עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Burkey,

שלום, רציתי לשאול האם כרטיס מסך מבוסס Nvidia GT610 טוב יותר מהליבה הגרפית שעל מעבדי Haswell ? אני עובד על הרכבת מפרט למחשב חדש, ומתבלט האם אני זקוק בכלל לכרטיס מסך. המשחק הכי "כבד" שאני חושב שאשחק הוא פיפ"א. במסגרת עבודה אני עתיד לייצר גרפים באיכות גבוהה, אבל ממש לא נראה לי שלליבה הגרפית של אינטל תהיה בעיה עם זה. בואי נניח לצורך ההשוואה, שהמערכת תכלול זיכרון RAM של לפחות 8GB. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Classify,

לא ידעתי אם זה שייך לניידים או לפה אז אם זה בכל זאת קשור יותר לניידים תעבירו בבקשה. אפשר לדעת מה המקביל של הכרטיס הזה בדגמים של NVIDIA או ATI, כי זה כמו סינית בשבילי עכשיו אין לי מושג מה הוא מריץ מה לא, יש לו פיקסל שיידר? מה זה הכרטיס הזה הכלל.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by LAUSER,

Hello I attached an addition screen to my PC (to digital output) and now I have clone - same display on both screens. How can I config it to Dual independent display? Thanks Lior

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. התקנתי עדכונים של intel להתקן תצוגה.. כרגע המחשב לא מזהה אותו ודורש ממני אישור להפעיל קובץ בשם "igfxcfg module" מתיקייה windows/system32 מבקש ממני להפעיל קובץ כזה עם סיומת cpl בגירסה קודמת כי יש לו יותר הרשאות. מה זה?.. מחשב נייד acer aspire 5612zwlmi 32 סיביות.. שבת שלום!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by KiDi,

אני קונה לאבא שלי מחשב בשביל אינטרנט ומשחקי פוקר/שש בש און ליין בלבד... בלי יותר מדי בלאגן הלוח אם שאני קונה הוא Foxconn 865GV7MC, שהוא אחלה בשבילי רק שהחסרון היחיד שלו הוא שאין לו AGP. רציתי להביא את הכרטיס מסך הישן שלי מהמחשב הישן ולחבר לזה, יש לי את הRADEON 9100 הישן ישן ישן.. קיצור רציתי לשאול אם הכרטיס המשולב של אינטל יותר טוב מהכרטיס שכתבתי למעלה ומה כבר יהיה אפשר להפעיל איתו? חשוב לציין שמסך LCD אמור להתחבר למחשב הזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. Started by ddjjsegev,

שאלה קטנה, יש לי מחשב פשוט וכרטיס מסך GEFORCE 6600 שלא בשימוש במחשב יש כ.מסך מובנה Intel® GMA 3100 האם כדאי לחבר את הGEFORCE או לא תודה

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by avishalev2,

איך הכרטיס מסך הזה מריץ משחקים כמו קאוונטר סטרייק ג'י טי איי ניד פור ספיד דריפט סיטי וכד' כל המשחקים הפשוטים יותר לא כמו גוסט ריקון 2 ומשחקים כבדים ואיזה כרטיס מסך מינימלי צריך שיהיה במחשב נייד בשביל להריץ אותם?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. הורדתי Driver של NVIDIA וזה לא פתר את הבעיה אולי צריך לשנות את ההגדרות. משחקים חדשים עובדים לי חלק ה-iron storm הוא מ-2002 וכתוב על העטיפה minimum cnfiguration p3 600 ram 128 mb hard drive space 1.2 gb /me/2000/xp geforce 2 direct x 8.1 יש לי יותר מהדרישות האלה והמשחק לא עובד והוא בדיסק מקורי אני לא יודע מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by clapper,

card is 7900 GS - can get dell 19 inch flat for a cheaper price - without DVI - should I consider it

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

אוקי, אז שימו לב למחשב של הבחור הזה: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5614197 חוץ מלוח אם שונה יש לנו את אותו מפרט בידיוק. אבל הוא מקבל 1300 נקודות מעלי, איך זה? יאיר.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by The UnKnown,

I am using LG795FT PLUS, my cuurent setting for the monitor are 1024*768 85HZ... should i increase the HZ to 100HZ, anyway, it has any influence on the frame rate in games ? Thanks! 8)

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by sroolik,

i saw this card and i heard that the 6200 is pretty good especually after pipes openning but i didn't figure out if it is a TC version or not, is this ? should i buy this card? is he good enough ? thank you ! p.s.: sorry about the english, installed an English version of XP and i cant write hebrew I FORGOT THE CARD ................... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_351&products_id=3582

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  13. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by furyanaor,

הפכתי את כל גוגל ולא מצאתי פיסת מידע אחת שמספקת. האם יש הפרש משמעותי בביצועים ? יש איזה בינץ' שמציג FPS או משהו כזה ?? *בלי OC כמובן. ברור שגרסה מוגדלת תוכל את הITX בלי מלח אחרי המהרה. האם מאוורר בודד בITX הוא רועש יותר משלושה במקרה של GIGABYTE ??!

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by dennis14,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=572

16. Started by Aterial,

shalom, miztaer merosh al ha anglit. esh li kama sheelot, esmah im tuhlu laanot. ani raziti linknot et ha kartis haze http://tms.co.il/product/7140 1. haim ani ohal lehaber oto le luah AM2NF6G 2. ad kama zavar bakbuk ei gadol AMD 4200 2gb 800hz ram mesahek al 1200-100 19inch wide 3.kanire she ani gam eztareh liknot sapak, az eize sapak ahi zol yatim la maarehet ulai ze http://tms.co.il/product/7383 toda merosh

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by o_O,

מה אתם אומרים על ה LCD הזה 17 אינץ ב 1900 שקל והרזולוצייה נראת טובה? זה המסך רק בלי הרמקולים אני חושב http://www.kdscanada.ca/2003/Radius/rad7c.htm הקצב רענון המירבי זה 75.. זה בסדר לעיניים? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  18. http://www.fudzilla.com/graphics/item/25563-kepler-to-come-out-in-early-q2-2012

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by ZZR,

6600GT - 1180 6800NU - 1590 הורדה משמעותית של כ 10% מהמחיר בשבוע שעבר...

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

טוב אין ספק שיש להחליפו! אני כבר יכול לספור על יותר מכף ידי משחקים שאינם תומכים בו. השאלה היא כמובן מה מתאים? ובכן התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח ואני צריך חוות דעת לגבי כרטיס מתאים. העדיפות הראשונה היא איכות דו מימדית! מערכת: Athlon 1.4 gigabyte 7DXR 256DDR CAS2.5 בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by f_b_i,

יש לי את הכרטיס הזה כבר הרבה זמן קיבלתי אותו ותקעתי אותו בHTPC שעשיתי . יש למישהו פרטים על הכרטיס הזה כי אין לי מושג עליו? באיזה רמה הכרטיס הזה לעומת כרטיסים אחרים מתקופתו?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  22. Started by club_501,

מי משניהם מומלץ? ללא תלות במחיר (אני מזמין ישירות מהיבואן) L1770HQ L1732TQ מנהלים: תמחקו את ההודעה התבלבלתי בת'רד

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by ohad,

אני רוצה לקנות ladetec gf4 440 mx 64 ddr ואני רוצה לדעת העים כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Zod,

שלום, המחשב שלי הוא כזה: intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| יש לי 50fps במצבי אקשן.... זה משהו חומרתי.? אני מקבל במארק 5.5K תודה

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by bad-sector,

השתמשתי באופציית ה TV OUT שלי, בפעם הראשונה סוף סוף רק בעיונת קטנה - אני רואה על הטלוויזיה והכל עכור ולא ברור כזה, הכל מאוד מאוד לא חד, לדוגמא את האתר בזה הרגע אי אפשר לקרוא מהמסף אלא אם מתקרבים למרחק מילימטר... יש דרך לשפר את האיכות? או שאולי עשיתי משהו לא תקין.... אשמח אם תעזרו... כמו כן אני לא שומע סאונד - מי שיש לו מושג - אשמח... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.