עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sunny Jim,

איזה כרטיס של רדאון יותר טוב מג'יפורס 3 אבל במחיר שלו או יותר זול ממנו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by stingeR-,

שניהם של INNOVISION הFX עם 128BIT מה יותר טוב... אני רוצה תארד של לפחות 2 דפים...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

לפי מה שאני הבנתי, הג'יפורס יותר חזק. הבעיה היא, שיש לי את הג'יפורס, ואחרי שעשיתי בנצ'מארק עם 3dmark2001se ועשיתי השוואה של אותן מערכות אבל עם כרטיסים שונים, זה הראה לי שהרדאון ב10 אחוז יותר חזק. איך זה יכול להיות?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Hasamba,

יש לי כרטיס geforce4 ti4800se כשאני מוציא לטלויזיה גודל המסך די קטן, כשאני מנסה להגדיל יש לי רק שני מצבים (כלומר שאין אפשרות לשים את הסמן באמצע, או קטן או גדול), וכשאני שם על הכי גדול המסך מתחרבש, למה? דרך אגב, עד לפני שבוע היה לי ti4200 וגם היו רק שני מצבים אבל זה עבד טוב במצב הגדול מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעייה תודה מראש יניב

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. Started by T_pants,

שלום!.. מה הדעה שלכם על הכרטיס מסך הזה....GeForce4 4200TI 128MB DDR...AGPX4 פשוט הציעו לי אותו ב290 ש"ח...יד שנייה...אני חושב שהמחיר סביר...מה אתם אומרים? הנה הפרטים המלאים עליו: תודה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by TeaTime,

שתי שאולות: 1. איזה חברה הכי טובה? (בנצ'מרקים וחבות דעת אישיות) 2. יש בעיה אם אני קונה אותו מארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by NeoSwf,

אהלן ברשותי כרטיס geforce4 440mx כעת התמיכה היא אך ורק בshader model 1.0 מעיון בוויקיפדיה עולה שרק בגרסאות דרייבר 53.... קיימת תמיכה ב1.1 It should be noted that older versions of the drivers (versions 53.xx for example) for the NV17 based GeForce4 MX and GeForce4 Go supported vertex shader model 1.1 via hardware assisted software emulation, however at some point this support was dropped completely. The newer drivers report that they support vertex shader model 1.1. On certain games which are able to take advantage of vertex shading, using the older drivers can actually result in a significant performance increase. Some games that require pixel and vertex shading will…

8. Started by ygal_h,

שלום לא מזמן החלפתי מחשב היה לי מחשב ישן עם וודו 3 וכל זה אבל תמיד שיחקתי ואהבתי (עד עכשיו) את המשחק מידטאון מדנס 2 עכשיו שהחלפתי מחשב ויש לי את הכרטיס : geforce4 440mx 64mb ddr הוא לא מראה טוב בעצם הוא מראה גרוע פסים על המסך וכל זה וגם במסך של בחירת מכונית לכל הכוניות הצמיגים שלהם בפנים רקים (אין מגנז או כל מילוי שאמור להיות פשוט ריק!) דרך אגב כל המחשקים עובדים לי מצויין אבל אני ממש ממש אוהב את המשחק הזה אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה! יגאל :asthanos:

9. Started by yakko,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם כרטיס Geforce4 MX 420 GO 32M עד לאחרונה חיברתי אותו לטלוויזיה והכל היה מצויין. לא מזמן ניסיתי לחבר אותו והגעתי למצב שלא מוצגת תמונה בכלל בטלוויזיה. אם מישהו מכיר את מסך ההגדרות של Geforce ב-winXp, אז נראה כאילו הכרטיס כן מזהה שמחוברת טלוויזיה (ז"א הוא נותן לי את האפשרות לבחור שהמסך השני הוא טלוויזיה) אבל פשוט לא מוצגת תמונה בכלל. אני לא יודע אם זו בעיה של חומרה או שאחת התוכניות בחלונות החליטה להפריע. (ד"א, אני יודע שאין בעיה עם הטלוויזיה בגלל שחיברתי מחשב אחר וזה עבד מצויין) 1. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לבדוק את התקינות של הכרטיס? 2. יש למישהו רעיון מה קורה פה?? תודה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by rapio,

:-[Hi , sorry i cant write hebrew .. dont have a heb keyboard i have a GF2 mx card , and i want to upgrade it to some newer video card i dont have much money to spent .. my problem is , that i dont know what is better GeForce4 MX 440 or Radeon 8500LE also i'm not realy sure if Radeon will work on on my computer do you think that buying a radeon for 1Ghz cpu is a waste of money ? please advice me something .. thanks

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by AMD-GUY,

מה יותר טוב- GeForce4 MX או GeForce3 TI ? תודה מראש

12. Started by Vatos-Locos,

מה ההיתרון שלהם מול ה MX400 .. ראיתי בהרבה אתרי יצרני כרטיסי מסך, שדווקא לא מזמן (בחודש האחרון) התחילו להכניס את ה MX4000.. כמו SPARKLE ו- ALBATRON

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nargila,

שאלה gf4 sdram vs gf4 ddr מה ההבדל בOC ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by moonbone,

טוב אז ככה... לפי מה שהבנתי מרוב מה שקראתי הכרטיס של לדטק יותר טוב משל MSI אבל ממשהו שמישהו אמר לי הבנתי שהוא יותר טוב ממנו רק באפשרות של המהרה.... אז השאלה המרכזית שלי היא כמה באמת הכרטיס של לדטק יותר טוב משל MSI אם בכלל ? מישהו אמר לי שהפילטרים של MSI גרועים בהשוואה לשל לדטק אז בבקשה כל מי שמבין בעניין ויכול לתת לי תשובה אמיתית שיתן לי. ועוד משהו איזה מסך 19" כדאי לי לקנות (של איזה חברה בעיקר) אני כרגע שוקל לקנות משהו של iiyama אם אתם מכירים יש להם מסכים בלי הרבה בטן...

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by amit22,

הורדתי תוכנה geforce tweak utlity וכתוב שם שאני לוץ על מיהריות השעון שמהירות הליבה עובדת על 260 והזכרונות על 350 איך זה יכול ליהיות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Athlon-WINGS,

היי שמעתי איפשהו שה Geforce4 MX הוא בעצם Geforce2 MX שעשו לו אוברקלוק, זה נכון? ???

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by KaBuKiM,

שלום לכולם, נראה ששלפתי שאלה מהארכיון (למרות שזה עוד לא וודו2 ). אז בעצם העניין הוא כזה - יש לי שני כרטיסים (אחד מהם ממחשב שמת): האחד: XFX GeForce 6500, 256MB PCI-express השני: ATI Radeon 9600 Pro 128MB DDR AGP על הנייר אפשר לראות שהראשון טוב בהרבה מהשני. רציתי לדעת אם זה אכן המצב או שבעצם יש כאן כרטיס ישן יותר שהוא גם יותר טוב? לא מצאתי השוואת בינם, אז באתי לשאול את המומחים. תודה מראש.

18. Started by CoolOne,

עד כמה משפיעה כמות הזכרון על ביצועי הכרטיס? - או - האם 128MB יספיקו?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by WarMachine,

אז אחרי שצחקנו , השמצנו , ולא האמנו לביצועים של הכרטיס יש אולי אור אחד קטנטן בקצה פיר המעלית של נוידיה שאולי יעצור את הנפילה אל הקרשים. ציטוט על דום3 מפי גון קארמק על רדאון VS גיפורס: At the moment, the NV30 is slightly faster on most scenes in Doom than the R300, but I can still find some scenes where the R300 pulls a little bit ahead. The issue is complicated because of the different ways the cards can choose to run the game. אולי זה יחזיר את הישועה לנוידיה?(האמת לא...)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by stingeR-,

מי לוקח בביצועים נטו ללא AA+AF

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ???מי מהכרטיסים הנ"ל טוב יותר בבקשה עזרו לי להחליט מי מהם טוב יותר ותשובות לעניין ....... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by oran87,

יש לי התלבטות קשה בין שתי אלה ואל תגידו לי לקנות g4ti כי אין לי תקציב יש לי 650 שקל נטו... עכשיו אני מתכוון לקנות את אחד משתי אלה עד שאני יקנה מחשב חדש תעזרו לי לבחור במיוחד כאלה שיש להם את אחד משתי הכרטיסים האלה שיתנו לי את חוות דעתם עליו:איכות, רזולוציות,פריימים,הכל הכל... אני ממש ממש יודה לכם תודה רבה רבה הכרטיסים הם: 1)Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB 2)Gainword Gforce 3 ti 200 card expert +tv out... ולשתיהם יש עוד כמה פיצ'רים בקיצר מכירים אותם .?? תנו חוות דעתכם... תודה אחים שלי..!!!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by alextomin,

Nvidia מתכננת להוציא כרטיס מסך שיתחרה ב-X-1600XT! ה 6800GS. בניגוד ל X-1600XT, ל 6800GS יהיה 256BIT. http://www.theinquirer.net/?article=26929

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by yuvalfr,

אוקיי אז ככה. עד עכשיו היה קונצנזוס במפרטים השונים ששקלתי למחשב החדש שלי שהכרטיס מסך יהיה - Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit שמחירו כמעט 1,800 ש"ח. אבל עכשיו נוצרה בעיה, משום שאני כנראה קונה מחנות אחרת שבה יש מעט מאוד כרטיסי Geforce בכלל ו-6800 בפרט. המבחר של Radeon מעט טוב יותר ומצאתי כמה כרטיסים שעשויים להיות מתאימים גם: Club3d RADEON 9800PRO 265MB DDR2 TV-OUT +DVI 2Y Sapphire RADEON 9800PRO 128MB TV-OUT +DVI +CRT כל הכרטיסים הם 256BIT. כאמור ה-Gefroce הוא 1,800 ש"ח ואילו השניים האחרים בערך 1,500 ש"ח. שתי שאלות - קודם כל האם ה-Geforce יותר טוב באמת? האם אני מפסיד הרבה אם אני לוקח את ה-Radeon9800PRO במקום? וגם, למה המחיר של ה-Club3d נמוך כ"כ אם הוא 265MB לעומת ה…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by Rage17,

חבר שלי קונה מחשב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1 כמה דברים שונים שם , עכשיו השאלה שלי אם שווה לקנות את ה7950 , ב1300 שקלים. אני יודע שזה כרטיס חזק, אבל הוא לא מוכן להתפשר, הוא רוצה מחשב מעולה , כנראה למשחקים, הוא לוקח בנוסף לזה ג'יגה זיכרון DDR, הצעתי לו אפילו להרחיב ל2 ג'יגה והכרטיס 7950 איך נראה לכם ? תודה!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.