עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idan oren,

חברים יש לי בעיה בכרטיס אחרי שהורדתי את catalyst 12.11 מופעים ארטיפקטים מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by moshe_91,

מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד בכרטיס מסך לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור\כרטיס מסך ? דרך אגב, אני לא מתכוון להפעיל את הטלוויזיה ואת המסך באותו זמן .. תודה מראש, משה

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by regevino,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם של גיגה בייט X58 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2989#sp כרטיס המסך שלי כיום הוא גם כן של גיגה בייט - HD5770 מכיוון שאני מתעסק לאחרונה הרבה בעריכת וידאו, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך נוסף שיתמוך בטכנולוגיית מרקורי מצורף קישור מאתר של אדובי לכרטיסים שתומכים בטכנולוגיה הנ"ל http://www.adobe.com/il_he/products/premiere/tech-specs.html השאלות שלי הם: 1. האם מבחינת הלוח אם, צריכה להיות בעיה להשתמש ב-2 כרטיסי מסך בו זמנית מחברות שונות (NVIDIA ו-AMD)? 2. האם אתם מכירים או יודעים על כרטיס שתומך בטכנולוגיה הנ"ל ויותר זול מה-GTX570? 3. האם מלבד תמיכה בטכנולוגיה הנ"ל, אני אקבל עוד אילו שיפורים (חיבור יותר מסכים, רזולוציות גבוהות…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by AmitDanan,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למטרת גיימינג מבית ניוודיה רצוי כמה שיותר זול שיפעיל לי מסך 23 א'ינץ בפול HD בהגדרות גבוהות עם טיפה היסתכלות לעתיד כלומר שיהיה מספיק חזק למשהו כמו השלוש השנים הבאות, תודה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by eeko,

שלום אתמול שידרגתיאת מערכת הההפעלה לווינדאוס 8 וגילית כי ATI לא תומכים בכרטיס יותר - לא ניתן להפעיל את ה catalyst control center המחשב מחובר ל lcd philips 42PLF5604 ובכדי לקבל תמונה מלאה על כל המסך השתמשתי באופציית ה SCALING של ה control center אשמח לקבל רעיונות לפתרון הבעייה או לחלופין הצעות לכרטיס מסך חדש הדרישות שלי הן בעיקר צפייה בתכני HD, תקציב של עד 500 ש"ח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  6. שימושי מחשב עיקריים: מחשב ביתי: גלישה באינטרנט, צפייה בסירטונים HD, משחקי דוס וחלונות 3.11/95 ישנים או משחקי נוסטלגיה קלים. המשחק המשמעותי היחיד שמשוחק במחשב: דום דרך Doomsday Engine גרסה אחרונה. מפרט המחשב של אבא שלי: ספק כוח: SAMA דגם 550W גנרי לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H, rev 1.4 ערכת שבבים (צ'יפסט): Intel Ibex Peak H55, Intel Ironlake מעבד: DualCore Intel Core i3-540, 3066 MHz זיכרון: 2GB DDR3 כרטיס מסך חיצוני: nVIDIA GeForce GT 220 כרטיס מסך מובנה: מופיעים שלושה כרטיסי מסך באתר של Gigabyte, ואינני יודע מי מהם נמצא בלוח האם של אבא שלי מסך: Samsung SyncMaster 2253LW, גודל "22 LCD עם תאורה פלואורסצנטית ורזולוצייה של 1050x1680 מאחר ולכרטיס המובנה של לוח האם של המחשב של …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Gadster,

אני לא מבין יותר מדי בכרטיסי מסך אז אצטרך לבקש להמלצה ממישהו.אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בבשביל משחקים וגיימינג במיוחד.תודה לכל מי שעוזר הנה הפרטים על המחשב שלי:תקציב:1300 חריגה מקסימלית:1500מפרט המחשב:מעבד:QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100)לוח אם:Intel Woodworth DH61WW (1 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)כרטיס מסך נוכחי:Intel® HD Graphics (1853662 KB)מארז:אורך: 44 ס"מ רוחב: 19 ס"מגובה: 41 ס"מנקנה באייבורי (ivory) ב-2011ספק כוח:אני לא מבין גם בזה יותר מדי אז צירפתי תמונה של הספק כוח עצמו. http://i.imgur.com/d0n1q.jpgולגבי מסך: אני מתכננן לקנות מסך עם הכרטיס מסך אני קונה אתDELL U2312HM1920x1080 16:9 23inchאז תתאימו את ההצעה…

