כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב כרטיס fx5200 וזיכרון 512 DDR 400 MHZ צריך המלצות לכרטיס מסך בכללי מחיר סביר עד 700 800 שח אני הלכתי בכיוון של GeForce 8600GT 1GB עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין בכרטיס הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=597557 לזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=590734 עכשיו שאלה בקשר לזיכרון אם הכרטיס שלי הוא 400 MHZ זה אומר שאני יכול לשים רק כרטיסים שהם DDR 400 MHZ?
-
- 8 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות מחשב עם מפרט שהומלץ על ידי אחד מחברי הפורום אך ברצוני להתייעץ איזה כרטיס מסך עדיף מבחינת מחיר וביצועים xfx 5850 black edition או sapphire 5850 vapor-x שניהם עם 1gb זכרון אשמח לתשובה מהירה, תודה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי X1900XTX ניסיתי להפעיל את המשחק QUAKE-4 ( מקורי ) והוא בא להיכנס למשחק וישר יוצא חזרה ל DESKTOP... במחשב השני שכולל כרטיס X850XT המשחק עולה ללא שום בעיה... יש פיתרונות ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בסוף השבוע שעבר את הכרטיס ורציתי לשמוע את דעתם של אחרים המחזיקים בכרטיס הזה, לגבי הטמפרטורה שלו. במצב של Idle, יש טמפ' של כ- 65 מעלות ל- GPU. במשחק - הטמפ' עולה ומגיעה לכ- 88 מעלות, ובהרצת AtiTool (בדיקת 3D) אני מגיע גם ל- 100 מעלות. הבעיה היא שכתוצאה מעלית הטמפ' הכרטיס מתחיל לסובב בטירוף את המאוורר (100% מהירות) וכל הסיפור רועש כאילו יש לי מייבש שיער עובד בתוך המארז... המארז שלי די מאוורר ( מאוורר כניסה, מאוורר יציאה ), וגם אם אני פותח אותו ושם עליו מאוורר חיצוני, זה לא משנה הרבה מהמצב. האם גם לכם יש כאלו טמפרטורות? עריכה: הכרטיס הוא של PowerColor.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה אומרים שה-6600GT עוקף את הביצועים של ה-9800 Pro. אז אני רוצה לדעת האם שווה לי למכור את הרדאון ולקנות 6600GT? אם כן כמה נראה לכם שהוא שווה? * קניתי אותו ב-1230 ש"ח מ-KSP. * יש לי את הקופסה, הדרייברים ואני יכול גם להוסיף את ה-Bundle.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אחיו הצעיר של ה-Titan X צפוי לנחות בקיץ, עם מפרט כמעט זהה - ותג מחיר משתלם משמעותית, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-980-ti-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa%d7%99-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לעצמי כרטיס מסך חדש מתוצרת ATI ואני לא מתמצא ממש בכרטיסי מסך, לכן, אני רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס מסך של ATI אחד טוב הינה מה שאני מבקש: מחיר שנע בין 0-800 שקל 256MB PCI-E ושיוכל להריץ משחקים כמו DOOM 3, F.E.A.R, HALF LIFE 2, CALL OF CTHULHU, SWAT 4, CALL OF DUTY 2, BATTLEFIELD 2 ודומים להם.... אבל שיוכל להריץ טוב! בלי שיתקע שאני אוכל להריץ על הגרפיקה הכי גבוהה! זה הכל בעצם.... תודה ענקית לכל מי שימליץ לי ויושיע אותי....
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קניית מחשב חדש.בפורום "מפרטים" המליצו לי על מפרט מבוסס על AMD . כיוון שאני עומד לקנות ב KSP ,ולהם אין כרטיסי מסך איכותיים ברמות מחיר של 350-400 שקל, המליצו לי לקנות בפורום בחנות LOGICPC כרטיס מסך של GYGABYTE סוג gygabyte radeon 9550. בחנות שם יש שני דגמים , D ו T . באיזה לבחור? כדי לחסוך את הריצה, האם אתם תוכלו כן להמליץ לי על כרטיס מסך טוב ברמות מחיר הנ"ל ב KSP ? אחת הסיבות שהפנו אותי ל LOGIC PC היתה שלהם יש 128 ביט ול KSP יש 64 ביט בלבד. המפרט שאני בונה: "אני רוצה מחשב בעיקר להורדות וקצת משחקים. המפרט שהצלחתי להרכיב עד בערך 3200 הוא הבא: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB A…
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
אני רוכש עכשיו מערכת חדשה על בסיס הבורד של גיגהבייט ex58-ud4 , עם 3G זיכרון. המחשב אינו מיועד לגיימר, את הכח העיקרי אני צריך בשביל להריץ מכונות ווירטואליות על ה XP. אבל סביר להניח שכדאי להשקיע קצת כהכנה לוויסטה או דברים אחרים, וכדי להוריד עומס מהמעבד הראשי. בדעתי לעבוד עם שני מסכים יחדיו: 24" ו 19" אני מבקש המלצה על כרטיס ATI במחיר סביר לצרכים שלי, רצוי ללא מאוורר. יש לי צורך שהכרטיס יתמוך בשני מסכים בו זמנית. תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, נהרס לי כרטיס המסך 9800GT של gainward. אני מתכנן להפעיל אחריות (3 שנים) שטרם פגה. נדמה כי אין להשיג כיום את כרטיס הנ"ל ולכן אני מעשר כי יתנו לי כרטיס ברמה דומה או במחיר דומה שבו הוא נרכש(788 ש"ח) לכן השאלה שלי היא איזה כרטיס כיום קיים ברמה של 9800GT וכן איזה כרטיס מומלץ כיום בטווח מחיר של 700-800 ש"ח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כדאי לי לקחת אותו ? יש לי תקציב של 1200-1400 אני רוצה כרטיס שתומך גם DX9 וזה נראה לי הכי טוב מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
אם לא שמתם לב (במקרה נתקלתי בזה הרגע) - אפשר כבר להזמין GTX 670 (לא נראה לי שיש במלאי - לפני השחרור הרשמי) במחיר די זהה ל 7970 -( שזה מעט יותר ממה שקיוויתי. :'( .) http://www.tms.co.il/product/11437
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
החלטתי שאני נפטר מהמסך CRT המצויין שלי (LG 795FT PLUS - באמת מסך בן זונה) מפאת חוסר מקום. אז החלטתי ללכת על מסך LCD\TFT. בטווח מחירים של 1500 שקל (גמיש) איזה מסכים איכותיים אפשר למצוא ? אני לא צריך DVI אבל דיי חשוב לי שיהיה זמן תגובה נמוך ככל שאפשר..
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אתמול קניתי מאייבורי כרטיס מסך מסוג MSI NX8600GTS-T2D256E כאשר גלשתי באתר זה נתקלתי בכרטיס הנ"ל (מצורף לינק) כאשר כתוב שמצורף לכרטיס משחק (אצלי לא היה) ובנוסף הוא נראה טיפה שונה... http://hwzone.co.il/print/1188818786/85975/ התמונה שעל הכרטיס שלי טיפה שונה מהתמונה בלינק המצורף ובנוסף אצלי יש שתי יציאות של DVI (והמתאמים השונים) כאשר בתמונה יש יציאה של DVI ו- HDMI ללא צורך במתאם, יש לציין שכל השאר דומה... אם מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה אני אודה לו. אם יש צורך אני אעלה כל תמונה שתדרש (של הכרטיס, אריזה...)
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי כרטיס נבידיה (בחתימה..) אני רוצה תוכנה שתאמץ אותו (בצורה כמובן "בריאה") שיצרוך את המקסימום "וואטים". האם 3DMARK מספיק? או בגלל שיש לו כל מיני סוגי בדיקות אז בחלק מהזמן הוא יתאמץ ובחלק מהזמן כמעט ולא?? רב תודות.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שמתי לב שכשאני מכוון את הדרייבר לעבוד כ-multi gpu זה מקפיץ את הביצועים של הכרטיס (7950gx2) באיזה 40% (אני ממש לא מגזים זה פשוט עשה נפלאות לקרייסיס על הגדרות גבוהות) אבל זה ממש מוריד את הביצועים בCOD4. למה זה קורה? והאם ככלל מומלץ שהכרטיס יעבוד כמולטי GPU? האם הכרטיס מתחמם יותר כשהפונקציה הזו מופעלת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך יעוץ או הכוונה לגבי כרטיס מסך. יש לי מחשב HTPC (מדיה סנטר) : מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz כ.מסך O/B : nVidia GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i זכרון : 4GB (לא זוכר בדיוק איזה) עם כרטיס טלביזיה 150PVR וכו. ספק כח : 300W (לא אמיתי) משהו מעפן שעלה לי בסביבות ה 150 ש"ח יש לי את המחשב שנתיים/שלוש, ועד היום הוא שירת אותי נאמנה ללא כל צורך לשדרג (פרט להרדיסקים ששודרגו ל 2TB במערך רייד 0). לעצם ההתלבטות : א. כעת אני מעוניין לרכוש כרטיס לוויני (ממיר פנימי לצלחת לווין). בדרישות מערכת כתוב שצריך לפחות 256MB זכרון על כרטיס המסך (אני מתכוון לעבוד בסטרים כפול אז נגיד 512BM). ב. אני עובר לשידורי HD גם מצלחת לווין (פרטית) וגם מתוכן המורד יש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד בעת שאח שלי משחק במשחק Medieval II Total War יש לו ארכיפקטים (לא יודע אם אני מאיית נכון)... אם אפשר עצות איך לפתור את הבעיה אשמח. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי שאלה. קניתי טלויזיה LCD 32lg10R וחיברתי אליה את המחשב שלי בחיבור 15PIN -VGA יש לי כרטיס מסך ATI 4850 ומסך DELL 2007WFP כאשר אני מריץ משחקי כלשהם על המסך הם עובדים מצויין אתמול ניסיתי להריץ משחק על הטלווזיה ברזולוציה נמוכה מהמסך (1360*768) והמשחק נתקע כאשר כיביתי את המשחק ראיתי שהכרטיס מסך ב 100 מעלות חום והמאוורר על 100% למה זה קורה? האם זה משנה לכרטיס מסך גודל מסך ולא רק רזולוציה? האם זה יעבוד יוטר טוב אם אני אחבר DVI-HDMI דרך אגב הכבל באורך 5 מטר תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מאז 4 חודשים ומעלה שקניתי תכרטיס מסך רדאון 9600xt חלו בעיות אצלי במחשב למשל דרייברים רשמית מחברת ati לא נראה לי מתאימים כי הכרטיס מסך כל פעם נתקע שאני מפעיל משחק כמו bia או פרו אבולשיין בגללו החשב קורס לי ואף הוא עושה נקודות אדומות על המסך ..... לא יודע יש לו שגעונות תגידו אתם ממליצים לי דרייבירם אחרים משהו שיפתור תבעיה?נראה לי הכרטיס מסך הזה פגום...(קניתי אותו מקיסאפי עם השירות ה"""המצוין"") תגידו מה אני אמור לקבל בבאנגל אם קנית של חברת שפיר?קיבלתי רק דרייבר וכמה כבלים בקופסא שנראית ישנה (קניתי לפני איזה 4 וחצי חודשים תכרטיס מסך) help me
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך X1950GT 256MB ויש לי כמה שאלות... קודם כל הציון בVISTA לא משתנה... מישהו יודע מה אני צריך לעשות? דבר נוסף הכרטיס עובד על כ-50-55 מעלות במנוחה האם זה בסדר? הספק שלי לא נותן 30AMP במסילה של 12V כמו שרשום בדרישות המומלצות של הכרטיס , זה משנה משהו?... מה זה AGP APERTURE SIZE בביוס?העליתי את זה מ64MB ל128MB...כדי לעלות את זה עוד?מה זה עושה בכלל? דבר נוסף הכרטיס הוא HDCP, מה זה אומר? תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסך 17 שטוח עד 1600 ש"ח. לא למשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. וגם איזה כרטיס מסך טוב כדאי לקנות עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, נא לספק כמה שיותר מידע, מאמרים בנושא יהיה נחמד. כמו כן, באתר של SiS (שזה הצ'יפסט של הבורד שלי) מסופק דרייבר SiS AGP(GART) Driver. מה זה? והאם זה הכרחי? כלומר האם ניתן להתקין את הדרייבר של Catalyst 6.5 ללא הדרייבר הזה? אני אחדד, בהתקנה מחדש של מערכת הפעלה, האם ניתן לדלג על השלב של התקנת הדרייבר ל AGP ולהתקין רק את הדרייבר של הכרטיס מסך catalyst 6.5 (אולי GART DRIVER מותקן אוטומטית? אין לי מושג). האם אני אמור לחוות ירידה בביצועים? עוד שאלה, ב control panel של catalyst מופיע הזיהוי ל AGPX8 האם זה אומר שהדרייברים ל AGP מותקנים כבר? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-