כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ה7950GT כרגע ,,רציתי לדעת איזה כרטיס היום הכי משתלם בסביבות ה1000 ש"ח שיהיה שיפור בשבילי..
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מה לפי דעתכם מהיר יותר: דריברים של הספק למשל :דרברים של GAINWARD FOR TI4200. או Nvidia's 41.09. לפי דעתי זוהיא התלבטות של הרבה, אז חוו את דעתכם ואולי גם נסיונכם . יאיר.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הרצה ראשונה של הכרטיס ב-OC ליבה:400MHZ@476MHZ זיכרון:500MHZ@1152MHZ ו13050 נקודות ב 3DMARK2003 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לעשות אופטימיזציה למחשב שלי, כרגע אני מקבל 5997 3DMARKS . רציתי לדעת אם יש משהוא שאני יכול לעשות שלא כולל OC או קניה של חלק חדש למחשב. תציצו בפרט שלי לפרטים נוספים. המון תודות. יאיר.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי החלפת כרטיס מסך וראיתי כרטיס HD6950 2GB של חברת ASUS ויש לי כמה שאלות עליו: 1) יש לי ספק ג'נרי (power man) של 450W. האם זה מספיק כדי לתמוך בו? 2)קראתי שאפשר לפתוח את כרטיסי ה 6950 כך שיעבדו כמו 6970. אפשרי לעשות את זה על הכרטיס הספציפי הזה? ושאלה כללית נוספת: אוברקלוק מוריד את האחריות מהמוצר לגמרי? או שיש איזושהיא פירצה קטנה? תודה רבה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
radeon 9800 שיצא בקרוב? אם כן בבקשה פרטו את ההבדלים (חוץ מההבדל של המחיר כמובן )
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
והאם יש מקום שהכרטיס נמכר בפחות מ 800 ש"ח?
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המחשב שלי זה: Dualcore intel Pentium D 805 2.66 1GB RAM DDR1 האם כרטיס המסך 2900pro 512mb יעשה לי צוואר בקבוק? אם כן, כמה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce 8400M GS במחשב נייד אני מחבר אותו לTV בS וידאו בריבוי צגים כך שמסך הלפטופ פועל וגם הTV הבעיה היחידה שיש לי זה הגבולות בTV הם יותר גדולים מהמסך של הטלויזיה ואז אני לא רואה את כל התפריטים של המדיה סנטר או בסרט לא רואים את כל התמונה כי הכל פשוט גדול איך משנים זאת ושולטים על הגבולות מסך חיפשתי בגל פינה בתפריטים של NVIDIA ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המחיר של hd6770 כיום נע סביב 560 ש"ח. האם הוא מהווה תמורה טובה למחיר זה או שכדאי לקנות משהו אחר בסכום זה?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום חברים, השתדלתי לנסח את הכותרת באופן הכי נייטרלי שאפשר. מי שבקיא קצת בתחום וזוכר קצת היסטוריה, יודע שלא מדובר במקרה ראשון בו Nvidia פועלת בדרכים "שנויות במחלוקת". http://www.ngohq.com/news/17926-nvidia-blacklists-website-for-posting-honest-reviews.html תשתדלו בבקשה לא להפוך את זה למלחמה של פאנבויז.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1059 לרדאון 128MB. 989 לTI4800SE של צ'יינטק. או TI4800SE VIVO של לידטק ב 1078. בעיקרון אני מעדיף לחסוך בכסף אבל אם ההבדלים בין הלידטק לצ'יינטק לרדאון מסתכמים ביותר מ"מעט" אין בעיה של הקצבה. מה לדעתכם צריכה להיות הבחירה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה זה AA וFSAA? תנו לי פירות מה זה כל דבר(במה הוא משפיע) עשיתי חיפוס אבל לא מצתי כלום(מצתי באנגלית ואני לא יודע)
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר לגבי השימוש בכרטיס פיזיקה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497197.0 כרגע אני עם 6950 פתוח ל 6970 ו 460 1GB משמש לפיזיקה בעזרת המדריך הזה. אבל כמו שאתם רואים הוא כבר לא ממש מעודכן ויצאו דרייברים חדשים רציתי לדעת האם יצא פאצ' חדש לפיזיקס? או האם הפאצ' הנוכחי יעבוד עם הדרייברים החדשים של נוודיה?מישהו בדק? מישהו יודע? תודה!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
