עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי מחשבב חדש (i5 h87 8gb ddr3 ssd) התלתי לשחק במשחקים אחרי הרבה מאוד זמן , משחק על 42 לד על 1080P מתלבט האם כדאי לקנות את הכרטיס 4870*2 יד שנייה במחיר של 450 , האם הוא טוב ואמור להריץ משחקים באיכות טובה הבנץי שאין לו דירקטס 11 האם זה קריטי ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by idan oren,

כעיקרון, אני מתלבט בין gtx 960 לבין r9 280x. אבל שוקל לחרוג לכיוון R9 290. אז מבין שלושת הכרטיסים הנ"ל מי הכי משתלם מבחינת רעש ועלות תועלת. המפרט בצד

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם , אני קיבלתי את הרדאון לפני יום יומיים . בקופסת הRETAIL. דבר ראשון עצבן אותי שלא קיבלתי את הבאנדל (SOFII +POWERDVD) ודבר שני , בצד השני של הכרטיס (איפה שאין את הGPU). רשום במין פס לבן דק : Complies with Canadian ICES-003 ואז ליד רשום - Class B מה שמאוד עצבן אותי , כי בדרך כלל Class B זה סוג פחות טוב. מה שבאתי לשאול זה אם זה באמת משנה ה CLASS הזה ? דבר שני . הרצתי 3DMark 2001 בDefault Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 6500 נקודות. אחר כך הרצתי 3DMark 2003 ב Default Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 4500 איך זה יצא ככה ? אני יודע ש6500 יחסית ל2001 זה נמוך ו4500 יחסית ל2003 זה גבוה. למה זה ככה ? המפרט שלי (זמני עד למחשב החדש) Pentium 3 1…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. http://www.tomshardware.com/reviews/x265-hevc-encoder,3565.html מצורף מאמר המדבר על דור הקידוד הבא אלינו בקרוב דבר זה חשוב לרוכשי כרטיסי מסך החפצים בכרטיס שיוכל למקסם את יכולות הצפייה שלהם סרטים ,סטרימינג , וידאו אינטרנט להלן תמצית המאמר : 1. תקן H265 הוכרז רשמית ומביא יורש אמיתי לקידוד H264 הוותיק והטוב אלגוריתם קידוד שונה , קצב סביות שונה ( כל זה אמור להוריד בעשרות אחוזים גודל קובץ בלי לפגוע באיכות ,עפ"י המפתחים ). 2. החומרה בכרטיס מסך אמורה להאיץ פענוח של תוכן מבוסס H.265, למזער את עומס העבודה של מעבד, התקנים ניידים, הארכת חיי סוללה , קידוד מבוסס תוכנה באיכות גבוהה עדיין יכול להיות די מפרכת למעבד . 3. חברות גדולות כמו נטפליקס, Hulu, אמזון, YouTube חפצות ב…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני בונה מפרט מחשב נייח עבור מישהו (אני מדריך שיקומי - עבור מתמודד שאני עובד עימו). יש תקציב רווחה לקנות עבורו מחשב - 2000 ש"ח סה"כ. רק מחשב לא כולל אביזרים נלווים. יש לו משהו - מסך מקלדת ועכבר ישנים. אבל הבעיה היא המחשב שלא מתפקד כבר ואותו אני רוצה לשדרג. . במפרט שהציעו לנו יש כרטיס מסך שמכונה: VGA card - intel HD graphics 530 אני לא מבין כל כך מה זה - אם זה "כרטיס מסך" או פשוט הדבר שמובנה אוטומטית בלוח אם. בכל מקרה התרשמות שלי שהיום גם מי שסתם משתמש במחשב הכי פשוט - למשל יוטיוב או משחקים פשוטים יחסית (נניח farmville) יכול להרגיש האטה משמעותית של קצת המחשב כשאין כרטיס מסך אלא רק ברירת המחדל של מעבד ולוח אם. ואני רוצה בעצם לשאול האם אני צוד…

6. מוצר הדגל החדש של מפתחת הליבות מספר שיפור של עשרות אחוזים לעומת כל כרטיס גראפי אחר אשר פגשנו עד היום לכתבה

