עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב, ברשותי כרגע הכרטיס 4850 של ATI. (דגם SONIC) איזה כרטיס היום שווה ערך לקטגוריה כיום? ממש למצוא מחט בערמת שחת אודה לעזרתכם, מוטי

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. בשעה טובה אני מחר אוסף את הכרטיס מסך שלי (GTX 580) מהדואר..! הבעיה היא שאין לי מחשב חדש. אותו אני מתכוון לרכוש בעוד מספר שבועות.. (אני יודע שקונים בד"כ הכל ביחד, אבל היה מבצע חד פעמי.. ;D ) אני רוצה כמובן לבדוק אם הכרטיס מסך שלי פועל והכל תקין. הבעיה היא שאני יכול לשים את הכרטיס רק על מערכת חלשה, עם ספק כוח של 500W. השאלה שלי היא מה יקרה אם אני אשים את הכרטיס מסך ואפעיל את המחשב, אבל אני לא אפעיל משחקים ותוכנות? כלומר, על מצב סרק? ואם המחשב יעבור את המתח, מה יקרה? האם הוא אוטומטית יוריד מתח לכרטיס מסך, הוא שהלוח אם ישרף הוא שמשהו ייהרס? תודה

• 17 תגובות
    • 6.1k צפיות
  3. הגעתי ל KSP בשביל להזמין מפרט מאוד איכותי של מחשב גיימינג. כשסיימנו עם ההזמנה המוכר ציין שGTX680 של GIGABYTE חסר במלאי ויגיע רק בעוד שבועיים שלושה ויש רק את הכרטיס של ZOTAC עם שנתיים אחריות הוא גם לא כל כך התלהב מZOTAC. מה אתם אומרים חברים? לא רק שאני לא מכיר את ZOTAC גם האחריות היא לשנתיים במקום לשלוש שנים. בגדול, אין לי בעיה לחכות לכרטיס מסך הזה, רק הבעיה שלי היא דיאבלו 3, אפשר להסתדר עם הכרטיס מסך המובנה HD 4000 של אינטל במשחק דיאבלו 3 בכבוד עד שיגיע כרטיס המסך המבוקש? תודה מראש לכולם!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ומשחקים מאיזה שנים עוד יכולים לעבוד עליו ברמה טובה?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by -impreza-,

שלום לכולם לפני יומים קניתי מחשב חדש ואת הכרטיס מסך הזה geforce gv-n450 משום מה שאני פותח סרט בלוריי מלא הוא מראה לי חלקים מהסרט סבבה חלקים יש תקיעות כאלה ויש מצבים וזה קורה הרבה שהוא מראה לי מריחה של פיקסלים כאלה כאילו קשה לו להפעיל את הסרט השאלה שלי אם זה הגיוני? התקנתי את הכרטיס מסך כמו שצריך הורדתי גם את העדכון הכי חדש מה לעשות?600 שקל כרטיס מסך וזה לא מריץ לי סרט =\

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  6. היי רכשתי כרטיס חדש GTX680 מחובר ב-HDMI, כעיקרון שאני שם על 1920X1080 התמונה יותר מידי גדולה ויוצאת מהמסך סידרתי את זה עם הscaling אבל זה מוריד לי את הרזולוציה ל 1884X1026 יש דרך לסדר שזה יעבוד ברזולציה מלאה ובגבולות המסך תודה?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by irina20,

הלך לי הכרטיס מסך כעת צריך לחשוב על כרטיס מסך חדש... מה אתם ממליצים לי? פרטים על תקציב: 500-1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? משחקים אני לא ממש GAMER אך רצוי שיריץ חלק את המשחקים, FIFA וHEROES בעיקר מפרט המחשב: מעבד: INTEL PENTIUM D 945 DUAL CORE 3.4 GHZ LGA 775X2MB לוח אם: לוח אם: INTEL RADIO SPRINGS CHIP 945 כרטיס מסך נוכחי: אין(היה GFORCE 9600 GT) ספק כוח: TR2 RX 550PP גודל המסכים: LCD 22 SAMSUNG(רזולוציית 1050X1680) (LCD 42 LG (LH20 רזולוציית 720P הערות נוספות: אני רוצה כ.מסך שיהיה חזק ויריץ משחקים לא פחות טוב מהישן(GFORCE 9600 GT) אני מחבר הרבה את המחשב לLCD42 ושמעתי שזה אמור להשפיע על ההחלטה של "איזה כרטיס לקנות", אשמח לקבל מידע על הנושא...

