כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
בחופש הגדול אני מתכנן שדרוג למחשב שלי ואני חושב לעשות את זה בכרטיס מסך לקראת השנה הבאה המפרט שלי כרגע Intel Prescot HT 3.0GHZ@3.92GHZ INTEL D915GAV PINE XFX 6600GT 128MB 1GB RAM 120GB S-ATA האם יצאו דגמים כמו GT7600? והאם הם יעלו כמו שעולים היום כרטיסי ה-6800 ו 6600? או שיותר? הכל לפי הכתבה שקראתי בעמוד הראשי
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין הדגם של Gigabyte Mini ITX https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-GDDR5-Graphics-GV-N1070IXOC-8GD/dp/B01JD2OSX0/ref=sr_1_50?s=pc&ie=UTF8&qid=1490015180&sr=1-50&keywords=GTX+1070 או הדגם הרגיל שלהם הארוך יותר ויתכן שגם שקט יותר ועם טמפרטורה נמוכה יותר ( המהרה לא חשובה לי אבל שקט כן ) והמחיר שלו אותו דבר https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-GDDR5-Windforce-GV-N1070WF2OC-8GD/dp/B01HHCA1IO/ref=sr_1_51?s=pc&ie=UTF8&qid=1490015180&sr=1-51&keywords=GTX+1070 או את הדגם של EVGA שהוא יקר יותר אבל עם אחריות בינלאומית עד כפי שידוע לי אבל יש טענות על בעיה של פדים טרמיים (מה זה ?) , וגם איך רמת השקט שלו ? …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי 760 EVGA משומש והתברר שאין בספק שלי את היציאות הנדרשות. ספק FSP GROUP 500W מבחינת תצרוכת בדקתי במחשבון ואין שום בעיה. (עם מקדם ביטחון של 1.4 נותרים לי עוד 100W חופשיים) אז ככה, הכרטיס דורש חיבור 6+8 (!) הספק נותן שניים של 6 כאשר אחד כבר מחובר למעבד אז זה מותיר לי 6 אחד בודד. יוצאים לי מהספק עוד שלושה מולקס שהם פנויים וזהו זה. אז איך אני משיג מזה את ה 8 שחסר לי ?! יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם 2X6 ל8. הבעיה שאין לי אפילו 6 אחד. חישבתי להשתמש בזוג מתאמים מולקס2X ל6 אבל אין לי 4 מולקס בכדי לספק שתי שישיות עבור ה8 ! למיטב הבנתי חיבור 8 הוא למעשה 150W וחיבור מולקס הוא 60W. כך שאם אחבר זוג מולקס עם "מתאם מולקס2X ל6" ועוד מולקס בודד עם "מתאם מולקס2X ל6" אז ככה יצא לי 2 שישי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב הפועל תחת מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X2600XT 256MB DDR4 מסך FULL HD של סוני משום מה, התמונה מוצגת כאשר מסביבה מסגרת שחורה בעובי של 5-10% משטח המסך. בכרטיס המסך הרזולוציה מכוונת לגבוהה ביותר, FULL HD. אני לא מוצא שם הגדרות נוספות שאפשר לשחק איתם. מישהו אמר לי שניתן לפתור את הבעיה דרך לוח הבקרה של Catalyst לכרטיס המסך שלי. אמור להיות שם בקר המכוון את רמת ה Overscan/Underscan. אלא מה, כאשר אני מעלה את התפריט של Control Center Catalyst , אני לא מוצא בכלל אופציה כזו. האם יתכן שבכרטיס הספציפי שלי, לא קיים בכלל הפונקציה של Overscan/Underscan ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שיפור בביצועים ייתן לי הr9 290 לעומת r9 280x והאם הוא שווה את ההפרש בכסף?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי תקציב של 1000 שקלים פלוס מינוס לרכישת כרטיס מסך רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיפעיל לי הכל כמו שצריך לי יש היום gt520 1 g מפרט המחשב שלי : I5 2400 3.1 ghz זיכרון 8g לוח אם h61 ספק כח 500w לא יודע של איזו חברה אני לא מבין כל כך בתחום הגיימינג ולכן אני ממש זקוק לעזרה אני אודה לעוזרים וגם לעוזרים במייל אני אשמח תודה רבה ( אני חדש פה בפורום היום נרשמתי )
