עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה לעשות? אני משתמש במחשב אחר כרגע אבל איך אני מחזיר את המחשב השני שלי לרזולוציה שהמסך יקלוט? כרטיס מסך 250GTS מסך LG2453

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by Fungus Funk,

כרטיס מסך הכי טוב ומשתלם + קירור בנפרד עד 1300 [OC מתוכנן] שיחזיק טוב את השנה וחצי - שנתיים הבאות בהתחשב ב - DX10 ואם יש כרטיס יותר משתלם מבחינת עלות/ביצועים בחריגה קטנה או בפחות ..

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Nati_The_King,

אני מפחד שהתחמם לי יותר מידי אני לא יודע להגביר את המהירות של הכרטיס מסך אני לא יודע מה לעשותתתת אם מישו יכול להסביר לי

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  4. שלום, אני קונה מחשב חדש כנראה ואני צריך השוואה בין שני כרטיסי המסך ATI Readon1300 PRO 512MB & GeForce 7300 Gt 256MB תודה!

5. היי, בשעה טובה שדרגתי לכרטיס מסך sapphire vapor-x hd 7970. הכול עובד טוב, ואפילו מצויין! יש שיפור בכל משחק שאני משחק, ובהגדרות הכי גבוהות הכרטיס מתפקד מעולה. העיניין הוא שאני מרגיש שחוץ מכרטיס מסך חדש, קניתי גם תנור חימום :\ ואני מדבר על פליטת חום מהמארז מכל חור אפשרי!.... ושאני מבצע בדיקת טמפ' בתוכנה מסויימת, אני שמתי לב שהחום של הלוח והמעבד במאמץ עלו בין 5-10 מעלות. אני רוצה לציין שהכול עובד בלי "קריסות" או "תקיעות" או משהו כזה...פשוט החום מורגש. העניין הוא שיש לי ספק כוח coolermaster 650w .... וכרגע יש לי קירור arctic freezer 13 pro ועוד 6 מאווררים במארז.. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד מאוורר או שתיים, זה לא יותר מידי לספק? נ.ב" אין מצב כרגע לשדרג ספק, כי בעלת הבית לא תית…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by B@LENO,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את הכרטיס sapphire hd 6850 1G 256BIT וכרגע יש לי X1950 PRO 512MB 256BIT והוא ארוך מאוד מגיע כמעט לסוף המארז שלי(מארז קטן) ורציתי לדעת האם ה6850 יותר ארוך מX1950 PRO שלי? או שהם בערך אותו דבר?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by tzr84,

יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 945GZM-S2 יש לי סלוט של pci express 16. ספק כוח 500 וואט. היום יושב שם 8500GT. (מעבד dual core 3.2ghz וזיכרון 4GB ומשתמש בויסטה אולטימייט 32BIT SP1) אני לפני שדרוג כרטיס מסך אני רוצה את: Pine - XFX nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog Edition 740MHZ/2000MHZ (אגב האם המעבד הזה נוטה להתחמם יותר מדי? יש לי 3 מאווררים באיכות בינונית פלוס...) הוא צריך 400 וואט מינימום ככה שזה לא הבעיה. העניין הוא שהוא צריך סלוט PCI-E 2.0. האם הוא מתאים למחשב שלי? מה ההשלכות של הסלוט השונה? נ.ב האם כדאי לקנות את ה9600GT XT OC EDITION 512MB DDR3 700MHZ\1900MHZ? גם הוא PCI-E2. מה יותר חזק? לא אכפת לי להוסיף את העוד 100 שקל לזה שרשמתי למעלה... חשבתי גם על 48…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by original,

מערך כרטיסים של שני HD6950 ושני HD6970 ייקרא למעשה CFX6950/CFX6970? אם לא, איזה מערכי כרטיסים נכללים למעשה תחת השם CFX?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ElvisC,

היי, האים יש כזה זמין בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  10. אני כבר הרבה זמן עושה השוואות לכרטיסי מסך פה ושם.. הרבה מכם אומרים שההבדל היחיד הוא 50 מ"ה לליבה, זה ממש לא נכון ההבדלים (הנראים לעין על ה PCB) חיבור מולקס אחד במקום שניים (אנווידיה ממליצה ספק 320 וואט, ו480 וואט לאולטרה) [ מה שכבר הורג פלאש לביוס של אולטרה, כי הביוס של האולטרה בטח צורך מתחים גבוההים יותר שהGT לא יכול לספק] יש לו קירור שלוקח רק סלוט אחד בניגוד לשנים באולטרה (זה מה ששמתי לב, אם יש עוד תקנו אותי ואני אוסיף) מבחינת מהירויות הזכונות שלו במהירות שעון איטית ב100 מ"ה מאשר האולטרה והליבה ב50 מ"ה הזכרונות איטיים יותר (בחלק מהמפיצים הם כן ובחלק הם לא) זה מה שידוע לי עד עכשו, אני בעצמי מתלבט בין השניים האלה או בין ה XT..(פרו הוא לא אפשרות וגם לא 6800 רגיל P…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היה לי כרטיס טלוויזיה ישן, בן 9 חודשים בערך. עד עכשיו לא השתמשתי בו אפילו פעם אחת בגלל שלא היו לי את הדרייברים שלו וגם לא ידעתי את השם שלו. היום סוף סוף גיליתי מה השם שלו, הורדתי דרייברים ותוכנת הפעלה בשבילו והוא מוכן לשימוש. רק אני לא יודע איך אני אמור לחבר אותו לטלוויזיה. קיבלתי איתו רק שני כבלים (החנות שמכרה לי אותו לפני 8 חודשים עבדה עליי, ואפילו שלט לא הביאה לי): כבל אחד יש לו יציאות שדומות ליציאות של הרמקולים בשניי הצדדים, וכבל שני לשלט (כבל שני לא נחוץ כי אין שלט, יש "שלט מדומה" בתוכנת ההפעלה של הכרטיס ובו אני אשתמש, פחות נוח אבל זה מה שיש). וזהו, לא קיבלתי שום דבר נוסף עם הכרטיס. אז איך אני מחבר אותו לטלוויזיה? אני צריך לקנות כבל? איזה כבל וכמה הוא עולה? הכרטיס ה…

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by jeyjey,

אני קונה R9800P של איזה חברה עדיף MSI או ATI?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by djee140,

אהלן אני רוצה לקנות כרטיס יד שניה מבחור שהשתמש בו כ4-5 חודשים לכרייה יש עוד שנתיים ו8 לאחריות זה סבבה? כמה נזק יכול להיגרם בתקופה כזו?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by J S Bach,

היי, ברשותי כרטיס מסך HD4870 והיום החלה להופיעה תופעה חדשה ומעצבנת. לאגים במשחקים שעד היום הכרטיס לא התקשה להריץ [והם גם אינם עיקביים, יכולים להופיע ולהעלם באקראיות] ונקודות שחורות מסביב לאובייקטים. כמו גם תמונה לא ברורה [מגורענת/עם רעש] וכמוכן בקרייסיס הראות פתאום נעשתה מטושטשת....

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by ag80,

שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: מעבד :AMD ATHLON 64 X2 6400+ AM2 קירור למעבד: Thermalright TRUE Black 120 CPU Cooler לוח:Asus M4N82 Deluxe זכרון: 2GB 800 CL4 *4 GEIL הרדיסק:500 GB HITACHI ספק: CORSAIR 550W כרטיס מסך: 2*GTS250 512 SLI מארז:nzxt Tempest האם הפעלה של אופציית ה HYBRID SLI בלוח האם (בביוס) תומך רק מערכת הפעלה ויסטה(מאפשר להגדיר עד 512 MB מהזכרון ה RAM לטובת העניין),עדיפה מבחינת ביצועי מערכת במשחקים- למערכת זו קיים כבר מערך SLI של שני כרטיסים GTS250 או שמבחינת ביצועיים אין משמעות אלא רק חסכון באנרגייה . אשמח לשמוע מישהו שמכיר את הטכנולוגייה .

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  16. לא אני לא המוכר ובדיוק קיבלתי אתמול את ה GTO 2 שלי ובא לי לבכות פשוט ! (היום ראיתי את המודעה התקשרתי לבחור והכרטיס עדיין לא נימכר) הייתי חייב ליידע אותכם : אילו שבדיוק מתכננים לקנות בקשה: http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4664 אין ספק הכרטיס החזק ביותר ההיום בשוק (גם עוד באחריות לפי מה שהבנתי מהבחור) בא לי לבכות , אם רק הייתי רואה מודעה זו כמה ימים לפני :bash:

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה שיש מין כתם חלש כחול כזה על המסך זה לא מסך דק זה מסך רגיל והמסך לפעמים עושה מין ציפצוף מרגיז ורק שאני מכבה את המסך הצפצוך לפעמים נפסק אבל הכתם כמר כמה ימים אפשר איכשהו להעלים אותו ? \תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by Hellcat,

או קיי אז אני כותב את המדריך הזה בגלל שביקשו ממני... אני אסביר לכם בדיוק איך לפתוח את ה 16 צינורות וכל העניין הזה של האובר קלוק. טוב אז דבר ראשון אתם צריכים לראות אם הכרטיס שלכם מסוגל לעשות את פתיחת הצינורות: אז בואו נבין למה אתם יכולים לעשות את זה קודם! הכרטיס המאוד ספציפי הזה של Sapphire X800GTO2 בא עם הציפ R480 שנימצא גם בX850XT ו X850XTPE ולכן בלי חסימת צינורות (ככה הוא בא מהחברה) הוא יכול להגיע ל 16 צינורות ואז רק נישאר האובר קלוק! או קיי בתמונה הזאת אתם יכולים לראות את הF שמסומן באדום. אם גם אצלכם זה ככה... אתם יכולים להמשיך איתי הלאה אם לא... חבל מאוד... אנחנו נפרדים ממכם עכשיו תהנו יש לכם כרטיס ממש לא רע בכל זאת. מכן אני לא לוקח אחריות על מש שהיה עם הכרט…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. בשיטוט בפורומים מחו"ל נתקלתי בנושא שנפתח ע"י אחד המשתמשים, המקשר אותי לפורום אחר. נכנסתי ללינק, ומצאתי את עצמי עם פה פעור, מדוע אלוהים נותן אגוזים לאנשים ללא שיניים? (או במילים אחרות, למה הוא נותן חומרה כזאת למפגרים?). אני מניח שאתם תוהים "על מה הוא מדבר?". הנה התשובה: /Discuss

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מפתחת השבבים מתכוננת גם היא לתערוכת החומרה הגדולה בעולם ומבטיחה לנו משהו שיהיה Super - האם מדובר בכרטיסי מסך חדשים? לכתבה

21. Started by Ninja,

אהלן חברים,תראו..רציתי לשתף אותכם בבעייה שמשגעת לי את השכל עם הכרטיס מסך שלי. קודם כל פרטים על המערכת : AMD Athlon 2600 Barton Mobile 2600 @3400 Abit NF7 SL V2 Geil 512 DDR PC 3200 400MHZ HEC 475W Ati Radeon 9700np 128DDR ולבעייה : תראו,עד לפני שבועיים היה לי כרטיס מסוג רדאון 9600 פרו 128 מגה של חברת ג'יגה בייט,הכל היה סבבה עד שהיה לי להביא 9700 במחיר מציאה והחלטתי להחליף אחריי התיעצויות רבות עם אנשים שאמרו שה - 9700 הרבה הרבה יותר חזק מהכרטיס הנוכחי שלי. סבבה...החלטתי להקשיב והחלפתי,נחרדתי לגלות שזאת הייתה הטעות הכי גדולה שעשיתי במחשבים עד היום. פתאום משחקים שרצו לי מהר עם ה - 9600 עובדים לי עם עצירות עם ה - 9700 בדיוק באותם הגדרות שרצו חלק על ה - 9600. בעיות חימום שיש ל…

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ^ שלום ברשותי מחשב P4 3.0GHZ, DDR1 1GB 266MHZ אני מעוניין לצפות בתכני HD על המסך שלי והמפרט הנוכחי (עם כרטיס 5200) לא נותן לי לעשות זאת באופן חלק. אני לא מצפה שהוא יריץ 1080P חלק, אבל יש סיכוי כלשהו שכרטיס מסך מודרני (בחיבור AGP, כמובן) יאיץ את המערכת הזו עד כדי צפיה חלקה ללא הפרעות בסאונד וגראפיקה (כמו שקורה עכשיו)? כמו כן, כמובן שמשולבים בעסק הזה המקודדים המתאימים לתכני HD. כעת נותר לענות על השאלה שלי, ואם קיים כרטיס שיקח על עצמו את העומס אז יתכן מאד שאקנה אחד כזה. תודה מראש.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. הוא טיפה יותר חזק מהגיפורס2.. יפעיל לי את WOW על ההגדרות הכי נמוכות.. ברזולוציה 1024? מה לגבי פיפא 2007?

• 13 תגובות
    • 722 צפיות
  24. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  25. (וכן בדקתי שאני בגרסא שצריך להחליף ביוס לפי המספר סידורי על הקופסא ולפי גרסת הביוס ) הבעיות שלי הם : 1. יש לי ויסטה לא מצליח להגיע למצב של pure dos כמו שבמדריך באתר של Sapphire מוסבר (אשמח לקבל קבצים של BOOT מ DISK ON KEY ) 2.יש לי ויסטה 64 לא מאפשר לבצע את זה בCMD מישהו הצליח לעדכן בויסטה 64 ואם כן איך? תודה מראש ושנה טובה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.