כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי היו 2 כרטיסי ASUS 5850 בCF ( ללא OC) . אחד מהם לא היה תקין ולכן נשלח ע"י מעבדה למימוש אחריות מול היבואן, מצורפת תמונה עם פרטים עליו. כפי שניתן לראות רוחב הפס שלו הוא 256 ביט , זמן שעון 725 GHZ וזיכרון 1000GHZ, ותמיכת בsopenCL ו-directcompute 5.0. במקום לתת את אותו הדגם היבואן שלח כרטיס מסדרה Gigabyte של 6800 בגרסת OC וללא קופסא ודרייברים,שעליו צירפתי גם מפרט: פה ניתן לראות את ההבדלים הבאים: רוחב הפס שלו הוא 128 ביט , זמן שעון 820GHZ וזיכרון 1050GHZ, ותמיכה רק ב-directcompute 5.0. יש לי הרגשה ששלחו לי כרטיס חלש משמעותית שמנסים לכסות זאת בעזרת גרסה עם OC מהיצרן בתדר קצת יותר גבוה, ומעבר לכך, עקרונית, האם ניתן לעשות CF והאם העבודה ששני הכרטיסים פועלים …
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם ספק כוח של 620W יספיק לGTX 560 TI ULTRA DURABLE SLI וCORE I5 2500 ללא OC ו6 מאווררים במארז? כי ראיתי שלGTX 560 TI אחד צריך 500W אז ל2? אמרו לי פה בפורום שזה יספיק אבל זה לא נראה לי הגיוני מישהו יוכל להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רבותיי, לפני למעלה מ3 שנים רכשתי מחשב עם E7200 וHD4850 512MB ו4GB DDR2. כעת אני שוקל לשדרג אותו - ייתכן ל6870, אבל המעבד החלש שלי מרתיע אותי - אני חושש שהוא יגביל כרטיס מסך חזק כמו 6870. מה דעתכם בנושא? 6870 יהיה שדרוג משמעותי מה4850? האם יש טעם בכרטיס מסך חדש על מערכת מיושנת? או שכדאי כבר לחכות להתיישנות טוטאלית של המחשב ולחשוב על מחשב חדש? אם זה חשוב - אני עובד ברזולוציה של 1680X1050. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע אם כבר נפתח אשכול אבל ANYWAY, לפי הביקורות זה גרסה עוד יותר חזקה של 560 TI כולל זכרון מוגדל ורוחב פס 320 ביט. טוענים גם שהכרטיס עושה אוברקלוק כמו שד למהירויות של GTX580...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד בטח חפרו לכם הרבה אז פעם אחרונה? ראיתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526689.0 שהמליצו על כרטיס זול gts 450 וראיתי ברשימה של כרטיסי מסך פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527102.0 שזה מקום 61 (יעני סביר?) וראיתי פה: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=5459948 (זה חנות שפירסמה באתר יד 2) ב-270 את ה- 8800gts 512mb שהוא ברשימה הנ"ל עדיין באותה קטגוריה עם ה gts 450, ורק כמה מקומות מתחתיו. (כן, 90 שקל בשבילי זה נחשב ) אבל מה אתם אומרים?!?! האם ההבדל ביניהם שווה לשלם עוד 91 ש"ח? <הנה תראו איזה גרפיקה בלי שום כרטיס מסך... <גם זה נחמד לא? סתם, ברצינות, מה דעתכם? :DJsmile: :cwm39: :bunny: :auto: הנה אפילו gta I…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני באמצע משחק ולפעמים זה עושה תקיעות, שמתי את המאוורר על 100 אחוז כמו שרואים בתמונה, מה לעשות עם ההגדרות האחרות? אין לי מושג מה הם http://imageshack.us/f/215/66912632.jpg/
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס מסך אופטימלי עם תאימות למע עריכה של פרומייר cs5.5 אני עובד עם w7 64 bit נתוני מחשב:לוח אם-gbyte x58a-ud3r מעבד intel core i7 930 2.80ghz זכרון ddr3 1600g-6gb אני עורך בעיקר עם וידאו hd 720 תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, ברשותי לוח האם A8V E-SE של ASUS, הלוח מכיל PCI EX16 רציתי לדעת איזה כ.מסך הוא החזק ביותר למחשב זה (למיטב הבנתי מדובר בRADEON X1950/geFORCE 8800) אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם תוכנות אדובי מעבד I73930K וכרטיס GTX570 1280MB וזכרון של32GB בזמן האחרון התוכנה נתקעת בסיבת תקלה של OPENGL קוד 7 וכפי שראיתי זה אומר שאין מספיק זיכרון בכרטיס לעיבוד שאלתי היא בכרטיסים של ניידים יש אפשרות של זכרון משותף שמשתמש בזכרון המעבד השאלה אם גם בכרטיסים כאלה יש אפשרות כזאת באם לא האם ישנו איזה פתרון לא תוכנתי בענין תודה
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מת לי הכרטיס מסך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה קצת יותר טוב מהכרטיס הקודם gt8800 1gb אז תמליצו לי על כרטיס במחיר סביר 300-400 שקל בערך
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ברשותי: i5 2.7, 4gb ram, HD5850 1gb מסך dell 2007wfp [ר: 1680/1050] 2 שאלות: א. יש טעם לשדרג? אני לא הכי בקיא בדרישות של המנועים שעדיין לא יצאו... (אם לא, OC אופציה לשקילה?) ב. אם כן, מה ההמלצה לכרטיס מסך בטווח ה 1500~ ש"ח? (קצת גמיש) תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2 דגמים בערך באותו מחיר של כ400 שקלים.אני לא כל כך משתמש במחשב למשחקים חוץ מאולי משחק 1 שהוא דיי ישן אבל אם כבר אני משקיע אז שיהיה כרטיס טוב אם אני ארצה להתקין משחק בעתיד.יותר חשוב לי זה היציאה hd 1.4 לתמיכה בסרטים תלת מימד (bluray).הדגם הראשון הוא כרטיססSapphire ATI Radeon HD 6750e עם 512זכרון ,drr5 או את ה Sapphire ATI Radeon HD5570 1024MB DDR3 השאלה שלי החשיבות של כל נתון ומה יותר משמעותי הנפח זיכרון או הכנולוגיה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הוא יעבוד טוב עם משחקים קצת ישנים? מתכוון לשים אותו על מחשב AMD Athlon 64 2.2GHz
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כן, הנושא קצת תמוהה אבל בכל זאת (-: יש לי כרטיס מסך GTX9800 והאורך שלו זה משהו כמו 26 ס"מ (לפי האתר 10.5 אינץ'). והוא בכלל גדול ומסיבי. האם יש כרטיסי מסך טובים שאינם בגדלים כאלו ? אני לא גיימר כבד אבל אוהב שהגדרות במשחקים גבוהות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי את הכ.מסך nvidia 9500 gt 1giga כדאי לי להחליף? אם כדאי למה להחליף? אני מחפש מחיר נמוך לא אכפת לי מחול או יד שנייה אני משחק בעיקר במשחקים כמו mw3 bf3 ואני משחק על מסך 42 אינץ בלי hd ופעם ב על 22 אינץ תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא איך להריץ את הבנצ'מרק של Crysis 2 (או אולי אני לא מעודכן וזה כבר לא המשחק הכי טובעני היום? יש המלצות על בנצ'מרק אחר?) בכל מקרה: אני צריך את המשחק עצמו בשביל לבדוק ביצועים? איך זה עובד? תודה מראש! אלי
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח להשיג FPS נורמלי על הגדרות מעבר לבינוניות במשחק Batman Arkham City החדש יחסית, על אף שיש לי כרטיס מסך 560Ti OC. מספיק שאני דורש קצת יותר AA או PhysX והמשחק זוחל. האם זה מפני שאני רץ על מעבד E8400 ? ליבה כפולה בתדר 3 גה"צ. לוח האם ישן יחסית והזכרון 4GB 800 MHz, אבל אם אינני טועה, רכיבים אלה לא משפיעים על איכות הגיימינג. תודה.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הי אנשים טובים, המחשב שלי מגמגם בסרטים 1080 אז אני רוצה לשדרג אותו קצת. לוח האם שלי זה M2AVM (כרטיס מסך מובנה) ויש לי DDR2 2*1024. [עריכה] אני לא משחק, המחשב משמש לסרטים (מחובר ל- 42 אינץ). 750 ש"ח זה הגבול העליון של התקציב, אבל אם יש בפחות מ-500 אני ממש אשמח. תודה!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה ישנה. במחשב יש לי רק כניסת VGA ובטלוויזיה כניסת RCA ו S-VIDEO בחיפוש אחר פתרון ראיתי שיש כבלים vga to rca אולם באחת התשובות נאמר שזה עבודה בעיניים וצריך ממיר שמחירו כמה מאות שקלים. איך אני עושה זאת שיראו טוב ובמחיר זול? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ניד ורציתי לדעת מה זה אומר : http://imageshack.us/photo/my-images/829/36548465.png/ כתוב לי שיש 256 מ"ב או 2G ?? לא הבנתי.. ומאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי עדכני? ואיזה כרטיס מסך אני יכול לשדרג כדי שהביצועים יהיו יותר טובים? המפרט שלי : intel core 2 dou cpu 2.20ghz 4 gb ram win 7 64-bit כי נכון לעכשיו אני לא יכול להריץ שום משחק נורמלי וזה די משגע אותי....
