עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 3db,

בגרמנית אבל שווה קישור

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. בחור עם מחשב ישן Athlon XP 2500+ החליט לבדוק כמה שיפור יהיה אם הוא יחליף את כרטיס המסך הישן שלו (FX5700) ב-6800GS החדש. הוא הניח שעם כזה מעבד ישן השיפור לא יהיה עד כדי כך משמעותי. אני חושב שהתוצאות מדברות העד עצמן. http://www.overclockers.com/articles1309/

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Atlon-Xp,

ברצוני לקנות כרטיס מסך שלXFX אבל רציתי לדעת עם היא חברה טובה! הכרטיס: XFX GeForce4 MX440 - 64mb DDR - TVOUT עולה 235.71 ש"ח. יש לכם המלצה אחרת... כרטיס עד 310 ש"ח...

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by BONO,

דבר ראשון שלום לכולם אני חדש והפורום נראה מצוין היו פה כמה נושאים שבאמת חסכו ממני כמה שאלות אז תודה... השאלה שלי היא מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך Geforce4 Ti4600 ו- Geforce4 Ti4400 של חברת Leadtek??? ומה אתה מציעים איזה כרטיס מביניהם או בכלל של חברה אחרת?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני די חדש בתחום ואני לא כל כך יודע איזה נקודות חשובות בכרטיס מסך ואם הוא חשוב בכלל שמעתי כל מיני דברים - שחשוב שהוא יהיה עם כמה שיותר זיכרון, לפחות 256BIT. אבל ראיתי שהסדרה של NIVIDIA שמיועדת לעריכה Quadro , דווקא היא באה עם קצת זיכרון ו128BIT (בדגמים עם המחירים הריאלים שבסדרה) אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by gman_il,

מישהו יכול לפרט בדיוק מה התוספות? הפרש המחירים הוא גבוה מאוד...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by qpalzm,

זאת לא שגיאת כתיב. נווידיה הציגה היום מעבד גרפי חדש לשוק הסלולרי - GoForce 5500. לטענת החברה, המעבד מציע חווית משחק של PSP לפחות, ומסוגל להריץ את קוויק 3 באופן חלק תחת רזולוציה 1024x768. כמו-כן המעבד יתמוך באופן מלא בוידאו באבחנה גבוהה, תמונות באיכות 10 מגה-פיקסל, DivX/Xvid, וכו' למקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=766 (אם לא שייך נא להעביר לפורום הנכון)

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך היום וצמצמתי ל-3 אופציות ורציתי להתייעץ אתכם איזו הכי עדיפה: Gigabyte 7970 3GB OC ב-1189 ש"ח Sapphire R9 280X 3G DDR5 VaporX OC ב-1200 ש"ח Sapphire 7950 3G DDR5 Dual-X Bulk ב-950 ש"ח הייתי די נעול על הראשון. אבל האופציה השנייה מפתה (אם כי אני לא בטוח אם הקירור של הגירסא הראשונה יותר טוב או של השנייה) ויש את האפשרות האחרונה שפשוט חוסכת כסף. האם ההפרש בביצועים שווה את תוספת הכסף? על מה הייתם הולכים?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by yossi126,

הכרטיס מומהר ומגיע עם קירור של Accelero וזה נראה לי הכרטיס הכי זול שראיתי של 9800GTX+ יש סיבה לא לקנות אותו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by HoT-DoG,

היי מה קורה ראיתי במודעה של KSP R9800P במחיר פצצה של 1880ש"ח שמחתי והכל ואני נכנס לאתר של ATI ורואה שהמחיר ירד ב100$ והמחיר הנוכחי בארץ בכלל לא כזה טוב אז מה אתם אומרים ? ללכת עליו במחיר הזה? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by fatNjazzy,

היי הזמנתי את הכרטיס הזה: GV-NX66T128VP זה עם ה VIVO ואתמול שמתי לב בעזרת הפרום שאין לו מאוורר. אני לא מעוניין לגעת בכרטיס ללא מאוורר. רציתי לדעת האם הכרטיס המקביל שלו : GV-NX66T128D זה ללא ה VIVO ועם המאוורר באמת זהה לזה שלמעלה מבחינת ביצועים. אם כן, אני משנה את ההזמנה. תודה רבה לכם

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by arkzai,

היי, החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי (EAH 3650) בכרטיס מסך חדש nvidia geforce 9600gt שאמור להיות טוב בהרבה אבל משחקים רצים עליו בצורה גרוע יותר אני ב-FPS נמוך. יש לי מחשב Intel quad 9300 2.5MHZ 4gb זיכרון ואני על וינדוס 7 32 ביט. יש דרך לגלות למה המאיץ הגרפי מתפקד כל כך גרוע? ואיך אפשר לשפר אותו תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by BONO,

Sigma Designs Realmagic XCard MPEG-4/DivX Hardware Decoder אני רוצה לקנות אותו אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס של LEADTEK לא זוכר תשם יש רק אחד אני רוצה כרטיס שאפשר יהיה להקליט מוידאו אליו (למחשב) מהטלוויזיה למחשב ו.. זהו יש את נראה לי בשני הכרטיסים איזה יותר איכותי ואיזה לפי דעתכם אני צריך רשמתי לכם מה אני צריך

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ShaiS3,

מה המצב? אז ככה, הלך לי הכרטיס מסך אז אני רוצה לקנות אחד חדש ובהקדם כי כרגע אני מחובר לחיבור של הלוח אם. אני כמה זמן לא בטוח אם ללכת על 6600GT או על 6800GS אבל ברור שעדיף את הGS. אני גר בירושלים אז לא מצאתי ממש חנויות טובות קרובות אלי. חיפשתי ומצאתי בנעה מחשבים 6800GS SUPERCLOCKED שאני אפילו מוכן לשלם את המחיר עליו אבל השאלה שלי היא האם בטוח להזמין דרך האינטרנט מנעה מחשבים או בכלל כרטיס בשווי כזה, אני ממש רוצה אבל רק כדי להיות בטוח אני מוודא איתכם מה לעשות כי אני לא רוצה מלא סיבוכים בעתיד. הערה: אל תציעו לי כרטיסים אחרים כמו ה6800GT של INNOVISION ב1,100 שקל כי אני לא מעוניין, אני מוכן לשלם את מחיר מנעה מחשבים אבל עדיין אם מצאתם 6800GS יותר זול ובלפחות פחות ממאה שקלים מה…

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by johny goldman,

שלום חברים, אני לא יודע כמה תאימות זה קריטי לכן אני פונה אליכם כאן בשביל עצה. לי יש לוח אם : GA-H97M-HD3 מעבד : i5- 4590 3.30GHz אני מחפש כרטיס יותר טוב מה 660 GTX העייף שיש לי, אני לא מחפש את החידושים של ה GTX 10 ומשפחתו, משהו גם מהדורות הקצת יותר זקנים 9. יש המלצות לכרטיסים? נתקלתי בכרטיס באמזון שהוא כן מסדרת 10 : Gigabyte Geforce GTX 1050 Ti 4GB Windforce Graphic Card האם המחשב שלי כן תואם לכרטיס הזה? אם לא, אשמח להמלצות, מבחינת תקציב אני לא עף בשמיים של 5000 שקל אבל משהו סביבות 1500-2000 אני אשרוד. תודה מראש.

16. Started by k534d,

זאת לא הודעת מכירה אני רק רוצה לדעת מה הערך וכמה לבקש עבורו. יש לי את הכרטיס 6 חודשים יש לציין שהכרטיס זה כרטיס שהוחלף במסגרת אחריות הכרטיס עצמו חדש ועם האריזה המקורית. תודה לעוזרים. אם האשכול לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותו.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Dragongk,

אני רונה מחשב חדש בסביבות ה6500 ש"ח ורציתי לדעת עם לקנות אותו עם X800XL ולסגור את העסק או לקנות 6200TC ולחכות לG70... תוך כמה זמן הוא יגיע לארץ ? מה יהיה מחירו המשוער ? ומה יהיו ביצועיו ? אפשר לעשות את זה בתור דיון מרכזי לכל מי שמתלבט אם לחכות או לא...

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

יש לי טלויזיה בבית של 25 אינץ' של סוני שאני מתכוון לחבר לTV-OUT. מישהו יודע מה הרזולוציה שלה? תודה. :saint:

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by xxxlr1,

אוקיי אז המאורר של הכרטיס מסך שלי (של HIS) עושה מלא רעש ובעיות גם לאחר שנוקה מאבק ושומן. אמרו לי שצריך להחליף.. השאלה איך אני עושה את זה ואיזה אני צריך לקנות..? אני לא ממש מתמצא בזה אז בואו תעזרו לי :] השם המלא: HIS ATI RADEON HD5770 1GB

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם אני ממש מבולבל...הזמנתי 2 כרטיסי 8800GTS ואני מתלבט אם להחליף באותו מחיר בערך לCF של שני 4850 או ל SLI של שני 9800GT : אני חייב תשובה כדי לשנות את הקנייה... השאלה היא מה עדיף מבחינת: 1. ביצועים 2. מחיר 3. תאימות למשחקים כמו קרייסיס ואחרים 4. חום ורעש תודה רבה לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ject,

במחירים 2500-3000 אםם אים יש משהו יותר טוב אז תמליצו לי,וגם על חברה, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ruler,

שלום לאחרונה , מסך המאג הישן (6 שנים בערך) שלי התחיל להיות ורוד (למה כל המסכים ניהים ורודים כשהם מתחילים להתיישן?) וזה ממש מעצבן תעיניים. אז החלטתי לקנות מסך חדש כנראה 15 אינץ' (הבנתי שב lcd 15 זה כמו בסיארטי 17 כן?) . השימוש הוא סרטים ומדי פעם גם משחקים אז חשוב גם שיהיה זמן תגובה נמוך . יש לציין שאיני צריך רמקולים בתוך המסך. ועוד שאלה אחת קטנה לקראת הסוף:האם ההבדל בין חיבור dvi לחיבור הרגיל באמת מורגש?אם כן אז אנא המליצו לי על מסך עם dvi וחיבור רגיל (שכרגע שחכתי איך קוראים לו...) כי עכשיו יש לי ג'יפה שתומך רק בחיבור הרגיל. תודה!

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shai769,

אני רוצה לדעת אם הכרטיס ייכנס למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shdrthki1,

איזה כרטיס עדיף ? Sapphire ATI Radeon 5850 Vapor X 1GB GDDR5 HDMI ב900 ש"ח או Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 HDMI ב1030 ש"ל ההפרש ביצועים בינהם שווה את ה130 ש"ח או שה5850 מספיק טוב למשחקים כבדים ברזולוציה מקסימלית? ומה זה ה VAPOR X של ה5850 ? ואם יש לכם עוד הצעות אחרות לכרטיסים ב900-1000 שקל אשמח לראות תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ofer40,

היי מצאתי בינתיים מקום אחד שמציע את הכרטיס החדש למכירה בארץ וזו חנות יקרה בדרך כלל. האם יש עוד מקום שמוכרים אותו אולי של יצרן אחר? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=28265&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=331 דרך אגב איך הכרטיסים של PALIT? תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים