עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נכנסתי ל-ORB וראיתי אינספור מערכות עם אוברקלוק פחות קיצוני משלי מקבלות ציונים יותר טובים. הכרטיס שלי גם לא כל-כך גמיש לאוברקלוק ועל יותר מ-410/1158 הוא פשוט נתקע. מה אני עושה?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ely_baki,

האם כדי לחכות לו או לקנות את הti4x000 אם כן כמה זמן? אם לא על איזה ti כדי ללכת? הנה לינק עליו ! http://tw.giga-byte.com/awards/img/pcpro_r9500.jpg אני לא כל כך מבין בכל ההשואות האלה ! אז מה דעתכם???

3. חברת נועה מחשבים טוענת שכרטיסי ה-BFG החדשים שברשותה הם הטובים בעולם http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=bfg האם היא צודקת?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by itayizra,

יש הבדל בין הכרטיסי ואיזה כרטיס יותר טוב.. וההבדל משמעותי? PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB PCIe ATI HD 4350 512MB

5. Started by ifs2003,

מישהו יודע היכן ניתן למצוא בארץ את הסדרה הזאת ? האם היא יצאה ? הקרטיס מיוצר בליטוגרפיה קטנה יותר שמשמעותה שהו קריר יותר. הבנתי שכבר יש דגמים כאלה בשוק והשאלה איך להבדיל ולמצוא אותם בארץ ?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by lmlm,

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293 לא יודע מה השיפורים. אם משהו יודע.שיביא כדי שכולם נידע

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by Director,

שלום לכולם . יש לי 2 שאלות על הכרטיס : הבאנדל של הכרטיס הוא כמו של פאליט / סאפיר ולגבי הקירור שלו הוא גם כמו של ה סוניק ? תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by Crash5,

שלום לכם. אנוכי מתלבט האם קנייה של כרטיס ATi Radeon 9500Pro תיהיה כדאית למחשב כמו שלי. אנא, העיפו את מבטתכם אל המפרט שלי. המחשב שלי די חלש אפשר להגיד, לכן אני מאוד מתלבט אם שווה לי לרכוש את הכרטיס. מבחינת תקציב אין בעיה. אם דעתכם שלילית בנושא אנא נמקו איזה כרטיס יהיה מתאים יותר למחשב שלי. נ.ב לא מתוכנן שידרוג של המחשב בקרוב.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ncoder,

רכשתי לא מזמן כרטיס מסך חדש למחשבי המיושן (רדאון 9250 256 MB). יש לי ערך מסויים בביוס שנקרא: Graphics aperture size שנמצא על 64 מגה בייט (עם אפשרות לעלות עד 256 מגהבייט), כדאי לי להעלות ל-256 בגלל הכרטיס מסך החדש? (הקודם היה גיפורס 2 עם זיכרון 64 מגהבייט). יש עוד ערך בשם: AGP FAST WRITE שנמצא על Disable, שווה להעביר ל-Enable ? עוד ערך: VGA BIOS SEQUENCES שנמצא על PCI\AGP ויש אפשרות להעביר אותו ל-AGP\PCI, שווה להעביר? יש עוד ערכים שאפשר או צריך לשנות בביוס עבור הכרטיס החדש ?

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. נתונים חדשים שעלו למאגר תוכנת ה-GPU-Z הפופולרית מספקים לנו, לכאורה, היכרות ראשונה עם ליבת ה-GM210 - זו שתנצל את מלוא הפוטנציאל של ארכיטקטורת המקסוול לביצועים חסרי תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%99%d7%98%d7%90%d7%9f-%d7%a9%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אני צריך עזרה בנוגע לקניית כרטיס מסך, תקציב עד 700 ש"ח, המחשב בעיקר למטרת משחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם אפשר למדוד את הטמפ של המעבד הגרפי והזיכרונות בדרך תוכנתית או רק עם חישן חיצוני.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by topcat115,

הוא יעבוד טוב עם משחקים קצת ישנים? מתכוון לשים אותו על מחשב AMD Athlon 64 2.2GHz

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Joker,

i have the R9500 pro ? is it normal ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Yoav,

לאחי ככל הנראה נדפק כרטיס המסך, ואני זקוק להמלצה לטוב ביותר.. עד כמה שאני מבין, 8600GT ו-HD2600XT הטובים ביותר בטווח המחירים הזה, והביצועים דומים - מי לוקח? הכרטיס ככל הנראה יקנה בנועה מחשבים (שם המחשב יכנס למעבדה כנראה). המפרט הוא אטלון 3500+ (חד ליבה!) עם ג'יגה ראם. עד כה היה מותקן על המחשב 6600GT שסיפק את צרכיו, המשחקים שיורצו עליו קלים יחסית.(פיפ"א, RPG כאלה ואחרים, CS:S וכו').

