עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מעבר לעניין השימוש - מה ההבדל בין הכרטיסים בפועל מבחינת: 1. ארכיטקטורה 2. חומרה 3. יכולות 4. קושחה/דרייברים שמעתי הרבה מאוד דיבורים ונפנופי ידיים, חלקם בגדר אמירות שיווקיות וחלקן אמונות קוואזי-מיסטיות. המידע הטכני היחיד שמצאתי בשיטוט ראשוני זה של-GEFORCE יש יכולות double-precision נחותות משמעותית אבל לא משהו מעבר לזה, ודאי לא כמותי. השימוש שלי יהיה בעיקר לחישובים מתמטיים כבדים בעזרת שילוב של MATLAB-CUDA ו/או C++-CUDA. לא לגיימינג ולא לעריכה גרפית/אנימציה. אשמח לעצה/מידע ממביני עניין. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by All_eyes_on_me,

קודם כל רציתי לציין שלפני כמה ימים, פרסמו בפורומים שונים בעולם תמונות מזויפות של ה 3DMARK החדש, ולמרות זאת, דווקא לביקורת המקוצרת הבאה, אני אישית, נוטה להאמין!!! אז ככה... מישהו בשם "nApoleon" מאתר CHIPHELL עשה טסט ל - BETA version של התוכנה (איכות הגרפיקה לא מושלמת). ה 3Dmark מכיל : Test1 Test, the name is Jane Nash, Game Test 2, the name is New Calico, and CPU Test1, the name is AI, and CPU Test2, the name is Physics, these two test CPUs AI and physics acceleration performance. התקנת התוכנה לוקחת 665MB על דיסק... הטסט נעשה על שתי כרטיסי HD 3850 512MB CF , הכרטיסים לא הריצו את הבנצ' בצורה חלקה על רזולוציה של 1280X1024 ... מודגדש גם ש - 8800GTX לא יכול להריץ את G…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לא נאמר הרבה, אבל עדיין .... https://www.youtube.com/watch?v=zxJDdRgs7Lw

4. אני רוצה לקנות את הכרטיס אבל לא רוצה להדפק. אני זוכר שקראתי בפורום שהכרטיס הזה הוא עם קירור לא טוב, מה נסגר עם זה? חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בקשר לכרטיס? תודה.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by StrikeEagle,

יש לי כרטיס מסך מובנה במעבד (4590) וR9 290 יש אפשרות להגדיר שאני לא משחק יפעל הכרטיס של המעבד ושאני מפעיל משחק אז אוטומטית זה עובר לכרטיס מסך השני?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by matan007,

שלום, הבוקר נדפק לי הכרטיס מסך sapphire radeon hd 6850 אחרי 6 שנים שהוא משרת אותי נאמנה ואפייה בתנור שהאריכה את חייו בעוד שנה בדרך. כרגע חיברתי לכרטיס המובנה בלוח ומתלבט אם לשדרג סביב 400 ש"ח לכרטיס עדכני. אני כבר פחות משחק, אבל אולי כרטיס חדש שירוץ ייגרום לי לחזור לשחק טיפה בכותרים שעד עכשיו ראיתי ביוטיוב המחשב שלי נקנה לפני 7 שנים כמאט, אבל ממש לא נס ליחו: מעבד - AMD PHENOM 2 X4 965 עם OC ל- 4GHZ זיכרון - 8GB DDR3 לוח אם - gigabyte 880gm ud2h ספק - seasonic 500w מסך - FHD-1080P 60Hz כונן - crucial m4 128GB ssd ועוד כמה טרה של קשיחים. מערכת- WIN10 PRO 64BIT לא מתכוון לשדרג כלום במחשב מלבד ה…

7. שלום חבר שלי לא מרוצה מהכרטיס שלו (x600pro)והוא רוצה להחליף אותו בכרטיס עם יותר שרירים!! תנו לו הצעות לכרטיס מסך חזק ורצוי עם אחריות טובה ובנדל שמן בתודה שגיא

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by הגיימר,

שלום לכולם! בגלל הכרטיס מסך שאני קונה אני זקוק לעזרה מבקש עזרה דחוף יש לי ספק כוח מותג של HP 300W ורציתי לשאול מי יודע על ספק מתאים שגם יכנס למארז הגודל של הספק העכשוי הוא 14 ס"מ אורך ו10 ס"מ רוחב וכ-16 ס"מ גובה סליחה אם זה אולי לא שיך לפרום

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. למרבה הצער, נווידיה נשארת נווידיה, וכאשר AMD לא ממש מאתגרת אותה בקצה העליון של כרטיסי מסך, נווידיה לא ממש מחלקת מתנות לצרכנים. כך, מסתמן שכרטיס הדגל 5090 יכיל 32 גיגה של GDDR7 ועשרים אלף יחידות עיבוד. הבעיה, כך נראה, היא שהכרטיס מתחתיו, קרי 5080 יכיל חצי ממה שמציע אחיו הבכור, כלומר, הפרש הביצועים הוא גדול מידי. מכאן נובע ש - 5070 לא ייתן בוסט יחסית לדור הנוכחי. נקווה שהדברים בפועל יהיו יותר לטובת הצרכנים בתחום כרטיסי מסך בגזרת הביניים מבחינת שיפור בביצועים בין הדורות.

10. לפני כחמישה חודשים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל והשימוש העיקרי שהשתמשתי פה עד עכשיו זה לצפייה בתכני HD בטלויזיה דרך כבל HDMI לפתע לאחרונה גיליתי שהחיבור HDMI של הכרטיס אינו מגיב ניסיתי עם כמה וכמה כבלים שעובדים בשאר המכשירים.. יש דרך כלשהיא להחליף את החיבור או לנצל את תוקף האחריות אם זה תופס במקרה כזה אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by guybbc,

כנראה זה הייה הכרטיס המשתלם ביותר והחזק ביותר מבין הכרטיסים היקרים. http://www.theinquirer.net/?article=31719

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Blackend,

אז כרגע יש לי fx5200 ואני ממש רוצה להחליף ל9800 פרו. השאלה היא עד כמה הביצועים ישתפרו? האם זה באמת שווה להשקיע את הסכום הזה? אני אראה הבדל משמעותי ?!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. ורק עכשיו התפניתי והתקנתי את המסך,לפני שאני מספר לכם כמה התלהבתי ונדלקתי ,אני אספר לך על האכזבה שלי הפעלתי את המחשב,ואני מגלה הבהוב קל אבל זריז במסך,רואים את זה במיוחד בתמונות בבירור :-[ וגם עכשיו אני מבחין בזה על דפים לבנים יחסית . ניתן לציין שחיברתי את זה בחיבור האנלוגי . אני לא רוצה למהר להסיק מסקנות,אין לי מושג אם זה אמור להסתדר או לא וממה זה נובע אולי מתח חשמל בסביבת המסך שמשפיע ?! ??? לא יודע,האמת מבאס ! :-\ באתי להתייעץ איתכם ,אנא תנו חוות דעת במדובר לפני שאני בא בטענות לחנות

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by idopo25,

אהלן אני רוצה להחליף את 5450 הישן שלי עם הקירור הפאסיבי למשהוא יותר מודרני אני חשבתי על 7870XT של Shappire אם יש משהוא יותר מומלץ אז יתקבל בברכה אני רוצה לשחק בגל המשחקים החדשים היום גם far cry 3 cod battlefield 3 GTA5 אם יצא למחשב גם רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג ואם לא יהיה לי צוואר בקבוק עדיפות לIVORY או KSP 1400₪ בלי חריגות ישלי מפרט בפרופיל משתמש תודה idopo25

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ruler,

כרגע יש לי גירסה 9.0 directx היא עושה הרבה בעיות מכיוון שהכרטיס מסך שלי לא תומך בגירסה הזאת. רציתי לדעת אם אפשר להסיר באופן כלשהו את הגירסה הזאת ולהתקין במקומה גירסה 8.1 תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש כרטיס מסך חדש ושמתי לב לכרטיסי מסך בתצורת ITX, כמו זה לדוגמא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5369#ov כרטיסים בתצורה של ITX זולים יותר, השאלה היא למה ? הקירור יותר פשוט ? האם הכרטיסים האלו טובים כמו כרטיסים בגודל מלא ? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי תשובות לנושא, תודה מראש, עידן.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני מחפש כרטיס מסך באזור ה1000 שקל ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים, קודם כל המעבד שלי זה i3220 והספק fsp 450w ההתלבטות שלי היא בין gtx 660 שהמחיר שלו זה 1000 שקל, או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות 7870 xt בדקתי קצת בנצ'ים וסיקורים ולפי התוצאות ראיתי שאין הבדל מטורף ביניהם אבל ה7870 xt צורך יותר חשמל ומתחמם יותר השאלה היא מה הכי כדאי לקנות היום באזור ה1000 שקל כמובן שאפשר גם לרדת ולעלות קצת הכל תלוי בתמורה שהכרטיס נותן והאם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד הזה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לקבל החלטה ביומיים הקרובים. מצאתי קונה לכרטיס מסך הנוכחי שלי (בסביבות ה-700 ש"ח שזהו מחיר ממוצע וסביר יחסית למחיר השוק) כך שיש לי עכשיו קונה לכרטיס מסך שלי ובנוסף יש לי חבר בחו"ל שחוזר עוד שבועיים. חבר שלי בחול והוא יכול להביא לי את ה-8800GTS באיזור ה-460 דולר (4.3 דולר היום כולל עמלות וכו') האפשרויות: 1. למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות את ה8800 מחול במחיר של בערך 2000 שח 2.לחכות עד ליציאה של R600 ולקוות שיהיה קונה לכרטיס שלי בעתיד (ושהמחיר שלו לא התרסק) אך אני אוכל לקנות את זה רק בארץ כי החבר יחזור וספק אם תהיינה הזדמנויות נוספות לקניה בחול 3. למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס פשוט יחסית 1950PRO עד לאמצע 2007 ואז למכור אותו (בתקווה לא להפסי…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Lev-UFO-Child,

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by minor,

ברשותי מחשב פנטיום III שהייתי מעוניין לשדרג לו את כרטיס המסך (כרגע מותקן בו ATI ALL-IN-WONDER 128 של 32 MB). איך אוכל לדעת שכרטיס מסך חדש (בסיסי, מהדגמים הזולים יותר) לא יכביד על המעבד? כרגע מותקן במחשב מעבד של 1GHz וזיכרון של 1G. קיימת דרך כלשהי לבדוק מה תהיה הרכישה הכדאית עבור המפרט הקיים (בהנחה שאין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). תודה רבה!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני קונה מסך הדילמה שלי היא בעיקר על הגודל כאשר אני מדיף FLATRON אם למישהו יש אז מה המידות של ה19 אני מתכוון גם לעומק על השולחן

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by igig19,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1100 ש''ח מקסימום מעבד - I5 2500K לוח אם - GIGABYTE B75M ספק - SEASONIC 620W מסך - 1080P 144MHZ חשבתי על זה:https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Support-Graphics-06G-P4-6163-KR/dp/B01IPVSLTC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1494591785&sr=8-1&keywords=06g-p4-6163-kr יוצא כולל משלוח ומס כ1060 ש''ח תודה מראש

23. Started by The-Magician,

שלום, ברשותי מחשב מותג דל 755, איזה pci e יתאים ללוח אם שברשותי?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Pc_freak,

אחרי כמעט 3 שנים עם ה270X אני רוצה לשדרג לכרטיס חזק יותר יש לי שתי אופציות R9 390 יד 2 במחיר 800שקל או RX 480 8GB במחיר 1100 -/+ חדש לגרסות צד שלישי מחול דרך קרוב משפחה. מה אתם ממלצים ראיתי במבחנים שה390 יותר חזק אין לי בעיה שצורך יותר חשמל , השאלה האם יש יתרון לRX 480 חוץ מצריכת חשמל. שאר המפרט I7 X5660 3.8GHZ X58A UD3R USB 3 SATA 3 12GB RAM SEASONIC S12II 620W מסך יהיה 1440P בקרוב

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by subarel,

אני בדרך לקניה של מחשב חדש..- לאחר הרבה חיפושים בפורום ועצות מאנשים החלטתי על ה7600GT.. תקציבי יחסית, ועדין יספק קצת ביצועים.. - רק השאלה שלי היא, יש הרבה חברות שמיצרות את הכרטיס (Leadtek,Palit,Gigabyte,Gainward,MSI וכו..) - מי מומולצת? האם יש הבדלים בין הכרטיסים או שכולם מיוצרים לפי אותו מפרט.? בראל.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים