עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, כיום יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800GT שאליו מחוברים מסך מחשב וטלויזיה. הטלויזיה היא המשך המסך מימין וכשאני רוצה לראות סרט אני גורר את חלון ה-VLC לטלויזיה ופותח מסך מלא. אני מעוניין לעבור למערך של שני מסכים שיהיו המשכים אחד של השני אבל עדיין לשמור על האפשרות של צפיה בסרטים בטלויזיה. התכנון שלי היה לחבר את שני המסכים ל-8800GT שיהיו המשכים אחד של השני ולרכוש כרטיס מסך נוסף שיהיה למטרת הטלויזיה, ששוב המטרה היחידה שלה היא לראות סרטים מהמחשב. ראיתי את רשימת המסכים המומלצים בהודעה הדביקה ורציתי לשאול מה בעצם יתאים לתצורה שלי. 1. האם הכרטיסים שמיועדים לקולנוע ביתי דוגמת HD4550 או G210 יכולים להריץ סרטי 1080p? 2. האם מומלץ לי לרכוש את ה-Nvidia בגלל שכבר יש לי אחד או שאין בעיית …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by nec_000,

היי חברה, אבקש סיוע ממי שיכול - הנני צריך מחבר SLI . למי יש אחד מיותר ויכול לתת לי ? או מנגד להפנותי למקום שיכול למכור לי.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by aviz,

אהלן, יש לי בעיה עם כרטיס מסך הנוכחי: 8800 gts 320 , כאשר אני מתקין את הדריבר שלו, המחשב מתרסט עם העליה לוינדוס, ניסיתי דריברים שונים אך זה לא הועיל כשאני עובד בלי דריבר אז יש פסים מוזרים בעלייה ברמת הביוס ולאחר מכן בוינדוס אני יכול לבחור רק ברזולוציה הכי בסיסית. לכן אני מחפש כרטיס מסך הכי בסיסי במקומו, לצורך גלישה באינטרנט וסרטים, אני רק רוצה תמיכה ב dvi. אני מצרף תמונות מה cpu-z לוודא שתהיה תמיכה ללוח אם שלי. לפי דעתי גם משהו כזה יספיק לי: https://www.tms.co.il/product/9251 מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by SyndromE,

מכיל בתוכו PhysX v8.08.18 WHQL חדש. הדריבר תומך בכל הכרטיסים מסדרה 6 ומעלה האצת physx על ה-GPU נתמכת מסדרה 8 ומעלה (עדיין אפשר להתקין את ה-physx לכרטיסים ישנים זה פשוט יעבוד על ה-CPU כרגיל) האמת, נראה מבטיח - גם בפורום של guru3d מדווחים על שיפורים ב-GRID ו-AC והכל מתפקד כראוי. http://www.guru3d.com/news/geforce-forceware-vista-17792-download/ הורדות ישירות מאנוידיה (אנגלית): http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_177.92_beta.html http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_177.92_beta.html http://www.nvidia.com/object/winxp_177.92_beta.html הורדות ישירות מאנוידיה (International): http://www.nvidia.co.uk/object/winvista_x86_177.92_beta_uk.html http://www.nvidia.co.uk/…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by roma,

שלום, אחותי כל הזמן חופרת לי שהיא רוצה לשחק בGTA5 זה המחשב שיש לה: Dell OptiPlex 3010 (Mid 2012) עם מעבד Core i3 3240 ו-8 ג'יגה ראם. אני יודע שעם הכרטיס מסך המובנה, אין סיכוי שהמשחק יעלה. יש לכם המלצות לכרטיס מסך שיתן את התמורה הכי טובה לכסף? (לא חושב להשקיע יותר מ1000 שח) ממה שאני זוכר יש לה את המארז הרגיל, ראיתי במפרט שלו את המידע הבא: חריצי הרחבה PCIe x16 אחד בחצי-גובה יכול להיות שכרטיס סטנרדטי לא יתאים למארז? אם לא, מה האפשרויות שיש לי? תודה מראש. רומן.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום יש לי FX5200 ואני רוצה לקנות X800GT. אני רוצה לשוות בין הכרטיסים...אם כדאי לקנות אותו (אני רוצה לראות בתמונות משחק ושבו הכרטיס היהי FX5200 ובאותו במשחק X800GT) אני רוצה לראות איך הגרפיקה באותו המשחק אם שני כרטיסים שונים (FX5200 ו-X800GT)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by DXT,

איזה מהם הכי טוב מבחינת ביצועים ותכונות, בלי קשר למחיר או שום דבר אחר. Radeon 8500 128 Radeon 8500 64 Radeon 8500LE תביאו לי פשוט את הדירוג מההכי טוב לפחות טוב. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולכם, לאחרונה שדרגתי את המערכת שלי ותוך כדי ביצעתי כמה בדיקות לראות איך שדרוג מעבד משפיע על ביצועים גרפיים. בתאוריה ההשפעה של המעבד על הביצועים הגרפים היא מאוד תלויה ביישום עצמו ואיך הוא ממומש, משחק שנשען על המעבד יראה הבדל ביצועים גדול לעומת משחק שלא מצריך כח עיבוד ונשען על כרטיס המסך שם ההבדל כמעט ולא משמעותי. אני אתחיל במערכות שהשתמשתי בהם: [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD=align: center]ישן[/TD] [TD=align: center]חדש[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Intel Core 2 Duo E6600 @ 3GHz[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7-4760K @ 4.4GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Asus P5W-DH Deluxe[/TD] [TD=align: center]Asus Maximus VII Hero[/TD] [/TR] […

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by hdbaam,

- איזה קצב מומלץ ? - כמה שיותר גבוה יותר טוב ? - במה מתבטאים ההבדלים ? * יש לי כרטיס ג'יפה 2 לפי מה שאני זוכר הוא תומך בעד 85Hrz : - זה תלוי במסך / כרטיס או שניהם ? * כרגע עומד על 75Hrz זהו תודה מראש חברה !

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by FishnZone,

קיימת לי בעיה עם המחשב, לאחר התקנת דרייבר לכרטיס מסך אני מקבל מסך שחור בעת ההפעלת המחשב לאחר תמונת הלוגו של הלוח-אם. כשאני מנסה להריץ ללא דרייבר/SAFE-MODE המחשב עובד. האם הכרטיס מסך שרוף/מת? או שזה לא יכול להיות בגלל שהוא מראה תצוגה גם אם זה לוגו של הלוח-אם ועובד בסדר ב SAFE-MODE / ללא דרייבר? אשמח לדעת אם להתחיל לחפש אחר כרטיס מסך חלופי (אין אחריות). חשוב לציין כשאני מנסה להתקין הדרייבר בערך באמצע ההתקנה (40%) המסך הופך לשחור ואז חוזר ואז שוב הופך לשחור וככה הוא נשאר. וכל ריסטרט של המחשב מראה את הלוגו של הלוח-אם ומסך שחור קבוע.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by רועי שלום,

היי, לפי הכותרת- אני מחפש כרטיס שהוא לפחות כמו 9800gt. האם geforce gt520 עונה לדרישות? נתוני 9800gt http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9800gt_us.html (לא כזה מתמחה בתחום) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728633 נתוני gt520 מופיעים באתר חנות KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta לשניהם 1 ג'יגה זיכרון..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shimronfio,

אני מתלבט בין שני סוגי החברות של הכרטיס HD 4870 שכוללים צלעות קירור. מה עדיף מבין שניהם? ‏HD 4870 DK 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ ASUS ‏HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E SAPPHIRE

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by david2k,

שלום כולם דוד שלי נוסע באוקטובר לחו''ל הוא יהיה בסין וגם במוסקבה באותו חודש ביקשתי ממנו שיבדוק לי מחירים של כרטיסי מסך שם כעיקרון הבאתי לו 2 שמות GeForce GTX590 3GB GDDR5 GTX580 כרגע יש לי GRX570 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני מתכוון עוד מעט להביא מסך חדש של LG ‏LG W2363D 3D Ready 23'' LCD 3ms 1:70000 DVI HDMIx2 WideScreen Black‎ זה גם 120HZ וגם 3D וגם FHD ויוצאים משחקים חדשים ואני לא רוצה להתחיל לקבל FPS נמוך בגלל הכרטיס מעוניין לדעת עם כדאי בכלל לרכוש מחו''ל ומהי גדר האחריות / האמינות. ועם יש חברה בחו''ל כלשהי שבמקרה שהכרטיס יתקלקל יהיה מעבדה בארץ.. אשמח לעוד הצעות ואני רוצה אך ורק כרטיסי נווידיה המעבד לא יגביל יש לי I7 2600 לוח אם לא תומך SLI אז לא להציע זוג כרטיסים ספ…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by The Angel,

היי אני מחפש המלצה לכרטיס מסך למשחקים בעיקר ובנוסף קצת לפוטושופ וסרטים. בעיקרון המערכת שלי מיושנת וברור לי שקצת קשה למצוא כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו Skyrim עם המפרט שיש לי אבל אשמח אם תוכלו לעזור. התקציב הוא עד כ600 ש"ח וזה המפרט שלי: DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz (10.5 x 267) Intel Bearlake P31 DDR2 2048 (1024MBx2) ספק HEC - 400 AR - TF - 400 W וכרטיס המסך שלי כרגע הוא NVIDIA GeForce 6800 GS 256MBלמקרה שזה רלוונטי (למיטב הבנתי זה אומר שאפיק התקשורת הוא PCIe זה נכון?) תגידו לי אם החמצתי משהו שיאפשר לכם לתת המלצה. תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by diana odintsov,

למישהו יש מושג איך למנוע מהחלון הזה לצוץ בכל פעם שאני מתחברת עם משתמש. זה כופה עליו יציאה מהמחשב.. האם עליי למחוק דרייבר של כרטיס מסך אולי ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום המחשב שלי הוא I7-4790K לוח ASUS MAXIMUS VII RANGER 16 GB ראם 250 GB SSD 2 TB זיכרון ספק 500 אני כמעט בטוח איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות למשחקים שיעשה ביצועים יותר מהכרטיס המובנה..סביבות ה300 ש"ח תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך לפי מפרט המחשב הבא: Base processor Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz 2000 MT/s (mega transfers/second) Socket 939 Motherboard Manufacturer: Asus Motherboard Name: A8N-LA HP/Compaq motherboard name: Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP כרגע מותקן אצלי כרטיס מסך ATI RADEON X1600 עם 512MB אין לי בעתיד הקרוב כוונות לשדרג את המעבד/מחשב אני גר בארה"ב ולכן ככל הנראה אקנה את הכרטיס מסך דרך EBAY אבל בכל מקרה התקציב שלי עומד על 200-250$. ממה שראיתי ב EBAY אפשר להשיג ATI 4870 עם 1GB או GTX 260 במחירים האלה. השאלה היא אם המחשב שלי חזק …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בוקר טוב, האם יש כדאיות כיום לקנות asus tuf 3090ti במצב שיש סידרה 4 כבר? תודה

19. לביקורת זאת לקחנו את אחת מהגרסאות המסקרנות ביותר של דור ה-Turing של NVIDIA - ה-RTX 2070 Super JetStream מבית Palit ויצאנו מרוצים. מאוד לכתבה

20. Started by Master Boo,

אז כן, אני יודע שכיום כרטיסי ה8800GTS עדיין עולים יותר באיזור ה1,700 ואפילו 1,800. אני מחפש, מן הסתם כמו כולם, את יחס המחיר-תמורה הטוב ביותר. הדרישות, המגבלות והוויתורים: 1. המחיר באיזור ה1,600- אם יש 1,800 ששווה את זה אז אתם מוזמנים להציע, אבל לא להשתגע בבקשה. 2. יש לי זמן לחכות. אני לא אחכה חצי שנה, אבל שבועיים-חודש אפשרי. 3. אני לא מתכנן לעשות OC בעתיד הנראה לעין, ככה שזה לא שיקול (אני לא אוסיף עוד 100 שקל בשביל אפשרות OC יותר טובה). 4. אני רוצה כרטיס שקט כמה שיותר, בשביל קירור איכותי אני כן מוכן להשקיע עוד כסף. מה שכן אני מעדיף שהקירור יבוא עם הכרטיס- ז"א לא לקנות כרטיס ואז קירור ואז להתקין אותו. אני עובד עם מסך 19" ברזולוציה של 1280x1024 (ככה שלפי מה שהבנתי ה32…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by omertgm,

שלום. אני שוקל לשדרג כ.מסך. בהתאם למפרט המחשב בצד- מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקחת כך שהוא לא יתבזבז בעקבות צוואר בקבוק שנוצר בגלל המעבד? משחקים- witcher 3, crysis3 ושאר RPG`s או אסטרטגיה עתירי גרפיקה אך ללא מולטיפלייר. רק single player. רזולוציה FHD עם מה שיותר פילטרים. כסף הוא לא פקטור, חוץ מביצועים חשוב לי השקט.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by israelnba,

חיברתי את הכרטיס ללוח אם ודגש על רק על הלוח אם השאלה שלי האם יש עוד איזה חיבור לחבר?? צריך לחבר גם לספק איכשהו?? כי למשל בגיפורס 2 הקודם שלי המאוורר היה מחובר גם לחשמל אודה לקבל תשובות ענייניות מאנשים שמכירים את הכרטיס... תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי, מחפש המלצה לכרטיס מבית AMD בתחום ה low-mid חובה תמיכה ב display port 1.2 לטובת שרשור מסכים: DP MST (Daisy Chain) or HBR2 feature ישמש ל Desktop (בעיקר גלישה, ממש מעט גיימינג, וצפיה יומית בתכני HD) ב2 מצבים יום יומיים: 1. זוג מסכי מחשב משורשרים ב DP 2 .חיבור לטלויזיה בסלון (HDMI או אפשר גם DVI ל HDMI) (מחוברת דרך חור בקיר בין הסלון לחדר העבודה ) כלומר לכרטיס צריכה להיות יציאת DP1.2 אחת לפחות, ובנוסף או HDMI או DVI נכון להיום יש לי כרטיס Nvidia 9600GT שלצורך העניין מספק את כל הצרכים שלי, למעט עניין השרשור והיציאות. אז מבחינת "כח" לא דרוש לי משהו שהוא הרבה יותר מעבר לזה, פשוט כרטיס בן ימינו שיענה על הצרכים. המפרט שאליו מיועד הכרטיס: לוח MSI P67A-GD65 B3 …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Optimus_Prime99,

רכשתי את מחשבי בינואר 2008 ולפני שבוע נדפק לי הכרטיס מסך שעדיין באחריות. הבאתי את המחשב לתיקון ואכן זה בעיה בכרטיס מסך - השאלה שלי היא כזאת - האם החברה צריכה לספק לי כרטיס מסך זהה חדש או שהם יכולים פשוט לשים לי כרטיס מסך משומש? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי חברים. נדפק לי המחשב לצערי בזמן הכי פחות מתאים. מעבר בין סדרת RTX 3xxx ל-RTX 4xxx כשכרטיסי מסך מהסדרה החדשה רק מגיעים, ולבינתיים רק בגרסה הכי מפלצתית - 4900 אני רוצה את התמיכה ל-DLSS 3.0 וכל הפיצ'רים העדכניים והבנתי שהם לא יהיו זמינים ב- RTX 3xxx אז מתלבט אם לקחת RTX 4900 ולמכור כליה. רציתי לדעת מה רמת צריכת החשמל של המפלצת הזאת לעומת מה שהיה לי RTX 2080ti האם חשבון החשמל שלי באמת יתנפח? אני לא רק עוסק בגיימינג כבד מאוד (4K על 60 FPS) אלא גם רואה סרטים וגולש באינטרנט וכו, האם בזמן idle צריכת החשמל תהיה גבוהה בהרבה לעומת RTX 2080ti בזמן גלישה באינטרנט או צפיה בסרטים וסדרות? או שהצריכת חשמל קופצת רק כשאני משחק במשחקים כבדים? …

דיונים חדשים בפורומים