כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
משום זה זה קורה מידי פעם לפעם... יש לי מחשב ממש חדש, בן פחות משבוע!! כרטיס מסך PALIT RADEON 4850 HD יחיד. דרייבר 8.12. איך אני פותר את זה?? תודה.
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך 6800GT של לידטק ! וגם ספק כוח של אנטק טרו פוואר 380W... והכרטיס מסך שלי מחובר על אותו החוט עם ההארדיסק ( באותו החוט יש שני מולקסים ) השאלה אם עדיף לי לחבר את הכרטיס בנפרד ? או שזה לא ממש משמעותי ? ואם כן למה ומה ההבדלים שאני אמור להרגיש ? שיפור ב OC יורגש ?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ככה....היה לי כרטיס מסך מסוג radeon hd 4850 , הוא עשה לי בעיות החלפתי למשהו די פשוט רק בשביל סרטים .. החלפתי לHD 5450 . המחשב שלי מחובר לטלויזיה(32 אינץ') וראיתי אז סרטים (עם ה4850) וזכרתי שהיה איכות מדהימה.. אחרי שהחלפתי לכרטיס החדש לא יחסתי לזה חשיבות ולא חשבתי בכלל שיש אפשרות שהכרטיס מוריד מהאיכות כי בסך הכל הם כמעט זהים....אבל מהזכרון שלי בין השוואה סרטים שראיתי עם הכרטיס הקודם לכרטיס החדש יש הבדל ענק באיכות(לטובת 4850 כמובן)! אגב , הכרטיס מחובר מיציאת DVI ישירות לHDMI של הטלויזיה. מה אתם אומרים .. אני מדמיין או שזה הגיוני ? אולי הכרטיס לא תומך בFHD או משהו ? אולי מבחינת היגיון זה לא הגיוני אבל מישהו התנסה בזה ? אני מניח שזה תקף על כרטיסים שהם פחות איכותיים ולא בר…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
דבר כזה שכתוב עליו[ CROSS FIRE[MOLEX ויש לו שתי כניסות .קודם כל מה זה? ואם צריך לחבר אותו?לכרטיס
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
המליצו לי בחום על הכרטיס הנ"ל(בכותרת) וקראתי כל מיני סיקורים שלו בלינקייה של הפורום... הכרטיס הזה הוא בארוך 24 ס"מ!!מה ששם אותי בבעיה ראשונה-אין מקום. בעיה 2 יש לו חיבור של PCI EXPRESS 2.0 ואצלי המחשב בן שנה ולא נראה לי שיש לו את החיבור הזה GIGABYTE GA-P35-S3L-הלוח אם הנוכחי שלי אז קיצר מה עושים?או שאני טועה? בנוגע לעוד משהו הבנתי שצריך קירור לכרטיס הזה?כי הקירור STOCK שלו לא יספיק? ועוד משהו בנוגע לאורך של הכרטיס יש לי מארז RAIDMAX SMILODON ***** בדקתי את המידות של המארז באתר של RAIDMAX זה 20.5 ס"מ עובי
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הכרטיסים הבאים? http://skypc.co.il/pl_product~28604~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV386~8~0.htm שמתי לב שלפאליט יש מהירות וזיכרון יותר גבוה וגם יותר זול אך מה זאת החברה הזאת בכלל??
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך כזה ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את שלושת היציאות שלו (שתי DVI ו-Svideo) לשלושה מסכים שונים ולראות ב-Clone. כרגע אין לי את האמצעים לבדוק בעצמי, אבל חשוב לי לדעת.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (AMD 3200) ואני רוצה לשים עליו כרטיס מסך חזק שיחזיק מספיק זמן כמו כן אני ל -א עושה אוברקלוקינג וגם לא מתכנן לעשות למעבד או לכרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך של NVIDIA.. התלבטתי בין ה6600GT של ג'יגה בייט לבין ה6800 הרגיל (יצאה כבר גרסת הPCI E שלו?) כאמור, ללא אוברקלוקינג... מי מהכרטיסים הנ"ל יותר חזק ומציע מקסימום ביצועים? את ה6800GT גם שקלתי לקנות אבל הוא יקר כרגע, אולי כשירד המחיר. אז מה אתם אומרים? מה עדיף? 6600GT או 6800 של PINE (לא GT)???? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא: Athlon XP 3200+ 512mb ram leadtek geforce 4 ti4400 128 ram ואני רוצה לשדרג. הסיבה לשדרוג היא שOblivion מחייב כרטיס מסך שתומך בפיקסל שיידר 2.0. כרגע אני מגיע עם 3dmark 2003 ל1850 נקודות, ורוב המשחקים די צולעים. אני מתלבט אם לשדרג את כרטיס המסך בלבד, ואז אני אצטרך לקנות כרטיס AGP, לבין לשדרג הכל, ואז הסיפור הרבה יותר יקר, אבל אני אוכל לקנות כרטיס PCI Ex. מה דעתכם? האם שדרוג של כרטיס המסך בלבד יביא אותי לתוצאות טובות מבחינת משחקים חדשים, או שזה בזבוז כסף ועדיף כבר ללכת על שדרוג כולל?
-
- 14 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כדאי לקנות את HD3870X2 ולהכפיל אותו? זה משתלם לי? או שעדיף לי כבר לחכות לגירסה החדשה של nVidia ? אין לי בעיה עם לחכות והתקציב למחשב כולו זה 10,000 ככה שיכול להיות שזה יגרום לי לחרוג קצת [ה- 3870] אבל לא נורא
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם לכרטיס הזה יש Flash Bios? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד ניסיתי באתר של Inno3D אבל לא מצאתי שום עדכונים של Flash Bios אלא רק עדכונים של Driver.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
נהרס לי הכרטיס מסך redeon hercules 9800se aiw לא יודע למה.. השארתי את המחשב דולק בלילה ומאז המחשב פשוט לא עולה [אפילו לא הביוס]. הבעיה היא בכרטיס מסך עצמו ושמתי בינתיים אחד אחר ישן שיש לי. גם כן המסך אולי נהרס במקביל לכ. המסך אבל יש מצב שזה רק הכבל עצמו ואם זה המסך עצמו אז החנות ליד הבית ויש אחריות אז אין בעיה.. בקיצור אני התקשרתי לדובים והסברתי לאדם הנחמד בשירות הלקוחות והוא בירר והסביר לי שאני צריך להחזיר את הכרטיס עם הקירור המקורי משום שללא הקירור היצרן לא יתקן לי אותו וגם כן נאמר שאין להם למכור לי קירור מקורי... עכשיו אני מוצא עצמי חסר אופציות מלבד לפנות אליכם, חברי הפורום, לעזרה. אני זקוק לקירור מקורי לכרטיס הנ"ל ואשמח אם מישהו ישאיל לי או אף ימכור לי קירור חדש. אני …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קרה למושג Radeon כבר לא קיים? אני רואה רק hd בחברה של ATI מה קורה כאן?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני הזמנתי את הכרטיס הזה(radeon 9500 pro של ati), אז עד שהוא יגיע אליי אני רוצה לטפל בכל הבעיות.. אתם אמורים לדעת איזה דרייברים הכי מוצלחים... בכל מקרה, תמליצו לי על דרייברים ואם אפשר תנו לי לינק... תודה.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
-
או להשאר איתו איך שהוא? אני יודע שאני קצת מקדים את המאוחר, אבל בכל זאת.... תודה!
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לא מבין מה ההבדל בין DDR לבין GDDR מישהו מוכן להסביר מה הבדל בזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הזמנתי היום את הכרטיס ובחשבונית רשום : MSI NX6600GT TD128E האם זה אותו כרטיס? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך כרטיס מסך למשחקים כמו SIMS COD וכ"ו בסגנון. אני לא מתכוון לעשות OC לא לכרטיס ולא למחשב שלי. אני גם לא מתכוון לקרוע את הכרטיס בהגדרות הכי גבוהות למשחק אלא בינוני +. המחשב שאני הולך לקנות הוא: מעבדי אינטל Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 610 1 610 זכרונות DDR II 533 Price Units Total 512MB Twinmos 280 2 560 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 235 1 235 מארזים Price Units Total…
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך Gigabyte 6600GT הדגם הרגיל, ביצעתי לו OC נחמד ל 585/1250 האם יש אופציה לצרוב לכרטיס ביאוס כלשהו שיפתח לו עוד צינורות עיבוד וישדרג אותו כמו שניתן עם כרטיסים אחרים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי הכרטיס הזה: NNOVISION GF 4 MX4000 128MB DDR TV OUT http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22015&orderby=prodnamedesc כ.המסך עובד לסירוגין כתוצאה מקילקול המאוורר. כתוצאה מכך, בזמן עבודה (אם בכלל) הביצועים המתקבלים אינם מספיקים. כמובן שקירור לא תקין מקצר את אורך החיים שלו. אני מתלבט בין http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=65&code=014 ל http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=71&code=014 יש לכם הצעה אחרת? מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף עוד שני מסכים ולשחק על כול השלושה (אייפיניטי) יש ברשותי כבר כרטיס HD 6950 שניפתח ל 6970 אני עומד לחקות לירידת מחירים בעקבות הכרטיסים החדשים של ניווידיה ולקנות עוד אחד (אולי יד שניה ) בשביל להשלים למערך של שניים הלוח אם שלי תומך רק ב CF 4X 16X כמה זה ישפיע ? האם אני יקבל ביצועים מספקים על שלושת המסכים במשחקים כבדים במיוחד (RAGE BF3 CRTSIS1 וכו ...) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזה כרטיס או מתאם לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות באיכות של מסך מחשב ? או שזה תלוי בטלוויזיה?
-
- 44 תגובות
- 3.2k צפיות
-