טוב יש לי DX9 מותקן הרבה מאוד זמן כבר....הרצתי PCMARK ראיתי שהוא כותב 8.1 , אמרתי אולי אין לי 9 !!?!? התקנתי אותו שוב... הרצתי שוב PCMARK כתוב לי שוב 8.1....חשבתי אולי זה כי הוא תוכנה ישנה ולא מכירה את הגירסא 9 ? אוקיי אני ממשיך מריץ 3DMARK2001SE הוא כותב לי שדרוש DX 8.1 ומעלה...(כאמור התקנתי 9!) הוא אמור לא לרוץ עם 9 ? יש פאץ' לסדר את זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט שרשום בחתימה הייתי רוצה לקנות כרטיס TV לטובת צרכים בסיסיים כגון הקלטת תוכניות מידי פעם וצפייה בטלויזיה (רדיו ייתרון אבל לא חובה) מכייון שאין לי שמץ של מושג לגבי הסוגים והחברות הייתי שמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על כרטיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב הכל טוב ויפה שאני לחצתי לחצן ימני על הDESKTOP ואז הגדרות ומשם מתקדם ושם מתאם היה כתוב לי רק שהזיכרון הפנימי של הכרטיס הוא 512 ולא ג'יגה מה נסגר למה זה ככה? או שהוא ככה במצב של מנוחה ובמצב של משחק למשל הוא חוזר לג'יגה ?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מאוד מאוד מתלבט.. אני זקוק לעזרתכם...אני לא יודע אם זה מוקדם מדי מבחינה טכנולוגית.... האם יש טעם לשדרג את הכרטיס הזה (ASUS) למשהו יותר מתקדם. יש לי בעקרון שני מחשבים עיקריים אחד HTPC והשני למשחקים. (אני יכול להעביר חלק מהחומרים במידה ואצטרך-פרטים בהמשך) המערכת שלי: מעבד Q9550 לוח X38 8 GB RAM של GSKILL 1066 דיסקים בRAID 0 שני ספקים על המחשב (אין בעיית כוח ) מסך: HANSG - 28 " FULL HD. קירור מים איכותי ביותר - כרגע המעבד לא ממוהר אבל אין בעיה להמהיר אותו גם ל 3.5. משחק בעיקר משחקים מלחמה בגוף ראשון . תקציב 1000-1600 שקל. 1.איזה כרטיס כדאי לקנות(במידה וזה מצדיק לדעתכם)? 2.האם כדאי למצוא עוד 8800 ביד שניה במחיר טוב ולעבוד עם שני כרטיסים?(יש לי עוד לוח שתומך SLI) 3.האם כרטיס ב…
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על מסך הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=510&catcode=228 במחיר של 1300 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך שיש לו חיבור של 6 ו-8 פינים. עכשיו לי יש רק 2 של 6 פינים. מה אני עושה? אני לא מבין כלום בחיבורים. והכרטיס מסך לא בא עם כבלים בגלל זה אני שואל. ויש לי ספק של CORSAIR 550W אם זה חשוב בדקתי עכשיו את החיבורים ויש לי 2 של 6 פינים אבל לאחד מהם מחוברים עוד מין 2 פינים נפרדים כאלה. זה מה שאני מחפש?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
וכבר החלתתי שאני יביא 7600GT!! והשאלה שלי היא אם הספק שלי יספיק לכרטיס הזה?? ולמי שיש כרטיס כזה איך הוא בכללי ספרו הכל עליו?? תודה אופק!
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני קונה מחשב וכל מה שנשאר לי זה לקבוע איזה כרטיס מסך... אלה הם הכרטיסים שמשכו את תשומת ליבי, מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה: תקציב:500 חריגה מקסימלית:50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ .cod6 fifa12 וכד' לא חייב באיכות גבוהה האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). *מהו OC וכיצד לבצעו, ראו כאן (תגובה 2). חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: (TMS, RSM, IQPC, KSP ebay וכל חנות שאפשר שיצא הכי משתלם מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: intel core i3 2100 3.1GHZזכרון:ddr3 4196mb 1333mhz לוח אם: gigabyte h61-d2-b3 כרטיס מסך נוכחי: מובנה של intel מארז:ATX ספק כוח: 500w איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? (חשו…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-