עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכל חבריי הפורום אני רוצה לדעת האם הכרטיס המסך הזה הוא טוב,ואם יש יותר טובים ממנו אחריי חיפושים וקריאה מרובה מצאתי 2 כרטיסי מסך טובים אבל מה ההבדל ??? אלה 2 הדגמים שאני מתלבט - 1. GF - 7900GTX 512MB DDR3 XXX EDITION (PV-T71F-YDDR) XFX 2. BFG GeForce 7900 GTX OC 512MB PCI-E הבנתי שה OVERCLOCKED של XFX גדול יותר משל BFG וש... BFG נותנים אחריות לכל החיים ,ובכלל יש יותר טובים מאלה שהצגתי כאן ?? וזה מתחבר ללוח אם של GIGABAYTE GA-G1975X תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Epidem,

2 כרטיסים למי שתהה. ניסיתי לחפש בגוגל תשובה לזה אך יש הרבה שטוענים שספק 600W איכותי מספיק, ויש כאלה שאומרים שצריך לפחות 750W. אני לא מתכנן לעשות להם OC ולשום חלק במערכת בעצם, אני מתכוון לבנות מחשב עם מעבד 6600K לשים בו את 2 ה460 האלה ולחכות שיצאו כרטיסי הPASCAL של נוידיה יצאו ורק אז אתעסק בOC. היה אצל חבר 2 כרטיסים כאלה זרוקים בצד חשבתי לעשות מהם משהו מועיל... ועוד שאלה, שלא אצטרך לפתוח אשכול נוסף בהמשך, יש אפשרות להפעיל ולחבר למעבד הגרפי המובנה של אינטל מסך במקביל? ככה שהוא יעבוד ולא ימשוך כוח עיבוד מהכרטיסים?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ממש עכשיו התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire 5850 1GB המחובר לכניסת HDMI בטלויזיית 42" של LG בחיבור המסך ליציאת הHDMI של כרטיס המסך מתקבלת "גרעיניות" (שנראית בתמונות שאינן סטטיות, משחקים או סרטים) לעומת זאת, בחיבור לDVI התמונה חלקה ויפה. האם מישהו נתקל בתופעה ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by lesForce,

הי פעם בכמה זמן , המחשב ניתקע באופן אקראי ואז מתקבל לי לאחר כמה דקות במצב של תקיעה מסך כחול עם ההודעת על הקובץ nv4_disp.dll. אחרי שזה קורה פעם אחת בא רצף של תקיעות לאחר הדלקה מחדש ואפילו לאחר שאני מחכה שעתיים שאולי המחשב יתקרר (מסכים שחורים שבאים והולכים ואז המחשב ניתקע לגמרי) , לודגמא עכשיו כבר פעם רביעים שאני עושה ריסטרט ואחרי 10 דקות הוא פשוט מתחיל לעשות לי מסכים שחורים וחוזר ושוב מסך שחור ואז ניתקע. כמובן שהרצתי חיפוש ועשיתי מה שאמרו - התקנתי דרייברים חדשים מהאתר של NVIDIA (למרות שהורדתי את ההכי חדשים מהאתר כאשר באתי להתקין אותם הוא הודיע לי שמותקן לי דרייבר יותר חדש כבר , אבל בכל זאת ניסתי) - לא עזר. (יכול להיות בגלל שלא הסרתי את הוקדמים לגמרי ורק אז התקנתי?) ראיתי ש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי נתקלתי לאחרונה בבעיה שפתרתי אחרי המון ניסיונות, שימוש בתוכנת AVID עם כרטיסי NVIDIA מסדרה 8 ומעלה. עד היום ניתן היה להשתמש בכרטיס NVIDIA עד סדרה 7 בשימוש בAVID מסוג XPRESS או COMPOSER בעזרת שימוש בDRIVER ישן (לחפש בגוגל NVIDIA AVID ) אבל הכרטיסים מסדרת 8 ,9 ו200 אינם עובדים עם הדריבר הישן ואילו הדריבר החדש אינו עובד עם AVID הפתרון הוא כזה, כנראה שהבעיה טמונה בגרסה של OPENGL שכנראה נתמך ע"י AVID רק בגרסה 1.5 ולא בגרסה 2 הפופולרית היום השתמשתי בתוכנה מסוג RIVA TUNER שאולי מוכרת יותר לחובבי הOC - בעזרת תוכנה זו ניתן לעשות OVERRIDE לגרסת הOPENGL של הכרטיס לגרסה 1.5 ומשם הבעיה נפתרת. מקווה שעזרתי למישהו לא לוקח כמובן אחריות על העניין - אבל לי זה עבד ב100%

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, לא בטוח אם הבעיה היא בכרטיס מסך או בהגדרות. יש לי לפטופ של טושיבה Satellite Z30 עם Intel 4600. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני (Samsung S24C650) עם כבל HDMI. בכל תצורה (Duplicate/extend/מסך חיצוני בלבד) הרזולוציה נשארת "גדולה" מדי והאייקונים ענקיים. מה שקורה הוא שיש תוכנות שהמסך קופץ כל פעם שאני משתמש בו, או כשאני מנסה לראות משהו ביוטיוב לדוגמא זה עם קפיצות. אם אני עושה ריסט ללפטופ כשהמסך מחובר אז פתאום האייקונים קטנים יותר, אין קפיצות ביוטיוב וגם לא בתוכנות, ואז כשאני מנתק את המסך האייקונים בלפטופ ממש קטנים. גם הלפטופ וגם המסך מוגדרים על 1920X1080. ניסיתי לשחק עם תדירויות וזה לא עוזר. רוב הזמן אני עובד על מצב extend כשהם מחוברים. יש לציין שעם הלפטופ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by aviad28,

שלום לכולם ! כפי שאתם יודעים (למי שקרא את התרד שלי על המתנה לכרטיס מעל 3 חודשים : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366580.0) קיבלתי סוף סוף את הכרטיס (אני מצרף כמה תמונות...) בכל אופן בימים הקרובים אפרסם ביקורת על הכרטיס. (כמה שאפשר...) בקרוב... לינק לפרטי הכרטיס המדוייקים: http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260mc896oce.aspx ביקורת ב- GURU 3D על הכרטיס: http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-260-core-216--bfg-ocx-maxcore/1

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. לקחנו לסיבוב את החזק ביותר אי פעם: ה-RTX 2080 Ti של Gigabyte הוא "מהזולים" בתחומו שתמצאו בשוק - אך הוא אינו מתפשר על שום מאפיין או יכולת לכתבה

9. השאלה בכותרת...הבנתי שהכרטיס הנ"ל צריך 575W, מה אתם חושבים ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by gtx980sli,

שלום יש לי כרטיס מסך R9 290 יש לי גם כרטיס ישן 9600GT של נוידיה האם אני יוכל לשלב את שניהם אחרי שDIRCTX 12 יצא? ואז הPHYSX ירוץ בצורה נורמלית ( אם הנוידיה יריץ רק PHYSX ולא את הגרפיקה אז הוא יוכל להתמודד איתו יופי) מה נראה לכם יקרה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. http://displaysbysony.com/displayb2b/model.jsp?pCode=&pModelId=594&pMenu=Specs רציתי לשמוע כל דעה על מסך זה... אולי למישהו היה נסיון איתו... תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. למומחים שלום, אנא עיזרו לי להבין איזה כרטיס יש לי. מדובר בכרטיס של חברת AXLE שהגיע בגרסאת OEM שהגיע בשקית. יש עליו מדבקה שמעידה שהוא מיובא על ידי רוזטק. הוא נמכר לי כ8800GT (חיפשתי כזה לצרכי OSX86) ואכן יש עליו גם מדבקה (מהמפעל?) שמעידה שהוא אכן 8800GT (מק"ט שמתחיל ב ...AX-88GT/512D3). בזמן איתחול, יש על המסך הבהוב קצר (לפני הכל - לפני שהביוס מציג את שם הלוח וכדומה) על המסך שמעיד שזה בכלל 9800GT Windows 7 מזהה אותו כ GTS250 GPU-Z גם מזהה אותו כ GTS250 - אבל אולי זה בעקבות המערכת הפעלה? בקיצור איך אני מבין איזה כרטיס זה? יש עוד בדיקות שצריך לעשות? חשוב לי להבין פחות מבחינת ביצועים (שדי דומים?) ויותר לצרכי bios flash נ.ב. עידכנתי ביוס (ga-p55m-ud2 F4) ודרייבר.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by elad_jacoby,

האם מה שרשום בwww.hwzone.co.il הכתבה השניה כרגע בראשיות נכונה? שבמקום 1000MHZ עשו DownLock ל 900MHZ?? אם כן איזה חברה טוב במחירים פחות או יותר כמו שלה יש לכרטיס הזה

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by asaf172,

אני רוצה לחבר 4 מסכים למחשב שלי. יש ל כרטיס גרפי של nvidia מסוג geforce 9600 gt איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב4 מסכים? ואם הוא לא תומך, איזה כרטיס גרפי זול אני יכול לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ושיציג 4 מסכים? תודה לעוזרים אסף

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by idanm19,

שלום לכולם ! אני מתעניין בשביל מחשב חדש עם מסך איכותי, אז חשבתי שישמש גם כמסך טלויזיה. יש לי כרגע כרטיס של אסוס GEFORCE3 DELUXE עם VIVO וכשאני מחשב לו לדוגמה ממיר כבלים דיגיטלים או ממיר יס רואים גרוע בהרבה מטלויזיה, הצבעים לא משהו וכו'. (רק להשוואה, כרטיס זה לא ישמש אותי במחשב החדש) האם נחוץ TV TUNER כאשר מחברים את המחשב לממיר דיגיטלי חיצוני ? מה זה יוסיף על חיבור לTV IN? והאם ניתן לראות בדרך כלשהי במחשב באופן איכותי לפחות כמו (ואני מקווה יותר איכותי) בטלויזיה (החלק החשוב)? ולמה למעשה משמש כרטיס הטלויזיה ? רק לטיונר אנאלוגי ? המחשב עוד לא נקנה אז אפשר להציע כל דבר שעשוי לעזור. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי אפשרות לקנות את אחד הכרטיסים X1600Pro או FX6600GT באותו מחיר, שניהם ל-AGP 8X. עשיתי השוואה ביניהם באתר GPUReview וכל אחד מהם טוב במשהו ופחות טובה במשהו: [table][tr][td][table][tr][td]Info[/td][/tr][tr][td]Core Clock[/td][/tr][tr][td]Memory Clock[/td][/tr][tr][td]Memory Bandwidth[/td][/tr][tr][td]Shader Operations[/td][/tr][tr][td]Pixel Fill Rate[/td][/tr][tr][td]Texture Fill Rate[/td][/tr][tr][td]Vertex Operations[/td][/tr][tr][td]Framebuffer[/td][/tr][tr][td]Memory Type[/td][/tr][tr][td]Memory Bus Type[/td][/tr][tr][td]DirectX Compliance[/td][/tr][tr][td]PS Version[/td][/tr][tr][td]VS Version[/td][/tr][tr][td]Transistors[/td][/tr][tr][td]Process[/td][/tr][tr][td]…

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by sagi_10,

שלום יש ברשותי כרטיס מדגם X1900GT. אני יכול להחליף אותו ב-X1950PRO חדש.... ואני רוצה לדעת האם אני ארגיש שיפור ומי מבינהם יותר טוב! אז אני אסכם את השאלות שלי: 1)מי יותר חזק 2)מי יותר קריר 3)למי יש קירור יותר טוב (אותה חברה : ספיר) 4)למי יש פוטנציאל אוברקלוק יותר גדול? כי שלי מדהים באוברקלוק! 5)האם אפשר לפתוח X1950PRO לX1900XT ? 6)איזה יתרונות יש ל-X1950PRO שאין לכרטיס שלי? תודה רבה לעזורים!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by SubX,

חבר שלי הביא לי לבדוק את הTNT2 שלו ולשים לו גופי קירור ולעשות לו OC הTNT הומהר ממהירות של 125/150 ל160/165Mhz עם גופי קירור ששמתי לזכרונות והוספת מאוורר 60 מ"מ לליבה ומשותף לזכרונות צירפתי תמונה שמראה את תוצאות הכרטיס ב3DMARK2001 לאחר OC

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אוקי כרגע יש לי HD4670 1GB בן פחות מ8 חודש שהתפגר אני רוצה לבדוק בנצ'מארק של שלושה כרטיסים gt240 9600gt hd4670(רק לבדוק אני לא רוצה לחזור יותר בחיים לATI) ואם אפשר חוות דעת אני אשמח אגב בקשר לכרטיס שיש לי עכשיו יש לי עדיין אחריות מKSP אז מה אני אוכל לקבל מהם? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by erevil,

שלום לכם. נראלי שנשרף לי הכרטיס מסך... בשביל להיות בטוח שאני מכוסה מבחינת כרטיס מסך כמה עולה כרטיס מסך טוב במחיר 400 ש"ח עם ספק 500w מעבד e8400 ו לוח אם msi p35 neo היה לי 8800gt ואני מחפש משהו יותר חזק ובמחיר שאני רוצה... ושלא יהיה לי צוואר בקבוק מישהו יכול להציע לי? תודה ושבוע טוב לכולם. סליחה שאני מקפיץ את הנושא אבל יש הרבה אנשים שקרה להם את אותו הדבר. וינדוס 7 הפסיק פעולות של הרבה 8800gt אפילו כשהם עדיין טובים. אם תגגלו אז תראו שזאת בעיה נפוצה בווינדוס 7... מישהו שמע על הבעיה הזאת? איזשהו פיתרון? תודה. אני מדבר על האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099738#msg4099738

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות לאחי כרטיס מסך למחשב שישמש לו למשחקים, כמובן שלא על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיוכל לשחק מבלי שיתקע לו המחשב. כרגע המחשב עובד עם האון-בורד של הלוח אם. המפרט כזה: לוח אם של Gigabyte G41M-ES2L מעבד: Pentium Dual-Core 3.20GHz DDR: 2Gb אני חשבתי על Readon 7770 HD נראה לכם שהמחשב יחזיק אותו? או אולי Gigabyte 450 GTS. אם לא תציעו כרטיס מסך אחר שכן יתאים. ד"א אם אפשר למצוא כרטיס מבלי להחליף את הספק זה עדיף אם אני לא טועה יש לו 400W. תודה לעונים!

22. Started by kfir91,

אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב XP 32BIT כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by elaydadon1,

כשאני לוחץ על זה זה כותב הגדרות התצורה של NVIDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות . אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי NVIDIA מה זה אומר ? ולמה אני לא יכול להיכנס ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by nec_000,

בשקט בשקט AMD ממשיכה לזחול חזק קדימה, יותר מהר ממתחרותיה בתעשיה ובאופן משמעותי. מחברה שבקושי גירדה מכירות שנתיות של 4 מיליארד דולר בשנה 2016 שנת השפל שלה, חברה שהיתה בהפסד כרוני מובנה ולא הצליחה להרוויח מאומה, מצב לא פשוט שאם היה ממשיך הלאה, עלול היה להביא עד כדי מחיקתה מקיום, אז הנה היום כמעט 5 שנים לאחר מכן והמהפכה שהיא עברה, עת הפכה לחברה שלא רק מוכרת מעל 10 מיליארד דולר בשנה, אלא לחברה שמרוויחה והרבה - 44% מהמחזור מכירות. מהפכה זה understatement. נכון בעת הזו יהיה לבצע השוואה שלה לאחת המתחרות היותר קרובות אליה מבחינת גודל, אשר נמדד בהיקף מכירות שנתי (כ- 10 מיליארד דולר סדר גודל) ובכמות העובדים (כ- עשרת אלפים). לה…

דיונים חדשים בפורומים