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להחליף את 5450 הישן שלי עם הקירור הפאסיבי למשהוא יותר מודרני אני חשבתי על 7870XT של Shappire אם יש משהוא יותר מומלץ אז יתקבל בברכה אני רוצה לשחק בגל המשחקים החדשים היום גם far cry 3 cod battlefield 3 GTA5 אם יצא למחשב גם רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג ואם לא יהיה לי צוואר בקבוק עדיפות לIVORY או KSP 1400₪ בלי חריגות ישלי מפרט בפרופיל משתמש תודה idopo25
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדויות ברשת על הכנות להשקה של דגמים חדשים - על בסיס ליבות Vega 12 ו-Vega 14 שטרם הכרנו לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרגע 8500 GT שנקנה לפני שנה ,השאלה אם 9600 GT הרבה יותר חזק ממנו ויוכל לעבוד על לוח ישן יחסית ועם מעבד 2140
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? ;D בזמן האחרון התגלו פרטים לא מעטים על המנועים הבאים שהולכים להריץ את המשחקים הבאים שיצאו. מה אתם חושבים עליהם? איזה מנוע יותר טוב? ולמה? תתחשבו בעצם העובדה שמנוע טוב הוא מנוע שגם נותן תוצאה איכותות אך גם רץ מהר ודרישות המערכת שלו מבחינת מהירות פעולתה של החומרה הן נמוכות כמה שיותר. כמו כן, תתחשבו גם בפיסיקה ובצליל, ולא רק בגרפיקה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש בידי התלבטות ענקית על מה עדיף. חשבתי לקנות כרטיס ATI למפרט שאני בונה אבל עכשיו אני די מתלבט או ללכת על הגירסא אחרונה של ATI הHD5970 ולהסתפק בכרטיס אחד בעל 2 ליבות או ללכת על 2 כרטיסי מסך HD5870 הגירסא אחת לפני אחרונה ולחבר CROSSFIRE השאלות שלי הם כאלו: אם אני הולך על האופציה השנייה זה לא יוצא כמו הראשונה? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך 5870 הוא חד ליבה ככה שיוצא בעצם ש2 הכרטיסים ביחד יוצרים 2 ליבות כמו ה5970 לא? וגם אם כן עדיף לעשות חלוקה מאשר שיהיה על כרטיס אחד לא? אשמח לתשובות בעניין.. דבר שני זה המפרט שבניתי אשמח לדעת מה אתם חושבים בעניין: INTEL i7-940 QUAD CORE 2.93GHZ 8MB FSB 1333MHZ TREY ₪2610 ASUS P6T WS PRO ₪1634 G.Skill DDR3 Trident 6GB Tri Channel 200…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה מאוד ! אם אני אקח 1950PRO עכשיו אז זה מסדר אותי לפסח ולעד סוף כיתה ט' לפחות (אני כיתה ח') אבל שיצאו משחקי DX10 הכרטיס שלי לא יתמוך,ואם אני אקנה במאי בערך את ה- 8600 אז לא יהיה כרטיס לפסח אבל כן תיהיה לי תמיכה לעתיד... שיקולים : 1) יש גם שיקול של צוואר בקבוק כי יכול מאוד ליהיות שהמערכת שלי תגביל את 8600 אבל את 1950 PRO לא... 2) מה שגם יכול ליהות זה ש- 8600 יחרוג מהתקציב ואז אני בכלל ידפק כי גם לחופש הגדול לא יהיה לי כרטיס סביר. 3) יכול גם ליהיות ש 8600 יצטרך ספק תותח ואז אני אצטרך עוד כסף לספק ואז בכלל לא יהיה לי את הכרטיס ואני סתם יחכה לו... 4) תגידו, יכול ליהיות מצב כמו ב CALL OF DUTY 2 שיש כרטיסים שתומכים DX9 אבל לא יכולים להריץ אותו על DX9 ? 5) …
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Voodoo 3 3000 המחובר למוניטור LG. הגיעו לידי כרטיס מסך + מוניטור נוספים... האם יש דרך לחבר גם אותם כך שאוכל לעבוד על 2 מסכים במקביל? אשמח לדעת כמה שיותר פרטים בנושא - דרישות חומרה, תוכנה וכו'... ראוי לציין שלא מדובר בשאלה תיאורטית - אלא אני מעוניין לבצע זאת בזמן הקרוב (אם זה ניתן כמובן) לצורך עבודה עם תוכנות גרפיות. תודה מראש (-:
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36611 במיוחד ברזולצייות גבוהות!
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני TITAN במחשב, ב SLI מעבד חזק 4770K עם OC ל 4.3-4.4 וספק כוח שמחזיק הכל בלי בעיה (1250W איכותי וכו') חלונות 8 64 ביט וDRIVERS הכי אחרונים של NVIDIA בדקתי ו SLI פועל כמו שצריך וכו' עכשו משהו מוזר גם ב משחקים שיש לי, גם ב BENCHMARKS וכו' לפעמים אני בא, מדליק מחשב ומפעיל נניח HEAVEN 4 ומתחיל ב 20 פריימים לשניה ואחרי שניה קופץ ל60 ונשאר שם, לפעמים ל 90. ולפעמים (כמו שצריך) עולה ל 140 וכו'. הכרטיסים ממש לא חמים המחשב לא חם אין שום בעיה במובן הזה (בטח של אחרי 5 שניות שאני מריץ משהו) אבל זה נראה כאילו לפעמים הכרטיסים פשוט לא "kick in", כאילו לא נכנסים למוד של "סופר עבודה". אחרי שעושה RESET למחשב פעם או פעמיים זה מסתדר, ואז נשאר ככה עד הפעם הבאה שעוש…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ספק כוח מדגם hexa+ 450, לוח אם מדגם b360m ds3h, מעבד מדגם Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz 2.81 GHz ו-16GB זיכרון. נכון להיום במחשב מותקן כרטיס מסך מסוג GTX1060 6GB, ואני שוקל להחליף אותו ל-RX 6600 XT. האם צפויה להיות בעיית תאימות בין הכרטיס החדש לשאר החומרה? במידה ולא, האם יש בעיה לקנות אותו באמאזון/חול? תודה רבה, יואב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שאני כבר איזה שלושה ימים מנסה לתקן אותה. לפני פחות מחצי שנה קניתי R 9600 XT 128MB במיטב כספי. הבעייה היא שהכרטיס מסך לא מריץ לי כמעט שום דבר כמו שצריך, ולפי מה שהבנתי הוא אמור להיות כרטיס מסך טוב. לדוגמא, אני מנסה להריץ את UT2004, שמכיל מנוע שיצא לפני שנתיים, עם הגדרות בינוניות ובלי אפקטים מיוחדים ועם מפה קטנה, והמשחק פשוט קופץ! לפני זה היה לי GFORCE 4 MX, ובאמת שאני בקושי מרגיש את ההבדל ביניהם. המחשב שיש לי הוא PENTIUM 4 2.0, עם 256 MB זיכרון, לא מחשב על אבל מחשב סביר. לוח האם תומך ב- 4 AGP. מה יכולה להיות הבעייה? ניסיתי להוריד דרייברים ללוח אם ולכרטיס מסך וזה לא עזר. עוד משהו מוזר הוא שכשאני משנה את ה- AGP בלוח השליטה של ATI ועושה ריסט אני לא ר…
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי גירסה 9.0 directx היא עושה הרבה בעיות מכיוון שהכרטיס מסך שלי לא תומך בגירסה הזאת. רציתי לדעת אם אפשר להסיר באופן כלשהו את הגירסה הזאת ולהתקין במקומה גירסה 8.1 תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נושא קצת נדוש אבל בכל זאת... אני מתלבט בין שני מסכי LCD מסך SONY LCD 17" S73H 1800 ש"ח http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1132&scat=220&tcat=24 או 2100 ש"ח http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1980&scat=220&tcat=24 הובטח לי ע"י המוכר שהאחריות גם על ה samsung תהיה זהה ל sony המסך אמור להתאים לעבודה ממושכת מול המחשב וגם קצת למשחקים אשמח לשמוע תגובות
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*כותרת* יש הבדלים ממש גדולים ומשמעותיים?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הכללי שלי עומד בין 1400-1600 הגעתי להחלטה ביחד עם עוד אחד מהפורום (מסכי LCD) לבחור במסך ה- 932B 19" אני לא ממש יודע מה המחיר אב לאנ ימשער ש-1400 ומטה כי אנ ירוצה גם כרטיס טלויזיה .. "במסך טלוויזיה לא תוכל להשתמש כמסך מחשב - הרזולוציה לא תאפשר את זה. אתה יכול ללכת על מסך "19 כגון ה-932B של סמסונג ובשארית התקציב להכניס כרטיס טלוויזיה. בנוגע לכרטיס טלוויזיה אתה יכול להתייעץ בפורום גרפיקה." מישהו מפה יכול בבקשה לעזור לי בבחירת כרטיס טלויזיה ? תודה .. ואפשר לדעת מה ההבדלים בין זולים ליותר יקרים ? (לא מדבר על אל חוטיים וכל החיצוניים )
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לדעת כיצד אני מתקין DX LEVEL 10 על WINDOWOS XP SP2.. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין RX580 / GTX 1070. ברור ש-1070 חזק יותר אבל השאלה אם זה באמת כדאי להגיע ל-120FPS? אחרת יהיה אפשר לחסוך בכרטיס מסך.. מדובר כאן במסך טלויזיה של 40 אינץ', זה משנה משהו? הכרטיסים האלה ילכו טוב עם R5 2600 נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ATI 9600PRO מה שם הדרייבר מהיכן אפשר להוריד? שאלה נוספת: קיבלתי עם הכרטיס דיסק התקנה ובו יש התקנת הדרייבר (שאותו התקנתי כמובן) ועוד כל מיני יוטיליטיס ואקססוריז האם כדאי וצריך להתקין את הכל או רק חלק, בקיצור מה מומלץ ומה מיותר? אגב, ראיתי שיש בדיסק תוכנת עריכת וידיאו או משהו דומה. ואם אפשר לקבל הסבר מפורט איך כדאי להגדיר את הכרטיס - יש שם כל כך הרבה (במאפיינים) ואין לי מושג איך ומה צריך להגדיר. אני רוצה לנצל את הכרטיס למקסימום האפשר. אני לא גיימר והמשחקים היחידים הם משחקים קלילים ברשת, המחשב ברוב הזמן בשימוש אופיס (לפעמים) והרבה אינטרנט. מה הן ההגדרות הטובות ביותר כדי להפיק ממנו את המקסימום? או שפשוט להשאיר הכל בברירת מחדל? אה כן, מערכת חלונות XP PRO. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-