כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Black EDITION http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1492 XFX ATI Radeon HD4870 512GB DDR5 PCI http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1607 זה כמובן 512MB מה בינהם יותר חזק אם זה משנה המסך 19 אינץ רחב ..
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שמעתי איפשהו שה Geforce4 MX הוא בעצם Geforce2 MX שעשו לו אוברקלוק, זה נכון? ???
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי שנית כי זה קצת מסובך ;D ברשותי פנטיום 3 800 מגה הרץ ואני מעוניין לדעת איזה כרטיסי מסך הוא יצליח לסחוב מבחינת ניצול כוח העיבוד שלו. האם יש דרך מיוחדת לחשב את זה? מקווה שהבנתם, תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח עם כרטיס מסך SIS 630\730 ONBOARD שכן שלי הציע לי VOODOO3 3OOO חינם ורציתי לדעת מה כדאי לי לבחור יש לציין שה SIS מקבל 64 SHARED MEMORY מ PC133
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מוריד את זה עכשיו, למה זה לוקח כל כך הרבה מקום?! 300 מגבייט לבדיקת ביצועים :-\ בכל מקרה יש לי בעיה שהמחשב שלי עובד ממש לאט, ואני כמעט משוכנע שזו בעיה בכרטיס מסך אם זה באמת הכרטיס מסך והוא הרוס או משהו אז זה יתן לי תוצאה נמוכה בביצועים? וכמה זה אמור לתת ל GF 5200 בערך?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ATI שיחררה את העדכון החודשי שלה לסט הדרייברים של החברה. לפרטים ולהורדה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך ממש טוב למשחקים מחיר עד 700 ש"ח בבקשה למבינים ממש תעזרו לי..!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יותר טוב? X800GTO Ultimate או X1600XT,כי שניהם עולים אותו הדבר? אני מדבר על סטוק.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט, הביקורות די צמודות ואני לא יודע אם ה-CUDA והפיסיקס באמת עושים הבדל משמעותי בביצועים הסופיים כאשר שוקלים את המחיר. דרך אגב, אני קונה את הכרטיס בארה"ב - למישהו יש המלצה לחנות טובה וזולה מלבד NEWEGG? קראתי הרבה בנצ'ים אבל רציתי חוות דעת אישית אם מישהו מוכן לנדב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בהתלבטות עם לבסס מערכת מחשב חדשה על הכרטיס hd6950 כי יש אותו כרגע במחיר של איזה 1400 ש"ח. נראה לכם הוא מספיק חזק בשביל רזולוציית fhd או כדאי ללכת עבר על איזה 6850 crossfire שאמורים לתת ביצועים יותר טובים, אבל יכול להיות Micro-stuttering?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי זה דיי מסובך... בקיצור הספק כוח שלי הפסיק לעבוד משום מה.... והבאתי אותו שיחליפו לי... ובינתיים שמתי את הספק הישן שלי... חיברתי הכל... רק דבר אחד לא חיברתי.... זה חיבור לכרטיס מסך(GEFORCE 8800GT).... בספק הישן היה לי חיבור PCI-E שחיברתי לכרטיס... ופה אין לי... אז פשוט חיברתי אותו ללוח אם... והדלקתי ת'מחשב... והמסך עלה... והיה צפצוף כזה חזק... מהכרטיס מסך... ארוך כזה עד שכיביתי ת'מחשב.... מה אני עושה??? זה אומר שגם הכרטיס מסך שלי התקלקל? או שזה בגלל שלא חיברתי את הPCI-E...? פעם היה לי את את הספק הזה... במחשב וגם את הכרטיס הזה... ואיכשהו זה עבד... אני לא זוכר איך זה היה מחובר... הנה תמונה של החיבור בכרטיס: *עכשיו שמתי כרטיס מסך 9500GT והספק הישן והמחשב עובד,…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אח שלי קנה מחשב עים כרטיס מסך הוא משתמש בטלויזית LCD כמסך למחשב, הכרטיס שהוא רכש עים המחשב שלו הוא ATI HD 5400 רציתי לדעת מה הכרטיס שווה כי במבחן התוצאה של ווינדוס הוא צוואר הבקבוק, המעבד שלו הוא DUAL CORE E5700 3Ghz כרגע יש לו אפשרות להחליף לכרטיס מסך חזק יותר רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ככה שלא יהיה צוואר בקבוק והכי חשוב שיראו טוב בLCD אני חושב בסביבות ה30 אינץ, עדיף כרטיס של AMD כי אפשר להשיג יותר ובזול יחסית, תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. קניתי כרטיס מסך חדש. הבעיה היא שהישן לא יוצא. הפין שאמור לשחחר את הנעילה פשוט נעול במקום. יוצא שנדפקתי עם מחשב שאי אפשר להוציא לו כרטיס מסך, ועם כרטיס מסך חדש. עכשיו אני גם אפחד להכניס כרטיס מסך חדש כי לך תדע מה קרה עם החריץ שעליו יושב הכרטיס הנוכחי. מה עושים? יש טעם לקחת את המחשב ביחד עם הכרטיס החדש ושהם ישברו את הראש? הבעיה גם שבחנות לא עונים לטלפון עכשיו. (למרות שזאת שעת עבודה שלהם כרגע עד 19:00).
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את זה אני מקבל את זה עוד שלושה ימים :D :D אני אישית חושב שזה כרטיס מצוין. מה אתם חושבים עליו
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אתמול gforce 4 4440 תוצרת msi והמישחקים ב98 לא עובדים חלק מידי פעם יש איזה קירטוע וזה מוציא אותי מידעתי ומנגד בחלונות xp עובד חלק אבל אני מקבל קצב ריענון של 60 מגה הרץ למה זה קורה למישהוא יש איזה רעיון אגב יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ זה אולי קשור ? אפה הימים של הוודו הכל רץ חלק אז ....
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, אז תמיד במשחקים ראיתי את זה ולא הבנתי מזה... אני רוצה שהגרפיקה תהיה גבוהה יותר.... עכשיו הבעיה שאני לא יודע עם זה משפר את הגרפיקה או לא.... כמו כן במשחק GTR2 לדוגמא, יש כמה רמות ל-Anti Aliasing... הרמה הכי גבוהה היא הטובה? הכי נמוכה? או בכלל שאין את זה... תודה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצטער שהפכתי למטרד, אבל זו הפעם האחרונה שאני מציק לכם. מחר סוף-סוף אני הולך להזמין את המחשב. המסך המיועד הוא 20"-22" [1680x1050], והקנייה תתבצע בחנות פנדה, כך שהצעות מחנויות אחרות לא יהיו רלוונטיות. לאחרונה התווספו לאתר של פנדה מספר כרטיסים חדשים, כך שזו הרשימה שאני מתלבט לגביה: Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512Mb DDR3 GV-R485ZL-512H Zalman Cooling מחיר: 940 ש"ח. Palit Geforce 9800GTX+ 512Mb DDR3 PCI-e מחיר: 900 ש"ח. INNOVISION Geforce 9800GTX+ FREEZER EDITION 512MB DDR3 מחיר: 950 ש"ח. Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ 512Mb OC PCI-e מחיר: 950 ש"ח. כפי שאפשר לראות, רוב הכרטיסים הם גרסאות שונות של 9800GTX+, מאחר ואין מבחר רחב כ"כ לכרטיסי ה-4850. אני מניח שכל הכרטיסים פה ה…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה המפרט שיש לי בצד והמסך שלי שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280 *1024 חשבתי שאולי עדיף לרדת מהכרטיס hd4850 גם כי הספק שלי הוא רק 400 wat וגם בגלל שהמעבד שלי e6300 והוא יחנוק את הכרטיס מסך עכשיו איזה כרטיס כדאי לי לקחת על מנת להריץ משחקים חדשים שעומדים לצאת לדוגמא mirror edge , nfs , gta IV ,crysis warhead על רזולוציה 1280 *1024 ושהמשחק ירוץ חלק ויפה.......... שורה תחתונה איזה כרטיס יתאים לי למפרט ולרזולוציה של המסך , יריץ לי משחקים בצורה חלקה ויפה ויהווה תחלופה ראויה ל x1900 xt שברשותי עכשיו תודה מראש ג'ניה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד :-\ ניסיתי לנקות אותו (לא ניקיון יסודי - הוצאתי גושי אבק ועשיתי פו ) והוא עדיין לא עובד. בדקתי שהוא מחובר... מה עוד יכול לגרום לו להיתקע? האם זה מזיק גם בעבודה רגילה על המחשב (אינטרנט-מסנג'ר-מוזיקה) או רק כשאני משחק? (ואני לא מתכוון לשחק כל עוד זה לא עובד). תודה רבה. נ.ב. עכשיו סובבתי אותו קצת ידנית והוא ממשיך להסתובב כבר די הרבה זמן (כלומר, המנוע עובד) אבל הוא מסתובב לאט ומרעיש. מה הולך פה?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את מחשבי בינואר 2008 ולפני שבוע נדפק לי הכרטיס מסך שעדיין באחריות. הבאתי את המחשב לתיקון ואכן זה בעיה בכרטיס מסך - השאלה שלי היא כזאת - האם החברה צריכה לספק לי כרטיס מסך זהה חדש או שהם יכולים פשוט לשים לי כרטיס מסך משומש? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע עם HD 5750 מחפש כרטיס שבו אני ארגיש הבדל מהותי יש לי מסך 23 מעבד 6 AMD ליבות עם 4 גיגה זיכרון סםק כח 450 HEC
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- איזה קצב מומלץ ? - כמה שיותר גבוה יותר טוב ? - במה מתבטאים ההבדלים ? * יש לי כרטיס ג'יפה 2 לפי מה שאני זוכר הוא תומך בעד 85Hrz : - זה תלוי במסך / כרטיס או שניהם ? * כרגע עומד על 75Hrz זהו תודה מראש חברה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המליצו לי פה על הכרטיס הנ"ל, ככרטיס מעבר לשנה שנה וחצי עד שאני אקנה DX10, הבנתי שהכרטיס הזה למרות מחירו הנמוך יספיק להרצת משחקים חדשים בצורה חלקה על גרפיקה בינונית. היום דיברתי עם חנות שמוכרת כרטיס זה, ונאמר לי כי הכרטיס הזה הוא לא מומלץ משום שזה של חברת PALIT, ויש רק שנה אחריות. וגם "רמז" לי שאם PALIT נותנת רק שנה אחריות אז זה מצביע על טיב ואיכות המוצר... מה דעתכם? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שווה ביצועים +/- ל Asus ATI Radeon X800PRO 256MB באפיק AGP 8X אני מדבר על הכרטיס הזה: (אחד משני האחרונים) - http://www.asus.com.tw/products3.aspx?l1=2&l2=9&l3=15&slname=Radeon%20X800 אם אפשר אז כמה אפשרויות רק לדרג מי יותר או פחות טוב מהכרטיס שהזכרתי התקציב לא יותר מ 2500 שח (אני מקווה שהכרטיס באותם הביצועים יעלה פחות) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-