כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
בכל לוחות האם עם תושבת 1155 שראיתי, אם שמים בהם שני כרטיסי מסך-שניהם עובדים בחצי מהירות (X8). רציתי לדעת מה ההבדל והאם יש פגיעה בביצועים? האם עדיף לי להתקין כרטיס מסך יחיד על מהירות X16, מאשר שניים על מהירות X8? עוד שאלה: יש לי בכרטיס מסך חיבור VGA, DVI ו-HDMI. האם אני יכול לחבר שלושה מסכים? שניים אני יודע שאני יכול (לDVI ו-VGA), אבל אני יכול לחבר מסך נוסף לחיבור ה-HDMI?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן או לא? ואם לא...אז האם את NFSU2 הוא מריץ חלק על הכי גבוה ללא פילטרים?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בדרכי לקנות מחר (יותר נכון לקבל) את כרטיס המסך הבא: GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP כמובן אני מתכנן לו-OC ורציתי לדעת האם המאוורר שיש עליו מספיק טוב, ואיזה יחידות קירור לקנות ועל מה אתם ממליצים לעשות כדי לקרר את המותק הזה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הממ אני רוצה לעשות עוד צעדון קטן לשפר את המחשב, ה7600GT מחזיק הכל מצוין אין לי ממש תלונות ואני בקרוב אוכל להוסיף עוד סטיק של 1GB או 2GB זיכרון וחשבתי גם על כרטיס מסך שיענה על הדרישות הבאות: אני רוצה לשחק לפחות את רוב המשחקים על 1600^1200 עם כל האיכות לפחות בחצי מהפילטרים, ה7600GT מחזיק את הרוב על 1280^1024 מאוד טוב, עכשיו מכיוון שהX1950XTX עולה 1600 וגם הGTS 320MB אני די בהתלבטות מה לקנות. אני ראיתי את מבחני הביצועים של שניהם, והם פחות או יותר שווים עכשיו לGTS320 יש תמיכה עתידית בDX10, אבל זה לא ממש משנה לי עכשיו כי יקח לפחות שנתיים עד שזה יהיה חובה(R.I.P לVISTA), אז מה כדאי לי לקחת אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד בניידים יש בין הייתר 9600M GT 512 RAM DDR2 9600M GT 512 RAM DDR3 לא כתוב בשום מקום איך אני אדע איזה DDR זה (יש הבדל בניהם!)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פוסט חמישי בערך מציין את השאלה החדשה (: גם CRT וגם TFT, בגדלי 19 ו17 אינץ עקרונית שלא יעבור את תחום ה2000 שקל ככה שמסכי TFT 19 לא באים בחשבון, ומסכי TFT 17 ממש גבוליים (LG יקרים בתחום) אם כבר לוקחים CRT אני מעדיף איזה 19", אבל גם 17" איכותי יתקבל בברכה אני חייב לבחור LG כדרך אגב, שום המלצות על שום יצרנית אחרת לא יעזור תודה (:
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך ל AGP ואני לא יכול לחכות עד שה 6800GS ירד ל 1300-1400 אז אני מתלבט אם לקנות את ה X800GTO אני יודע שהכרטיס הזה של POWERCOLOR הוא כרטיס טוב אבל אין אותו ל GP יש רק של sapphire מישהו יכול ללת לי על הכרטיס הזה פרטים ומה הרמה שלו והאם הוא פחות טוב משל POWERCOLOR כי יש להם ליבות שונות תודה
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רוצים להשוות בין שני כרטיסים ? כל שני כרטיסי מסך ? אפילו אם בא לכם להשוות בין כרטיס VOODOO ל 7900GTX.. אפשר. http://www.gpureview.com/show_cards.php מקווה שזה יעזור לעוד אנשים פה.. ישנה באתר גם אפשרות לראות את רוב החברות שמייצרות דגם ספציפי ולראות את המהירויות השונות שבהן הן משווקות את אותו דגם, בנוסף קיימת אפשרות נחמדה לעשות מעין אוברקלוק לכרטיס לייב באתר ולראות את השינויים שזה גורם לכרטיס.. *הנהלה - היית מאמץ את הלינק לת'רד ראשי או כנושא שיופיע בתחילת הפורום - יחסוך הרבה פתיחות מיותרות.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
260GTX http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3129#ov מה יותר טוב זה או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2971#ov HD4870 ? ואם זה יותר טוב או פחות טבו בכמה היה לי את הHD4870 והחליפו לי אותו ל260GTX מה יותר טוב ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש איזושהי מגמה של NVIDIA להחליף בסופו של דבר את הכל הPCBs של הכרטיסים שלה לשחור?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין לראות טלויזיה במחשב ממיר הכבלים של הוט. מה דרוש? מה צריך? איך? למה וכמה? תודה מראש רון
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים אני בונה HTPC והציעו לי פה את המפרט הזה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 256MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 442 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 224 1 LeadTek W…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנראה זה הייה הכרטיס המשתלם ביותר והחזק ביותר מבין הכרטיסים היקרים. http://www.theinquirer.net/?article=31719
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ATI 9600PRO מה שם הדרייבר מהיכן אפשר להוריד? שאלה נוספת: קיבלתי עם הכרטיס דיסק התקנה ובו יש התקנת הדרייבר (שאותו התקנתי כמובן) ועוד כל מיני יוטיליטיס ואקססוריז האם כדאי וצריך להתקין את הכל או רק חלק, בקיצור מה מומלץ ומה מיותר? אגב, ראיתי שיש בדיסק תוכנת עריכת וידיאו או משהו דומה. ואם אפשר לקבל הסבר מפורט איך כדאי להגדיר את הכרטיס - יש שם כל כך הרבה (במאפיינים) ואין לי מושג איך ומה צריך להגדיר. אני רוצה לנצל את הכרטיס למקסימום האפשר. אני לא גיימר והמשחקים היחידים הם משחקים קלילים ברשת, המחשב ברוב הזמן בשימוש אופיס (לפעמים) והרבה אינטרנט. מה הן ההגדרות הטובות ביותר כדי להפיק ממנו את המקסימום? או שפשוט להשאיר הכל בברירת מחדל? אה כן, מערכת חלונות XP PRO. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הבנתי שאפשר לעשות עדכון ביוס לכרטיס מסך, אז יש לי כמה שאלות: 1)זה יכול לשפר לי משהו או להעלות מהירויות בכרטיס מסך? 2)איך עושים את זה? 3)זה מסוכן?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? הכרטיס הזה טוב? מצאתי אותו ב KSP ב 390 ש"ח. המחיר לא נראה קצת לא הגיוני לכרטיס כזה? אחרי הכל,בכרטיס כזה משחקים ממש רצים..
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח בן 3-4 שנים עם כרטיס מסך Nvidia 8600 GT בן אותו גיל של Zotak. אתמול נשמע קול נפץ חזק יחסית (ממש כמו פיצוץ של בלון), ובגלל זה לקח לי כמה דקות להבין שזה בעצם הגיע מהמחשב. לא היה ריח של שריפה או משהו בסגנון. מאותו רגע ביצועי הגרפיקה של המחשב החלו לרדת, אבל ירידה מאוד איטית (לקח כמה דקות), עד שהתמונה החלה לרצד והמסך נתקע. כשהוצאתי את הכרטיס ראיתי שנפערו חורים בחלקם העליון של רוב הקבלים. ברור לי שהכרטיס גמור, אבל אני חייב לדעת מה גרם לזה. קצר חשמלי? בעיה בלוח האם? כרטיס ישן מדי שפשוט גמר את חייו? התחממות יתר?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נסו להיכנס www.hercules.com אתם יודעים מה הכי מוזר ביום חמישי האתר עבד קיבלתי את המחשב ביום שישי ופתאום לא עובד! צירוף מקרים אני לא חושב :lol:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם בכדי לדגום וידאו מכניסת וידאו יש צורך בתמיכה של הכרטיס בחומרה, או שכל כרטיס עם כניסת וידאו יספיק כדי לבצע דגימה עם דחיסה בעזרת תוכנה? האם כרטיס וידאו חזק משפיע על איכות הדגימה או על הדחיסה באופן כלשהו? האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס עם כניסה איכותית שיאפשר לדגום וידאו? (אפשר ככרטיס עצמאי, או בעדיפות לשילוב עם כרטיס מסך)! טנקס, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימו לב: זההמחיר כמו הסומה 64 SE, יכולות הOC כמו שלידטק יודעים לעשות, פילטרים מעולים ו128 מגה זיכרון לעומת אותו מחיר לסומה עם 64 זיכרון. מה כדאי, והאם זה באמת הדגם המקורי(ללא כל מיני הורדות וכו', ראיתי שיש שם LE...) כמו כן, יש VIVO. עריכה- כמו כן, לפי האתר של לידטק, רוחב הפס הוא באותו הרמה של ה64 מגה. אולי אני קצת לא מעודכן, אבל פעם אחרונה שמעתי שהגרסאות של ה128 מגיעות ברוחב פס של 7GB לעומת 8GB ל64 מגה. עוד שאלה: האם בכל הכרטיסים הרציניים של GEFORCE4(סומה, לידטק, גיינווארד וכו') יש בטוח TVOUT?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך יחסית ישן של מאג 17 אינץ' אני רוצה לדעת איזה קצב ריענון הוא מומלץ כדי לא להסב נזק לעיניים שלי הקצב ריענון עכשיו הוא על 70 הרץ איזה קצב הכי מומלץ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2668176,00.html תקראו את הכתבה ב YNET ותגיבו מה אתם חושבים nVIDIA באמת רימתה ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שהתקנתי וינדואס XP הוא נתקע לי כל הזמן לקראת הסיום. ששמתי כרטיס אחר הוא עבד וסיים להתקים בהצלחה. לאחר שהתקנתי החלפתי שוב לכרטיס שלי ואחרי שהוינדואס עלה, אחרי דקה-2 דקות ראו שחור על המסך ורק ריבוע קטן והמחשב נתקע. ושהחלפתי לכרטיס אחר זה לא קרה. מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות אולי לקנות 9800P של הרקולס בסביבות ה800 שקל. הוא יותר טוב\פחות טוב מאשר הMSI או כל חברה אחרת?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה MSI G4 Ti4200-TD ב 1100 ש"ח או שלא למה אני לא משחק כל כך הרבה ויותר חשובים לי הלימודים מהמחשב.... וגם אני לא כל כך בטוח שהוא יעבוד אם המפרט שלי!!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-