עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by panda00,

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך - gigabyte GTX560 TI 1G הוא עבד טוב לכמה שבועות ולאחר מכן נאלצתי לפרמט את המחשב עקב תקלות. כשהתקנתי אותו מחדש הוא עבד טוב אבל עם פיקסיליזציה קטנה בתצוגת תמונות שחשבתי שתעבור, והיא לא. אחרי תקופה המחשב התחיל לשלוח לי הודעות כל כמה זמן שמנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה, זה מתלווה גם עם כיבוי/השחרת המסך לכמה שניות וחזרה למסך התצוגה הרגיל עם זמן תגובה איטי עד שהוא מתאפס על עצמו. בהתחלה זה קרה רק כאשר השתמשתי בתוכנות כמו פוטושופ/אילוסטריטור אבל אחר כך אפילו בנסיון לגלוש באתרי אינטרנט. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את העידכוני גירסא הכי חדשים ו... כלום. אתמול החלטתי להסיר טוטאלית את הכרטיס מהמחשב ולהעלות אותו שוב, בשביל …

2. אני מחפש כרטיס מסך כדי לשדרג את המחשב שלי קצת. ה gf4mx440 נהיה קצת מיושן ואני רוצה לחדש לי אבל במסגרת תקציב צנוע של עד 700 שקל. בתחילה התחלתי לצוד דעות את אנשים תמימים הציעו לי את MSI K8N Neo4-F NFORCE4 אבל לאחר בדיקה התאכזבתי לראות כי הוא PCI EXPRESS ולא AGP ולאחר מחשבה של כ2 דקות תמימות החלטתי שאין לי מושג בשיט ושאלתי את עצמי וואט דה פאק איז AGP ומה זה PCI EXPRESS? :nixweiss: פה אתם נכנסים מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה ההבדל? ואם יש לי לוח אם שמזכיר את הצירוף INTER CHIPSET 845E מה מתאים לי ומה לא? ואולי גם להציע לי כרטיס מסך אידיאלי בשביל משחקים אני מאוד מאוד אשמח בברכת חג שמח ושנה טובה, תודה מראש לכולם. מוטי

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by Lady bird,

שלום לכולם אני מחפש כבר שבועיים כרטיס מסך שהומלץ פה - 6600 gt אפיק agp של nvidia. לכל מי שהתקשרתי ופניתי - אין במלאי. מישהו מכיר חנות מחו"ל שמוכרת את הכרטיס הנ"ל? חשבתי להזמין דרך האינטרנט בלית ברירה. אם מישהו מכיר חנות בארץ שיש לה במלאי, אשמח לשמוע. מעבר לכך, האם יש אלטרנטיבות אחרות במחיר דומה?

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

זו בעצם שאלתי - אם מישהו קנה 9500PRO של HERC רציתי לדעת האם האופציה הזו מאופשרת בהם בתוכנה. ראיתי גם בDIGIT-LIFE שהזיכרונות עליהם הם של 3.0NS האם זה יעזור לאומת כרטיסים אחרים.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  5. Started by TimoTy,

למי שיש את ההרקולס בבקשה שיגיד לי אם הפתיחה עם האומגה עבדה וכמה סיכויים יש לי!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  6. Started by Dr-XP,

יש לי תכרטיס הנ"ל ומערכת p3 667 PcPartner P3 (VIA Apollo Pro133T) 320MB SDRAM :ylsuper: וב 3DMARK הציון שאני מקבל בהגדרות ברירת מחדל הוא 4600.. איך אוכל לשפר את הביצועים של הכרטיס??? :AR15: נ.ב. ברשותי הדרברים הכי חדשים של ATi והביוס החדש של הרקולס שהוסיף לי המון...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tamir2,

שמישהו יסביר לי בקשה על הכרטיסים של החברה הזאת!! אז כל מי שיודע שיגיד לי בבקשה.... ביי ותודה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by tamir2,

שמישהו יגיד לי בקשה איך הגרפיקה של הכטיסים שלהם (הכרטיסים החדשים) ובמה הם יותר טובים מכרטיסים אחרים?? תודה לכל מי שעזר לי!!!

9. Started by Fenomeno,

Gigabyte ATI RADEON 8500 DDR TwinView TV-Out Retail VideoCard - 1500 ש"ח Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE - 950 ש"ח איזה מביניהם עדיף לדעתכם? נימוקים בבקשה ;D

• 93 תגובות
    • 21.2k צפיות
  10. Started by dmanbuhnik,

טוב אחרי שוטטות של שבועיים בפורומים שונים נראה לי שה9600 נותן את התמורה לטובה לכסף וכמו כן כול הכרטיסים של Hercules משפרים אותם (ויש לפי מה שהבנתי הכנה טובה מאוד לOC) השאלה שלי היא האם באמת זה הכרטיס הטובה בקטגורייה של 700 - 900 שקל (שגם ככה קשה לי מאוד להוציא את ה850 ש"ח בשביל הכרטיס הנ"ל)? או שאין כול כך טעם בלעלות ל256MB ולהישאר ב128MB מה שיוריד את המחיר ב150 שקל

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by אוריפ,

האם כדאי לקנות את ה-Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB ב- 369$ (מארה"ב)?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Predator,

גירסה זאת של ה 8500 היא LIGHT EDITION נכון ? מה ההבדל בינה לבן גירסה מלאה של 8500 ? Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ועוד שאלה מה עדיף זה או MSI GF3 TI200 ??

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by arielmi,

מה המצב שומעים רגע אני חייב עזרה יש לי את המחשב הזה: פנטיום 4 1400 386 זיכרון וקניתי כרטיס מסך חדש Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE ה FPS לא טוב כלכך ולא יציב בכלל לעומת זאת למשל ב QUAKE המשחק פועל מעולה רציתי לדעת אם יש איזה פיתרון לבעיה שלי בקאונטר סטרייק תודה רבה ???

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Haflo,

אני מתקין מחשב עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet MX400 Dual Display, ניסיתי להתקין לו את הדרייברים של nVidia 23.11 - הוא לא מוכן לשמוע על זה בכלל....... הורדתי דרייברים מ Hercules, אז הוא עובד, אבל במסך של Display properties-> advanecd -> Settings המסכים מופיעים לי עם סימני שאלה?????? איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  15. Started by massinvallus,

ה CONNECT3D עולה 1577 וההרקולס 1650

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bilbo,

קניתי לא מזמן כרטיס מסך של HERCULES את ה 97000PRO... להפתעתי קבלתי את הכרטיס עם PCB אדום :-\ בקיצור האם יש הבדל בפס יצור? והאם יש הבדלים נוספים שאני אמור לדעת עלהם? בנוסף ... מה הבאנדלים שאני אמור לקבל איתם?

• 66 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. Started by michaelsko,

הכרטיס שבכותרת הגיע חדש לפנדה ... 1400 ש"ח, מישהו יודע אם הוא טוב? איך הוא הולך ביחד עם אומגה?

• 48 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by janluca,

רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה למי שמשחק פחות ......... אבל ישתמש הרבה ב VIVO לעריכת וידאו הנה הכרטיס http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&f=1 לא מצאתי את מהירות המעבד הגרפי ואת מהירות הזכרון .. אולי משהו יודע .. אגב המחיר מוצע ב 1,490 ש"ח במקום 1703 ש"ח כדאי ?? יש לי כרטיס של ATI RADEON 9500 PRO רק חסר לי ה VIVO מה דעתכם

19. Started by fla5her,

בסיום התקנת התוכנות שמגיעות איתו ניתקלתי ב2 בעיות דיי גדולות: 1. בWINXP שמותקן עליו DIRECTX 9B, המחשב לא מזהה שישנו טיונר טלויזיה ולכן צריך להוריד עדכון ממיקרוסופט שפותר את הבעיה כליל. (הבעיה נפתרה) 2. הכרטיס מגיע עם תוכנה הנקראת ATI MULTIMEDIA CENTER, שתפקידה בין השאר, להפעיל את הטיונר טלויזיה. יש 2 שיטות סריקת תחנות. האחת מהירה והשניה יותר מקיפה ואיטית. בסריקה המהירה הוא לא ימצא הרבה מהתחנות העיקריות בארצנו... בסריקה האיטית הוא ימצא את כולן, אך היא (הסריקה הזאת) יוצרת באג - שמשאירה רק ערוץ אחד סטטי במסך. כלומר, ברגע שתנסו להעביר לערוצים אחרים הערוץ שנטען עם עליית התוכנה ישאר על המסך כל הזמן! את הבעיה הזאת עדיין לא הצלחתי לפתור, וATI הודו כבר בבעיה באתר שלהם: http://mirr…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by X,

מהו והאם יש הבדל משמעותי ביניהם? ובהנחה שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג, האם כדאי לקנות את ההרקולס או לחכות ל-4200?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Bah_gots_pIII_450,

ובכן יש לי את הקיירו 2 הזה כבר זמן מה ואני מרוצה ממנו SO FAR. הוא לא כרטיס כל כך מהיר אבל הוא עושה את העבודה. אני מבקש הערכות לגבי עוד כמה זמן הוא יספיק. נ.ב יש לי מעבד TB 1.4

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by X7-007,

למה הגירסה של הכרטיס זה 1.3,, זה לא אמור להיות 1.4 ? :-X ??? http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&show=2&f=1&PHPSESSID=932abe95e83b08bd095ce9ec45d290ce

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

האם המסך שווה עוגיה? אם מישהו יוכל להשיג את המפרט, אני אודה לו מאוד, כי שבוע הבא אני קונה ת'מחשב.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by dlivneh,

הרבה פנו אליי בעניין המסך הזה שרכשתי וקבלתי לאחרונה. אני מאוד מרוצה ואם למשהו יש שאלות על המסך (בחירת העורך אצל טום). אני מוכן לענות.

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by none,

רציתי לדעת אם הכרטיס שווה משהו ואם הוא עדיף על Geforce 4 Ti 4200 ? כי המהירות שעון שלו הם 275/550 ושל Ti 4200 הם 225/500

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.