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by Null,

שלום רב, רכשתי את ה-7950 OC RETAIL ביחד עם מחשב I5 ו-SSD טוב. כשאני משחק על ULTRA ב-BF3 אני יכול לראות לפעמים שה-FPS יורד ל-40 במשחקים גדולים של 64 איש. השאלה שלי אם זה בסדר ואם כן, האם רק אוברקלוק יכול לשפר את המצב או שיש דרכים אחרות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  9. שלום, אני צריך את עזרתכם דחוף. משום מה היום כאשר החלטתי לשחק במחשב בפרו 13 (כמו בכל יום) הוא הודיע לי שהכרטיס מסך לא עומד בדרישות. לאחר בדיקה ראיתי שהמחשב פשוט לו מזהה אותו... ניסיתי לעדכן דרייבים וכו' אבל כלום לא עזר.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום רציתי לדעת האם המעבד הנ"ל המכיל את הליבה הגרפית HD4000 מספיקה בשביל לחבר 2 מסכי טלויזיה 42אינץ + מסך מחשב ? (שלושתם fullHD) להזכירכם אין לי שימוש במשחקים, אבל שימוש בסרטי HD מלאים. האם יעבוד חלק? ללא קרטועים ללא בעיות? תודה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  11. שלום אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך המתאים לי , אני מעוניין בכרטיס מסך מהסדרות gtx650 / gtx650TI / gtx660 (אלו ספציפית או מהסדרות הישנות יותר, מכיון שהם צריכים להתאים ולפעולה על ההקינטוש שלי גם...) ורק אנוידיה נתמך , יחסית אני לא מעודכן בנושא הזה בכלל, ניסתי להדביק את הקצב ואני עדיין בדרך. לא שיחקתי במחשב ארבע שנים המפרט שלי GZ77DS3H Gigabyte GA-Z77-DS3H 1 ₪589 DEF-R4-USB3-BLNW Fractal Design Define R4 - Black + Seasonic X-650W - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪999 C3570KT Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray 1 ₪1140 SCMG3100 Scythe MUGEN 3 REV B 1 ₪224 C8G1600C9ZR Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 1 ₪336 SSD128GSAM830N SAMSUNG SSD 830 128…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  12. שלום, יש לי לפטופ מצויין של טושיבה: http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/P740/P745-S4320/ אני מרוצה ברובו אבל הייתי שמח יותר לולא הייתי רוכש בזמנו את : http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/P740/P740-ST6GX1 מבחינתי הייתי רוצה לאמץ ללפטופ שלי את 2 הפריטים הבאים ממנו: GRAPHICS ENGINE* NVIDIA® GeForce® GT 525M with NVIDIA® Optimus™ Technology GRAPHICS MEMORY* 1GB GDDR3 discrete graphics memory זה היה משדרג את חווית המשתמש שלי לכלול משחקים, כי כרגע המצב דיי עגום. שאלות: 1. האם זה אפשרי? 2. אם כן אז האם יש בעלי מקצוע שמתעסקים בזה? תודה מראש למגיבים. גדי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kike100,

שלום, יש סיבה להפרשים האדירים בחלק מהכרטיסים? לדוגמה בסדרה gtx 480 המחיר בארה"ב הוא בסביבות 200 דולר ופה בערך 2000 שקל. גם בסדרה gtx 560 המחירים בארץ הם למעלה מ1000 שקל. מצד שני, gtx 650 בערך אותו המחיר (קצת יותר גבוה). מה הקטע? אני רוצה לקנות כרטיס חדש אבל בחלק מהמקרים ההבדלים פשוט לא הגיוניים ובחלק הם בסדר גמור. תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by שמואל שי,

סליחה על הבורות אני סוחר בבורסה ולצורך המסחר אני צריך 4 מסכים הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ ואמרו לי שאני יצטרך לחבר 2 כרטיסי מסך יחד (כרגע במחשב יש כרטיס מסך GeForce GT 530 ) במידה ובלוח אם יש מקום ל2 כרטיסים, האם הכרטיסים צריכים להיות זהים? יש לי ידע טכני בהרכבת מחשב האם זה מסובך או כמו כל התקנת חומרה רגילה? ושאלה אחרונה אם יש כרטיס מסך אחד שמסוגל לשדר ל4 מסכים במחיר 500-800 שח המחשב עם מעבד I5 8 G

15. אני מחפש כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים חדשים כמו FIFA13 NBA2K מחיר: סביבות ה - 700 ש"ח איזה כרטיס אתם ממליצים לי?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  16. היי אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור על כרטיס מסך הייתי רוצה עזרה *עדיפות לnVidia בינתיים אני בכיוון ל650GTX OC עולה 618ש"ח בTMS זה למשחקים ואני מצפה לפחות שנה וחצי קדימה על ULTRA .. קניתי לפני שנתיים וחצי 9800GT הכל היה טוב ויפה עד שהBF3 הגיע. החזיק בערך שנה וחצי את כל העולם על ULTRA עד הרגע שהתקנתי את הBF שם הגעתי לשפל המדרגה הרגע הזה שאני רב עם הSETTING ומוצא את עצמי נקרע בין שמים לארץ מחפש לי את האיזון שבין האיכות לביצועים .... בקיצור השקעתי בזמנו 690ש"ח ויצאתי מרוצה עם טווח התוצאות.. מחפש משהו בסגנון תודה =]

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  17. שלום חברים אז אחרי כמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב חדש מה שקניתי זה מעבד 3470 לוח Giga z77m מארז zalman z11 plus יש לי ספק שלי HEC 450W מסך 23 של DELL התלבטות שלי היא בין ה 660TI ל 670 השאלה שלי אם ברזולוציה של FHD יש טעם להשקיע ב 670 והאם אני יצטרך להחליף ספק כוח ? אני בעיקרון הולך לשחק לרוב משחקי רשת סגנון WOW וכו'

