כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , לאחר שהכרטיס מסך שלי GA 6600 של חברת גיגבייט שבק חיים רכשתי היום כרטיס חדש HD 5450 והמחשב לא מעלה אפילו את הביוס מה הבעייה ? (הלוח אם של גיגהבייט.)
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי. רציתי לקבל ממכם עזרה עבור 2 מפרטים ישנים שיש ברשותי: מפרט ראשון, שהלך לו כרטיס המסך: לוח אם: M2N-E מעבד: AMD 5600+ כרטיס מסך: הלך לעולמו GF 9600GT זיכרון 4 ג'יגה RAM מפרט שני: לוח אם: M2V-TVM מעבד: AMD 5000+ כרטיס מסך: מובנה GF 6100 זיכרון 1 ג'יגה RAM עכשיו לשאלה המעניינת: כדאי בכלל להשקיע כסף ולהביא ל2 המחשבים הנ"ל כרטיסי מסך זולים? הראשון בשבילי כדי לראות סרטים, והשני זה של אח שלי, שיריץ משחקים בצורה סבירה (לא מחייב את הכי חדשים). במידה והתשובה חיובית, אשמח להמלצה על 2 כרטיסי מסך ל2 המפרטים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון לגבי ה-mkv או קבצי וידאו בכללי, לא מצאתי פורום מתאים יותר והנחתי שכאן יש מבינים בפורמטי וידאו. 1. על פי מה מוגדרת איכות הוידאו: האם על פי הרזולוציה או גודל הקובץ? 2. מה משמעות ה-bit rate? 3. נתקלתי במשהו מוזר, שני קבצי mkv של אותו וידאו: - הראשון בגודל 5.36GB, רזולוציה 1920X816, Overall bit rate : 8205 Kbps 24 FPS - השני בגודל 8.7GB, רזולוציה 1920X814, Overall bit rate : 11815 Kbps 24 FPS ממה נובע ההבדל המשמעותי בגודל הקובץ?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים. נשרף לחבר טוב שלי הכרטיס מסך שלו (היה לו 8800GTS 512MB). הוא רוצה כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1000 ש"ח שיהיה בערך ברמה של אותו כרטיס (השרוף) או קצת יותר טוב. לא נדרש כרטיס חדיש ומטורף כי הוא כבר לא משחק כפי שהיה בעבר (אין זמן..). אם אפשר להשיג כרטיס בערך באותה רמה אך בתקציב הנמוך מ1000 ש"ח עדיף. הערה: עדיף שיהיה זמין במלאי בKSP בירושלים (לא משנה איזה מהסניפים) לאפשרות של קנייה מיידית כי הוא כבר לחוץ לקנות. לגבי שאר המפרט שלו אני לא יודע בדיוק את הרכיבים אבל אני כן יודע שיש לו 4 ג'יגה ראם, לוח אם תומך בוודאות, וספק כוח של 480 וואט של אנרמקס אם אני לא טועה.. בטוח לא משהו גנרי. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני משחק ברזולוציה 1680X1050. אני משחק בכל הז'אנרים. נכון לעכשיו ברשותי 460GTX 768MB שמתחיל להראות סימני גיל. Rift רץ סביר בלי צללים ו-AA, משחקים כמו ANNO 2070 ו-Shogun מקרטעים ואפילו Deus Ex HR מקרטע עם DX11. Nvidia ו-AMD לדעתי פישלו בהשקה ובתמחור. בין 7850 ל-7870 יש פער מחירים אדיר ולא מוצדק. Nvidia כנראה חושבים שכולם קונים כרטיס מסך ב-500$ ולא טרחו להשיק כרטיסים לשוק הביניים. מצד אחד 7850 שנותן תמורה טובה למחיר, אבל אני לא יודע אם מדובר בשדרוג משמעותי ל-460GTX המזדקן שלי. מצד שני 670GTX מפלצת ביצועים שדרוג אדיר בהשוואה ל-460GTX בתג מחיר גבוה מאוד. מה עושים? חוסכים או שוברים קופת חסכון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכלול בתוכו GTX680 (לא נתון חשוב) אבל רציתי לדעת אם הלוח שלי הוא עם מעבד מהסדרה השנייה, אבל עם לוח עם PCIE 3.0 הוא יעבוד? בידיעה שהלוח יעבוד על PCIE3.0 בתנאי שיש מעבד מהסדרה החדשה (Ivy Bridge)
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי כרטיס מסך חדש - HD5450. הארגון שלי הוא כזה: מסך מחשב LCD 19" ברזולוצית 1440x900, ובנוסף, טלויזית LCD 26" של פיילוט, "HD Ready", מחוברת בכבל HDMI. עד היום הייתי על מצב Extend ז"א הארכת שולחן העבודה על 2 המסכים. המצב הזה ממש מעצבן ואני רוצה לעבור לשכפול שולחן העבודה על 2 המסכים. כשאני מפעיל (דרך ההגדרות של Windows 7) את המצב הזה, נוצרים לי שוליים שחורים בטלויזיה. עשיתי חיפושים נרחבים וכל מה שהצליח לאנשים זה להפעיל את Underscan/Overscan. הבעיה היא שאי אפשר להפעיל את המצב הזה בלי שאני קודם כל מאפשר GPU Scaling לצג 26", וכשאני מאפשר את המצב הזה הרזולוציה שלי במסך המחשב יורדת ל-1280x720 והכל נראה ממש רע. אם אני מאפשר GPU Scaling גם לצג של ה 19" זה עדיין …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין כרטיסי מסך של חברות שונות.. ומה הזכרון של הכרטיס אומר אם יש לי 1G או 2G מה זה אומר?? נגיד מה ההבדל בין AMD Mobility Radeon™ HD 7470M לבין Intel® HD Graphics לבין NVIDIA® GeForce® GT 525M 2GB עכשיו אני מבין שהכרטיסים אולי לא באותה רמה אבל זה לא העניין כי מה שאני שואל זה מה ההבדל נגיד בין כרטיס של radeon לgeforce וגם intel hd graphics בהנחה שהם חופפים בערך ברמה שלהם ובמחיר...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אז ככה כרגע אני עם זוג 6950 פתוחים ל 6970. וכרטיס פיזיקה 460GTX עלה לי בראש האם כדאי לי למכור את ה 460 ולהביא כרטיס פיזיקה חזק ממנו 580GTX? אני מחפש ביד שניה. יש לכם המלצות עצות ?? בעקרון אני נעול על הסדר הזה של המערך הכוונה שני כרטיסי מסך ואחד פיזיקה. אבל אני רוצה לשמוע דעות מה האופציה הטובה ביותר בשבילי לקבלת מירב הביצועים במשחקים בהתחשב שבכוונתי בעתיד לשלב מספר מסכים יחד.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיצליח להריץ את Battlefield 3, אני לא גיימר כבד אז אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף אלא משהו סביר בסדר גודל של 350-450 ש"ח, לשחק באיכות נמוכה- בינונית עם FPS טוב. המחשב שלי: 1. CPUID CPU Name Intel® Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz 2. זיכרון 4gb ddrIII 1333 mhz של team groupץ 3. intel hd graphics 2000 4. ספק כוח: Zeus ps520gw vol 115,230 8A 4A (זה מה שכתוב עליו שפתחתי את המחשב) 5. דיסק קשיח- 500 GB (לא הצלחתי למצוא את שם החברה אני מקווה שזה לא כזה משמעותי). 6. windows 7 64 bit השאלות שלי הם: 1. המלצה על כרטיס מסך בטווח מחירים של 350-450 ש"ח לפי הדרישות שכתבתי מקודם (וכמובן שיתאים למחשב ולא יעשה לי בעיות תאימות), כמו כן ממה שחיפשתי קצת ברשת קר…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6530 מחיר מציאה. מה אני מפספס?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן שבוע טוב לכולם! חבר שלי מעוניין בכרטיס מסך חדש עד 400 שקל מה כדאי לקחת בטווח הזה? חיבור PCI-E
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
במשחק Max Payne 3 פתאום הAA ואולי גם הצלילת נראים על הפנים. וזה לא היה לפני כן. הכל התחיל שרציתי לשדרג לדרייבר החדש 301.42 אז לפני שמחקתי את הדריבר הפעלתי את התוכנה וסימנתי כל מה שקשור לנוודיה. אחר כך התקנתי את 301.42 . נכנסתי למשחק וזוועה. מחקתי את הדרייבר מלוח הבקרה והחזרתי לקודם (לפניו ) הבעיה נשארה. מחקתי את המשחק והחזרתי , לא עזר.הגדרות בדרריבר נשארו אותו דבר כמו שהיה תמיד אפילו נסיתי AA יותר גבוה אין הבדל בכלל. הנה תמונה קטע שנראה הכי גרוע.. בהמשך כבר יותר טוב. אבל בכלליות הAA נהיה שונה. מה אפשר לעשות? למחוק את הדרייבר ואז להשתמש בDriver Sweeper ? ואחריו שוב להתקין דרייבר חדש? תמונה 2 לפני הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מעבד i5 2500K ולוח מסדרת Z77 עם טכנולוגית Virtu MVP, יש לי שאלה קטנה שלא הבנתי: האם MVP עובד אך ורק עם מעבדי Ivy או שהוא עובד גם עם מעבדי Sandy?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אני כרגע בונה מערכת מחלקים ישנים שיש לי לאחר שדרוג מערכת של מחשב ראשי.פה כמובן מדובר על מחשב משני שלא בשימוש מירבי כל כך אבל בכל זאת יש לי מעבד E8400 ולוח של גיגהבייט EP43-DS3L ששימש אותי נאמנה עד עכשיו.הבעיה שאין עליו כרטיס מסך מובנה ובשביל להשתמש איתו צריך כרטיס מסך PCIX. בעקרון אני צריך כרטיס מסך הכי פשוט וזול שעובד עם הלוח הזה ביציאת PCIE X16 שלו לשימושים של גלישה,התקנת תוכנות ודברים רגילים.על המחשב אמור להיות 8 גיגה זכרון DDR2 800MHZ ומערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט. תודה מראש גל
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E האם הוא יעבוד לי במחשב? לוח אם: ASUSTeK P5KPL-CM מעבד ספק כוח: p4-500w power supply ג'נרי http://i903.photobucket.com/albums/ac239/_The_PunisheR_/323565d0.jpg 2GB :RAM חברה אני צריך תשובה מהירה, אני כבר הרבה זמן בלי כרטיס מסך תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לקנות כרטיס מסך מארה"ב ב 200 דולר למשחקים מישהו יכול להמליץ לי? ואולי גם מאיפה? איזה חנות? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הזה, ולא רשום עליו שום יצרן... באמצעות גיגול הרצף D33009 (ליד החץ במעגל המוזר הזה), הגעתי ללינק להורדת דרייברים של nvidia. אני חושד שהוא הגיע עם לוח האם תוצרת אלבטרון, כיוון שגם ללוח יש רצף דומה (במקרה הזה D33282) ליד חץ זהה, וגם זה הוביל אותי לדרייברים דומים. מישהו יכול למצוא לי נתונים כלשהם? עריכה: התמונה יצאה קצת... גדולה. אני יכול להעיף אותה ולהקטין אם צריך.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני תוהה אם כדאי להוסיף כרטיס HD2600XT HDMI 256MB ללוח אינטל D946GZIS אני יודעת שברגע שאוסף הן אעלה את הרעש והן את צריכת החשמל של המערכת. השאלה אם יצא לי מזה משהו טוב, למשל הורדת עומס מהמעבד או משהו בסגנון. כרגע המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדים-כללים (ללא משחקים). ישנה אפשרות שיותר מאוחר יעשה נסיון להשתמש בו שימוש לצרכי HTPC חלש. האם הוא בכלל יכול להיות מועמד כשר לצרכי HTPC חלש? אם כן, האם לשימושים אלו יש טעם להוסיף לו את הכרטיס הלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום רב ושבת שלום לכל חברי הפורום הרכבתי מפרט לבחורה מבוגרת, התקציב שהיא העמידה לי הוא כ 4000 ש"ח , הבקשה שלה היתה שהמחשב יוכל לשרת אותה לגלישה באינטרנט+סרטים ובקיצור לעבודה משרדית, אבל היא ביקשה שהמחשב יהיה גם טוב למשחקים בישביל הנכדים שלה שמגיעים אליה, לפי מה שהיא אמרה הם משחקים את המשחקים החדשים שיוצאים בחנויות כמו BF3 ,CRYSIS2 וכו... הרזולוציה של המסך שלה הוא 1280X1024 וכרגע היא לא מיתכוונת להחליף אותו אבל בעתיד אולי כן, היא אמרה לי קח 4000 שקל ותרכיב לי את המיפרט החזק ביותר שאתה יכול וכך עשיתי ולהלן המפרט: מאוור Cooler Master Hyper 212 Evo RR-212E-16PK, יחידות 1 ₪169 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDM…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום קיניתי 2 כרטיסי מסך GTX 560 TI של GIGABIT ואני יודע שצריך גשר לSLI אבל לא קיבלתי אם הכרטיסים וגם לא אם לוח אם שגם הוא אותו חברה אחשב ראיתי גשרים ב10 שח השאלה איזה גשר צריך לקנות לכרטיסים האלו ואם זה גם יקר ??? אם מישהו יש לו קישור לאתר מוכר באזור נתניה או אפילו סתם מספר קטלוגי של המצור זה יעזור... תודה לעוזרים תודה בנוסף שאלות נוספות רק מי שמביין בזה או יצא לו אותו קטע אם GTX560TI אמרו לי שצרייך לעשות עידכון לביוס של הכרטיס ישר מאתר יצרן כי הוא לא טוב, וצריך לעשות בנוסף עידכון דרייבר מNVIDIA כי גם בכרטיס מגיע לא טוב הוא נופל במשחק ספציפי הבנתי בלי הדרייב החדש אז מישהו מבין בכריטס הזה GTX 560 TI שיעזור לי ובקשה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
היי, הכרטיס מסך המשולב בלוח אם שבק חיים (לפחות יציאת הHFMI) , ואני מעוניין בתקציב מינימאלי להחזיר את היכולת לשדר HD לטלוויזיה מהמחשב. האם אוכל לקנות ולהתקין כרטיס אחר על הלוח ? הדגם : http://xtreview.com/addcomment-id-9947-view-DFI-785G-M35.html
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב לgaming תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-