עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amirn,

היי ראיתי מסך דק "19 של AOC דגם LM919 במחיר של 3000 ש"ח ושלוש שנים אחריות ! ומכיון ש "17 LCD נראה לי קטן מדי ל- 1280X1024 אז אני מחפש "18 או "19 האם מישהו ראה\מכיר את המסך הנל? מפרט: Screen Size VIS: 19 " ( 48,2cm ), Diagonal Panel TFT Active Matrix LCD Hard Coating, Anti-glare Treatment Pixel Pitch 0.294 x 0.294 Display Area 376mm x 301mm Brightness 250 cd/m2 Contrast Ratio 600:1 Response Time 25ms Viewing Angle Horizontal: 170 Degrees, Vertical: 170 Degrees Compatibility VESA, SXGA, XGA,SVGA,VGA Mac® Equipped With VGA Port Scanning Frequency Horizontal: 24K~93KHz (analogue), 24~83KHz (DVI-D) Vertical: 55~75Hz Pixel Frequency 135MHz Maximum Resol…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מה ההבדל בין סידרת הGeforceFX לבין סידרת הGeforce4? ??? עריכה: והמלצה לכרטיס טוב למחשב החדש שאני מרכיב

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Regev,

[glow=red, 2, 300]מה דעתכם על מסך ה-19" של PROVIEW שנמכר ב-899 ש"ח בנטאקשן? שווה או לא? אנא נמקו...[/glow] אם לא שווה, תנו בבקשה שם של מסך שעולה עד 1500 ש"ח. (וכמובן - טוב ובעל עיצוב יפה.)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by RT-PRO,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2668176,00.html תקראו את הכתבה ב YNET ותגיבו מה אתם חושבים nVIDIA באמת רימתה ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. המסך שלי משגע אותי. שיניתי בעזרת הכפתורים על המסך את התצוגה , ככה שאני ינצל את כל הגודל של המסך שלי ויראה את השולחן עבודה על כולו (לפני זה התצוגה לא היתה על כל המסך לגמרי, היה רווח קטן שחור עד לקצה המסך ,וזה הציק לי שרואים ככה). אז הבעיה היא, שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, או שהמסך מתכבה ונדלק שוב, או סתם כאשר אני נכנס ויוצא ממשחקים - המסך חוזר להיות כמו שהוא היה בהתחלה עם תצוגה לא מלאה על כל המסך, או שפשוט לא רואים חלק מהמסך (חלק קטן מהחלק העליון או התחתון של המסך חסר- ואני צריך שוב להקטין קצת את התצוגה כדי לראות את הכל). זה פשוט משגע אותי. מה אני אמור לעשות כדי שאני אכוון את המסך לתצוגה שאני רוצה וזה פשוט ישאר ככה, ולא ישתנה, כדי שאני לא אצטרך כל שנייה לכוון אותו עם …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הממ אני רוצה לעשות עוד צעדון קטן לשפר את המחשב, ה7600GT מחזיק הכל מצוין אין לי ממש תלונות ואני בקרוב אוכל להוסיף עוד סטיק של 1GB או 2GB זיכרון וחשבתי גם על כרטיס מסך שיענה על הדרישות הבאות: אני רוצה לשחק לפחות את רוב המשחקים על 1600^1200 עם כל האיכות לפחות בחצי מהפילטרים, ה7600GT מחזיק את הרוב על 1280^1024 מאוד טוב, עכשיו מכיוון שהX1950XTX עולה 1600 וגם הGTS 320MB אני די בהתלבטות מה לקנות. אני ראיתי את מבחני הביצועים של שניהם, והם פחות או יותר שווים עכשיו לGTS320 יש תמיכה עתידית בDX10, אבל זה לא ממש משנה לי עכשיו כי יקח לפחות שנתיים עד שזה יהיה חובה(R.I.P לVISTA), אז מה כדאי לי לקחת אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, אני לא בטוח איזה פורום אמור לכסות נושא זה אבל אני אנסה להתחיל כאן. הסיפור הוא כזה, אני היום מחובר לכבלים גם לטלויזיה וגם לתשתית האינטרנט. אני בקושי צופה בטלויזיה אז רציתי לנתק ולהשאר רק עם האינטרנט. שאתה מתנתק מהכבלים הם אמורים לחבר אותך חזרה לאנטנה של הביניין ואז תוכל לקלוט את ערוצים 1,2 ו10. איפה הבעיה שלי? מכיוון שיש לי רק כבל מידע אחד שרץ בבית (הוא מתפצל לכל טלויזיה ולמודם) לטכנאי יש רק שתי אפשרויות. או לחבר אותו לאנטנה, או לחבר אותו לכבלים. קיצר, או שאני מתנתק לגמרי מהכבלים ומתחבר לאנטנה (אין אינטרנט) או שאני נשאר רק עם הכבלים אבל אז הטלויזיות בעקרון לא מחוברות לכלום. עכשיו עולה השאלה, במידה ואני אחליט להתנתק מהטלויזיה (שיקחו את הממירים) ולהשאר רק עם האינ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by kfir91,

אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב XP 32BIT כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום רב לפני שבוע מת לי ה 8800GTX האהוב שלי!!! היה תותח עד השנייה האחרונה שלו. נסעתי וקניתי ב 920 ש"ח את ה HD 5770 של ASUS (אחריות על OC כלול! אבל אני לא יעשה בינתיים בכל אופן) ה 8800 שלי מת חלקית מהסיבה שהמחשב עלה איתו אבל היו הרבה פסים כחולים ואדומים וחלק מהכתוב ב BOOT היה עם ג'בריש מוזר כזה במקום אנגלית תקנית. האם יש אופציה להוסיף את הכרטיס ככרטיס נוסף לפיזיקה בלבד - PHYSX? דבר נוסף יש לי כרטיס PHYSX של EGIEA אבל מסיבה לא ברורה החלונות 7 לא מזהה אותו. אשמח למענה בשני הנושאים. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. עובר כ"כ הרבה זמן עד שחברות מוציאות כרטיסי מסך חדשים... בכ"א רציתי לשדרג אבל אני יודע שרוב הכרטיסים החדשים ימתחו (אם לא יחרכו) את הכח של הספק. למישהו יש המלצה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by TheDiesel,

יש לי את המפרט הבא: b560 aorus intel corei5 10400f nvidia GeForce rtx 2060. האם על הלוח הזה אפשר להרכיב RTX 3070?

13. Started by eran69,

שלום, א- ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: 3.3 MHz System Memory : 8064 MB Video Adapter: Intel(R) HD Graphics 2000 (2108 MB) Operating System: Windows 8.1 Enterprise Professional Disk Drive: M4-CT128M4SSD2 ATA Device Disk Drive: WDC WD2003FZEX-00Z4SA0 ATA Device MOTHER BOARD : ASUS P8H77-M-LE ספק: סיסוניק 380 W ב- הבן שלי החל ללמוד לנגן בגיטרה ורכשנו את התוכנה והכבל היעודי שבכותרת לצורך חיבור למחשב וביצעתי בדיקה תאימות של התוכנה למחשב שלפיה הבנתי שכרטיס המסך הפנימי שברשותי אינו יכול להריץ את התוכנה וממליץ לשדרג לכרטיס מסך שיכלול את הפרמטרים הבאים: Recommended: 512 MB Nvidia GeForce GT 2…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by nadster,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך בזמן הקרוב והרבה זמן לא עקבתי אחרי הכרטיסים החדשים ומה יותר משתלם ע"פי המחיר, תקציב:עד 1000 ש"ח שימוש גיימינג, (בעיקר GTA 5). מפרט: מעבד: Intel Core i5 3550 3.3 Ghz 6mb L3 לוח אם: Asus P8H61-M LE USB 3 DDR3 1333 PCI-E זכרון מחשב: 8 GB מסך: (Dell U2414h (1920x1080 מארז: Sharkoon T9 ס"כ: Antec Basiq 550W Active PFC כרטיס מסך נוכחי שאני רוצה להחליף : Sapphire Radeon HD 7850 2GB DDR5 ההתלבטות כרגע היא בין [h=1]כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280 DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E [/h] [h=1]כרטיס מסך Asus GTX750Ti 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E[/h]

15. מ-http://www.gibornet.co.il יש לי כרגע X300 של ABIT ATI. לוח אם- ABIT AA8 DURAMAX - PCIE האם כדאי לקחת 2400 ATI? הכרטיס בעיקר למשחקים. תודה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Mr.Pepo,

שלום יש לי מסך יחסית ישן של מאג 17 אינץ' אני רוצה לדעת איזה קצב ריענון הוא מומלץ כדי לא להסב נזק לעיניים שלי הקצב ריענון עכשיו הוא על 70 הרץ איזה קצב הכי מומלץ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. חברה , תנו בבקשה את שלושת מסכי ה-19" CRT הכי טובים שיש , מבחינת קצבי רענון וכל המאפיינים שיש ולא קשור למחיר . בתודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Athlon-WINGS,

שאלה ממש ממש קטנה של כן או לא, האם לפי המעבד והכל, התוצאה הזאת ב 3DMark 2001SE טובה? לפי דעתי זה יותר מדיי טוב, אתם לא חושבים? AMD AthlonXP 1600+ (1400MHz( MSI Geforce4 Ti4600 256 DDR PC2100 WindowsXP score: 9919 וזה בלי הטוויקינג שלי, עם הטוויקינג אני יכול להגיע ל 10500. אני שמעתי על אנשים שקיבלו עם AthlonXP 1900+ מתחת לתוצאה הזאת, זה ייתכן?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by RayZ,

?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? הכרטיס הזה טוב? מצאתי אותו ב KSP ב 390 ש"ח. המחיר לא נראה קצת לא הגיוני לכרטיס כזה? אחרי הכל,בכרטיס כזה משחקים ממש רצים..

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. *צונזר* ולא לבקשת האתר אתם בטח יכולים לנחש...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by kotvana,

אני שוקל לקנות HD3850 ומה שמרשים אותי זה שהוא בא עם 256BIT ועם זכרון DDR3, פחות מעסיקה אותי העובדה שהוא "רק" (?) 256 מגה זיכרון. מנסיון עבר (של כרטיסים ישנים) ומבדיקות שראיתי האלמנט הזה הוא הכי פחות מכריע בכל מה שנוגע ל-FPS. כלומר: קיים הבדל, אבל הוא זניח לעומת ההבדל בין 128 ביט ו-256 ביט או בין DD2 DDR3. האם אני צודק? או שאני חי בעבר?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. רוצים להשוות בין שני כרטיסים ? כל שני כרטיסי מסך ? אפילו אם בא לכם להשוות בין כרטיס VOODOO ל 7900GTX.. אפשר. http://www.gpureview.com/show_cards.php מקווה שזה יעזור לעוד אנשים פה.. ישנה באתר גם אפשרות לראות את רוב החברות שמייצרות דגם ספציפי ולראות את המהירויות השונות שבהן הן משווקות את אותו דגם, בנוסף קיימת אפשרות נחמדה לעשות מעין אוברקלוק לכרטיס לייב באתר ולראות את השינויים שזה גורם לכרטיס.. *הנהלה - היית מאמץ את הלינק לת'רד ראשי או כנושא שיופיע בתחילת הפורום - יחסוך הרבה פתיחות מיותרות.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מבקש המלצה למסך עם הביצועים הכי טובים בקטגוריה זו. תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by erezMASTER,

שלום, לאחרונה שמתי לב שנושא ה CF רץ בשטחי הפורום, ואני לא מבין דבר אחד, כשאומרים שה- PCI-E X16 בלוח אם תומך במצב של CF ב X8 בלבד כלומר הוא לא משתמש במלוא יכולות הכרטיס? זאת אומרת שאני צריך לקנות לוח אם שתומך במצב של CF ב X16 ורק אז הוא ינצל את כל מלוא יכולות הכרטיסים? אני די מבולבל בנושא אשמח אם תתנו הסבר לעניין, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Omri-z,

שלום..! לא ידעתי איפה לרשום את זה.. אני קונה בksp עכשיו אני רוצה לדעת איזה חברה יותר טובה? XFX 6600gt או GIGABYTE 6600GT אז מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.