כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS SAPPHIRE X800GTO 256MB PCI-EXPRESS SAPPHIRE RADEON X1300 256MB PCI-E אני יודע שהx1300 לא יותר טוב מה-gto אבל המחיר שלו הוא ממש קטן יחסית לgto אני לא מעוניין באוברקלוק אז על מה אתם ממליצים?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס ברמה שלו או יותר טוב ? הכרטיס עולה כיום 822 שקל .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי gigabyte gtx570 הרגיל עם מאורר אחד. ביחד עם זה יש לי מסך 120HZ עכשיו ברגע שאני מפעיל 120HZ הטמפרטורות עולות בצורה מפחידה מגיע עד 55 בשולחן עבודה הורדתי MSI Afterburner שינתי תמהירות של המאורר למקסימום שזה 85 הטמפרטורה הגיעה ל35 בשולחן עבודה! ובתוך משחק [bf3 online] ל67 מקסימום! ניסתי גם לשים על 65 מהירות מאורר טמפרטורה בשולחן עבודה הגיע ל44 במשחק ל70 יש לציין שמצב האוטמוטי היה על 42! השאלה שלי היא על איזה מהירות כדאי לשים? ועם אני שם על הכי גבוהה יש סיכונים בזה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת אם המפרט שלי יתאים לכרטיס GTX470 והאם HD5870 1GB GDDR5 יותר משתלם ממנו (יותר טוב)? לוח אם-Motherboard Name Gigabyte GA-EP45-DS3R מעבד-CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333) זיכרון-4GB DDR2 Module Name G Skill F2-6400CL4-2GBPK הספק כוח שלי מחזיק כרגע כרטיס מסך ATI 4780 ו 6 כונני SATA 2 במערךRAID 0 לפי מה שאני זוכר זה 500W נראה לי, האם המפרט רלוונטי לכרטיס כזה? האם יהיה צוואר בקבוק או משהו? ואם כן עד כמה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה משהו מינימלי מהכרטיסים החדשים אולי NVIDIA GeForce 7300/ATI Radeon X1300 שאני ידע פחות או יותר מה אני רוצה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?navLevel=4&type=category&navHistory=cat00000%2Bcat01000%2Bcat01051&id=cat01151 עבדו עליי מבסט ביי שהכרטיס אוןבורד יפעיל משחקים חדשים
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיסי ה-RTX 2070 הושקו לפני מספר חודשים, אבל נראה שאין הרבה שינוי במחיר שלהם. קיוויתי שלאחר שוך ההייפ של הסדרה החדשה, המחירים יירדו ויהיו מעט שפויים יותר, אבל אני מתרשם שזה לא קורה. האם יש סיכוי לדעתכם שמחירי ה-2070 יירדו לאזור ה-2000 ש"ח (נניח מאמזון)? אם כן, מתי? סתם לצורך הדוגמה: ניתן לקנות מאמזון סביב ה-2750 ש"ח כרטיס איכותי כמו MSI Gaming Z, זה מחיר שכמעט לא השתנה מאז שהכרטיס הושק.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אז אני רוצה תכרטיס GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E אבל ראיתי גם ת HD 5770 תגידו יש הבדל ממש ענקי ? אם כן בכמה אחוז ? יהיה צבר בקבוק : INTEL COURE 2 DUO E 7500 ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה לפני הכל ברצוני להתנצל אני קצר בזמן ולכן לא אוכל לתרגם ולהרחיב אבל הנושא הזה פשוט הלהיט בכל אתרי החומרה בעולם האינטרנט פשוט מוצף כולו בכתבות על השבב הגראפי החדש של חברת 3DLABS השבב יקרא בשם P10 מה מיוחד בו אתם שואלים ? אני אצטט : Other than the 256-bit memory bus and the addition of a block labeled as the Command Processor (which we'll get to later), the P10 looks pretty familiar; here are some quick specs: - 0.15-micron manufacturing process (same process as the GeForce4) - 76M transistors - Fabbed at TSMC (NVIDIA's chips are made here as well) - 860 ball HSBGA package (TSMC's latest packaging technology) - 4 pixel rendering pipelines, can process two textu…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לביקורת זאת לקחנו את אחת מהגרסאות המסקרנות ביותר של דור ה-Turing של NVIDIA - ה-RTX 2070 Super JetStream מבית Palit ויצאנו מרוצים. מאוד לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נייד למחשב רגיל ככה שהמסך של הנייד ישמש רק כמסך. מהנייד יש יציאה של S-VIDEO ויציאה למסך חיצוני (שזה ההפך ממה שאני מחפש).
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המערכת שלי: core i5 750 4gb ram enermax 525W מחפש כרטיס לסרטים בתלת מימד ב FULLHD הבנתי שכמעט כל הכרטיסים יכולים לשמש למטרה זו, תתקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה גם משחקי תלת מימד, האם רק ל כרטיסים יעודיים של NVIDIA יש אופצייה זו? איך זה הולך , משקפיים שמחוברים לכרטיס או פשוט משקפיים של הקולנוע? האם צריך מסך מיוחד למשחקים? בכל אופן אני קונה מקרן 3D כנראה. לגבי העיבוד פיזיקה , האם רק לNVIDIA יש ? והאם יש טעם לחשוב על זה כאאשר יהיה כרטיס מסך אחד? אוליי כדי לחכות לכרטיסים חדשים ? שמועות אומרות משהו דצמבר ינואר ... שמעתי גם צריך להגיע 560 ברמה של 570 ...אוליי הוא כבר הגיע.. כרגע נראה לי 5950 2G או 560TI סליחה על כל כך הרבה שאלות מזמן לא התעדכנתי בחומרה. תודה לכל התומכים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GF TI 4200 VIVO או GIGABYET RAEDON 9200 VIVO ידוע כי ה-TI 4200 מציג ביצועים יותר טובים. אני לא מדבר על ביצועי הכרטיס אלא על איכות חיבורי ה-VIVO
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ממש כיף לחזור לפורומים אחרי תקופת ה"יובש" האחרונה. אני מחפש המלצה לכרטיס TV באיכות טובה שמסוגל ללכוד ישירות בפורמט דחוס (דוגמאת DivX ) לפנטיום 4 1.3Ghz. חשוב לי שהלכידה תהיה גבוהה ככול האפשר ואיכות הדחיסה גם כן. תודה מראש יאיר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם לגבי קניה של כרטיס מסך שיוכל לספק לי 100 FPS במשחק CS עכשיו התקציב שלי מוגבל ל600 שקל ואני לא יודע מה לקנות ... המפרט שלי: intel 4 2000 256 ddr לוח אם בעל תמיכה של AGP8 בבקשה צריך את עזרתכם antiHeRO.
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כ.מ חדש, התקציב שלי זה כ- 1500 שקלים. יש את הספק כוח הזה: http://ksp.co.il/?uin=16196. אני מחפש משהו בתקציב שיוכל להריץ על recommended או על ultra (לא מתכוון לעשות OC) את המשחקים החדשים BF4, AC4, WatchDogs. אשמח להמלצות, ואם אני צריך גם ספק חדש אז שיהיה בתוך התקציב. ד"א חשבתי על הכ.מ הזה http://ksp.co.il/?uin=20613 אבל הוא גרסאת OC וגם אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך תודה ויום טוב :-)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שנים לא כתבתי כאן, טוב לחזור לשוק. אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך חדש (רזולוצייה 1900X1200) וקראתי פה כמה וכמה פוסטים לגבי ההשוואות של HD5870 מול HD6950 מבחינת ביצועים פר שקל. אז קודם כל, יש מבצע של KSP ליום ראשון הקרוב (2.6.11): GigabyteHD6950 במקום 1460 ש"ח ב-1290 ש"ח! זה קצת מגדיל את הביצועים פר שקל, לא? בנוסף, המשפחה שלי טסה לארה"ב ויש לי הזדמנות לקנות משם ציוד חומרה (דרך אתר newegg). באתר יש את הכרטיסים במחירים האלה: HD5870 - 220$ HD6950 - 250$ איזה עלויות (חוץ ממשלוח) אני צריך לקחת בחשבון? אני יודע שהמחירים בארה"ב הם בלי מס קנייה, כמה אצטרך להוסיף בערך? ושאלת השאלות: האם כדאי לי לקנות בארה"ב ולחסוך 200-300 ש"ח או לקנות בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כן, אני יודע שכיום כרטיסי ה8800GTS עדיין עולים יותר באיזור ה1,700 ואפילו 1,800. אני מחפש, מן הסתם כמו כולם, את יחס המחיר-תמורה הטוב ביותר. הדרישות, המגבלות והוויתורים: 1. המחיר באיזור ה1,600- אם יש 1,800 ששווה את זה אז אתם מוזמנים להציע, אבל לא להשתגע בבקשה. 2. יש לי זמן לחכות. אני לא אחכה חצי שנה, אבל שבועיים-חודש אפשרי. 3. אני לא מתכנן לעשות OC בעתיד הנראה לעין, ככה שזה לא שיקול (אני לא אוסיף עוד 100 שקל בשביל אפשרות OC יותר טובה). 4. אני רוצה כרטיס שקט כמה שיותר, בשביל קירור איכותי אני כן מוכן להשקיע עוד כסף. מה שכן אני מעדיף שהקירור יבוא עם הכרטיס- ז"א לא לקנות כרטיס ואז קירור ואז להתקין אותו. אני עובד עם מסך 19" ברזולוציה של 1280x1024 (ככה שלפי מה שהבנתי ה32…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב ואני שוקל לקנות את ה 6600GT. נתקלתי בהמון חברות והרבה מחירים. אני שוקל לקחת את גיגהבייט. נתקלתי ב 2 דגמים- ראשון- לחץ כאן והשני- לחץ כאן 1. מה ההבדל ביניהם? 2. מה שווה יותר לקנות מבחינת מחירים של חברות שונות (למשל "אלברטון" מוכרים ב 1500,ונראה לי שגיגהבייט טובים יותר , לא?) אשמח לייעוץ והכוונה מדוייקת לפני הרכישה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שמעתי איפשהו שה Geforce4 MX הוא בעצם Geforce2 MX שעשו לו אוברקלוק, זה נכון? ???
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך 17" שלא אמור לשמש לי, בעיקר לאינטרנט ולוורד מצאתי בחנות באינטרנט מסך בשם KDS שעולה 680 שקל מה אתם אומרים ??
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך והבנתי שבמחיר סביר (400-550 ש"ח) אפשר להשיג את Geforce 9600GT, והוא נחשב לכרטיס נחמד. אני לא מחפש כרטיס מטורף שיריץ לי הכל, השאלה שלי האם הוא סוחב משחקים שיוצאים עכשיו..(עכשיו יש לי 8600GT). המחשב שלי קיים כבר שנתיים, אז הלוח אם תומך בDDR2 רק ולא ב-3, אני יכול לקנות כרטיס של DDR3? או שזה לא יתמוך? ועוד משהו - איפה מומלץ לקנות באיזור המרכז (ת"א וסביבתה). תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים , הייתי רוצה לדעת עד כמה ההבדל מהותי בין 2 הכרטיסי מסך הבאים : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT עכשיו , אני לא גיימר מטורף ואני לא כך כך הולך לחקור את ההבדלים ברמות הגרפיקה במשחקים אבל כן הייתי רוצה לדעת אם יש עוד הבדלים בינהם כי אין במלאי את ה8800GT ואני מתלבט אם לקחת את הכרטיס השני . תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג איך למנוע מהחלון הזה לצוץ בכל פעם שאני מתחברת עם משתמש. זה כופה עליו יציאה מהמחשב.. האם עליי למחוק דרייבר של כרטיס מסך אולי ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,שאלה שלי מה הבדל בדיוק ,חוץ מה גודל ,בין כרטיס gtx 1650 mini itx ובין gtx1650 רגיל, יש בינהם הפרש של 200שח. תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-