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
זה הכרטיס http://www.geeks3d.com/20081029/zotac-geforce-9800-gtx-with-1gb-of-graphics-memory/ עכשיו אני רוצה להעביר אותו למחשב של אחי כי כבר אין לי זמן לשחק אז רציתי להעביר לו את שלי ולקחת את שלו. מפה היה משהוא לא ברור לי, ניתקתי את הכרטיס מהחריץ הכחור הוצאתי תברגים שלפתי אותו ופתאום שמתי לב שיש עוד כבל קטן כמו חוט אפור דק שמתחבר לשתי פינים על הלוח אם, ועכשיו הבעיה שבמחשב של אחי אין את הפינים האלו על הלוח, משהוא יודע אם הדבר הזה נחוץ?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 כרטיסי מסך: ZOTAC GeForce® 9500 GT 1GB DDR2 ו- SAPPHIRE HD 5450 1GB DDR3 PCIE HDMI איזה יותר טוב? אני צריך להחליט איזה להשאיר במחשב.. המטרה לצפייה בסרטי HD וקצת משחקים תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי כמה וכמה אשכולות בנוגע לבעיה שלי, אני אספר שוב בקצרה, יש לי שלושה משחקים (הכי כבדים שאני משחק בהם) Metro 2033 Crysis 2 ו-BF 3. נתחיל ב-Metro, המשחק רוב הזמן לא רץ חלק ולפעמים הוא רץ חלק ולי יש שני כרטיסים של 6950 CF עם מעבד i5 2500K. Crysis 2 כנ"ל רץ נורמלי ועם אני מתחיל לירות על קיר ולהסתכל מקרוב המשחק פשוט נהיה ממש איטי ואז כשאני חוזר להסתכל על השטח זה חוזר לרוץ ויש עוד קטעים שאני נכנס למהרה עם עור ועשן נהיה איטי. BF 3, רוב המשחק רץ חלק אבל עם אני על מסוק ויש קטעים של עשן ופיצוצים המשחק איטי! אי אפשר לשחק ככה ועם שני 6950 זה לא אמור לקרות! אני רואה אנשים עם 6950 אחד רץ להם נורמלי, לפחות אין תתקיעות האלה. לפני כמה זמן אמרתי שה-OC של המעבד נמחק, לפני כי…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אנשים. אודה בזה שהרסתי את כרטיס המסך האהוב שלי gigabyte gtx295 בדרך מטומטמת . כרגע אני רוצה לרכוש כרטיס חדש ונפלה לי הזדמנות נדירה לקנות את הכרטיס nvidia quadro fx 4800 שמחירו כאמור מטורף 7500 שח ולי נתנה הזדמנות לקנותו ב 2000 שח כל חנות שאני מתקשר לברר עליו לא ממש יודעים להסביר לי למה הוא כל כך יקר ומה יכולות הביצועים שלו, מעבר לזה שהוא מיועד לגרפיקה הם לא יודעים להגיד עליו כלום. זה הכרטיס : http://www.nvidia.com/object/product_quadro_fx_4800_us.html אני ממש הייתי רוצה לקבל תשובות לשאלות האלו ואני ממש מקווה שזה המקום האם הכרטיס הזה עובד בווינדוס? מה היכולות שלו במשחקים? מה היכולות שלו בשידורי סרטי בלוריי לטלוויזיה? ובקיצור האם הוא עדיף על סדרת gtx 580/590? האם זה כ…
-
- 42 תגובות
- 5.2k צפיות
-