההגדרות אבל הכל נראה תקין. אני צריך לינק לדרייבר, אין לי מושג איך למצוא יש לNVIDIA מיליון סוגים וגירסאות. ATI הרבה יותר מסודרים בקטע הזה. כשאני עושה ABOUT בלוח בקרה של הכרטיס הוא כותב 2.4.370.04, לא אומר לי הרבה...
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כידוע לי זה הוא כרטיס למעצבי גרפיקה תלת מימדית המחיר שלו מגיע כמעט ל 12 אלף ש"ח האם הכרטיס שווה את המחיר? והאם זה הכרטיס הכי מקצועי לגרפיקה תלת מימדית? או שיש יותר טובים ממני?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני סתם גולש לי באתר ופתאו רואה כרטיס מסך שקוראים לו Leadtek Quadro FX 4500 - PCX שאף פעם לא שמעתי עליו והמחיר שלו זה 11,678.77 ש"ח זה הגיוני עם כן למה הוא עולה כל כך הרבה אפשר לקנות כבר שתי כרטיסי מסך 7800 GTX או X1900XTX לינק לאתר שמוכר אותו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_200&products_id=4133
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הלידטק החדש שלי ( ) (שעלה בארה"ב 139$ לא כולל משלוח) שקיבלתי מתנה מדודה בארה"ב (סיפור ארוך) והנה קצת חוויות מהכרטיס: הכרטיס בא בחבילת RETAIL (מכיל את כל הציוד הדרוש + משחקים ותוכנות לא נחוצות) רגילה - קופסת קרטון עם תאים מקרטון מבפנים וללא כל אמצעי הגנה על הכרטיס מפני זעזועים, סתם שקית ניילון רגילה לא מחוזקת לאריזה אלא סתם שוכבת לה שם, מה שגורם לכרטיס "להתעופף" לו ברחבי האריזה בכל פעם שהיא מקבלת מכה! - חיסרון עצום עקב העובדה שהכרטיס נשלח מארה"ב. הכרטיס בעצמו נראה נהדר - היטסינק פשוט *ענק* מכסה את כל הכרטיס, כולל הזכרונות, גם מלמעלה וגם מלמטה (מה שתורם גם בעצם למשקלו היחסית כבד של הכרטיס). למרות שקצת התאכזבתי מהמאורר הדי חלש על הכרטיס (והלא רועש!), בגלל שק…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היי אני יודע עד כמה השאלה הזאת מוזרה ותמוהה כאילו WTF הבאת לנו כרטיסים משנת תרפפו בתכלס שניהם Ti4200 אבל הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בניהם
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל.... אני רוצה לדעת איך מקליטים סרטים חזרה לקלטת וידאו... חיברתי הכל כמו שצריך והרצתי בכמה תוכניות שונות ואני מצליח להקליט רק את הסאונד... הווידאו מקליט שחור!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, לידטק הוציאו לאחרונה את ה geforce 4 ti 4200 הוצאה מיוחדת של agp 8X ויש להם גם את ה geforce 4 ti4400 אבל הוא agp4X ואין גירסת 8X של כרטיס זה וההבדל במחיר ממש לא מפריע לי כי זה סך הכל 100 שקל אז רציתי לדעת, איזה לקחת במחשב החדש שלי??????????????????? מה עדיף?? (ושוב אל תכניסו לפה את העניין של המחיר)
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
אז מי שלא שמע לדטק יצאו עם סדרת כרטיסי ג'יפורס חדשה הכוללת גם TVIN בנוסף לקירור המעולה שלהם ואיכות התמונה.... מישהו יודע מתי יגיעו הכרטיסים האלה לארץ ובעך כמה יעלה GF4 WinFast ultra MY VIVO!! מי שלא הבין (4600)......
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שהכרטיס טלויזיה המומלף הוא: LEADTEK WINFAST TV2000XP GLOBAL + FM RADIO אבל הוא קצת יקר בשבילי ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין הכרטיס הזה שעולה ב40 שקל פחות: LEADTEK WINFAST TV2000XP ואם תוכלו להוסיף ולכתוב לי למה דווקא הוא מומלץ מכלל כרטיסי הטלויזיה(בתקציב שלו כמובן) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את כרטיס 8800GT האפשרויות הן Leadtek GF 8800GT, 512MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVI או Gigabyte GF 8800GT, 512MB DDR3, TV-out, Dual DVI קראתי כבר תגובות קודמות אך במקרה זה שמתי לב כי גיגהבייט ולידטק מוסיפות פיצ'רים שונים לכרטיב ולכן שאלתי היא במה עדיף לבחור, כאשר שניהם עומדים על אותו מחיר. בנוסף הייתי רוצה לדעת עם עצם העובדה שיש לי מסך 19 אינצ' שטוח (MAG 996PF) משפיעה בצורה גדולה על איכות הוידאו. האם משתלם לקנות מסך דק? תודה למגיבים.
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מהי יותר טוב ולמה?????? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=481&catcode=342 http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2703&catcode=341 ולמה??
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש באמת הבדל בין Leadtek Quadro FX 570 256MB (1070 ש"ח) לבין PNY NVIDIA Quadro FX 570 256MB 128-bit PCIE DVI Retail (890 ש"ח) מלבד המחיר? תודה
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איזה אחד מבין שניהם עדיף? אשמח לדעת גם איזה פיטצ'רים ואיזה דברים כלולים בבנדל של כל אחד מהכרטיסים ולא רק "זה יותר מהיר, לזה יש איכות תמונה יותר טובה" תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל כ3 שנים יום אחד התוכנה הפסיקה לזהות אותו למרות שהדריבר מותקן חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי (לפי ההודעת שגיאה ff06107d&rev_11) שכנראה הביוס של הכרטיס הושחט\נהרס\נמחק וצריך לשים אותו מחדש עריכה: טוב הצלחתי הנה הפתרון למי שיש את אותה בעיה עם הכרטיס הזה 1)תורידו את זה http://tw1965.myweb.hinet.net/BTFLASH_BIN.ZIP 2)תצרבו את הקבצים שבפנים על bootable cd 3)תגיעו לדוס שמה תפעילו את הקבצים - btdump btclear bteeprom tv2kprom לפי הסדר תפעילו מחדש את המחשב תתקינו מחדש את הדריברים וזה אמור לעבוד
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה חוות דעת לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320mb למערכת חדשה האם הכרטיס מומלץ, אחד התשובות שקיבלתי שזה ממש לא משנה וכעיקרון כל הכרטיסים בנויים פחות או יותר אותו דבר, האם באמת אין משמעות והאם כדאי לקנות את הכרטיס, אין לי ניסיון עם החברה הזאת. אנא עזרכם
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים הללו? (אני יודע שזה רק מבחינת פיצרים ומולטימדיה) האם שווה לחכות לגירסת myvivo שתגיע לארץ ? ? ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הכרטיס הזה באתר של Leadtek: WinFast A180 TDH CINEMA הוא נראה ממש מגניב, אבל מצאתי עליו רק ביקורת אחת בחיפושיי בגוגל. המון אתרים עם לינק של "ביקורת" אבל כולם לאותה ביקורת.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו. אני מתעניין בעיקר בפונקציות הווידאו שלו, אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים (מי שרוצה לסקול אותי יכול לעשות את זה אח"כ כשאני לא אהיה כאן). מישהו ניסה להקרין איתו וידאו? לדגום איתו וידאו? הוא טוחן את ה-CPU באחד מהם? הוא יודע לכווץ ו/או לפרוס בעת הקלטה/הקרנה (בהתאמה) בלי לנצל את ה-CPU של המחשב? באיזה פורמטים (MPEG1, 2 וכו')? איך הטיים-שיפטינג שלו? ועוד ועוד. ואם מישהו יודע על כרטיס אחר שיש לו את כל (או רוב) הפיצ'רים האלו (למשל, על השלט ועל ה-Direc…
-
לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה ביותר - הכרטיס הזה נמכר בחלק מהחנויות בכ-1650 ש"ח! שאלתי היא מה ההסבר לכך שהוא עולה כך?! הרי לפני מספר שבועות הוא עלה בסביבות 1900 ש"ח!!! למיטב ידיעתי LEADTEK ברמה של ASUS ו-GAINWARD, וכרטיסיהם של חברות אלו מאותו צ'יפ - ti4400 - עולים בין 200 ל-400 ש"ח יותר מאשר ההוא של leadtek!!! הכרטיס של לידטק עולה בדיוק כמו Gainward geforce 4 ti-4200 128mb ddr... וגם בסביבות המחיר של MSI 4400... לפי מה שראיתי ושמעתי האיכות של Leadtek הרבה יותר טובה מאשר האיכות של MSI והיא בכלל לא נחשבת חברה בינונית בכרטיסי מסך... מישהו יודע להסביר את התופעה המעניינת הזו?!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה האופציות של הכרטיס הזה(אפשר לראות סרטים מהמחשב דרך הטלויזיה?,עריכה)?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-