7. Started by danieltrt,

שלום יש לי 2900 GT ובחלק מהמישחקים החדשים(GTAIV וFARCRY2) הוא קבר לא יכול לרוץ בהגדרות גבוהות וצריך להוריד את הריזולוציה וזה פוגעה באיכות התמונה . אני צריך המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המסך שלי T220 בתקציב של 600 שקל זה מה שקרגעה יש לי אבל אני יכול להשיג 800 שקל. חשבתי על הכרטיס הזה עם 1GB זיכרון. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1433 תןדה לעוזרים ;D

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני כרגע עם HD 5750 מחפש כרטיס שבו אני ארגיש הבדל מהותי יש לי מסך 23 מעבד 6 AMD ליבות עם 4 גיגה זיכרון סםק כח 450 HEC

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הזמנתי מחשב עם הכרטיס מסך הזה ועוד שבוע הוא מגיע אני רוצה לשמוע איך משחקים פחות או יותר יפעלו לי משחקים כבדים כמו למשל אממ FAR CRY וכאלה תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך לפי מפרט המחשב הבא: Base processor Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz 2000 MT/s (mega transfers/second) Socket 939 Motherboard Manufacturer: Asus Motherboard Name: A8N-LA HP/Compaq motherboard name: Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP כרגע מותקן אצלי כרטיס מסך ATI RADEON X1600 עם 512MB אין לי בעתיד הקרוב כוונות לשדרג את המעבד/מחשב אני גר בארה"ב ולכן ככל הנראה אקנה את הכרטיס מסך דרך EBAY אבל בכל מקרה התקציב שלי עומד על 200-250$. ממה שראיתי ב EBAY אפשר להשיג ATI 4870 עם 1GB או GTX 260 במחירים האלה. השאלה היא אם המחשב שלי חזק …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מתעניין ברכישת מחשב HTPC. המחשב הזה אמור להריץ כל תוכן וידאו ואודיו שקיים היום בעלות הכי נמוכה שניתן. לאחר שעות של התעדכנות בחומר הרלוונטי (שנים שלא התעדכנתי בעולם החומרה) הבנתי שעל מנת לקבל אודיו HD אני צריך כרטיס מסך שתומך בbitstreaming. כך שאני כבר לא יודע אם המחשב שתכננתי לקנות יספק אותי (לוח אם AMD מבוסס 880 כמו במפרטים המומלצים לHTPC זול). ממה שקראתי, אני חייב לקנות כרטיס מסך חיצוני. מה שאני לא מבין, איך בעצם כרטיס מסך שתומך באודיו HD, מקבל את הסאונד? האם אני צריך לרכוש גם כרטיס סאונד בנפרד? במידה ויש לי כרטיס מסך עם HDMI (שתומך בTRUEHD ) וגם כרטיס קול עם יציאת HDMI, איך ילך החיבור לרסיבר? קצת נהיה לי סלט בראש בנושא הזה ואשמח לאבהרות בדרך להשגת מטרתי (המצוינת ב…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by haim855,

יש לי כרטיס מסך gtx 560 ti gigabyte יש לו חיבור hdmi קטן כזה מה אני צריך לרכוש את זה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11079 ועל זה לחבר כבל hdmi רגיל? נ.ב רוצה לחבר אותו לטלוזיה והשאלה זה נותן אותה תמונה כמו hdmi רגיל? לא הבנתית קטע של היציאה הקטנה הזו .. תודהל עוזרים

13. Started by __MIKO__,

אוקיי אז קניתי את הכרטיס הנ"ל עדכנתי דרייברים ושיחקתי קצת בדום 3 . באיזה סטינגס המשחק אמור לרוץ בצורה חלקה ואופטימלית ומתי אני אמור לקבל קטיעות? המחשב אגב הוא 2.4 512 דואל ממורי מה ההבדל בין האולטרה סטינגס להיי סטינגס במשחק ?( בשניהם אני יכול להגיע לרזולוציה דומה או שבעצם אין הבדל ...) (ניסיתי ב1280-1024 והמשחק נתקע מדי פעם. ) תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי סלידה מאוד רצינית מ SLI מהעבר, השתמשתי בזה הרבה בסדרה 6 והיו לי היו ריצודים בגללה SLI (מיקרו סטטר). בכל מקרה, עם כרטיס אחד 1080 עד כמה זה יהיה נורא ב 4K? האם כדאי להמתין עוד קצת ל 1080TI? נאמר לי שהוא ככל הנראה יעלה קרוב מאוד ל 5000, שזה כבר נראה לי מוגזם מדי, חוץ מזה שהכרטיס יתן לי רק עוד 10 FPS שלאורך הזמן יהיה עוד ועוד יותר קטן. דעות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום מחפש כרטיס מסך שקט עד 500 ש"ח עדיפות לכרטיס של Nvidia יש משהו מומלץ עם קירור פאסיבי?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by diana odintsov,

למישהו יש מושג איך למנוע מהחלון הזה לצוץ בכל פעם שאני מתחברת עם משתמש. זה כופה עליו יציאה מהמחשב.. האם עליי למחוק דרייבר של כרטיס מסך אולי ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי מסך MAG XJ810, ורואים בו קצת(הרבה) מטושטש. מה אני יכול לעשות כדי שלא יראו בו מטושטש. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yanivganor,

אני מתלבט בין שני המסכים האלו. האם יש יתרון ברור לאחד מהם? ה VP191 עם ניגודיות 1:700 ובהירות 250 , 16MS ה VP912 עם ניגודיות 1:450 ובהירות 400 , 12MS מה דעתכם ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by xt8mb,

קונים לי בארה"ב Asus GeForce TI4400 128 MB DDR השאלה האם זה כרטיס טוב - והאם שווה לשלם עליו 220 דולר (בערך 1000 שקל)? תודה לכל המגיבים! אה... ועוד שאלה - זה יעשה לי בעיות עם ה-TVOUT בגלל שבארה"ב הכל NTSC?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום רב, רציתי לדעת אם המפרט שלי יתאים לכרטיס GTX470 והאם HD5870 1GB GDDR5 יותר משתלם ממנו (יותר טוב)? לוח אם-Motherboard Name Gigabyte GA-EP45-DS3R מעבד-CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333) זיכרון-4GB DDR2 Module Name G Skill F2-6400CL4-2GBPK הספק כוח שלי מחזיק כרגע כרטיס מסך ATI 4780 ו 6 כונני SATA 2 במערךRAID 0 לפי מה שאני זוכר זה 500W נראה לי, האם המפרט רלוונטי לכרטיס כזה? האם יהיה צוואר בקבוק או משהו? ואם כן עד כמה? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, למטרות של עיצוב גרפי מקצועי, איזה כרטיס מסך מומלץ? אני יודע שאפשר לקחת את הכי יקר שיש בשוק וזהו, אבל אני מעוניין לדעת באיזה כרטיס ניתן להסתפק בכדי לקבל ביצועים מספיק טובים? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by RDS,

אוקי, אז תמיד במשחקים ראיתי את זה ולא הבנתי מזה... אני רוצה שהגרפיקה תהיה גבוהה יותר.... עכשיו הבעיה שאני לא יודע עם זה משפר את הגרפיקה או לא.... כמו כן במשחק GTR2 לדוגמא, יש כמה רמות ל-Anti Aliasing... הרמה הכי גבוהה היא הטובה? הכי נמוכה? או בכלל שאין את זה... תודה

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לאחר ש-AMD עשתה שיפורים משמעותיים לתוכנה ולדרייברים של פלטפורמת הגרפיקה שלה, מחפשת החברה מהנדס המתמחה בביצועי מעבדים (CPU) לשיפור נוסף בתחום לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%a0%d7%93%d7%a1-cpu-%d7%9c%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%a9%d7%9c%d7%94/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by אוריפ,

האם שמתם לב שבתמונות שצורפו לכתבה על הריאלטו של ATI מופיע על האריזה של 2 הכרטיסים שהם תומכים בDX9C! זה לא הגיוני... או שכן?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ben_shi,

בבקשה תנו לי המלצות ,תודה מראש ;D

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים