כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני מתענין במפרטים עבור מחשב גאמיינג , רציתי לשאול מה עדיף זוג כרטיסי GTX 570 או HD6950 בודד מבחינת מחיר הם כמעט אותו דבר אבל ידוע לי על בעיה שלא כל המשחקים יודעים לרוץ על זוג כ.מ. נניח ומדובר על מחדב שאמור להריץ את המשחרים הכי חדשים... שיהיה אחלה של יום
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה רק בכרטיסי ה XT יש את האפשרות הזאת שמציגה את הטמפרטורות ומהירויות שעון ? יש לי 9600NP ואני רוצה לראות טמפ' וכל זה כדי לעשות אוברקלוק, באיזה תוכנה הכי טוב להשתמש לזה? התקנתי עכשיו את הRAGE3D ראיתי שהיא שמה את כל האפשרויות שלה בProperties של הכרטיס מסך..שווה להשתמש בה? המהירויות שעון שלי נמוכות רק: Core: 398 Memory: 202
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפתחת השבבים בירוק ממשיכה להפתיע אותנו עם דור ה-Maxwell 2.0 שלה ומשיקה, בהתאם לצפי, כרטיס GeForce GTX 980 בגודל ויכולת מלאים אשר מותאם למחשבים ניידים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-שיא-טכנולוגי-nvidia-משיקה-gtx-980-שולחני-עבור/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע 8500 GT שנקנה לפני שנה ,השאלה אם 9600 GT הרבה יותר חזק ממנו ויוכל לעבוד על לוח ישן יחסית ועם מעבד 2140
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מזה AGP כפול 4 והעים זה תומך במחשביי פנטיום 3 כי ראיתי בכרטיס מסך שאני הולך לקנות AGP כפול 4 ורציתי לדעת העם זה יתמוך במחשב שלי שהוא פנטיום 3 ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!! בוודאי הופתעתם לגלות את זה, אני הופתעתי לא פחות!... AGP פשוט מסרב להעלם!! ואני כבר לא יהיה מופתע את יצאו כרטיסי DX10 ל AGP. כזכור, הכרטיס האחרון שהיה אמור להיות ל AGP הוא ה 7800GS. האתר הצרפתי PC Inpact הודיע כי NVIDIA מתכוננים להוציא את גרסת ה AGP של הכרטיסים 7600GT ו 7900GT! הכרטיסים אמורים לצאת עוד ברבעון הזה! קרוב יותר לסוף הרבעון... בנתיים ATI נשארים ללא מענה. לדעתי החסרון הגדול ביותר להוציא כרטיסי AGP חזקים זה המחיר הגבוה שלהם לעומת אותם הכרטיסים לאפיק החדש יותר - PCIE. אבל מה כבר אפשר לעשות לאותם משתמשים שיש ברשותם מחשב עם אפיק AGP שרוצים ביצועים גבוהים במשחקים... גורלם של 6800GS ו 7800GS ל AGP הוא להעלם מהשוק לדעתי. לפי ההגיון - 7600GT יחליף …
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה המקום הנכון, נראה לי הכי הגיוני. בכל אופן, נתקלתי בבעיה מאוד מתסכלת (לא קרה בעבר) כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר של הכ.מסך הנ"ל. אופן ההתקנה זהה לכל הפעמים שעדכנתי את הדרייבר: מבצע Uninstall רגיל דרך הוינדוס > המחשב מאתחל > עולה ב Safe Mode > מוחק את כל השאר בעזרת Driver Sweeper > מתקין את הדרייבר החדש לאחר איתחול. אך הפעם שניסיתי להתקין, ההתקנה התחילה כרגיל ובסוף קיבלתי הודעה: installation complete warnings occurred during installation http://imageshack.us/photo/my-images/812/errorff.jpg בפועל לא הותקן הדרייבר, ולא הופיעה שום הודעה לגבי איזושהיא בעיה ב Log. בהתחלה ניסיתי דרך ה Downloder של האתר של AMD שעושה Detect ומוריד את הגירסה העדכנית. …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן כ3 שנים בערך, ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. כרגע זה המפרט: Gigabyte GA-Z77-DS3H Intel Core i7-3770K NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB 16GB Ram איך אני יכול לדעת איזה כרטיסי מסך יתאימו למחשב שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר שבוע עם הDell 2005FPW שלי. למזלי, הייתה לי חסימה מהפורומים הנהדרים האלו כך שיכולתי להתרכז בעבודה עליו (תכנות). למי שלא מכיר, מדובר במסך רחב (יחס של 16:10, ולא 16:9 כמו הטלוויות), בגודל 20 אינץ', ועם זמן תגובה של 12\16 מילישניות (תלוי לנתונים של מי מאמינים). הפאנל הוא מתוצרת LG.Philips, ונמצא גם בApple Cinema Display. הרזולוציה היא 1680x1050, כלומר מעט יותר ממסך 17\19 לגובה, ומעט יותר ממסך 20 לרוחב. המסך עולה בארץ 750 דולר, שזה באמת גרושים בהשוואה לכל מסך 20 אינץ' ובמיוחד למסך ייחודי עם פאנל מהטובים בשוק (מוזמנים לקרוא את הביקורת בAnandtech). ה20 אינץ' הסטנדרטי של Dell (ה2001FP), עולה 6000 ש"ח (בחו"ל ייצורו הופסק וכעת הם מוכרים את ה20 הרחב בלבד). מבחינת גודל פ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36611 במיוחד ברזולצייות גבוהות!
