כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש 7600 הוא רוצה לשדרג ל8800GT .השאלה האם מעבד פנטיום D 2.8 לא יעשה צוואר בקבוק לכרטיס? יש לו ג'יגה זכרון.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
היום נהרס לי ה 8800GTS שלי.. קיבלתי כלמיני ארטיפקטים ומסך כחול וכולי, זה הזמן לשדרג. אז ככה, אני מחפש כרטיס שישאר איתי עוד כמה שנים טובות ולא ירעיש ומתאים להריץ משחקים בביצועים מקסימלים. אני בכיוון הGTX285 והHD5000 כרגע אבל אני לא כלכך בטוח מה יותר טוב ומשתלם לי, לא התעסקתי עם כל "מה הכי טוב מה פחות טוב" כבר שנתיים אז אני סומך עליכם שתציעו לי את מה שאני צריך. כמו שאמרתי, ביצועים מקסימלים (high end), ישתלם לי לעתיד, ושלא יקרע אותי. המפרט שלי בצד, והספק שלי הוא Enermax Liberty 400w ב2007 הוא היה פיצוץ הוא יכל להחזיק SLI בקלות אבל אם זה קריטי להחליף אותו תציעו לי גם ספק..
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו ככה אני מתקין תדריברים והוא לא נותן לי להתקין אותם עד הסוף המיפרט שלי בצד עם יש שאלות עכשיו זאת הבעיה שהוא לא נותן לי להתקין תדריברים ואני מנסה עם 3 גירסאות שונות הראשונה העדכנית ביותר השניה הקודמת והשלישית זה הבטא לא יודע מה לעשות יש למישהו פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו במייל פרסומת של EVGA למבצע החדש שלהם וחשבתי לחלוק אותה איתכם.... 4 כרטיסי 285 פלוס לוח אם X58 ב1700 דולר דווקא לא רע המחיר כי כל כרטיס עולה 400 דולר זה כבר 1600 (במידה ואתה בנאדם לא שפוי שצריך את כל הדבר הזה) הלוח אם הזה עדיין לא יצא לשוק אבל הדגם הקודם שלו עולה גם איזה 400 דולר אני רק רואה את התמונה שמצורפת........... תראו כמה חיבורי כח צריך!! 12 חיבורים של 6 פינים כאילו WTF :s07: עד לאן נגיע?? ספק הכח הכי יקר שאני מוצא זה של 1200W ואני גם לא חושב שזה יספיק!! מה הצעד הבא? DUAL PSU?? ועוד פעם צחקו שבשביל שיהיה לך מעבד פרסקוט עם כרטיס מסך 6800 אולטרה אתה צריך גנרטור אז אם פעם היו צריכים גנרטור מה צריכים היום? תחנת כח? [attachment deleted …
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
על יצרנית החומרה MSI ממש לא כדאי לפסוח, שכן גם היא מגיעה עם דגמי RTX 3000 עסיסיים למדי - אספנו עבורכם את כל הדגמים המבטיחים שלה בדור החדש של NVIDIAלכתבה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני משתמש בקצב רענון מסך של 100HZ ,כאשר אני משחק קצב הרענון "נופל"(להערכתי ל-60HZ) ואז כמובן התמונה מתחילה לרצד. האם יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למחשב קולנוע בייתי לחיבור עבור טלויזיה LCD 32 טנקס [move][/move]
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
טוב יש לי 2 שאלות 1.אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב וראיתי את ה5700 של INNOVISION במחיר של 450 ש"ח בזאפ. זה נראה לי קצת מוזר שאותו כרטיס של NNOVISION עולה קצת כשחברות אחרות מוכרות בהרבה יותר. אז השאלה היא האם יש משהו בכרטיס זה שמצדיק את המחיר הזול ואם כדאי לקנות אותו. או שעדיף לי כבר לחפש TI4200 משומש ב-300 ש"ח 2.יש לי מחשב P4 1.4 256RAM ולוח אם INTEL D850GB שתומך עד AGP4X. הכרטיס תומך בAGP8X האם זה יפחית את הביצועים מבחינה משמעותית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר ימים באמצע צפייה ביוטיוב המחשב קרס ולא הצלחתי להעלות את Windows מספר רב של פעמים - המחשב מאתחל את עצמו בשלב טעינת הדרייברים בצורה אינסופית. ניסיתי להתקין מספר גרסאות של הדרייבר של כרטיס המסך (GTX 470), אבל הצלחתי להעלות את Windows או במצב safe mode או כאשר לא מותקן שום דרייבר של הכרטיס. בנוסף, אפילו ב- safe mode יש ארטיפקטים - נקודות אדומות קטנות. מחיפוש קצר ברשת הבנתי שיש מצב לא רע שהכרטיס שבק חיים. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1800 ש"ח פחות או יותר. המערכת שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-870A-UD3 G.Skill F3-12800CL8D-4GBECO 2x2GB Noctua NH-D14 Inno3D GTX 470 Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB Seagate ST3000DM001 3TB Seasonic M12II-620 620W C…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
<blockquote>כרגע אני עם ati 4850 רוצה ששדרג לnvidia (עדיפות שלי) לא חובה אלה עם יש משהו שזול יותר וטוב יותר מדגם nvidia! זק יותר 4850 שיש לי כיום ! תקציב גג 800שח ספק שלי 400W a30 12v enermax libert נ.ב שיריץ לי battlefield 3 כמו שצריץ!(לא מרוצה מ4850 במישחק הזה) תודה רבה לעוזרים מקווה תתנו לי תטוב יותר לתקציב שלי </blockquote>
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד - Intel e6500 dualcore לוח אם- ASUS p5qpl-am זכרון - 2gb DDR2 ספק golden tiger 450w/ או hec 450w האם אהיה חייב להחליף ספק? והאם שאר החומר מתאימה תודה
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם יש תוכנה ללכידת וידאו מתוכנות ממסרים או פלאש? והאים אני בפורום הנכון? בכל אופן תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, אז עכשיו שיצא Watchdogs החלטתי שהגיע הזמן לשפר קצת את המחשב שלי. כרגע יש לי מעבד Intel Core i5 750 @ 2.67GHz, 4GB Ram ddr3 GIGABYTE GA-P55-US3L וכרטיס מסך GTX 260 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, מסך חדש (שלי די ישן וקטן) ולהרחיב ל-8GB ראם. יש המלצות לכל אחד מהם? מוכן להשקיע עד 2000 שקל בערך תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הצפיות שלי להריץ משחקים על רזולוציה 1280-1024 בהגדרות גבוהות ושיהיה מתקדם מבחינת טכנולוגית המלצות שראיתי זה 8800GT או 9800GT שעדיין לא הבנתי מה יותר טוב ומה בנוגע לATI כמו 4670 לדוגמא איך הוא ? בקיצור אם אפשר כמה שיותר לחסוך מבחינת תקציב זה יהיה מצויין המפרט E6850 2GIG 8500GT \:
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש איזה אתם מציעים לי? התווך מחירים הוא 1200 ש"ח ואם הוא יהיה ממש שווה את זה אז 1400 אני רוצה מסך למשחקים לא רחב תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא לא נותן לי במשחקים להעלות מעל רזולוציה 1024*768 וכשאני מחבר את הטלויזיה שלי דרך DVI TO HDMI ואני עושה רזולוציה של 720P אז המסך מראה לי ירוק ומלא מריחות ואילו במחשב של אחי עם אותו כבל ואותה טלויזיה אין שום מריחות ולא כלום יש לו 9800GTX. אהה ועוד משהו אצלי בדריבר זה מראה כאילו יש יציאה של HDMI ואצל אחי זה מראה כאילו זה מחובר דרך DVI אי אפשר לשנות את ההגדרה הזאת. ניסיתי למחוק דריברים ולהתקין ידני וגם דרך דריבר קלינר. כל הקטע עם הרזולוציות קרה מאז שפירמטתי פעם אחרונה אם אני לא טועה וזה לא ממש הפריע לי אבל עכשיו עם הטלויזיה זה מפריע רצח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה נסגר? כל כרטיס שיוצא היום יש לו איזה 5 גירסאות על אותה ליבה, תוקעים לו איזה שם מפוצץ... X800 WTF ?! איך הם הגיעו לזה מ9800XT ? וטרליון גירסאות לNVIDIA וATI... GT ULTRA XT PRO LE SE NU NP !#!@#!@# AHHHHHHHHHHHHHHHHHH וזה לא מספיק, כל חברה שקונה את הצ'יפים ומוציאה כרטיס חייבת לשחק עם הכרטיס ולהוציא גירסאות משלה וגירסאות עוד יותר טובות מהגירסא הכי הכי מהירה הרגילה ופתאום חברה אחרת מורידה את מהירות הזכרון של הכרטיס הספציפי הזה ובחברה אחרת יש להם קצת כרטיס איטי יותר כי בא להם... פעם היה Radeon 9000Pro ו Radeon 9000 וזהו... וידעת שהפרו הוא פרו והוא יותר טוב וכולם היו אותו הדבר. אפשר להשתגע עד שאתה קונה היום כרטיס, פשוט עצוב.
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי אני מקבל לפעמים ארטיפקטים בדסקטופ/בדפדפן כרטיס מסך הוא 5750, טמפ' לא במשחקים עומדת על 38-45 וב-MAX על 60-65 דרייבר עדכנתי היום ל-11.10 וזה לא עזר.. דווקא במשחקים אין לי ארטיפקטים.. מה זה יכול להיות ? עריכה: לפעמים המסך הופך רגע לשחור ואז אני מקבל הודעה מהWindows: "Display driver stopped responding and has recovered" תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך,ובזמן האחרון הוא עושה רעשים שלא עשההה בדקתי טמפרטורה וזה בסדר,אבל בזמן שאני במחשב סתם באיזה אתר פשוט אני שומעת ממש את המאווררים מסתובבים רועשים וזה ממש התחיל בשבועיים האחרוניםםם יש לי אחריות על המחשב,אז אם אני אקח להם אותו,הם יחליפו לי את המאוורר של הכרטיס מסך?בבקשה תעזרו ליייי
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, שלום רב, פעם ראשונה שאני כותב פה... היה לי מחשב בין 5 שנים והשבוע השתדרגתי למחשב חדש וטוב הכולל Intel Quad Q9550 עם מאורר של ThermalTake (בנתיים לא עבר את ה-30 מעלות) לוח Asus P5QC OCZ 8GB RAM DDR2 800 Sapphire HD4870 512 MB Windows Vista 64 Bit ספק כוח 525W של Enermax Mudo Seagate 500GB + Westren 640GB הכל טוב ויפה, הוינדוס רץ מהר וסבבה. רציתי לדעת כמה דברים שהטרידו אותי ואני בטוח שתוכלו לעזור. 1. יש האופציה בדרייבר של ATI Overdrive המאפשר לעשות OC העניין הוא שכרגע האופציה נעולה, ואין בעיה לפתוח את ה- Unlock אני רק מפחד שאם אעשה את זה, האחריות על הכרטיס תבוטל, האם יש משהו בדבר? 2. ראיתי באתר של Sapphire שיש 2 גירסאות לכרטיס- האחת עם שהמאוור וכל הקירור בצבע א…
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ל PCI E בקתציב כמו שכתבתי בכותרת...רק שיש מלא סוגים...איזה הכי מומלץ ולמה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א. האם זה אפשרי באמצעות כרטיס מסך אחד ? ב. האם מישהו ניסה בהצלחה? ג. האם ניתן לעשות Span על שני המסכים ותצוגת מוניטור לטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
האם כרטיס ה-RTX 4080 12GB הנעלם יגיע אלינו עם שכבת צבע חדשה בעוד פחות מחודשיים? זו השמועה העדכנית שמסתובבת לה ברחבי הרשתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
משהוא במחיר לא יקר שיעמוד בעומס של שני מסכים, במחשב הנוכחי יש לי כרטיס מסך : GEF ORCE FX 5200 NVIDIA והמחשב והביוס קורסים כשאני מחבר שני מסכים, תודה דוד
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-