עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם מה לקחת SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme או asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5 מי חזק ? למי יש גוף קירור חזק ולא עושה הרב רעש?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by adu,

לי יש עכשיו Geforce4 mx440 אני יודע שהוא לא גרוע אבל אני מעוניין להחליף אותו מה הכי כדאי ומשתלם (אבל שיהיה אפשר גם לצפות דרכו בטי וי)

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by karpad,

שלום רק רציתי לראות את ההבדלים בין הכרטיס הישן לחדש בקצב הפריימים בATITOOL פתחתי לי את התוכנה לתומי ומה ראיתי שם?!!!! רואים ממש מגעיל את ה3D VIEW למה רואים כלכך מגעיל מה עשיתי לא טוב!?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by OmerS,

אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים טובים ואמינים, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם אבל שיהיו איכותיים. תודה מראש, עומר שקדי.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by NAND,

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה במחיר הזה? http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp ורציתי לדעת עוד משהו. הכרטיס הזה עובד בטכנולוגיית agp8x ויש לי בלוח אם agp4x, אז מה יהיה ההבדל בביצועים והאם הוא יהיה רציני או שאפשר גם לשחק עם agp4x? תודה רבה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by snsn_1,

האם ניתן להוסיף לתוכנת פוטושופ 7 משהו בכדי שאוכל לירשום TEXT בעיברית במידה וכן צרפו לינק בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. בס"ד שלום לכולם, אז... הכרטיס מסך הישן שלי שווק חיים ואני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש. התקציב שלי הוא עד 400 שקל. השימוש העיקרי הוא לגלישה באינטרנט ופה ושם מייפל סטורי. המפרט של המחשב הוא: לוח אם - Gigabyte EP43-UD3L מעבד - Intel Core 2 Due E8400 ראם - 2GB על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by shloosh,

אני מתכוןן שהוא לא נכנס למארז מסויים או למעבד מסויים????

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

פירסמתי את זה במסכים לכל .... אבל לא ענו לי ואני חייב תשובה מהר כי אני ממש על סף קנייה. אז מה משני אלה עדיף? סמסונג מאג או שבכלל עדיף משהו אחר...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by תמיר.......,

עוד חודש בערך אני מתכוון לקנות מחשב הייתי רוצה המלצה על מסכי LCD הכי טובים בישביל משחקים אין הגבלה של מחיר אנא הגיבו תודב רבה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by emil001,

שלום רב לכולם, היום הכרטיסים הגרפים התקדמו מאוד והנתונים שלהם מאוד גבוהים, כמו כן הביצועים של הפלסטיישן והקסבוקס גם כן גבוהיים מאוד! השאלה שלי היא האם יש כרטיסים גרפים שמגיעים ליכולות של הקונסולות המשחקים או אף מעליהם.. ההתלבטות באה מזמן המחייה של הקונסלות שיצאו בשנת 2006, אנחנו כבר ב2011 עוד חודשיים.. והטכנולוגיות התקדמו מאודד !! תודה על כל עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by civic,

התקנתי משחק שמבקש את זה ויש לי ATI ....עזרה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום רב, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הזה מתנה והוא חדש בקופסא כמובן טרם נפתח. כיום יש לי 570GTX שהוא לא רע, עדיין אפשר לשחק על הגדרות גבוהות כמובן לא ULTRA בFPS גבוה. חשבתי למכור את הR9 ורציתי לדעת כמה לדעתכם אפשר לבקש עליו. תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. או לקנות מסך בקרוב? ועוד כמה שאלות: 1.מתי יצאו מסכי תלת מימד ? 2.וכמה הם יעלו ~?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by The Ball,

שלום לכולם חבר שלי מתלבט בין 2 מסכים: 1. LG 19" F900P 2. VIEWSONIC P95F+ כמו שאתם רואים שניהם 19" ושניהם שחורים כסופים כזה.. והנה כמה שאלות: 1. יש איזה שהו עוד מסך ששווה לבדוק? (שהוא שחור ו- 19"?) אם לא, איזה מסך יותר טוב? 2. יש במסכים של מאג כאלה קווים על המסך אחד מהמסכים שמופיעים למעלה יש לו גם את הקווים האלה? כי אם כן הוא פסול.. =\ תודה לכל העזרה שתינתן!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by k534d,

זאת לא הודעת מכירה אני רק רוצה לדעת מה הערך וכמה לבקש עבורו. יש לי את הכרטיס 6 חודשים יש לציין שהכרטיס זה כרטיס שהוחלף במסגרת אחריות הכרטיס עצמו חדש ועם האריזה המקורית. תודה לעוזרים. אם האשכול לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותו.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היא באמת תשפר את הביצועים? אפילו בקצת? ואם כן מה אני צריך לשנות בה?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

חשבתי על שיפור למחשב שלי... ובין הדברים יש גם כרטיס מסך. קודם אני רוצה לבדוק קצת ולראות כמה יעלה לי כל הסיפור ואז לראות אם בכלל משתלם להתחיל לשפר.. אני צריך כרטיס של AGPX8 בתקציב של עד 450 וכמובן כמה שפחות-->ככה יותר טוב =] תודה על העזרה

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ycltdycltd,

אני עומד לקנות מחשב חדש. כרטיס המסך הוא hd4670 1gb ddr3 של shappire. במחשב יהיה מותקן win 7 64bit הבעיה היא הדרייבר, באתר של shappire יש דרייבר רק לwin7 32bit ולויסטה 64bit באתר של ati יש את Catalyst 10.3 לסדרת hd4xxx גם לגרסת 64bit של win 7. אם אני מוריד מהאתר של ati הדרייבר יעבוד על הכרטיס שלי? ואם כן למה אין דרייבר ל64bit באתר של shappire??? איך אני יכול לדעת מתי, אם בכלל, shappire יוציאו דרייבר לwin 7 64bit? יש מצב שהדרייבר של ויסטה 64bit יעבוד על win7 64bit? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. מפרט - מעבד - Intel Core i3 2120 לוח אם - H71M-DGS Asrock זיכרון - 4 ג"ב 667 MHZ, של Kingston ושל Samsung. (חצי חצי) מסך - Mag R19L-s, רזולוציה מקסימאלית 1360X768 ספק מתח - לא יודע איך לברר את זה, יש למישהו רעיון? (אין לי את המפרט שקניתי את המחשב, ואין עליו תווית) כרטיס מסך -Intel HD Graphics. אני לא מחפש כרטיס מסך לשחק במשחקים האחרונים על הגדרות טובות, כי המחשב עצמו לא מתאים לזה. אני רוצה להצליח לשחק משחקים ישנים או בעלי גרפיקה נמוכה. הנקודת מבחן היא Divinity:Original Sin. חוץ מזה אין לי בעיה עם כרטיסים מחודשים או מיד שניה אם לדעתכם זה יוצא יותר משתלם וכדאי. אשמח לעזרה, תודה, תם

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by adamginz,

זה קורה כל איזה שעה- שעתיים וזה לא תוקע או כלום. הכרטיס שלי על סטוק כל הזמן. ועוד שאלה רציתי לדעת איך אני יודע איזה גרסאת ביום יש לי?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by adis50,

איזה מבין כרטיסי המסך האלה עדיפים? והאם הHD 5770 Heatpipe Fan שווה את ה50 ש''ח הפרש ???

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי אני קונה את הכרטיס הזה מחר 8600 GTS ראיתי עליו קצת ביקורות ביוטיוב הוא נראה לי חמוד משהו נחמד אני צריך שיריץ משחקים NFS, PES אולי גם crysis בקטנה.. לא על HIGH.. אבל שיריץ בקטנה מה אתם אומרים על הכרטיס? אני קונה אותו יד שנייה אבל הוא חדש מהניילונים ב-300.. דרך אגב זה הספק שלי: http://www.up2me.co.il/images/59328544.jpg הוא יריץ את הכרטיס מסך??

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. התראת מראש אני אומר, המטרה פה היא לא ממש שאלה עם תשובה אלה יותר דיון על עניין שחשבתי עליו. בהחלט אפשרי שתחשבו "אז מה הוא בכלל רוצה מאיתנו? קח בלון ותהיה בשקט" התשובה היא דיון אובייקטיבי (עד כמה שתוכלו) ואינפורמטיבי (עד כמה שיהיה לכם זמן) שמסתכל בגדול על כיוונים שכל חברה בחרה ולאן היא ממשיכה מכאן. לכל חברה יש הרי משאבים מוגבלים להשקיע בטכנולוגיות חדשות. אני מסתכל על השנה ומשהו האחרונה ותוהה לעצמי מי מהנ"ל "הוכיח" את עצמו בתור טכנולוגיה חדשנית משמעותית יותר ששפרה את "חוויית הגימינג" ותהווה בסיס לעתיד, אם בכלל. כמובן שיש הבדל מהותי בין הטכנולוגיות הנ"ל, האחת היא פתרון תוכנה בלבד ללא עלות לצרכן והשנייה משלבת חומרה ותוכנה ומחייבת דגמי מסך ספציפים ויקרים (כרגע). פחות מעני…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים