עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Moo,

מסך 17" שלא אמור לשמש לי, בעיקר לאינטרנט ולוורד מצאתי בחנות באינטרנט מסך בשם KDS שעולה 680 שקל מה אתם אומרים ??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Sulam,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש, אני מוכן להשקיע בכרטיסי מסך. השאלה היא האם כדאי לרכוש זוג GTX 480? אני מוכן להתפשר לגבי בעיית ההתחממות, אם הרעש זה הדבר היחדי שאמור להפריע לי. האם התחממות הכרטיסים כוללת עוד נקודות שליליות? (ירידה בביצועים בעת מאמץ, הקטנת אורך חיי הכרטיס וכו'...) בנוסף, שמתי עין על : Asus NVIDIA GeForce GTX480 1536MB האם זוג כרטסים כאלה ייתן יותר כוח? או שהמחיר הגבוה נובע לאו דווקא מעוצמת הרטיס אלא מה"מותג". האם שווה להשקיע או לא? אם לא, אשמח לקבל המלצה לזוג כרטיסים חזקים. אנא ממכם, הציגו בפני את כל האפשריות, גם היקרות. תודה רבה!!! דני

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, קניתי Geforce 9500GT של Zotac היום, הרכבתי אותו והכל, ואני ניכנס ל Counter Strike 1.6 לדוגמא, ורואה שאין שיפור בביצועים. פשוט ככה, אותו FPS, לא משתפר, לא עובר את ה- 100, נשאר עומד על 99 ויורד לפעמים, וזה היה ככה כשהשתמשתי ב- 6100 שמובנה אצלי על הלוח אם, אז עם 9500 למה זה לא משתפר? אמור להיות שיפור גדול ב-ה-ר-ב-ה מ- 99 FPS מסכנים... (הכנסתי פקודה שמאפשרת ל- FPS לעלות עד לאן שהוא יכול, בלי מגבלה...) מה יכולה להיות הבעיה? במאפיינים של השולחן עבודה כתוב 9500GT במקום ה- 6100 המובנה, אולי אמורים "לכבות" את הכרטיס הישן איכשהו ואז הוא משתמש בחדש? וחיברתי מאחורה את המסך לכרטיס החדש, לא התבלבלתי... שאר המפרט: AMD Athlon 3200+ Enermax 350W לוח אם: WinFast 6100K8MA דרייברים הכי…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, אז היום גיליתי שהרעש של הפלסטיק המתפצח ששמעתי אתמול היה מהמאוורר האמצעי של הכרטיס מסך. זה קרה אחרי שניקיתי את המחשב עם ספריי לחץ אוויר ייעודי (וחיכיתי שעה לפני שהדלקתי אותו לאחר הניקוי)... gigbyte gtx570 נתן עבודה בשנים האחרונות והריץ פחות או יותר מה שאני צריך בלי בעיות.( overwatch בהגדרות בינוניות וWoW על גבוהות עם 60 fps ) לאחר התקלה המשחקים יורדים ל20 FPS אחרי דקה של משחק... מחפש את הכרטיס הכי משתלם בתקציב של 500+- יש לי לוח אם Intel DP67BA, וi5-2400 3.1 ghz חשבתי על radon rx 460 oc מKSP שעולה 490 או על r9 280 vapor-x oc שמישהו מוכר יד שנייה פה באתר ב460 אשמח להמלצות

5. Started by danieltrt,

שלום יש לי 2900 GT ובחלק מהמישחקים החדשים(GTAIV וFARCRY2) הוא קבר לא יכול לרוץ בהגדרות גבוהות וצריך להוריד את הריזולוציה וזה פוגעה באיכות התמונה . אני צריך המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המסך שלי T220 בתקציב של 600 שקל זה מה שקרגעה יש לי אבל אני יכול להשיג 800 שקל. חשבתי על הכרטיס הזה עם 1GB זיכרון. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1433 תןדה לעוזרים ;D

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום יש לי FX5200 ואני רוצה לקנות X800GT. אני רוצה לשוות בין הכרטיסים...אם כדאי לקנות אותו (אני רוצה לראות בתמונות משחק ושבו הכרטיס היהי FX5200 ובאותו במשחק X800GT) אני רוצה לראות איך הגרפיקה באותו המשחק אם שני כרטיסים שונים (FX5200 ו-X800GT)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מתעניין ברכישת מחשב HTPC. המחשב הזה אמור להריץ כל תוכן וידאו ואודיו שקיים היום בעלות הכי נמוכה שניתן. לאחר שעות של התעדכנות בחומר הרלוונטי (שנים שלא התעדכנתי בעולם החומרה) הבנתי שעל מנת לקבל אודיו HD אני צריך כרטיס מסך שתומך בbitstreaming. כך שאני כבר לא יודע אם המחשב שתכננתי לקנות יספק אותי (לוח אם AMD מבוסס 880 כמו במפרטים המומלצים לHTPC זול). ממה שקראתי, אני חייב לקנות כרטיס מסך חיצוני. מה שאני לא מבין, איך בעצם כרטיס מסך שתומך באודיו HD, מקבל את הסאונד? האם אני צריך לרכוש גם כרטיס סאונד בנפרד? במידה ויש לי כרטיס מסך עם HDMI (שתומך בTRUEHD ) וגם כרטיס קול עם יציאת HDMI, איך ילך החיבור לרסיבר? קצת נהיה לי סלט בראש בנושא הזה ואשמח לאבהרות בדרך להשגת מטרתי (המצוינת ב…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ^pb^,

היי, כמו רבים כאן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ מושלם (או כמעט מושלם) את GTA V על 1080p. יש לי את הamd fx-8320 בתור מעבד, 16GB RAM, הדבר היחיד שגרוע אצלי זה הכרטיס מסך (Radeon HD 7700). הלוח אם שלי הוא GA-970A-D3, אז הוא תומך רק בPCI-E 2.0. איזה כרטיס מסך יספק אותי? כנראה שהוא יהיה PCI-E 3.0 - האם הגבלת הביצועים של הPCI-E 2.0 סלוט תפגע משמעותית בביצועים? תודה איתי

9. היי חברה, אני מתכנן בשבועיים הקרובים להזמין מחשב חדש, אני מתלבט בין שכני הכרטיסים הנ"ל: http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&family=23 http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=313&lineid=1&act=2 אני כנראה אקנה את המחשב מזיג זג ושימו לב להבדל בין המחירים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_535&products_id=5277 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_535&products_id=5330 הLEADTEK הוא 640 MB לעומת הEVGA 320 וההבדל ביניהם הוא 40 שקלים! למרות שהגרסה הזאת של הEVGA היא SUPERCLOCKED אשמח לקבל תגובותיכם.

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Tzion,

כאמור בכותרת- האם GeForce 4 TI4200 של MSI יכול להתחבר לטלוזיה שלי (פירוט בהמשך) דרך הכבל S-Video שמקבלים בבאנדל של הכרטיס?? בטלויזיה שיש לי יש שתי כניסות- אחת עגולה ובפנים יש עוד עיגול קטן וכתוב מתחתיה 75 ANT ואליה מתחבר הכבל של הכבלים. ויש עוד יציאה די גדולה (משהו כמו DVI בגודל) ויש בה 20 כניסות של פינים (10 כל שורה שתי שורות). ???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=AOC19-9K&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=38&aff=Zap אתר היצרן: http://www.aoc-europe.com/monitors_9kplus.html מה אתם אומרים שווה את המחיר ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by RoyShefy,

כבר פתחתי ת'ראד בנושא לפני המון זמן, כרגע שמתי לב שהכרטיס מסך נמצא על 100c~ במנוחה והCPU על 87, הMB על 45. הבנתי שהטמפרטורה של הכרטיס נוראית, אך אין ארטיפקטים בכלל, רק קצבי FPS שנותי ל0-10 ודיליי בתגובה בשימוש בעכבר/מקלדת. רק מאשר שהתשובה לבעיה שלי היא החלפת הכרטיס, או המעבד? VCARD 8800GTS CPU E6600 MB שכחתי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by harley,

