כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום ויש לי שאלה, יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה, 768 מגה זכרון, הארדיסק 200 ג'יגה, וכרטיס מסך GeFoce 5200FX 256mb. השאלה שלי אם אני צריך לקנות מחשב חדש כדי שמשחקים כמו doom 3 יעבדו אצלי טוב או שמספיק לקנות כרטיס מסך חדש ומשוכלל?? כי משחקים חדשים כמו FarCry לא סחבו טוב על רוזולוציה מקסימלית ועוד אחרי אוברקלוק לכרטיס מסך, והייתי צריך להוריד באיכות ורוזולוציה. אשמח לקבל תגובות..
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמעט כל המשחקים רצים חלק וסוף הדרך ...אבל חלק מהמשחקים כמו SPORE או WOW נתקעים ותוקעים את כל המחשב התקנתי את הכרטיס טוב כולל דרייברים אחרונים על מערכת הפעלה שהותקנה מיד אחרי השדרוג כל משחק אחר עובד אפילו 6 שעות רצוף ויש לא מעט קריסיס .COD4 ועוד רבים לפי מה שקראתי בחיפושי ברשת יצא HOTFIX של ATI אבל הוא לא יורד לי מהאתר הרישמי שלהם ונראה שזה לא עידכון רישמי שלהם במידה ומישהו נתקל בפתרון אשמח לתשובות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
המפרט הוא לוח אם של amd 770 4 GB 1066 phenom 2 630 פתוח לארבע ליבות ספק 400W antec איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות בתקציב הנתון?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היום שיחקתי קצת ב ms ופתאום אני קולט מלא נקודות בחלק העליון של המסך נכנסתי לאורסט וראיתי שהטמפ על 90(משהו כזה) חזרתי שוב למשחק אבל רק אחרי איזה 15 שניות התחילו שוב הנקודות המוזרות נכנסתי שוב לאוררסט ולאיזה שניה ראיתי 118!! כיביתי את המחשב ובדקתי עם הקרור מחובר והוא היה מחובר (ד"א הקרור מתחבר לכרטיס על ידי שני פלסטיקים (שלכל אחד מהם יש שני רגלים) אאז הקיצר לאחד הפלסטיקים יש לו רק רגל אחת שתופסת אותו ווהיא גם עומדת להשיבר-אז לא רציתי לגעת) הקיצר הדלקתי את המחשב ובדקתי שוב טמפ' (אבל במנוחה)והיא הגיעה לאיזה 62 והמשיכה לעות ונעצרה על 67 שזה הרבה!!(בדרך כלל הטמפ' במנוחה הית ככה על 60 אז התופעה הזו היא ארטיפקטים? אם הם הופיעו לי זה אומר שהכרטיס כבר נפגם? שאני יבדוק את הטמפ' במ…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gforce 4mx ואני כבר ביקשתי פה המלצה אבל בסוף לא קניתי... אז אני מבקש שתמליצו לי עוד פעם. המחשב שלי: לוח אם Asus P4PE Intel Pentium 4 CPU 2.53GHz Gforce 4 mx 512mb RAM maxtron 250 GB ועוד אחד של 80 GB תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איך הGeforce 5900XT שלה? הוא יותר חזק ה9600XT של רידון?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס הנ"ל, אך לא חיברתי עליו חיבור חשמל נוסף (4 פינים), כמובן קיבלתי הודעה שאין מספיק תמיכה בחשמל וה"כוח" של הכרטיס יורד למינימום... עכשיו השאלה שלי מאיפה אני צריך לחבר את החיבור הנוסף הנ"ל כי בכרטיס הקודם שהיה לי לא היה את החיבור הנוסף הנ"ל. האם אני צריך למצוא את החיבור בספק?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המסך יהיה ברזולוציה 1680.. צריך כרטיס טלוויזיה שיראו בו באיכות גבוהה בלי תקיעות תקציב עד 700 800 עדיף אבל בסביבות ה300 400 לאיזה סלוט הוא נכנס הPCI?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הנה תמונה ובתמונה כתוב שהסמסונג 730B שלי בסוגריים אנלוג מה זה אומר חשבתי שהוא פועל ב- DVI תסבירו לי .... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
צריך להחליף את הביוס לפי מה שאני מבין אבל אין לי מושג אך עושים את זה forums.techpowerup יש הסבר מפורט אבל אני ואנגלית לא חברים
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה ללכוד את הוידאו מהמצלמת וידאו למחשב ולעשות לו עריכה פשוטה. המצלמה היא Canon MV900, מסוג MiniDV. השאלה שלי היא איזה חומרה אני צריך למחשב. הסבירו לי שצריך כרטיס וידאו, שלפי מה שאני יודע זה פשוט שם אחר לכרטיס גרפי או כרטיס מסך. אבל לפי מה שאני קורא זה נקרא כרטיס לכידה בכלל. יש לי גם לוח אם עם יציאת FW של ג'יגה בייט DS3P, יציאה שגם יש למצלמה. חוץ מזה יש לי כרטיס מסך 8600GT. אז שמישהו בבקשה יפשט לי את העניינים...
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר על מערכת לא חדשה כל כך: מעבד intel core 2 due e6600 לוח אם p35 chipset 6gb ddr2 לגבי המסך אני לא בטוח בגודלו אבל רזולוציה לדעתי 1920x1080 מחפש כרטיס מסך שיתן מקסימום תמורה למחיר הזה. אגב, זה לא מיועד לי אך הבחור שזה מיועד לו מאוד היה רוצה להיות מסוגל להריץ את GTA החדש (שטרם יצא) ברמה סבירה כלשהי. אני מודע לכך שהמערכת ישנה, אך השאלה האם כרטיס מסך יכול להביא אותו לרמה הזו - הוא משחק ב GTA 4 ללא בעיה כיום. נ.ב. אני דווקא מבין בחומרה אך איני גיימר ולכן אשמח לדעות שלכם.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
מישהו יודע? ואם אתם יכולים אז קצת מידע עליו.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-290-review-benchmark,3659-19.html
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. קניתי את הHD4670 וכשאני נכנס לאתר של ATI אני רואה שאין דרייברים לכרטיס מסך, היתכן? בדיסק התקנה שקיבלתי יחד עם הכרטיס יש דרייברים ישנים של catalyst 8.5.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב נייד חזק המתאים לתוכנית אוטוקאד ורוויט בעבודה לאורך יום שלם (חלק מה מהמחשבים קורסים לאחר כמה שעות) צריך את עזרתכם, אני כבלא מכיר את כל המעבדים וכרטיסי מסך החדשים אשמח להמלצות על מפרטים מומלצים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לכבות את הפלטרים אבל אני לא יודע איפה הפלטרים!! מה השם של פלטרים בעברית?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ותודה מראש לאלו שיעזרו . עקב בעיות חוזרות ונשנות בכרטיס המסך שלי (כרטיס מאוד פשוט שכל הזמן עושה בעיות) החלטתי שנמאס ואני אשדרג אותו לכרטיס יותר נורמלי שיאפשר לי שימוש יותר נוח (אני מודע שאני אצטרך כנראה גם ספק חדש מכיוון שהספק שלי ג'נרי). החומרה הקיימת - (בערך , אני לא יכול לבדוק מכיוון שהכרטיס כרגע לא מעביר סיגנל למסך אז אין לי אפשרות להעלות WIN7) מעבד: Q9400 זיכרון : 2X2GB 800Mhz DDR 2 ספק : 300W EZCOOL כרטיס מסך :NVIDIA 9400GT לוח אם :לא זוכר בדיוק ,שקר כלשהוא של MSI מסך:סמסונג 23" (לא זוכר את הסדרה) רזולוציה מקסימלית 1680x1050 אני חושב מארז : MID TOWER ( 410 x 190 x 450) בגדול אני מכוון לאיזור ה1500 ש"ח כולל הספק והעבודה .אני גר בחיפה אז נא לקחת בחשבון …
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניראה לי שהכותרת מסבירה את הכל... אני רוצה את המסך הדק הכי טוב מבחינת איכות, בגודל של 17" ולא משהוא בעשרות אלפי שקלים...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי Dell 2007WFP, ועכשיו ברצוני להוסיף לו LG L1511S. הגדרתי שהדל יהיה המסך הראשי, והגדרות התצוגה יהיו DualView. ועכשיו לבעיה. אצלי על השולחן הדל הוא הימני ואילו הLG הוא השמאלי, אך בהגדרות של הכרטיס מסך הוא קולט טת המסך הראשי כשמאלי בלבד. איך ניתן לשנות זאת? (מפרט מלא נמצא בצד ימין) תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
זאת הרשימה: PALIT ATI Radeon® X800GTO Club 3d ATI Radeon X800RX 256MB (אם אפשר קצת הסבר על הכרטיס הזה) Sapphire Radeon X850XT 256MB HIS Radeon X1600XT IceQ 256MB PCIe GeCube Radeon X1650XT Pro Gamer Edition 256MB PCIe מי מבינהם הכי טוב למשחקים של היום.... קונה את הכרטיס במיוחד בשביל CRYSISוגם כמו שרשמתי אם אפשר קצת הסבר על הX800RX ובכלל על כולם תודה!! עריכה: מפרט: מעבד פנטיום 4 2.8 זיכרון 512 (מתכוון לשדרג ל 2GB או 1GB תלוי בכמה אני אקנה את הכרטיס) כרטיס מסך GEFORCE 7300GS לוח אם: Intel Eatonville D915GEV אם יש כרטיסים יותר משתלמים במחיר הזה בערך אז תגידו...
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני לא חושב שיש עוד מה להוסיף, מי לדעתכם לוקח ביניהם? (הם נבחרו בגלל חיבור ה-DVI והביקורות הטובות)
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום אז כמו שהכותרת אומרת לכרטיס המסך שלי(9600GT) מחובר חיבור צהוב&שחור שמתחבר ל2 פינים מצידו של הכרטיס מסך ול2 פינים נוספים על לוח האם. הייתי מעוניין לדעת מה החיבור הזה עושה בכלל? ואם אני אחליף כרטיס מסך בעתיד עדיין יהיה לי צורך באותו חיבור צהוב&שחור? העליתי תמונה(מצטער על האיכות :-\ ) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לאחר הFDX8500LE בגרסאת 64 המגה בייט (הלא מוצלחת בOC) יצאה הגרסא החדשה,מבוססת על GPU הרדיאון (לאLE) עם 128 מגה בייט שהפעם מפילה את הג'יגה בייט לקרשים...זיכרונות 3.3NS לעומת 3.6 של הג'יגה בייט- ההרקולס עובר משמעותית.. ימי התהילה של ג'יגה בייט- חלפו ככל הנראה. קרדיט לאלכס על פירסום ההשוואה..ואכב- הסומה 4200SE עם 128 מגה בייטיים מנצח את שניהם ;D עריכה: הכוונה לרדיאונים בגרסא החזקה, לא LE.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-