כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
אני יכול להשיג מחבר HD4870X2 ב~500 ש"ח. עד עכשיו תכננתי על HD6950-DUAL-BIOS ולפתוח אותו ל-HD6970 אבל זה עולה כ~1300 ש"ח. לפחות על הנייר, ברוב המקרים (1920X1200 HIGH) ביצועי HD4870X2 עוד רלוונטיים בהחלט ולרוב לא נופלים מביצועי HD6950/70 בהרבה. די דומה ל-HD5870 ברוב הבנצ'ים שראיתי... האם לדעתכם יש הצדקה להוציא 800-700 ש"ח יותר על HD6950 חדש או לקנות HD4870X2 משומש כנ"ל? אני גיימר מזדמן ולא מכור במיוחד (אין זמן) אבל כשאני מגיע לזה הייתי מעוניין בהגדרות גבוהות (1920X1080 או 1920X1200) אם כי אני מוכן להתפשר על AA רצחני. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי צנרת איורור עם ונטה חזקה ישירות מהמזגן לתוך החור של המאורר של הכרטיס לפני הוא עמד על 82 מעלות ומאורר על 40 אחוז ואחרי החיבור שעשיתי הוא נישאר על 82 מעלות ומהירות המאורר ירדה ל 25 אחוז למה זה?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בסוף השבוע שעבר את הכרטיס ורציתי לשמוע את דעתם של אחרים המחזיקים בכרטיס הזה, לגבי הטמפרטורה שלו. במצב של Idle, יש טמפ' של כ- 65 מעלות ל- GPU. במשחק - הטמפ' עולה ומגיעה לכ- 88 מעלות, ובהרצת AtiTool (בדיקת 3D) אני מגיע גם ל- 100 מעלות. הבעיה היא שכתוצאה מעלית הטמפ' הכרטיס מתחיל לסובב בטירוף את המאוורר (100% מהירות) וכל הסיפור רועש כאילו יש לי מייבש שיער עובד בתוך המארז... המארז שלי די מאוורר ( מאוורר כניסה, מאוורר יציאה ), וגם אם אני פותח אותו ושם עליו מאוורר חיצוני, זה לא משנה הרבה מהמצב. האם גם לכם יש כאלו טמפרטורות? עריכה: הכרטיס הוא של PowerColor.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהGTX260 GOLDEN SAMPLE של GAINWARD שירת אותי נאמנות, הוא התחיל להציג ארטיפקטים והלכתי לממש אחראיות בIQPC. כאמור, רוב הסיכויים שאני אקבל זיכוי של כ-1000ש"ח ולכן אני רוצה שתעזרו לי להחליט איזה מבין שני הכרטיסים הללו (או להציע משהו טוב יותר) שווה לי לבחור Gainward GTX460 768MB ב992 ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 XFX HD4890 1GB ב1030ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 לאור ההבדל בצריכת החשמל, השקט והטמפ' בהם, מול הביצועים נטו, מה לדעתכם עדיף? לפי הבנצ'ים שראיתי ה460 וה4890/5830 די דומים בביצועים כשכל אחד מהם גובר על השני ולהיפך במשחקים שונים...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קראתי בכמה כתבות ש HD4890 עוד לא הוכרז רשמית ככרטיס אחד. עכשיו, אני מעוניין לקנות 2 כרטיסים ולעשות להם CrosFire . יהיה הבדל בין ה CrosFire שאני אעשה לבין הכרטיס שיוכרז רשמית כ- HD4890x2 ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים ומבחינת העתיד והטכנולוגיה באיזה כרטיס מומלץ להשקיע... בבקשה אשמח לקבל עזרה אני חייב לקבל החלטה עד מחר( בעיקר מנסיון אישי) תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסים HD4890 או GTX260 על איזה כרטיס כדאי לי ללכת ? תודה לעונים ..
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני רוצה כ. מסך שיחזיק גם בעתיד.. מה עדיף מבין שניהם?
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני לפני קנייה של מחשב, אני יודע שזה נראת שאלה די טיפשית, אני רק רוצה לדעת אם הביצועים של ה HD5850 יותר טוביםפ בגלל שזה DX11 או מה? המהירות יותר גבוהה? אני יודע שאפילו ב DX 10.1 עדיין השימוש הוא לא עד הסוף ורציתי לדעת איך המהירויות של 4890 מול 5850 המעבד של הכרטיס מסך והעיבוד נתונים, מה עדיף אם מסתכלים על זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קניתי CF HD4890 ואיך אני בודק אם ה CF עובד ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני פשוט לא מבין את זה הכרטיס הזה כבר די ישן ופתאום מעלים את המחיר שלו (לפחות ב 2 חנויות) ב כ-200 ש"ח, יש למשהו מושג למה? http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm הוא עולה עכשיו כמו ה GTX460 http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX460PCX768~8~0.htm
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם! ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי... יש מידע לגבי טמפרטורת עבודה נורמלית ל4890? או בקיצור, מה הטמפטרטורה שמעליה אני כבר צריך להתחיל לדאוג...? במצב רגיל הטמפ' היא 60 מעלות, קצת גבוה לא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עם I7 920 , 3GB RAM על HIGEST.. תודה חברה
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך הישן שלי בכרטיס חדש, וחשבתי על ה-Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X שמציעים ב-RSM במחיר זול. http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 יש לי ספק כוח CoolerMaster RS-400-PSAR-J3, ואני תוהה אם הוא יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיס. באתר של Sapphire רשום שצריך ספק של 500W לפחות, אבל אני רואה שמציעים הרבה מפרטים על כרטיס מסך שהדרישה שלו באתרים של Nvidia/ATI יותר גבוהה מהספק שמוצע במפרט... אז לא ממש הצלחתי להבין את המשמעות של הדרישות האלה. בכל מקרה, האם זה אפשרי? אם הספק חלש מדי, מה יקרה אם אני בכל זאת אשתמש בו? (האם זה מסוכן, לא יעבוד, או שסתם הכרטיס לא יעבוד בשיא היכולת?) תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות לטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11, בסה"כ זה נראה בסדר (האמת, ציפיתי ליותר חדות...) אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני עוצר את הנגן ומתחיל שוב אז לפעמים זה חוזר לעצמו.. (בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות). בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו?? מכירים את הנושא? צירפתי תמונות להמחשה. נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם Gygabyte GA-M55Plus-S3G תודה רבה על העזרה! טל עדכון אחרי נ…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להתאים כרטיס מסך ללוח Gigabyte P35-DS3L (עם PCIE X16). השימוש הוא משרדי + צפייה בסרטים, בעיקר לייב-סטרימינג וגם HD. חשבתי על משהו בסגנון של HD5450 ATI התקציב - עד 250 ש"ח. מה אתם אומרים? האם בסדר? האם עלולה להיות בעיה עם העניין של PCIE 2.0 של הכרטיס החדש? תודה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
היי. הכרטיסים הרשומים בכותרת מסוגלים לתת יציאה ל 4 מסכים בו זמנית (שניים ב dvi, אחד ב hdmi, והרביעי ב DP). אני מעוניין להשתמש בכרטיס כזה עם שלושה או ארבעה מסכים אבל לא בצורת אייפיניטי. כלומר כל מסך יהיה נפרד, כל אחד עם רזולוציה שונה, אם אני מגדיל חלון מסויים אז הוא צריך להיפתח רק על המסך שבו הוא נמצא ולא על "מסך אחד ענק", שזה בעצם eyefinity. חיפשתי קצת בגוגל, והתוצאות לא ממש ברורות לי....אנשים כותבים שצריך בסה"כ לשנות את ההגדרות בקטליסט ל extended desktop, אבל אני לא ממש בטוח. יש כאן אנשים שעובדים עם שניים או שלושה מסכים עם כרטיסים תומכי eyefinity ומשתמשים בהם בצורה "רגילה", כאמור, ולא כמסך גדול אחד?....
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם ניתן לרכוש בארץ HD5670 או HD5750 שלא יתחממו יותר מדי ויהיו FANLESS? בתודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים עדיף? (כרגע מסך 19" בקרוב מחליף ל 32")
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אח כמה נושאים צריך לפתוח, מה לעשות טוב אז ככה אני רוצה לשדרג לאחי כרטיס מסך יש לו כרגע 9600GT DDR3 עם 1GB של PALIT, הוא סבבה אבל כבר מקרטע בחלק מהמשחקים אז יש לי אפשרות לקחת GTS250 או HD5750 כי אני יכול להזדכות קצת על ה9600GT מה לקחת ? תודה. אם יש אפשרויות אחרות אני אשמח לשמוע.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, עברתי על מאגר הכרטיסים שלכם והחלטתי לקנות HD5770. בדקתי קצת על ההבדל בינו לבין הדגם הישן יותר - 5750 ונראה שההבדל היחיד הוא מהירות הזיכרון. 700 MHZ לעומת 850. אני עובד עם פוטושופ ופלאש ואני מעדיף זיכרון יותר מהיר, אבל האם ההבדל היחסית קטן הזה משנה? בייחוד כשיש הבדל של 100 שקלים בין כרטיס לכרטיס.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות כרטיס מסך HD5750, התקשרתי לחנות לברר שהוא מתאים ללוח האם שלי: ASUS M2A-VM שיש לו x16 PCI Express slot והם אמרו לי שם שכל הסידרה של ה 5000 תומכים רק ב PCI-E 2.0, ושהם לא יעבדו עם הלוח אם שלי. בניגוד לסדרה של ה 4000, ולכל הכרטיסים של NVIDIA, שלדבריהם כששמים אותם על חיבור PCI-E ישן סתם לא מנצלים את היכולות של הכרטיס, אבל הוא עדיין עובד. השאלה שלי היא קודם כל האם זה נכון, וכל סדרת ה 5000 היא פסולה מבחינתי אם אני לא רוצה לשדרג לוח אם? ודבר שני, אם בכל מקרה זה לא בזבוז לקנות כרטיס שדורש PCI-E 2.0, כי גם ככה הלוח אם לא יוכל לנצל אותו, ואם כן, אז מה הכרטיס הכי מתקדם שאני עדיין יכול להשיג היום שמתאים ללוח אם שלי ולא יהיה סתם בזבוז. תודה.
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי אני חושב לשדרג את כ. המסך לHD5750 יש לי מארז ANTEC 2480 עם ספק 380 ואט ומעבד CORE I5 האם הספק יספיק לכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-