המחשב נקנה במקור לצרכי עבודה, אבל מי ציפה שיוציאו את CIV5 (טוב, היה אפשר לצפות את זה). הבעיה כעת כי אינו מצליח להציג מפות גדולות עם הרבה יחידות עליהן (התצוגה מקוטעת ואיטית מאוד), גם בהגדרות מינימליות. אין צורך להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אסתפק בתמונה זורמת ותגובה מהירה. המפרט: Giga H55M-UD2H Intel Core i5 650 - integrated graphics DDR3 4Gb ספק 500W אינטגרלי של Antec. כדי להקשות קצת על העניינים: אני משתמש בשני מסכי "17 כך שכרטיס המסך צריך או לתמוך בשני מסכים או לא לבטל את יציאות ה Integrated graphics של הלוח. רצוי שלא יבטל גם את יציאת ה HDMI של הלוח. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by shai82,

שלום לכולם לאחר שרכשתי כבר את Sapphire 4850 Toxic והתאכזבתי מהרעש של המאוורר בזמן מנוחה החלטתי להחזיר אותו ולקח אחד אחר. יש למישהו המלצה על אחר ששקט במנוחה ? עדיף המלצה מאנשים שיש להם כרטיס כזה. תודה רבה !

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by דניאל מלנקי,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, ואני רוצה שייתן לי רוחב פס של משהו כמו 20 ג'יגה לשנייה ושלא יעלה יותר מ1800 שקל, ראיתי ביקורות על הxfx 6800 אבל הציון הסופי שלו שם הוא -c בגלל איכות תמונה.......אז זה נכון או לא? ויש המלצה לכרטיס שנותן ביצועים טובים עד 1800 שקל?

16. Started by sambusak,

מישהו יודע מתי יצאו כרטיסים האלה? ואם זה לא בקרוב, אז איזה כרטיס טוב אבל לא יקר כדאי לקנות? יש לי P4 1.7 ואני זקוק לכרטיס בשביל עבודה בתלת מימד. שמעתי ביקורות מאד טובות על RADEON, האם הוא מוצלח למשימה שכזו?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by DXT,

איזה מהם הכי טוב מבחינת ביצועים ותכונות, בלי קשר למחיר או שום דבר אחר. Radeon 8500 128 Radeon 8500 64 Radeon 8500LE תביאו לי פשוט את הדירוג מההכי טוב לפחות טוב. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אחד היתרונות הגדולים ביותר של AMD על פני NVIDIA בדור הנוכחי נמצא בדרכו להיעלם, או לכל הפחות להצטמצם באופן משמעותי אם בתקופה האחרונה עקבתם אחרי ביצועי כרטיסי המסך בשוק במשחקים חדשים, בטח שמתם לב למשהו קצת חריג. כרטיסי המסך מסדרת Radeon של AMD מביאים ביצועים גבוהים למדי במשחקי DirectX12 מסויימים. Async הוא שלב נוסף ביכולת של ליבות גרפיות לחלק עיבוד בצורה יעילה: העמסת האלמנטים שמצבעים את העיבור בצורה שאינה מקבילית באופן מלא, אלא "חכמה" יותר שמותאמת באופן ספציפי לצורך בכל זמן נתון להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-nvidia-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9B…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by polkm,

שלום לכם. יש לי מחשב, לא חדש, עם כרטיס מסך גיפורס 210 (כמו בתצלום). פתחתי את המארז וגיליתי שהכרטיס ממש חם. ברמה של אי אפשר לגעת בו עם היד (לפי אוורסט הוא 70 מעלות). זה כרטיס בלי מאוורר כך שלא מובן לי למה הוא מתחמם פתאום - עד עתה הכל היה בסדר.. האם אפשר לעשות משהו בעניין? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by taltola,

היי חברים, אחותי יכולה לרכוש לי את הכרטיס בסינגפור ואני שוקל זאת. 1. איך זה הולך מבחינת המכס בשדה תעופה? צריכים להצהיר/לשלם? 2. האם למישהו יש בטעות מושג היכן מומלץ לרכוש שם את הכרטיס? 3. איזה דגם הכי מומלץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by BONO,

ראיתי היום בפנדה את הכרטיס GIGABYTE READON 9700 שעולה בערך 2200 ואני עדיין לא בטוח אם לקנות אותו מה אתם אומרים? אני רוצה כרטיס מסך שיפעיל לי משחקים הכי טוב לפחות לעוד שנתיים ושיהיה לו VIVO עכשיו אני לא יודע אם כדאי לקנות את הכרטיס שאמרתי או GE FORCE 4 TI 4600 750 XP של GAINWARD מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין הכרטיסים שעולים 2200 שקל כמו ה ATI 9700 לבין GE FORCE 4200 זה 1000 שקל הפרש!!! נ.ב אם יש כרטיס אחר שאתם חושבים שיותר טוב אז תגידו לי ואם עומד לצאת כרטיס טוב ששוה לחכות גם תגידו. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2200 (אם זה שווה את זה).

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Shlompy,

שלום לכם! יש לי נייד, עם כרטיס מסך GEFORCE GO 6150. אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO. הורדתי דרייברים מעודכנים והכל, עדיין לא עובד, המחשב לא מזהה חיבור למקור חיצוני. ניסיתי תמיכה של HP עם טכנאי, אבל יש לי תחושבה שדיברתי עם מחשב ולא בן אדם, זה כזה מעפן, אני אצרף את השיחה יש שם פירוט כבר של מה שניסיתי. זה דווקא די מצחיק לקרוא את זה. תחשבו שלקח כל פעם איזה דקה-5 דקות עד שענו לי. מישהו יכול לעזור??? Shlomi Amit: GEFORCE GO 6150 Presley: Thank you for providing me the required Information. Shlomi Amit: you welcome Presley: Could I have 2-3 minutes of your time while I search the information for you? Shlomi Amit: yes, sure. Presley: Thank you…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by haim85,

שלום לכולם [- אני מעוניין בכרטיס מסך טוב של nvidia! כרטיס מסך שסוחבב משחקים טוב!עם כניסת hdmi ! במחיר סביר ..!!! לא להגזים! כרגע אני עם כרטיס מסך גיגבייט ati 4850 כמובן שאני רוצה כרטיס חזק מימנו! אם אפשר גם אתר עם השוות כרטיסי מסך לפי הכוח שלהם גם יעזור [= תודה רבה לעוזרים תפריט מחשב שלי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון:System Memory 3584 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך:Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) מסך:23 אינץ סמסונג:Monitor SyncMaster P2350(G)/P23500(G),Magic P2350G(Digital) [NoDB] (HVDS518557) מעבד:CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz ספק כוח:Enermax…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by jhracham,

האם אפשר לבדוק FPS גם במשחקים שאין להם תצוגה פנימית של פנימית בעזרת תוכנה חיצונית למשל במשחק JEDI KNIGHT 2 או ב SOLDIER OF FORTUNE 2 כל תשובה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם , אני קיבלתי את הרדאון לפני יום יומיים . בקופסת הRETAIL. דבר ראשון עצבן אותי שלא קיבלתי את הבאנדל (SOFII +POWERDVD) ודבר שני , בצד השני של הכרטיס (איפה שאין את הGPU). רשום במין פס לבן דק : Complies with Canadian ICES-003 ואז ליד רשום - Class B מה שמאוד עצבן אותי , כי בדרך כלל Class B זה סוג פחות טוב. מה שבאתי לשאול זה אם זה באמת משנה ה CLASS הזה ? דבר שני . הרצתי 3DMark 2001 בDefault Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 6500 נקודות. אחר כך הרצתי 3DMark 2003 ב Default Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 4500 איך זה יצא ככה ? אני יודע ש6500 יחסית ל2001 זה נמוך ו4500 יחסית ל2003 זה גבוה. למה זה ככה ? המפרט שלי (זמני עד למחשב החדש) Pentium 3 1…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים