כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
תסבירו לי בבקשה איך יכול להיות שבחלק מהמבחנים שאני ראיתי באתרים מסוימים כמו פה http://www.firingsquad.com/hardware/far_cry_sm30/page1.asp יש מבחנים אבל מועטים ש ה GT עדיף על פני ה אולטרה??!?!?!? אני יודע ש ה אולטרה עדיף על פני ה GT אבל אני עדיין לא מבין את זה..... תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? אני רוצה לשחק BF3, מה יריץ אותו יותר טוב? אני מודע לעניין שאני כנראה יצטרך לשחק על הגדרות נמוכות אבל בכל זאת מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש ברשותי GIGABYTE GT430.. הבנתי שהוא לא טוב ל-OC.. אך ה-OC המקסימלי שביצעתי איתו הגיע ל-12.5% שיפור.. זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש למשחקים בתקציב מוגבל וחשבתי לקנות GTS450 אך כדי להוזיל את המפרט אני חושב להחליפו ב GT430 האם הכרטיס הנ"ל יוכל להריץ משחקים (כמו GTA IV ) ברמה סבירה ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בניתי מפרט למחשב חדש, רב תכליתי (הורדות סרטים, אינטרנט, משחקים קלילים ו מעבד תמלילים) המפרט מגיע עם כרטיס gt440 האם כדאי לי (רק עם מומלץ התקציב לחוץ) להוסיף 150 ש"ח בשביל GTS450 למרות שאני לא משחק משחקים כבדים ? (כל מה שאני צריך זה תמיכה של הפורמטים ב HD שהם TRUE +DTS HD וזה יש לשניי הכרטיסים) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני חודש מחשב נייד Dell Inspiron n5110 עם מעבד i7-2630QM כרטיס מסך GT525M וזיכרון 4GB. אין ספק מחשב שמסוגל לתת ביצועים. אבל משום מה קורות לי כמה תופעות מוזרות שאולי תצליחו לעזור לי לפתור. הראשונה, כשאני מחבר את המחשב עם HDMI לטלוויזיה רק התפריט של Windows מצליח להבין שיש עוד "מסך" אבל בלוח בקרה של nVidia או אינטל הוא לא מצליח לזהות. השנייה, הסרט (לא סרט HD, סתם סרט באיכות רגילה) מקרטע לכל אורכו. השלישית, כאשר אני מריץ משחק מופיע הסמל של Intel HD Graphics בצד שמאל - הוא מופיע גם בסרטים. המחשב בא עם Sandy Bridge שכידוע בא עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. אני מקשר את כל התופעות לכמה אפשרויות: 1. בעיית דרייברים או חומרה בכרטיס של nVidia ובעצם לא נעשה שימוש בכרטיס הייעודי א…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הלכתי לחנות מחשבים ושאלתי , אמרו לי שאצטרך ספק 500W בכ-400 ש"ח ואת הכרטיס של POINT OF VIEW GT630 1GB 128bit במחיר דיי גבוה של 475 שקלים לא עדיף GIGABYTE או חברה אחרת עם 2GB זיכרון ומחיר נמוך יותר? אני שואל כי ראיתי בחנות אחרת ASUS 630GT 2GB במחיר נמוך יותר והדרישות לספק כוח של 400W ולא 500W תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, האם GT630 Nvidia יהיה מספיק לעריכת וידאו ב Powerdirector וסרטי FHD MKV ? התקציב הוא 500+ - תודה!
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
החנות שדרכה אני קונה, אמרו לי לקחת את ה-GT8500 256 MB. לאחר ששאלתי אנשים, וקראתי באינטרנט הגעתי למסקנה - ה-8500 חרא של כרטיס, ואינו מתאים בשיט למשחקים : Crysis, Cod 4, CSS. אז אני צריך שתענו לי על הדברים הבאים : א. מה שנאמר לי לגבי ה-8500 נכון? הוא באמת לא מתאים למשחקים ויותר מתאים לסרטים? ב. איך ה-8600? אמרו לי שהמאוורר שלו מרעיש או משהו, זה נכון? ג. GT8600 לא יודע כמה זיכרון הוא יתן לי נגד ה-GT7600 גם פה לא בטוח לגבי הזיכרון. אשמח אם תענו על שלושת השאלות.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
התקנתי לי כרטיס חדש GT9600 במקום GT8600. חיברתי הכל כמו שצריך, כולל חשמל לכרטיס וכו'. הבעיה התחילה איזה שעה אחרי שהכרטיס חובר. המסך היה בstandby, אחרי שבאתי להזיז את העבר ולהתחיל להשתמש במחשב, התחילו להופיע ריצודים מוזרים על המסך והמסך עצמו היה עושה ריפרש כל כמה שניות (נכבה ונדלק). מחקתי את הדרייבר ונסיתי להתקין את ההכי חדש, התקלה אמנם הסתדרה (זמנית) אבל בסוף ההתקנה היה רשום לי the system has not been modified כאילו שזה לא התקין כלום. מוזר, אבל זה סידר לי את הבעיה אז לא היה אכפת לי. היום, שבוע אחרי התקלה הראשונה זה שוב קרה ושוב פעם אחרי שהמסך היה בstandby לכמה דקות בלבד! שוב פעם התקנתי את אותו הדרייבר (שהוא הכי מעודכן), ושוב פעם בסוף ההתקנה הופיעה ההודעה the system has no…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
נשרף לי הכרטיס מסך כי התפסן של המאוור השתחרר והמאוורר נפל ובגלל זה הוא נשרף...... לא ממשים לי אחריות ואין החזר כי ניסיתי להחזיר את הפלסטיק בעצמי.. בכל מקרה כנראה שאצטרך לקנות חדש מה אתם אומרים מבחינת ביצועים מה עדיף : PA240G1D5 PALIT GT240 1G D5 2 Years PEGx16 GT240 128Bit 1GB DDR5 PA240G1D5SC PALIT GT240 1G D5 SONIC 2 Years PEG16 GT240 128Bit 1GB DDR5 GVN240-G1C GIGABYTE GV-N240OC-1GI 3 Years PEGx16 GT240 128Bit 1GB DDR3 ?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המשחק GTA 3 ויש לי כרטיס מסך GF 4 440 MX 64 MB וכשאני משחק אני לא רואה את התפריט של המשחק בצורה שזה אמור להיות ובמשחק אני למשל רואה את חלקים בכביש בשחור והשמיים לא ניראים טוב וגם העצים ואני לא רואה את המפה ואת החיים ונשק וכו ומה עוד מוזר אצל חבר שלי יש RIVA TNT 2 32 MB והוא רואה את זה כמו שצריך ואני לא ואצל חבר שלי המשחק רץ לאט ואצלי מהר מאוד איך זה יכול לקרות וכבר התקנתי את המשחק מחדש וזה לא עוזר לי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חלש Core duo 2180 עם 2 ג'יגה זכרון אם אני יוסיף לו את הכרטיס מסך הנ"ל. האם Gta 4 יעבוד לי בצורה טובה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1873&CatCode=529 תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני חודש מהיום (יש לנו חודש P: ) ולפני יומיים כשיחקתי GTA IV פיתאום התחיל לי ארטיפקטים ולהיעלם קצת מהכביש וכאלה.. יש לי כרטיס PNY GTX 570 1280MB יש לי אחריות על המחשב, אז אם צריך להחליף משהו אז אני יילך אליהם. הוא עובד סבבה מצויין! אין שום בעיות אבל במשחק הזה יש לי בעיות (אני משחק על HIGH) מה אני צריך לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
חברה קניתי מחשב לטעמי חזק מאוד קצת נתונים: C2D 8400 3GHZ 1333MHZ 6MB 4GB RAM 1066DDR2 לוח PQ5 של ASUS כרטיס GTX280OC של ASUS הכל ברוך ה' עובד 10 . אני עובד עם VISTA 64BIT SP1 הכל ממש מהר אבל התאכזבתי שהפעלתי את GTA החדש צפיתי להרבה יותר מהירות וזרימה... למישהו עצות? לעבור לXP SP3? משהו ?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי מחשב : I7 4790 ו 8GB DDR3, ספק SEASONIC W650,לוח ASROCK טמפרטורות מעבד מקסימום 63 וכרטיס מקסימום 70 צלזיוס.... עד לא מזמן היה ברשותי GTX 970 G1 GIGBYTE התחלתי לשחק את GTA ונתקלתי בנפילות ב FPS מ 60+ ל 30+ החלפתי כרטיס ל 980TI GIGABYTE G1 חדש ועדיין התופעה קיימת ... אומנם הביצועים הרבה ותר טובים (18440 ב 3D MARK FIRE ), אבל עדיין יש נפילות כאלה ורק במשחק הזה !? יש למשהו רעיון, בשאר המשחקים אני מעל 100 FPS באולטרא עם דרייברים הכי חדשים. תודה וחג שמח
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום - יש לי בעיה עם GTA-VC: כל פעם שאני משחק ב-Vice City ו-Max Payne 2, המחשב עושה RESET בעצמו בנקודה אקראית (כל פעם זה שונה)... בדקתי טמפ' - הם בסדר עדכנתי כרטיס מסך, כרטיס קול, לוח אם - את המפרט שלי ניתן לראות למטה. ל-Vice City אין צורך לעשות Patch כי הדבר היחיד שהוא עושה זה פותר בעיות גרפיות - כמו ארטיפקטים. אגב, לפני שקניתי את ה-R9600XT שלי, היה לי GFX5200 ואיתו לא היו לי בעיות של RESET... בבקשה - משעמם לי ואני מת לשחק שוב במחשק ה"קדוש" הזה! ??? :-[ :-\ :'(
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, אני עם הכרטיס הזה יומיים, משחקים כמו black ops פועלים לי חלק על הגדרות גבוהות אבל משום מה המשחק הזה על low ואפילו רזולוציה 600x800 לא מצליח לעבור את ה20 fps מה יכול להיות? המעבד הוא dual core e5700 3.0GHz. 8 ג׳יגה ראם.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה בלי אובר קלוק עדיין ...לא רציתי לקחת סיכון ולשאול אתכם : לכמה לשנות ? CORE ו MEM ? עוד שאלה סתכלו על התמונה אמור להיות ה FILETRING על OPTIMAL ?... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שבחתימה מKSP , הכרטיס שבחרתי הוא Powercolor X800GT 256MB . הוא עולה 1,090 ש"ח. הבנתי שהוא אחלה לOC ( בגלל הקירור המעולה של P.C ) ואני יכול להגיע איתו ל4,900 נקודות ב3Dmark אחרי OC . היום שוטטתי לי בKSP וראיתי Sapphire X800GTO 256MB ב1,190 ש"ח בלבד! מחיר של GT בחנויות אחרות . שימו לב זה GTO! לפי מה שהבנתי זה הGTO הסטאנדרטי ( כי לא כתוב Ultimate , או השני ) שווה לי להוסיף את ה100 ש"ח? הוא יותר חזק מהGT , זה ברור , השאלה היא כמה אני יוכל להגיע איתו אחרי OC , כי זה כרטיס של ספייר , עם קירור פחות טוב משל P.C . תודה!
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 זה הכרטיס נכון? המחיר על ב160 שקל? :o
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הבנתי חוץ מפתיחת הצינורות + OC ל X850XT PE ......יצא עכשיו משהו "חדש" הנקרא "vgpu" לכרטיס משהו עם מתחים מישהו פה ניסה ? מזה אומר בכלל ? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=75544&page=24&pp=25
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-