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש בידי סקר המראה כי GE FORCE 4 TI4600 יותר יעיל מRADEON 9500 PRO !!! ולעומת זאת באותו הדף יש סקר המראה תוצאה הפוכה בין שני כרטיסי המסך הנ"ל !!! מה שראיתי לא נראה לי הגיוני, אז התבוננתי הייטב ומצאתי הבדל, אבל לא הבנתי מה ההבדל אומר ! אז בבקשה תביטו בלינק ותסבירו לי בבקשה - http://www.xbitlabs.com/video/radeon9500-9700/ למטה בדף איפה שההשוואות במשחקים יש שני סקרים לכל משחק (זה מה שלא הבנתי איפה שכל ה4X 8X). ושמתי לב כי הRADEON 9500 PRO של SAPPHIRE יותר זול מRADEON 9500 PRO של ATI. כדאי לקנות את הכרטיס של ספייר או של איי טי איי היותר איכותיים ואמינים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעעע... אוקיי, נתחיל. אני מעוניין בחודש הקרוב לקנות כ. מסך חדש וטוב. אני מתלבט בין 3 הכרטיסים הבאים: הרדאון 9700 פרו, 9800 פרו, ג'יפורס 5900. עזבו קטע של תקציב והכל. אני יודע את המחירים, אני פשוט רוצה לשאול אם שווה יותר להשקיע על 9700 פרו, או 9800 פרו/FX 5900. האם יש הבדל משמעותי בין ה-9700 ל-9800 (יחסית להבדל המחירים)? אם בכל זאת לא כדאי לי ללכת על ה-9700 פרו, אז על ה-FX או ה-9800 פרו? 10x advance, dolby71!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הכללי שלי עומד בין 1400-1600 הגעתי להחלטה ביחד עם עוד אחד מהפורום (מסכי LCD) לבחור במסך ה- 932B 19" אני לא ממש יודע מה המחיר אב לאנ ימשער ש-1400 ומטה כי אנ ירוצה גם כרטיס טלויזיה .. "במסך טלוויזיה לא תוכל להשתמש כמסך מחשב - הרזולוציה לא תאפשר את זה. אתה יכול ללכת על מסך "19 כגון ה-932B של סמסונג ובשארית התקציב להכניס כרטיס טלוויזיה. בנוגע לכרטיס טלוויזיה אתה יכול להתייעץ בפורום גרפיקה." מישהו מפה יכול בבקשה לעזור לי בבחירת כרטיס טלויזיה ? תודה .. ואפשר לדעת מה ההבדלים בין זולים ליותר יקרים ? (לא מדבר על אל חוטיים וכל החיצוניים )
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברת AMD מקצמת את מחיר כרטיס המסך החד ליבתי המוביל שלה, Radeon R9-290X, בעשרות אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%9c%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%a8%d7%9f/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם: יש לי Athlon xp 1700 עם 512 DDR. אפשר היה להגיד שצואר הבקבוק זה ה geforce2 שלי, אבל הקטע הוא שאני לא ממש משחק כבר... עדיין, אני רוצה להיות מסוגל להריץ בצורה נורמאלית משחק חדש שיתפוס את תשומת ליבי לשבוע, ולהריץ כמו תותח משחקים קלאסיים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדי, אלא אם כן אשוכנע שהכרטיס הצפציפי שבו ידובר הוא ה"אם כבר אז כבר" האולטימטיבי... פחות מ 400 שקל יהיה מצויין. 450 מקסימום. מה דעתכם על: 1) Chaintech Geforce 4 MX440 64MB DDR 128-bit TV-Out" NIS 288.64" PROLINK GeForce 4 MX440 AGP-8X - 64 MB DDR TVout" NIS 313" והאם מעבר ל 128 DDR שווה שישים שקל (ולאבד את ה DVI)? ואז לקנות את זה: 2) Innovision Geforce 4 MX440 128MB DDR TV-Out Retail" NIS 34…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחליף כרטיס מסך (כרגע 9800GTX) לאחד חדש כי אני קונה מסך חדש 24" (כרגע 19) ולפי מה שהבנתי צריך כרטיס חזק יותר למסך עם רזולציות כאלה לפי הסטיקי בפורום כרגע אני מתלבט בין HD5770 לבין HD6850 האם התוספת של ה-200₪ שווה את זה? או שבכלל עדיף ללכת על כרטיס של NVIDIA?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש כרטיס מסך חדש ושמתי לב לכרטיסי מסך בתצורת ITX, כמו זה לדוגמא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5369#ov כרטיסים בתצורה של ITX זולים יותר, השאלה היא למה ? הקירור יותר פשוט ? האם הכרטיסים האלו טובים כמו כרטיסים בגודל מלא ? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי תשובות לנושא, תודה מראש, עידן.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיראה לי כמה FPS המשחק עובד.. בקטן למטה משהו בסגנון.. הבנתם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה צריך הרבה זיכרון RAM כדי שכרטיס מסך חזק ינוצל עד הסוף, הרי הכרטיס בא עם זיכרון משלו... :
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שלדעתי הכותרת מסבירה מצוין: יש לי( GTEFORCE3 TI200 (ASUS DELUXE אם זה משנה משהוא, בכל מיקרה, אני רוצה להיפטר מהמסך הישן שלי(SAMSUNG 753DFX אם מישהוא מעוניין) ולקנות מסך TFT\LCD ואני לא רוצה להידפק כמו עם הסמסונג, קודם כל אם מישהוא יודע מה ההבדל בין TFT ל LCD ואיזה מסך כדאי לקנות(15")?? אני משתמש במשחקים תוכנות אינטרנט אני צריך מסך טוב שאפשר לעבוד מולו שעות! אני צריך מסך שיכול ליהיות מאחוריו שקע( הסמסונג לדוגמא אם יש מאחוריו שקע הוא מתחיל לירעוד...) בקיצור, תודה למי שיענה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחופש הגדול אני מתכנן שדרוג למחשב שלי ואני חושב לעשות את זה בכרטיס מסך לקראת השנה הבאה המפרט שלי כרגע Intel Prescot HT 3.0GHZ@3.92GHZ INTEL D915GAV PINE XFX 6600GT 128MB 1GB RAM 120GB S-ATA האם יצאו דגמים כמו GT7600? והאם הם יעלו כמו שעולים היום כרטיסי ה-6800 ו 6600? או שיותר? הכל לפי הכתבה שקראתי בעמוד הראשי
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני כבר הרבה זמן לא מתעדכן בתחום הזה, לכן אני ממש אעריך את עזרתכם פה! אז ככה, המפרט הנוכחי שלי כתוב מימין, הצטיידתי בספק שנחשב למעולה בזמנו (אנרמקס ליברטי 400 וואט) כי ידעתי שאני אשדרג, אבל מצפיה בסטיקי ''כרטיסים מומלצים'' התחלתי להכנס לפאניקה (בערך ;D), כי כתוב שהכרטיסים בטווח המחירים שלי דורשים 400 וואט ומעלה! ואני לא יודע איך הספק שלי יעמוד בזה לכן אני אעריך את זה אם מישהו יבהיר לי את המצב בדיוק. דבר שני, לוח האם שלי הוא M2N-E שגם נחשב לחזק כשקניתי אותו, וכידוע לי הוא תומך בכל הנתונים שכרטיסי מסך בימינו צריכים (אני לא מדבר על הSLI למיניהם שדורשים מערכת קירור של חנקן נוזלי ), בטווח המחירים שציינתי. עוד דבר (מצטער על החפירה הקלה), שדרגתי לאחרונה ל…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של היצרן gigabyte Technology co וקוראים לו FH67A-D3-B3 האם הלוח אם יעבוד אם יש לי את הכרטיס מסך הזה האם שווה לקנות כרטיס מסך אחר טוב יותר בעוד 200 שקל יותר https://www.amazon.com/GIGABYTE-DisplayPort-Windforce-Gv-N166TGAMING-OC-6GD/dp/B07NJPKRMZ תודה לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש למישהו השוואה עדכנית בין שני הכרטיסים מאתר אמין? כל מה שחיפשתי היה לא עדכני ואני מקווה שהתוצאות לא מדוייקות שם או לפחות בוצעו כשהדרייברים לסדרה 7000 היו לא בשלים. על פניו הכרטיסים נראים די זהים ביכולותיהם משום מה. יש למישהו הארות בנושא? תודה, עידו.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב לא מזזה את כרטיס המסך החיצוני שלי geforce 9400 הוצאתי הכנסתי 100 פעם אני בודק שהוא יושב טוב אז כרגע אני מובר לכרטיס מסך המובנה שבמחשב קניתי היום כרטיס מסך חדש של gigabate החלפתי בינהם ושומדבר לא מזהה מסך שחור אני לא מבין אין שני כרטיסי מסך לא עובד ועוד אחד חדש מישהו יודע מה הבעיה עד לא מזמן זה עבד טוב וםתאום לא עולה מציג מסך שחור אז נאלצתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה שלא מספיק טוב בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-