8. הרכבתי מפרט למחשב ביתי פשוט עבור משפחת חברים לשימושים כלליים של אינטרנט/אופיס ומשחקים קלים. כיוון שכך התבססתי על מעבד I3 עם 4 גיגה זכרון וללא כרטיס מסך. עכשיו מתברר שיהיה שימוש בתוכנת ARC GIS. נכנסתי לאתר לדרישות מערכת והעתקתי משם את החלק של תצוגה: [table] [tr] [td]Video/Graphics Adapter[/td] [td] 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI and INTEL chipsets supported 24 bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime or higher is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. Be sure to use the latest available driver[/td][/tr][/table] אני מבין שלא תהיה ברירה אלא להוסיף כ. מסך. שאלתי: מה המינימום הנדרש. האם משהו פשוט כמו 210 ע…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by haim85,

שזה ככה(מסומן לא בוי) אני ניכנס למישחק רואים ערפל כזה לא מובן לא ברור זה בכמה משחקים זה קורה לי למה זה? ככה רואים תמונת מישחק ושזה שאני מסמן בוי רואים טוב אבל לא יכול להנות מהאפשרות הזו בגרפיקה :-\ ככה רואים : http://www.fastup.c o.il/v.php?file=28556939.jpg להוריד רווח http://www.fastup.c o.il/images/16579827.jpg

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן. כרטיס מסך:Radon HD 7950 3gb gddr5 (כן כן אני יודע... כרטיס מסך לא משתלם בלה בלה... אני ממש מרוצה מהרכישה וזה מה שחשוב בשורה התחתונה ) לוח אם: MSI P67A-GD53 מסך: Dell UltraSharp U2312HM מערכת הפעלה: win 7 ultimate 64bit אז כך. מותקן לי כרגע AMD Catalyst 12.3, יצא לפני איזה שבוע 12.4 ולמרות שהורדתי והתקנתי כבר מספר פעמים המחשב שלי מתעקש להשאר על ה12.3 אפילו הגדלתי לעשות והסרתי לגמרי את הדרייבר, התקנתי דרך ההתקנה של ה12.4 שהורדתי ו... זה רושם לי 12.3 עצות?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  11. מחפש כרטיס מסך חדש, כרגע יש לי HD4870. מפרט: מעבד E8400 מומהר ל - 4.00 לוח P5Q זיכרונות 4GB ספק חזק, של קורסייר. המערכת קצת ישנה, אבל חשוב לי שהכרטיס יהיה יותר חזק מהנוכחי. תודה.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by roee43,

אני שוקל לקנות כרטיס מסך כמו שרואים בכותרת ואני צריך עזרה ואני קונה אותו מארה"ב יש שני כרטיסים שאני רוצה לשאול אתכם עליהם ותציעו לי גם אתם: AMD HD 7950 http://shop.amd.com/us/gaming/Detail/GraphicCard/FX795ATDBC?SearchFacets=category%3AGraphic%20Card או ששווה להשקיע עוד 20 דולר ולקנות AMD HD Radeon 7970 http://shop.amd.com/us/gaming/Detail/GraphicCard/R7970-2PMD3GD5?SearchFacets=category%3AGraphic%20Card&ResultsPerPage=30 ועכשיו הדבר שייקבע הכל ... האם המערכת שלי מתאימה מעבד: (QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: (Foxconn H-RS780-uATX (Aloe כרטיס מסך נוכחי: (ATI Radeon HD 5450 512mb(x2 ועוד שאלה שאני צריך שתענו לי הספק כוח ש…

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by נמו789,

שלום יש לי מסך מחשב BENQ LED 22 אינץ' שמחובר דרך VGA ויחד איתו מחובר מסך טלויזיה LCD של LG בחיבור DVI TO HDMI כלומר שני המסכים מחוברים לכרטיס מסך (GFORCE 8400 GS) המסך מחשב של בנקיו מרצד ומראה "גלים" (כאילו מצלמים מסך במצלמת וידאו) ההגדרה במחשב היא 60 הרץ וזה הכי גבוהה שניתן. מה אפשר לעשות בכדי לפתור בעיה זו ?

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שאני משחק יש משהוא שתמיד מפריע לי ,בעבר זה לא הפריע כי המחשב הפעיל כמעט את כל המשחקים בלי בעיות עכשיו קצת בעיה, שאני משחק במשחקים כמו sniper elite v2 שהמחשב מריץ לי אותו בשטח סגור 60 FPS ובחוץ 30-35 הבעיה זה הצניחה במהירות זה גורם לזה שהמשחק מהיר ופתאום נתקע באיטיות, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמגבילה ת FPS באופן קבוע למספר מסוים שאני בוחר, לדוגמא להגביל את ה FPS ל 35 וככה גם בשטח סגור וגם פתוח ישאר לי 35 יציב וככה לא יהיו תהפרשים האלו. המערכת: e8400 4gb ram 250gts דרייברים מעודכנים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by IRON-MAN,

היי הבוס שלי מחפש כרטיס מסך למערכת פנטיום 4 3.2 גיגה ,4 גיגה זכרון שיהיה מסוגל להריץ בכבוד את הNBA 2012 ומשחקים דומים (לא חזקים מידי..) ..האם האסוס GT520 יספק את דרישותיו? .האם יש משהו אחר בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  16. לפני חצי שנה רכשתי Panasonic VT-20 "50 וכרטיס מסך תומך HD תלת-מימד Radeon HD 6450 וכבל HDMI 1.4 תומך 3D. בזבזתי המוון שעות במשחק עם ההגדרות של כרטיס המסך והפלסמה, הקרנתי ב-WMP ב-QT ב-Dvix והורדתי סירטונים איכותיים וPlayer תומך תלת. עד לרגע זה לא הצלחתי לצפות בתלת כמו שצריך. ב-Side By Side התמונות מסרבות להגיע לחפיפה מלאה ובסוגים אחרים של תלת בכלל אין תוצאה מענינת. לפנסוניק עצמה יש רק 4 מצבים: אוטומטי, SBS אופקי, SBS אנכי, ומקור, ואופציה לבחירת 3D או 2D (ממזג את התמונה אבל אז אין תלת). המשקפים תקינות ונטענות. צריך רמז איך להתקדם כי בטוח אני מפספס פה משהו (מלבד האפשרות הסבירה שהHD6450 פשוט לא מסתנכרן עם הפנסוניק בשום צורה או שיכולות התלת שלו פיקטיביות).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by madror,

האם כרטיס Gainward GeForce GTX 560 Ti 1GB DDR5 מצדיק תשלום של עוד כ 200 שקל לעומת כרטיס של HIS Radeon HD6870 1GB DDR5 ? לא ראיתי השוואות בין 2 הכרטיסים אבל לדעתי הם די דומים לחלוטין מבחינת ביצועים ( BattleField 3 ברזווציה של 1680 על 1050 ) . אשמח לקבל חיזוקים לכאן או לכאן או כרטיס מסך מומלץ ב עד 1000 שקל. תודה, דרור.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי לכולם הרבה זמן צברתי לכלוכים ועבדתי במחשב עם דרייברים ישנים. אז חשבתי, הגיע הזמן לנקות ולהתחיל חדש. התקנתי (86) WIN7 התקנה נקיה (כמובן דיסק מקורי שאצלי ברשיון) טרם לכך הורדתי את כל הדרייבים מהאתר של לוח האם שלי GA-870A-UD3 ואת הקטליסט האחרון (12.4) מהאתר של ATI (מחובר כרטיס RADEON HD5600 ואם יש צורך במיידע מעבד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. סיימתי את ההתקנה והתחלתי עם הדרייבים. בהתחלה התקנתי את כל חבילת הקטליסט כ"דרייבר" הראשון או השני. לאחר ההתקנה הוא דרש איתחול. אתחלתי. המחשב עבר את שלב הביוס אבל לא הצליח להעלות את ה-WIN7. ניסיתי שוב ואותה תוצאה. הדרך היחידה להעלות היתה במצב בטוח. ממצב זה גם ניסיתי למחוק את הקטליסט אבל הוא טען שאין מה למחוק (ולפני זה …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם... לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך סופית! זהו כרטיס ששילמתי עליו לא מעט כסף.. (4870X2)... הכרטיס של חברת sapphire וכזכור לי הוא עדיין באחריות.. הבעיה היחידה היא שהוא נקנה מפנדה. האם אפשר לממש את האחריות מול היבואן ישירות? ומישהו יודע מי היבואן פה בארץ? תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by haim85,

זה הכרטיס שברשותי..הוא מאוד חם ומתחמם ממש ממהר..מידי פעם שאני משחק המחשב ניכבה לגמרה! אני בטוח שזה בגלל שהכרטיס מסך התחמם יותר מידי! בלי מאמץ הוא על 80 טמ! חשבתי לשפר את זה עם גוף קירור אני צריך המלצה וכמובן שיתאים! יש Arctic Accelero L2 Pro VGA Cooler ב80שח שווה? Arctic Accelero L2 PLUS VGA Cooler כנל זה אותו מחיר ! ויש את Arctic Accelero TWIN TURBO PRO Dual Fans VGA Cooler 160 שח קפץ המחיר השאלה מה באמת שווה תמליצו לי בקשה! ;D

• 61 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by ilanb0,

לפי המפרט שהצגתי כאן ומלץ לי בפורום על הכרטיס הנ"ל המיועד לאפשר לשחק ב - mess affect 3. להזכיר: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX , לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L, זיכרון: 1GB DDR2-667Mhz איך יהיו התועלות של הכרטיסיםsapphire HD 6670 1GB GDDR5 , או Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 ? הם זולים בכ – 200 ש"ח מה – 6850.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. מבלי שיתקע לי משחקים לא מעניין אותי כלל איזה כרטיס מסך הכי משתלם בשבילי תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, אני עם הכרטיס הזה יומיים, משחקים כמו black ops פועלים לי חלק על הגדרות גבוהות אבל משום מה המשחק הזה על low ואפילו רזולוציה 600x800 לא מצליח לעבור את ה20 fps מה יכול להיות? המעבד הוא dual core e5700 3.0GHz. 8 ג׳יגה ראם.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מחפש כרטיס מסך תקציבי למשחקים, בסביבות ה 500-600 ש"ח כרגע יש לי 8500GT שבינתיים איכשהו מצליח להריץ חלק מהמשחקים החדשים, אבל על גרפיקה נוראית (למרות שיש מציאות... סקיירים לדוגמה רץ לי לא רע בכלל בהגדרות בינוניות-נמוכות ברזולוציה 1680x1050) המפרט של המחשב כרגע הוא כך: Gigabyte G31M-S2C Intel E5400 3GB Ram DDR2 (מגביל אותי משהו, לצערי הכי הרבה שאני כרגע יכול לעשות זה להחליף סטיק אחד של 1GB בחדש של 2GB - שגם בתכנון, כי אפילו כרטיס של 4GB DDR2 יכול להגיע למחירים מאוד גבוהים ממה שראיתי) 8500GT התכנון הוא לשדרג את המחשב בשלבים כשאני מתחיל בכרטיס מסך, וכל השאר יבוא יותר מאוחר... אני רוצה להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות סבירות (בינוני-גבוה) לפחות, ברזולוציה של 1680x1…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  25. היי כבר הרבה זמן אני לא מוצא את הדיון לגביי הדרייבר של כרטיסיי AMD , ידוע לכם מדוע? :s05: :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים