עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by moshe191,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג לGTX 1070, רציתי לחכות שהמחיר שלו קצת יירד אבל נדפק לי הכרטיס מסך ואין לי ממש ברירה. יש המון גרסאות של ה1070 והבקשה שלי היא שתעזרו לי למצוא את האחד שמתאים הכי טוב בשבילי ושתסבירו לי מה ההבדלים, תודה. המפרט: לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz‏, ‎3601 Mhz‏, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים זיכרון פיזי מותקן (RAM) ‎8.00 GB הרזולוציה המקסימלית: 1920X1080 אבל יש לי עוד מסך של 4k. ספק כח: Antec TRUE POWER TRIO 650W

2. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8779 קניתי מפה כרטיס מסך עכשיו בEVEREST הסתכלתי: Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon X1600 Pro (RV530) GPU Code Name RV530 PCI Device 1002 / 71C2 Transistors 157 million Process Technology 90 nm Die Size 156 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 12 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 5 (v3.0) Pixel Shaders 1 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 6000 MPixel/s Texel Fillrate 6000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR2 Bus Width 64-bit Real Clock 400 MHz (DDR) (original: 405 MHz) Effective Cl…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by PayneBack3251,

שלום, עד כמה שאני הבנתי, 7950 עדיין לא יצא בכלל... איך הגיוני שהוא כבר נמכר בארץ ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8941

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. פוסט חמישי בערך מציין את השאלה החדשה (: גם CRT וגם TFT, בגדלי 19 ו17 אינץ עקרונית שלא יעבור את תחום ה2000 שקל ככה שמסכי TFT 19 לא באים בחשבון, ומסכי TFT 17 ממש גבוליים (LG יקרים בתחום) אם כבר לוקחים CRT אני מעדיף איזה 19", אבל גם 17" איכותי יתקבל בברכה אני חייב לבחור LG כדרך אגב, שום המלצות על שום יצרנית אחרת לא יעזור תודה (:

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך מחשב חדש של ViewSonic כדי לראות סרטי HD במחשב. אבל לצערי המחשב שלי יחסית ישן והכ. מסך לא תומך HD כלל. זהו המפרט: לוח אם - GigaByte K8T800-8237 מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זכרון - 1.5GB PC3200 כ. מסך נוכחי - NVIDIA Ge-Force FX5200 מעבד - ATX 520W חקרתי קצת את הלוח כדי לראות איזה כ. מסך אני יכול להרכיב ולפי המפרט: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1709#sp (ניראה לי שזה זה) מצאתי את 2 הכרטיסים הללו: 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=28775 2. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode=532 השאלה האם המחשב באמת ירוץ בסדר(או בכלל כי תכוב שם משהו שאני לא מבין supports 1.5v dis…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by nucleo,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום לשאול או שאולי הייתי צריך לשאול בפורום תכנה. בכל מקרה אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות ליצור איזשהו קיצור דרך במקלדת, בעזרת nview או כל תכנה אחרת, או קיצור דרך בצורת סקריפט שניתן להריץ משולחן העבודה שישנה את המסכים המציגים תמונה. אנסה להיות ברור יותר, מקווה שאצליח (: יש לי בכרטיס חיבור HDMI המוגר כמסך 1 יש לי חיבור DVI אחד שמוגדר כמסך 2 יש לי חיבור DVI שני שמוגדר כמסך 3 כל החיבור הנ"ל מחוברים למסך כלשהו, סה"כ שלושה מסכים עם זאת, כרטיס המסך מסוגל להציג תמונה בשני מסכים בלבד בו זמנית. המסך הראשי שלי הינו DVI מספר אחד (מסך 2) את המסך המשני אני כל הזמן מחליף בין ה DVI השני לHDMI האם יש דרך ליצור פרופיל או קיצור דרך שיאפשר לעבור בין תצוגה של מס…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Roger,

איך אני יודע את הfps שלי במשחקים שונים :-/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by AMD-GUY,

יש לי בעיה ואני כבר נואש: יש לי GEFORCE 4 MX 440 SE של INNO3D. השתמשתי בקובץ שנמצא בתיקיה של RIVATUNER שהופך ג'יפורס 4 ל- quadro 4 אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אבל אני לא מצליח :-[ כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. חיפשתי ב- FAQ של התוכנה אבל לא מצאתי דרך לבטל את זה תעזרו לי בקשה!!!!!!!!!!!!!!!! (יש לי WINDOWS XP אם זה עוזר במשהו...) תודה מראש על העזרה עריכת המודר: אצלנו לא נוהגים לנסח כותרות עם 'דחוף' וסימני קריאה מוגזמים.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מעוניין לחזק תכרטיס..אפשר מדריך הסבר איך לעשות את זה בצורה טובה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אוקיי נודע לי שיוצאים כרטיסי מסך חדשים מחברת ATI בחודש אפריל ,קודם כל קרדיט לפורום אחר שבטח אסור לרשום פה אותו.. אז ככה: ספינת הדגל של כרטיסי המסך בעלי ליבה בודדת אשר תתבסס על ליבת ה RV790 תיקרא HD 4890. הליבה אשר תימצא בכרטיס היא ה RV790XT A11 אשר עובדת במהירות של 850/975MHz למהירות הזיכרון\ליבה, כש AMD טוענת, שהליבת ה RV790XT החדשה אמורה להיות מהירה יותר בכ 20 אחוזים מליבת ה RV770XT אשר נמצאת בכרטיסי ה Radeon HD 4870, ובכך להתחרות באופן ישיר בכרטיסי ה GeForce GTX 285 על תואר כרטיס המסך החזק בעולם בעל ליבה גראפית בודדת. התוצאה הצפויה מהשקת כרטיסי המסך החדשים של AMD היא הורדת מחירים משמעותית, כן כרטיסי ה HD 4890 החדשים אמורים להימכר במחיר של 199$-249$ כ 150$ פחות …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by cooper,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס אני מעדיף DX9 כי רוב הכרטיסים מסדרת תומכי DX10 במחירים תקציבים הם דיי חלשים . כרגע יש לי 7600GT ואני לא מרוצה ממנו ,חשבתי להחליף לX1950PRO ..אבל מצד שני יש את הX1800XT שיותר חזק .ואולי להוסיף עוד קצת לX1950XT256MB קיצר אני חייב לשפר את הביצועים של המחשב .. והחנות חייבת להיות מ IQPC התקציב גג עד 1200 והשאלה אם יהיה הבדל ..גדול בין ה7600GT לX1950PRO תודה לכל המומחים

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by STRENGTH,

איזה כרטיס יותר משתלם? ואיזה יותר חזק?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. כמשוער, מפתחת השבבים משיקה אתר ייעודי אשר מאשר כי נזכה להיכרות ממשית על דור ה-Vega במסגרת תערוכת CES הגדולה לכתבה

14. Started by lmlm,

http://www.bit-tech.net/news/2006/03/17/nvidia_talks_g80/ :o

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by SUPER300,

בכל לוחות האם עם תושבת 1155 שראיתי, אם שמים בהם שני כרטיסי מסך-שניהם עובדים בחצי מהירות (X8). רציתי לדעת מה ההבדל והאם יש פגיעה בביצועים? האם עדיף לי להתקין כרטיס מסך יחיד על מהירות X16, מאשר שניים על מהירות X8? עוד שאלה: יש לי בכרטיס מסך חיבור VGA, DVI ו-HDMI. האם אני יכול לחבר שלושה מסכים? שניים אני יודע שאני יכול (לDVI ו-VGA), אבל אני יכול לחבר מסך נוסף לחיבור ה-HDMI?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Pony,

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu-PC〈=heb&cart=1416520265887126 בשילוב עם המארז http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z11-Plus הרעש לא מפריע לי, מה שיותר מפריע לי זה טמפרטורות מעל 90 בשימוש מלא, הייתי רוצה להימנע מכך במידה ואפשר. מאווררים נוספים יעזרו לקרר את הGPU? אם כן, אילו? תודה

17. Started by man,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (יש לו עכשיו RIVA TNT2) למחשב בתקציב של 500 ש"ח המלצתי לו שייקח את ה-raedon9000. [צונזר - אין פרסום חינם!] הכרטיס הזה הוא בעיקר למשחקים ויש לו מערכת הפעלה windows 98se. אז ככה האם יש גרסא של 128 MB ל-raedon9000 והאם יש כרטיס טוב יותר בסכום הנ"ל ואיזה חברה של הכרטיס מסך כדאי לקנות ואיפה כדאי לקנות. אם למישהו יש תגובות, שוט.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by bennyriz,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש השימוש שלו במחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם תוכנות וכן בצפיה בסרטי DVD השאלה היא איזה כרטיס מומלץ לקנות למחשב כזה שלא משחקים בו ? ואם יש הבדלים ברמות של כרטיסים זולים כאלה יתרונות כולשהם שלא בתלת מימד כמו יציאות טלויזיה וכו'

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by amirn,

היי ראיתי מסך דק "19 של AOC דגם LM919 במחיר של 3000 ש"ח ושלוש שנים אחריות ! ומכיון ש "17 LCD נראה לי קטן מדי ל- 1280X1024 אז אני מחפש "18 או "19 האם מישהו ראה\מכיר את המסך הנל? מפרט: Screen Size VIS: 19 " ( 48,2cm ), Diagonal Panel TFT Active Matrix LCD Hard Coating, Anti-glare Treatment Pixel Pitch 0.294 x 0.294 Display Area 376mm x 301mm Brightness 250 cd/m2 Contrast Ratio 600:1 Response Time 25ms Viewing Angle Horizontal: 170 Degrees, Vertical: 170 Degrees Compatibility VESA, SXGA, XGA,SVGA,VGA Mac® Equipped With VGA Port Scanning Frequency Horizontal: 24K~93KHz (analogue), 24~83KHz (DVI-D) Vertical: 55~75Hz Pixel Frequency 135MHz Maximum Resol…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by hagayba,

שלום לחברי הפורום היקרים, אני מחפש כרטיס מסך תקציבי יחסית שמטרתו העיקרית הצגת סרטים ב-HD, אבל בכל זאת איזה PES 2009 פה ושם.. חייב להיות עם קירור פסיבי (מחשב מדיה בסלון). יש אפשרות נוספת לחיבור ATI 3450/3470 HD ב-Crossfire על הלוח (gigabyte ga-ma78gm-s2h) המלצות? המון תודה חגי

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=267396&highlight=devil+cry שימו לב הוא לא לקח מחשב סופר חזק (Q6600 בלי OC, משהו ממוצע למדי בימנו) ושם מבחן של 280GTX עם דרייברים חדשים, מול ATI (עם כמה סוגי דרייברים) במערך CF תסתכלו על התוצאות במשחק כמו DEVIL MAY CRY 4 לא מטורף?! כאילו תסתכלו במבחן האחרון, הממוצע שם עומד על איזה 200 פריימים לשניה! הכרטיסים האלו פשוט קורעים למשחק את הצורה כאילו זה היה איזה משחק פקמן שרץ על מחשב על או משהו ;D יכול להיות? ומה אתם חושבים על זה? ואכן יש כזה שיפור עצום מגרסה לגרסה בדרייברים? מה שיותר מדהים אפילו, שהדרייברים עדיין בטה ולא תומכים רשמית ב4870, מעניין אותי עוד כמה אפשר לשפר כשיצאו דרייברים יותר חדישים וטובים! (כלומר יש מה לשפר, לא אתפל…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

יש לי אפשרות לקנות אחד מהם יד שנייה ב800-900 שקל.. אבל מה שאני מפחד זה שהם יהרסו לי אחרי כמה זמן בגלל שחיקה... אז אולי עדיף 793DF חדש ב710 שקל מה אתם ממליצים ? Tnx

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by alias,

שתי שאלות ראשונה איזו חברה ממומלת שניה כמה וואט הוא דורש תטדה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות עד שיווצר לי צוואר בקבוק? המפרט שלי הוא: מעבד:Intel Core 2 Duo E6300 לוח אם:GIGABYTE X48-DQ6 הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא nvidia geforce 8800GT שהוא מעולה והכל אבל לא כזה טוב למשחקים העתיידים שהולכים לצאת באסה שבדיוק עכשיו קניתי תגיטרה החשמלית שלי אז אבא שלי בטוח לא יהיה מוכן לקנות לי מחשב חדש שיספיק לי לעוד 3 שנים למה המחשב הזה נמצא אצלי 3 שנים בערך משהו כזה והוא הצליך להריץ הכל על V.H עם AAים גבוההים ורזולוציה גבוהה במיוחד הכי גבוהה שהמסך שלי יכול ולא היו לי בכלל בעיות וגם המעלות של הכרטיס הם רק 80 כשאני משחק על ההגדרות הכי הכי גבוההות ב BFBC2 שזה יחסית משחק עם גראפיקה נהדרת לכן הכרטיס כל כך מתחמם לי אבל הוא כרטיס נהדר פשוט…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. כן או לא? ואם לא...אז האם את NFSU2 הוא מריץ חלק על הכי גבוה ללא פילטרים?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.