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. Started by חבקוק,

שלום חברים, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעוד כרטיס גרפי בנוסף לקיים ולעבוד בSLI מוד. הבעיה שאני לא בטוח אם זה משתלם ובנוסף איזה כרטיס הכי כדאי להוסיף. אני mid גיימר ולא יותר, לא רוצה להיכנס להוצאות מיותרות. המערכת הנוכחית : Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz DFI Infinity 975X/G Mainboard b]MSI NX7600GT OCZ DDR2 2X512MB* הבעיה היא שקראתי כאן http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-infinity-975x_3.html#sect0 שהלוח אם מפעיל את תושבות PCI Express x16 כמו PCI Express x8 כשמוסיפים כרטיס גרפי שני... 1)האם זה משפיע או משנה? 2) אם לא איזה כרטיס מומלץ לי להוסיף? *מתוכננת הוספת 1 GB זיכרון בקרוב מאוד

17. Started by Nvfreak,

Hello guys i just wanted to know how much time well it take for the isreali shops to provide the gtx680 that is going to be out in the 22nd and from were should i buy it Thank you.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. נראה שלנועה מחשבים יותר לא יהיה את הסאמסונג 959nf . במקום הוא הציע לי את המסך : VIEWSONIC P97F+SB (שעולה קצת יותר דרך אגב) 2048 x 1536 @ 68Hz 1920 x 1440 @ 73Hz 1600 x 1200 @ 87Hz 1280 x 1024 @101Hz מישהו יודע איך המסך הזה? כמה רוחב פס? שווה את המחיר? זה אמור להיות גם מסך מקצועי ורציני. זה דחוף! תודה אנשים.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  19. אז ככה היום אחרי שהיו לי דריברים של 41.09 הורדתי את 40.72 כי חשבתי שהיה שיפור, הרבה אנשים אמרו לי שאלו הדריברים שמתאימים הכי טוב ל geforce 4 4200, אבל אחרי שהורדתי אותם מחקתי את הקודמים והתקנתי אותם עכשיו, כשבאתי לעשות בדיקות 3dmark 2001, מלא בתקוות, נוכחתי לדעת שהתוצאות ונשארו כמו שהם.ולא היה הבדל בגרוש. עכשיו אני לא מבין למה זה, וגם עוד כמה שאלות: 1.האם צריך לבטל את אפשרות הויסניק והאם זה משפיע על הביצועים. 2.ה fastwrites שלי מופעל האם לבטל אותו והאם זה יכול להשפיע לטובה על הביצועים. אם לעוד מישהו יש רעיון למה אני יכול לשנות בדי שהביצועים יעלו שיעזור לי (כמובן חוץ מ oc את זה אני יודע בעצמי) שאולי קשורים לדריברים.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אהלן חברים, לאחרונה הלך לי הHD4870 עם לוח האם ואני מחפש כרטיס כמה שיותר זול שלא יפול מהנוכחי, ניתן לקרוא עוד פרטים בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528698.new#new תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by zobb,

מה יותר טוב? כי אמרו לי שהרקולס זו החברה הכי טובה לכרטיסי מסך אבל אני מבין שה9800 סוףףףףף תרשמו לי מה עדיף

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  22. שלום רב, לפני כשבוע וקצת רכשתי כרטיס מסוג ATI SAPPHIRE 5830 שבדיעבד הסתבר שהוא לא כדאי כלכלית אבל זה כבר טעות שלי שלא התיעצתי לפני זה. הכרטיס עצמו שונה מאוד מ כל דגמי ה NVIDIA שהכרתי קודם לכן ואני ממש לא מבסוט ממנו בלשון המעטה. אני משחק די הרבה ב CRYSIS ואני מאוד מבועס מהרזולוציה , יש לי מסך 24 אינץ' של SAMSUNG ו אני חייב להוריד רזולוציה כדי שהמשחק לא יקרטע , ניסיתי קצת לעשות לו OC עם התוכנה של ATI CATALYST וגם עם MSI AFTER BURNER אבל לא ניתן לקבל שם ביצועים טובים יותר , שאלתי היא כזאת , האם קיים ברשת קובץ שיכול לשפר את רמת הגרפיקה ב CRYSIS או תוכנה אחרת שיכולה למלא את המקום של ה ATI CATALYST ו לבצע OC יותר נחמד ? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by arthur16,

מי מהמסכים האלה יותר טוב אני יועד שה30S הוא יותר חדש אבל בלי DVI אבל אין לי בכרטיס מסך יציאת DVI - האם יש הבדל בתמונה עם DVI? בקיצור תעזרו לי בבקשה לבחור תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by simonsix,

http://www.dailytech.com/DailyTech+Digest+GeForce+8800+Ultra/article6826.htm אנבידיה יורה לכל הכיוונים ופותחת עוד חריצים לקופת המזומנים , תגידו לי איזה כרטיס מסך אתם רוצים,אנחנו נייצר

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by 3gh,

יש לי R9500 PRO P4 2000 512 RAM DDR לוח אם - SIS 645 הרצתי בדיקה ב 3D MARK והתוצאה שלי הייתה מאוד נמוכה-2577 הרצתי את הבדיקה לפני כמה שבועות והתוצאה הייתה 3000 ומשהו, בבקשה אנשים אני חייב לתקן את זה, אני חייב את העזרה שלכם. תודה מראש לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.