כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה BFG NVIDIA GeForce 9800 GTX+ OC 512MB PCIe 2.0 מתאים למפרט שלי מבחינת ספק כוח , מעבד , ולוח אם . המפרט בצד. אני מניח שכן אבל אני רק רוצה לוודא את זה.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג מידע שימושי על כרטיסי מסך במיוחד ישנים שיש ברשותי ולנסות להשוות בין הכרטיסים יש אתר מיוחד לכך? תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם אני רוצה לקנות מחשב נייד, אבל בכל זאת שהמחשב הנייד יריץ משחקים בצורה טובה (כמובן לא על High אבל לפחות על NORMAL) הרבה מחשבים באים עם INTEL Graphics Media Accelerator 950 האם הוא שווה משהוא? יש לי אופציה לשדרג ל Geforce Go 7200 256MB, אבל ב 300 ש"ח יותר השאלה שלי כמה שווה המאיץ של INTEL וכמה שווה יותר המאיץ של GEFORCE
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק לחבר שלי איזה חיבור יש לו .. איך אני יכול לדעת ? יש לי תתוכנה EVEREST ואני לא יודע איפה זה אמור להיות... תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי כרטיס מסך fx5200 אני רוצה לקנות כרטיס חדש המפרט הנוכחי שלי הוא amd aThlon 2200 512MB DDR לוח אם עם סלוט agp 8x התקציב שלי הוא 850 שח בתודה שי
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte p35-ds3 מעבד intel quad Q6600, מארז Antec P150 עם PSU 430W שבא איתו עובד עם winxp 32bit. באמצע משחק fallout 3 סוער המשחק קפא (קורה לפעמים) ואחרי אתחול כל הטקסט בזמן העליה משובש, בקושי אפשר להבין מה מודפס על המסך. ולא רק בזמן העליה גם כשהwindows עלה הופיעו קווים אנכיים על כל המסך - רזולוציה גבוהה = יותר קווים. ניסיתי לעדכן את הBIOS ואת הDRIVER של הכרטיס מסך ללא הועיל. כשאני מסתכל על ה device manager אני מקבל This device cannot start. (Code 10). אפשר עדיין לעבוד עם המחשב כולל צפיה בסרטים וyou tube רק הוא מהבהב בזמן גלילה והגדלה הקטנה של חלונות. אני אשמח אם מישהו יתן רעיון איך לסדר או אם אתם חושבים שהכרטיס דפוק למה כדאי להחליף (500- 700 ש"ח) שיתן את אותם ב…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בKSP מוכרים את ה6800 (לא אולטרא) ב1990 ש"ח.! אמנם הX800 פרו עובר אותו ברוב המוחץ של הפעמים (בבדיקות ה6800 אולי עקף פעמיים), אך הוא יקר ממנו ב600-700 ש"ח... זה שווה שיקול לדעתי... נ.ב. כל הזכויות שמורות לTECHNO.CO.IL, שם ראיתי את הידיעה.
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ומעוניין לחבר יותר משני מסכים למחשב, האם ניתן להפעיל שני כרטיסים מסך בו זמנית? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
צריך מסך LCD למשחקים וסרטים בגודל 19 אינץ . חשוב לי גם שיהיה לו מהירות תגובה 8 SEC.... מחכה להמלצות.....
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
חבר'ה תמליצו לי על כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 700 שקל פלוס מינוס (סטייה של +100 שקל מתקבלת). הנה המפרט של המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard MSI PX8 Neo-V (MS-7043) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Disk Drive SAMSUNG SP0411N (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) כפי שאתם רואים הכרטיס צריך להיות עם תמיכה לחריץ AGP. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה אתם אומרים עליו ? 2.הזכרונות שלו בדומה לפרו הרגיל ? 3. האם אפשר לעשות לו OC קצת ? 4. עפ"י הנאמר לי ניתן לפתוח אותו ע"י אומגה - האם במקום זה אפשר לצרוב לו ביוס של פרו AIW ולגמור עם האומגה ? 5. איך האיכויות של ה AIW שלו ?? אם יהיה אפשר שאחד מן האנשים ישלח לי דוגמאות יהיה מעולה תודה אם יש לכם דברים אחרים לומר - שפכו.... ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
GAINWARD... בטח כולם כבר מכירים אותה... השאלה שלי היא אם GAINWARD היא היצרנית ג'יפורס הכי טובה.... ואם לא מה הסיבה שהיא תמיד הכי יקרה...??
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
הכרטיס הנ''ל מאוד זול. וכמובן מאוד חזק - בעיה אחת, החברה איך היא? מה ההבדל בינה לבין Sapphire? כדאי לרכוש את הכרטיס של החברה הזאת? זה זול ב500 שקל.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד: i5 - 7400 זיכרון: 8GB 2133Mhz בסטיק אחד כרטיס מסך: GTX 1050 2GB (אשפה) ספק כוח: Antec BP450S של 450W השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות 1060, בהתחשב בזה שהוא ישן קצת, ובזה שאני רוצה אותו להריץ משחקי AAA עכשיו ושימשיך לעשות זאת בהגדרות בינוניות - גבוהות למשך כשנתיים (אני מוכן להתפשר קצת על גרפיקה) ולשחק ב 1080p בערך ב- 60FPS. יש לי תקציב של בערך 1500 שקלים. בדקתי באינטרנט ולא יהיה באטלנק, וספק הכוח מספיק.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, צריך כנראה להחליף את הכרטיס הנוכחי שמשמש להאצת חומרה בסרטים (8800GT פסיבי) - מסך נדלק רק לאחר מספר ריסטים\הוצאה מהחשמל. מה מומלץ מהמציאון של KSP (או חנות אחרת עם כרטיס במחירים סביב 100 ש"ח): http://ksp.co.il/?select=.1215..52..202..201.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאר המערכת: AMD 3200+ win XP SP3 seasonic 430W נגן MPC-HC
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.94.html תהנו , דווחו על תופעות טבע חדשות ועל שיפורים בביצועים .
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה אורך החיים שלה? איפה אפשר למצוא עוד מידע עליה (כמו מידות) ומה באופן כללי אתם אומרים עליה?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בכמה אני יכול למכור את הכרטיס הזה? ASUS Extreme N7800GT DUAL/2DHTV 512MB יש לי אותו משהו כמו חצי שנה, עם כל הבאנדל המלא של אסוס! הוא מהדורה מוגבלת שיוצרה רק 2000 יח' בעולם.. ויש עליו 3 שנים אחריות! פשוט כרטיס סוס עם חיבור לחשמל משלו ככה שלא צריך ספק חזק בשבילו... מריץ את כל המשחקים העכשווים על הגדרות הכי גבוהות.. אז כמה אני יכול לבקש עליו?
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי זיגזגים כמו מדרגות סביב אובייקטים גם במשחקים גם בווינדוס וגם בביוס סביב הסמל של"ENERGY"עשיתי עדכון לביוס אחרי איפוס כמובן ועדיין הבעייה ממשיכה והיא לא קשורה לווינדוס כי שיחקתי גם בהגדרות של המסך וגם בהחלקת השינון[ANTIALISING] וזה גם לא עזר,יכול ליהיות שהכרטיס מסך שלי נדפק או הביוס אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היה לי X600PRO מימשתי אחריות קיבלתי X1300PRO מה הרמה של הכרטיס הזה הוא יותר חדש מה600 נכון? שווה ערך או שדרוג... תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר חצי שנה ישלי בעיה שמטרידה אותי והיא תקיעות כל כמה שניות במשחקי 3D=DirectX יש לי כרטיס Gigabyte 8600GT Silent Pipe 512MB DDRII דרייבר: 169.04beta מגדיר הגדרות דרך NHANCR. לדוגמא במשחק Flight Simulator 2004 אני מגביל את ה- FPS ל-32 מפעיל VSYNC ואני מקבל תקיעות כל כמה שניות.. זה קורה במשחקים גם במשחקים אחרים. מישהו מכיר את הבעיה, ויודע איך לפתור אותה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel® Core2 CPU 6700 @ 2.66GHz לוח אם gigabyte EP43-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 http://www.gigabyte.us/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3086 ספק ion2 600w אפשר לעשות CF ?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה לדעתכם יהיה כרטיס טוב שיעבוד ביחד עם i3 2120 למשחקים, ויתאים לגודל micro ATX (ממש צפוף אצלי במארז ) שלא יהיה יותר מידי יקר, אפשר גם יד 2. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקשיבו היום הייתי בKSP וסתם דיברתי איתו על המפרט שלי.. הוא אמר שיש בעייה עם ה6800 MSI ושהוא תקוע בנמל וכדי לי לקחת של XFX ושאין שום הבדל בביצועים וXFX עולה 100 שקל פחות זה היה קצת חשוב אבל מילא.. במהלך השיחה הוא דיבר בטלפון עם איזה אחד ואז הוא אמר לי שלא משנה גם אם אני רוצה של MSI אני לא יכול כי התגלתה בעייה בחלק מהכרטיסים של MSI ומחזירים את הכרטיסים ליצרן זה דיי היה מוזר ולא מציאותי אולי סתם התקמבן עלי או משהו.. אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש הבדל באמת קריטי ואפילו אם קטן ואתם יכולים לפרט אני אשמח בין XFX לMSI ועוד משהו אני חיפשתי איזה משחקים באים בבאנדל של XFX ולא מצאתי כל כך אם מישהו יכול לעזור אני אשמח =) תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-