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד כרטיס מסך 7670 הדרייבר מעודכן לגרסא האחרונה ועובד יציב . כל ההגדרות של ה- 3D בדרייבר מוגדרות על האיכות הגבוהה ביותר . (כולל טסטלציה AF AA AS הכל כולל הכל מכוון להגדרות הגבוהות ביותר ) אני נכנס למשחק ובודק בעזרת FRAPS על כמה FPS המשחק עובד והוא עובד יפה מאוד על 60 FPS יציב. הבעייה: בזמן משחק למרות ה-FPS המשחק לא עובד חלק (כשכל הזמן הזה אני עם העיניים ל- FPS כדי לראות שהבעיה היא לא הגדרות גבוהות מידי) יש תחושה שהמשחק עובד על 20 FPS לפי איך שהוא זז .. פיתרון למישו ?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by 100BATISTA,

היי... ברשותי לוח אם ULTRA DURABLE 3 ep45 - ud3l האם צריך להחליף את לוח האם הקיים שברשותי אם ברצוני לרכוש את הכרטיס מסך GTS 660 TI???? או להחליף מעבד... 840 intel core 2 duo cpu E 3.GHZ שברשותי... בבקשה צריך עזרה דחוףףף!!!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, חזרתי מחו"ל שם שיחקתי תקופה את המשחק ועכשיו חזרתי למחשב תקציבי עם כ.מסך מובנה (GF7100) יש לי 4GB ראם ומעבד E5300. לפי בדיקה שעשיתי רק הכרטיס מסך מונע ממני לשחק את המשחק על הגדרות מינימום. אשמח לשמוע מה מומלץ לרכוש בתקציב מינימלי... תודה, אופיר.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הי, כרטיס מסך און-בורד שבק חיים. אני מחפש כרטיס חיצוני להחליף אותו. השימושים כיום הם פשוטים (אינטרנט, מסמכים) אבל בעתיד תהיה קצת עבודה עם פוטושופ ותוכנות Adobe אחרות (לא עריכת וידיאו, רק עריכה גרפית בסיסית-בינונית). תקציב לענין - לא רוצה לעבור את ה-400 ש"ח, אם יש משהו איכותי בפחות מזה, כמובן שעדיף. ספק הכוח של המחשב הוא SeaSonic 400W , כך שהוא לא בעיה. לוח אם של GB, עם חריץ PCI-E 16. מסך "19, לא מתכוון לשדרג בקרוב. אני נמצא בחולון, כך שחנות בסביבה עדיפה. חשבתי על Sapphire 6670 DDR3 ב-385 ש"ח ב-TMS . אשמח לשמוע את דעתכם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by thechecker,

שלום, האם כדאי לקנות כרטיס מסך HD RADEON 4850 ב-200 ש"ח? הכרטיס משומש אבל לא עבר OC האם המחיר משתלם ? האם הוא עדיין טוב יחסית היום? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by shlomibandit,

אהלן חברה.. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך מחשב , למטרת גיימינג. מפרט מחשב: i3 2100 4 ddr3 1333 hec couger 400 asroc h67m-ge מסך dell 2312 תקציב עד 1000 שקל , עדיף כמה שפחות. איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום? שמתאים למפרט כמו שלי? לא בטוח שאבצע אוברקלוקינג, אך זה נחמד אם ארצה תיהיה לי אפשרות. להלן השאלות: 1. האם המעבד שלי מספיק טוב לגיימינג? בשדרוג כרטיס מסך לגיימינג ,האם יהיה צוואר בקבוק ? 2. כדאי להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון? 3. האם הספק שברשותי מספיק טוב? 4. בשדרוג הנ"ל האם המחשב ינפיק ביצועים גבוהים במשחקים? רזולוציה גבוהה , הגדרות גבוהות, וכו וכו?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by La Or,

כרטיס מסוג NVIDIA Quadro NVS 450 x16 for Quad DP לא ניתן להפעיל מחשב מסוג DELL או כל סוג אחר מחשב אינו פועל ועושה לופים של איתחול, לא מגיע לביוס בכלל ואין תמונה בכל מחשב שהכרטיס היה עליו. כרטיס הוחלף בכרטיס חדש זהה והתופעה זהה. אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by DrizziTx,

מחירים: 660 כ-1280 ש"ח 7870 כ-1450 ש"ח הביצועים היו קרובים עד לדרייבר ה"never settle" של ATI שייתכן ושינה את המצב. חיפשתי כזו השוואה, אבל לא מצאתי אחת עדכנית. כעיקרון נכוותי קשות מ-ATI בשנה האחרונה, אבל החלטתי לעשות בדיקה נוספת לפני שאני ננעל סופית על ה"ספינה" של Nvidia. דעתכם? (נא להימנע מתגובות "פאנבוי" או הסטות מהנושא). אם יש לכם לינקים להשוואות עדכניות זה יהיה נהדר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים