כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש את הדרייבר הכי חדש שלהם ואם אפשר הוראות להתקנה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
באתר שלה www.nvidia.com מה דעתכם זה יהיה?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל קנייה של http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5965 מה אתם אומרים יש אלטרניטיבות יותר טובות בטווח מחירים של 500-1000 ? ומה דעתכם על הקרור הפסיבי שלו ? במארז שלי יש רק 2 מאוורים אחד בספק ואחד במעבד - זה יכול להיות בעייה עם הקרור הפסיבי שלו ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני וחבר שוקדים על בניית מפרט עבורו בתקציב לא גבוהה של עד 2500 ש"ח. המחשב הנוכחי של החבר קיים 5 שנים בערך והוא בעל p4 2.0 ghz. הציפיות שלו מהמחשב החדש הן: *להריץ משחקים כמו Nba2k 09, Gta IV ומשחקי אסטרטגיה חדשים (כיום מה שמתאפשר לו לשחק והוא נהנה מזה זה מנג'ר,רד אלארט,סימס ). *צפייה בסרטים Full HD על מסכי Lcd (יש לו מסך 32" בחדר ו 42" בסלון שהוא ירצה לנצל). *ובכללי להנות ממחשב שרץ בסביבת וינדווס ולא נתקע בכל העברה של קובץ או מעבר בין תיקיות (אם אתם זוכרים איך זה עם p4 - 512mb ddr). -->> הוא לא פריק שחשובה לו כל נקודה על המסך ככה שלא תהייה לו בעייה לשחק על הגדרות בינוניות אפילו. העניין הוא שהוא לא מתכנן רכישה של מסך עם המחשב (אולי בעתיד) ואני לא יודע כ"כ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך גירסה הכי אחרונה יש לי direct 9.0c יש יותר חדש ?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה נכון להיום הכרטיס המשתלם ביותר, הן ל-NVIDIA והן ל-ATI במקומם? מסתבר שלא ניתן להשיג בארץ את שני הכרטיסים כי:1. 1. 4770 עם בעיות אספקה מ-ATI ליצרניות כרטיסי המסך. 2.PALIT סגרה שעריה ואזל המלאי של 4850 GDDR5.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת המסך Samsung SyncMaster 730B רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך, חסרונות מול יתרונות. כמו כן, האם יש מסך אחר בטווח המחירים של המסך הנ"ל ששווה לבדוק גם? נ.ב. האם יש איזה שהוא הבדל בין עבודה עם חיבור אנאלוגי או בעבודה עם חיבור DVI?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תגידו יש לי שאלה בערך בכמה אחוזים אני ירגיש שיפור בביצועים אם אני יקח cf 4850 ולא 4870 על מסך 22 אינץ 1680x1050 תודה לכם מראש!
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול איזה כרטיס מסך הכי מומלץ ב2 סוגים: Gigabyte Radeon X1600XT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card או Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card או יש לכם מה להציע לי על כרטיס מסך? מה ההבדל זכרונות בכרטיס מסכים 512MB ו-256MB? תודה, עופר
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
תודה שי 054-4694222
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם... הסיפור שלי הולך כך... המחשב שלי נתקע פתאום אז ניצלתי את האחריות שלי ב-KSP והטכנאי הנחמד זיהה שהכרטיס מסך שלי ה-G6600GT של PINE נדפק והחליף לי אותו.איך שאני חוזר הביתה, המחשב שוב נתקע... ואז שוב הטכנאי אמר לי שהכרטיס הלך... אז KSP(אני ממש תופס מהחנות הזו וממליץ...)הציעו לי זיכוי על הכרטיס מסך(במחיר שקניתי אותו לפני שמונה חודשים) ואמרו לי שבמלאי יש להם G6800LE גם של PINE במחיר של 970(משאיר לי יתרה של 140 ש"ח) אני שאלתי את המוכר מה יותר טוב והוא אמר לי שה-6800LE,טוב יותר בטיפה,אני סמכתי עליו ואמרתי לו שיחליף... מה שאני רוצה לדעת זה האם יש השוואה באינטרנט בין שני המסכים והאם יש אתר שמפרט לי על הכרטיס מסך הזה(לא של היצרן, אתר ביקורת)... תודה לכולם....
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GTX 560 = 550 שח 5870 = 500 שח מיפרט מחשב: מעבד : IntelCore 2 Duo e8400 3.0ghz penryn box יש לי גם שמור בביוס אוברקלוק ל3.6 עם זה עוזר ! קירור מעבד : arclic 7 pro לוח אם : Gigabyte ga-p35-ds3l ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v זכרון: a-data DDR2 800 6 gb cl5
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב: 8600gt 256mb gddr3 של Gigabyte או 8600gt 512 mb gddr2 גם של Gigabyte?? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל בין שני החברות? שניהם נותנים את אותם ביצועים לא? ההבדל הוא רק ב אקססורי שיש בקופסה לא? (בין GTX580 של GIGABYTE לבין 580GTX של ASUS) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3625#sp http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YqKMcRh44teNejV9&templete=2 תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני לא יודע למה לצפות אני לא יודע אם הכרטיס לי עובד כמו שצריך או שיש לי בעיה במסך...
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדור הבא האימתני של מפתחת השבבים מתחיל לקבל צורה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב שמרוחק מהמסך בערך כ-3 מ'. אני חייב לקנות כבל DVI כדי שאוכל לחבר ביניהם. בלי הכבל אני לא יכול לעבוד עם המחשב. 1. מה עליי לדעת לפני שאני קונה כבל DVI. 2. ראיתי שיש מחירים שונים לכבל (בין 70 ל-140 ש"ח לכבל 3 מ') - מה ההבדל בין המחירים. 3. האם יש סוגים של כבלים. אם כן - איך אני יודע מה הסוג שלי? 4. אשמח לקבל המלצה על חנות או מקום שכדאי לקנות בו. אציין כי אני מעוניין שתהיה לי תצוגה איכותית במחשב. תודה!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בבקשה צריך לדעת אם הכרטיס HD6850 יתאים למפרט שלי ספק כוח:CI POWER 450W מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 neo כונן קשייח:500GB זיכרון ראם:4GB האם מבחינת הספק זה יספיק והאם הוא מתאים למפרט שלי ולא יווצר צוואר בקבוק תודה ענקית לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם הכרטיס של ATI 3850 יכול להריץ עליו את סרטי הHD בפורמט MKV X264? וכמובן עם איזה תוכנה הכי מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בס"ד טוב נתחיל מהקישור https://www.amazon.fr/gp/product/B071CQ5LRV כרטיס מסך SAPPHIR PULSE RX580 8GB ב930 שקלים אחרי משלוח ומיסים. למהירי החלטה, אני לא יודע אם מדובר בטעות באתר או במחיר חדש. אבל עם הקטע של כורי המטבעות, כנראה שלא ישאר הרבה זמן במחיר הזה. לצורך השוואה, הכרטיס נמכר ב1400 שקלים ביד שנייה באיביי https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=RX580&LH_Complete=1&LH_Sold=1&rt=nc&_trksid=p2045573.m1684 ולמה אני אומר למהירי החלטה? כי אתמול הדגם NITRO + נמכר ב260 אירו והיום בבוקר עלה ל400 אירו. http://imgur.com/a/SXJTF אישית הזמנתי, בכל מקרה אם זאת טעות ב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בשורה תחתונה הוא דיבר על זה שנוידיאה היא חברה שמאוד רוצה להכנס לישראל (מבחינת פיתוח), וזאת גם מטרת הביקור שלו. הוא דיבר על מכוניות אוטונומיות - שזה העתיד, על השימוש של מחשבי על בכרטיסי נוידיאה, והדגיש שכסף קל לא קיים (שכל אחד ייקח את זה לכיוון שלו :)).
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב GFORCE FX5200 AGP*8(מה שיש לי) או GFORCE FX5950 כמו כן מה ההבדל בינהם הסבר מפורט אני לא כל כך מתמצה בתחום כמו כן יש לי מסך MAG 1600*1200 וזכרון 256 RAM ומעבד אינטל 2.4 והכרטיס מסך לא ממצה את היכולות שלו למה זה קשור? מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
אני מחליף את הכרטיס מסך שלי(gforce fx5200) ל-9800 pro,השאלה אם הספק הג'נרי יספיק לו (400w) ?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
(מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם בו). יש לי שני מסכים, אחד מחובר בדיספליי פורט והשני (הימני) ב HDMI. כשווינדוס עולה, הוא עולה על המסך הלא נכון (הימני) והוא גם עולה "על הצד" עד שמע' ההפעלה מתאפסת על עצמה כפי שרואים בוידאו ואז הכל מסתדר. הבעיהבמיוחד מפריעה, כשאני מנסה לסדר עניינים בביוס - על המסך הימני ועל הצד :-\ איך פותרים את זה? שקודם המסך השמאלי יעלה ואז הימני. אם זה עוזר - לפני ששידרגתי מסך (השמאלי PG279Q) שניהם היו מחוברים ב DVI והכל היה בסדר. תודה
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-