עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני אשמח אם תסבירו לי את המהפך עד עכשיו שחיפשתי כרטיס מסך ל AGP הוא יקר במאות שקלים מדגם מקביל ל PCI-E הכרטיס הוא של חברת innovision עם 256 MB זכרון בשניהם ובקישור לאתר יצרן ההבדל היחיד בינהם הוא שה AGP לא תומך במערך SLI ולי זה נראה פשוט לא מספיק להנחה של 400 שקלים . אם אחד ממכם יודע על הסיבה שתפו גם אותי בתודה מראש

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Jack_g,

אני מבולבל לחלוטין עם כל הגרסאות שיש של R9200 לדוגמא: B3 SE C3 ויש עוד נראה לי . השאלה שלי איזה R9200 הכי טוב בעצם ולאיזה כרטיס מסך מבית NVIDIA הוא משתווה בערך? תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by serg90,

אז בהמשך לדיון הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/threads/570087-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%9C-%D7%9C%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-i5-750?p=5105204#post5105204 אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד אזור 1000 שקל שיתן לי מקסימום ביצועים ומינימום צוואר בקבוק למעבד i5-750 עבור משחקים מודרניים. האם קיימת קומבינציה כזו שתריץ משחקים כמו MGS5 ו-The Witcher 3 על הגדרות גבוהות, 1080p (עם התפשרות על פילטרים לא על המקסימום)?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. צריך כרטיס וידאו או שיש חיבור לוידאו בכרטיס המסך או שיש משהו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן, יש לי מחשב בן שנה וחצי בערך. אני רוצה עכשיו לראות עליו סרטי HD 1080P וגם משחקים. אני מעדיף לקנות כ.מסך חדש ולצרף למחשב- נראה לי הכי זול, אבל אני לא יודע אם זה כדאי:יכול להיות שאני אצטרך להחליף גם ספק, והמעבד די בינוני - אז אולי בכלל כדאי לי לשדרג? בכל מקרה מבקש המלצה לכ.מסך שיתאים לסרטי FULL HD וגם למשחקים. כרגע יש לי כ.מסך מובנה. זה המפרט הנוכחי שלי מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM מארז כולל ספק HEC 300W (ספק קטן) מסך סמסונג T220 1. איזה כרטיס מסךכדאי לצרף? 2. חושבים שצריך להחליף ספק?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by shronxx,

שוטטתי באינטרנט והסתכלתי בכרטיסי מסך ואני לא יודע מערך כרטיסי מסך מציג את הביצועים הכי טובים??

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by danieltrt,

שלום יש לי 2900 GT ובחלק מהמישחקים החדשים(GTAIV וFARCRY2) הוא קבר לא יכול לרוץ בהגדרות גבוהות וצריך להוריד את הריזולוציה וזה פוגעה באיכות התמונה . אני צריך המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המסך שלי T220 בתקציב של 600 שקל זה מה שקרגעה יש לי אבל אני יכול להשיג 800 שקל. חשבתי על הכרטיס הזה עם 1GB זיכרון. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1433 תןדה לעוזרים ;D

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by razi87,

יש לי מספר שאלות בנוגע לכרטיסמסך שברשותי. א.איזה ספק כח יספיק להחזיק את כל המערכת שלי כולל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ולמעבד? ב.האם הכבל מהספק צריך להיות 2 כבלים נפרדים של 8 פין? ג.מה יותר חשוב הcore clock או הmemory clock ? ד.מה ההבדל אם אני ישים את הכרטיס ב pci e 8x או pci e 16x? ה.איך אני יודע כמה באמת כדי לעשות אוברקלוק ואיך לשמור על יציבות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הזמנתי מחשב עם הכרטיס מסך הזה ועוד שבוע הוא מגיע אני רוצה לשמוע איך משחקים פחות או יותר יפעלו לי משחקים כבדים כמו למשל אממ FAR CRY וכאלה תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. http://hwzone.co.il/games/reviews/games/Battlefield_4_PC_Performance/3 לכל אלו שאמרו שאין, בבקשה. מה גם שב-AMD מחסירים פרטים במשחק, כגון מבנים למיניהם וכו', שזה ממש לא בסדר... מה יהיה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by dani86,

חבר שלי עומד להחליף את ה 5700LE שלו וקונה ב 500 שקל 5900XT , אני יודע שזאת הגירסה המוחלשת של ה5900 והשאלה שלי איך הביצועים שלו לעומת 6600 ו 9600P? כמה ביט הוא והאם ניתן להפוך אותו ל 5900 רגיל או ULTRA? נ.ב. מה פירוש האותיות XT?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by supercars,

שלום לכולם, כרגע יש לי כרטיס מסך עלוב: Radeon X550 256MB ואני מעוניין להחליף אותו לGeForce מסויים. אני רוצה שהוא יפעיל לי משחקים כמו Call of Duty 4 וCrysis בגרפיקה כמה שיותר גבוהה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח פחות או יותר, ויש לי חיבור PCI express. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם הנה המפרט של המחשב שלי אם זה יעזור: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM DDR2 תודה רבה מראש חבר'ה!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני מתלבט בינהם hd4850x2 או hd4870 toxic שניהם חברת סאפיר ושניהם עם 1 gb זיכרון.. מה יהיה יותר חזק למישחקים.? לא אכפת לי עשכיו מה יהיה יותר חזק אני מסתכל לטווח הארוך.. ואם אני כבר קונה הספק הזה יחזיק אותם נכון? Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan זה המפרט: מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 1 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 1 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 צורבים‏ Lg DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים‏ CoolerMa…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by shlomibandit,

מתי התאריך המדוייק שיוצא ה8600 אולטרה? או ה8800 ג'י טי אס 320 מגה? כי כנראה שהלך לי ה 7800 נשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו .. שווה לקנות את ה 1950 פרו מ ksp ב1200 שקל? או לחכות לדור החדש? מתי יגיע לחנויות כבר בישראל למחירה וכמה יעלה? כי אין לי עצבים לחכות הרבה זמן .. שווה בכלל כרטיס כזה למפרט כמו שלי?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום יש לי FX5200 ואני רוצה לקנות X800GT. אני רוצה לשוות בין הכרטיסים...אם כדאי לקנות אותו (אני רוצה לראות בתמונות משחק ושבו הכרטיס היהי FX5200 ובאותו במשחק X800GT) אני רוצה לראות איך הגרפיקה באותו המשחק אם שני כרטיסים שונים (FX5200 ו-X800GT)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. צריך כרטיס מסך חדש למחשב, השימושים הם משחקים סטנדרטיים וצפייה בסרטי HD בטלוויזיה דרך המחשב (46 אינץ' full HD), הסתכלתי על כמה כרטיסים ב-ksp וצמצמתי את האפשרויות ל-2: 1. כרטיס מסך Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E https://ksp.co.il/?uin=15981 2. כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 240 BOOST 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E https://ksp.co.il/?uin=20608 פרטי המחשב: לוח אם - Gigabyte GA-P55M-UD2 מעבד- Intel i5 זיכרון - 4GB ספק- 600W האם הם מתאימים למפרט המחשב? אם כן מה כדי ביניהם? (במידה ויש משהו מומלץ יותר בתקציב דומה, אשמח לשמוע..)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי שאלה דחופה. יש לי טלוויזיה די ישנה עם כניסה S-VIDEO וגם כניסות RCA (שלושה פינים נפרדים - אודיו R\L ווידאו). האם ניתן לחבר אליה PC עם כרטיס מסך GTX570? לפי החוברת של גיגבייט לכרטיס יש יציאות MINI-HDMI ו-DVI. (http://download.gigabyte.ru/manual/vga_manual_n570oc-13i_e.pdf) החוברת גם אומרת משהוא לא ברור על חיבור לטלוויזיה וANALOG\DIGITAL - לא ממש הבנתי. השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבורים\כבלים המתאימים לחבר את השניים, או שחייבים ממיר כלשהוא. לא אכפת לי לשמוע את האודיו דרך הרמקולים של המחשב, העיקר שהוידיאו יעבור. תודה!

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אשמח לשמוע כמה שיותר בפירוט את דיעותיכם. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש ברשותי מחשב בן כ-10 שנים (מעבד Core 2 Quad Q6600, זכרון 6GB DDR2 800Mhz, לוח אם Gigabyte S3-965P, ספק כוח Antec 450W, מערכת הפעלה Windows 8.1, כונן SSD Crucial M4 128GB + שני כוננים קשיחים רגילים 640GB + 750GB). המחשב עבר שדרוגים במהלך השנים (הרחבת זכרון מ-2GB ל-6GB ב-2010, הוספת SSD ב-2012, שדרוג מערכת ההפעלה), ועד לאחרונה עבד מצוין, קרס (מסך כחול/תכלת) לעיתים נדירות ביותר (אולי אחת לכמה חודשים). לפני מספר שבועות החלו להופיע על המסך פסים אקראיים צבעוניים, ולאחר מספר ימים בודדים לא הייתה תצוגה בכלל. חשדתי שמדובר בכרטיס המסך (7800GT ), אז מכיוון שלא היה לי כרטיס אחר, העברתי את הכרטיס למחשב ישן אחר בעל כרטיס גרפי מובנה שפעל ללא בעיות (Intel G41), וכאשר חיב…

20. מפרט: פנטיום 2.4 512 MB זכרון לוח אם אסוס P4P800 דלוקס לא במצב OC כרטיס מסך רדיאון 9600 פרו. מותקן לי הקטליסט 4.9 ללא CCC windows xp pro SP2 הבעיה: לאחר שאני משחק כ 10 דקות בכל משחק תלת מימד המשחק והמחשב נתקעים לאחר שעבד מצויין עד לאותו הרגע. התמונה קפואה על המסך והסאונד נתקע... לפעמים נרשמת תקלה ש"המאיץ הגרפי התאפס (נתקע) ונעשה RECOVERY" לא נשאר לי אלא לעשות RESET! במצב חלונות כל המערכת מתפקדת מצויין. "התופעה" נתגלתה לפני כשבועיים ולא זכורה לי תקלה טכנית. עד עכשיו המשחקים עבדו מעולה (כל משחק שעולה בדעתכם). חשבתי שאם אחדש את ה"קטליסט" אז אולי התופעה תעלם ואחרי שהסרתי והתקנתי את החדש ונברר לי שזו תקלה רצינית וקיימת! ----------------------עדכון - שמו לב ה…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Ibrow-Now,

אם למישהו יש ויש חוות דעת עליו או רוצה להגיד משהו בכלליות על החברה, זה המקום

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום. יש לי מחשב מאוד ישן Athlon xp 1400 + / 1600 geforce 2 mx 440 64 mb 512 mb SDRAM לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-P עכשיו, אני רוצה לחסוך למשחב נייד, ופשוט לשפר קצת את המחשב הישן הזה, כי יש איתו בעיות , אני לא מכבה אותו , כי כל פעם שאני מכבה, אני לא מצליח להדליק , המסך לא נדלק...וההרד דיסק שלי זה 10 GB , אז אנ רוצה לקנות רק כרטיס מסך טוב(נראלי זה יפתור את בעיית המסך הלא נדלק וזה..) והרד דיסק נורמלי, ובשאר הכסף לקנות משחב נייד אבל אני לא יודע אם הכרטיסי המסך המודרניים יכולים להתאים למחשב הישן שלי...אז מה אתם אומרים? איזה כרטיס מסך טוב אפשר לקנות שיתאים למחשב הזה?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, רכשתי כרטיס מסך GigaByte ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 גרסה Reference בעלת DUAL-BIOS כרטיס מסך טוב? יש בעיות עם הכרטיס מסך הזה? מה אתם אומרים על הרכישה? הבעיה היחידה נראה לי שזה צריך לרכוש ספק חדש כי 500W הכרטיס אוכל לבד... אשמח לדעות וביקורות וקצת מידע על הכרטיס מסך הזה תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Shlompy,

שלום לכם! יש לי נייד, עם כרטיס מסך GEFORCE GO 6150. אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO. הורדתי דרייברים מעודכנים והכל, עדיין לא עובד, המחשב לא מזהה חיבור למקור חיצוני. ניסיתי תמיכה של HP עם טכנאי, אבל יש לי תחושבה שדיברתי עם מחשב ולא בן אדם, זה כזה מעפן, אני אצרף את השיחה יש שם פירוט כבר של מה שניסיתי. זה דווקא די מצחיק לקרוא את זה. תחשבו שלקח כל פעם איזה דקה-5 דקות עד שענו לי. מישהו יכול לעזור??? Shlomi Amit: GEFORCE GO 6150 Presley: Thank you for providing me the required Information. Shlomi Amit: you welcome Presley: Could I have 2-3 minutes of your time while I search the information for you? Shlomi Amit: yes, sure. Presley: Thank you…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by diana odintsov,

למישהו יש מושג איך למנוע מהחלון הזה לצוץ בכל פעם שאני מתחברת עם משתמש. זה כופה עליו יציאה מהמחשב.. האם עליי למחוק דרייבר של כרטיס מסך אולי ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים