כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לרכוש כרטיס מסך למשחקים כבדים. בחנות המליצו לי על XFX 6800 128MB, DVI שמחירו מאוד גבוה. מכר שלי אמר לי שעדיף לי לרכוש XFX GF4 MX4000 128MB מכיוון שההבדל במחיר משמעותי וההבדל בביצועים מזערי. מה אתם אומרים? מה עדיף?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1100 ש''ח מקסימום מעבד - I5 2500K לוח אם - GIGABYTE B75M ספק - SEASONIC 620W מסך - 1080P 144MHZ חשבתי על זה:https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Support-Graphics-06G-P4-6163-KR/dp/B01IPVSLTC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1494591785&sr=8-1&keywords=06g-p4-6163-kr יוצא כולל משלוח ומס כ1060 ש''ח תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כולם פוחדים מהתופעה אז הגיע הזמן לברר כמה היא שכיחה. למי מכם נוצרו פיקסלים שרופים בטבעיות (ולא כי אח שלכם דפק פטיש 5 קילו על המסך) אחרי שהוא קנה את המסך (ולא כאלה שקיבלו מסך עם פיקסלים שרופים)? 1. איזה מסך? 2. כמה פיקסלים שרופים? 3. כמה זמן המסך ברשותכם? 4. אחרי כמה זמן מיום הקניה התחילו פיקסלים להשרף? שימו לב! הסקר הוא רק לבעלי מסך עם פיקסלים שרופים! (והוא לא שואל סתם איזה מסך יש לכם בלי קשר לפיקסלים) לי בכל מקרה יש Samsung 710TM ו-Hyundai Q17+ ו-LG L1720P מושלמים הדיון הזה הוא רק לאנשים שלמסך שלהם התפתח פיקסל שרוף אחרי שהם כבר קנו אותו!!!
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה אני אמור לקבל היום את ה-ATI HD4870 1. האם עליי להסיר את הדרייבר של NVIDIA הנוכחי (+תוכנת driver clean) לפני שאני מוציא פיזית את הכרטיס הישן? או קודם להחליף פיזית כרטיסים ורק אחר כך להחליף דרייברים? 2. האם כדאי להשתמש בגרסה 8.7 של ATI? קראתי כאן על המון באגים ובעיות במשחקים. האם כדאי להשתמש ב-8.6 עד ש-8.7 תתייצב? 3. האם קיימים עדכוני chipset לכרטיס שאני אמור לבצע? תודה מראש לעונים!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם מעדיפים לעשות כדי לשפר את האיכות של המשחק שלכם? לשחק ברזולוציות גבוהות?(כמוני)או להפעיל את אפקט ההחלקה?(Antialiasing) לדעתי עדיף להעלות את הרזולוציה משום שמאבדים פחות פריימים והאיכות שמתקבלת יותר גבוהה מאשר משחק ברזולוצייה יותר נמוכה עם אפקט ההחלקה. יש כאלו שמשחקים עם שניהם אבל אלו רק אנשים עם כרטיס מסך סוס(כמוני)שיכולים להרשות לעצמם לאבד ביצועים אבל עדיין המשחק ירוץ חלק. ואגב מה הרזולוצייה בה אתם משחקים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! מישהו יודע אולי כמה וואט בדיוק צורך כרטיס מסך eVGA 8800GT SuperClocked? בדקתי באתר של eVGA, וכתוב שם שמומלץ ספק כוח של מינימום 400 וואט, ו-450 וואט עבור SLI. אבל, לא כתוב שם כמה וואט צורך כרטיס מסך אחד. האם מהעובדה שכרטיס מסך אחד צריך ספק כוח של 400 וואט, ושני כרטיסי מסך בתצורת SLI צריכים ספק כוח של 450 וואט, אני יכול להסיק כי כרטיס מסך אחד צורך 50 וואט? במידה והכרטיס מסך צורך 50 וואט, אז הוא צורך כל הזמן 50 וואט או רק תחת עומס, ובזמן שלא משחקים הוא צורך פחות חשמל? שאלה נוספת: יש לי ספק כוח Thermaltake TR2 500Watt. בעיקרון, הוא אמור להיות מספיק טוב בשביל הכרטיס מסך הזה. אבל, יש לי 5 דיסקים קשיחים, צורב DVD, שני מאווררי לדים 120mm, שני כרטיסי PCI ומעבד AMD כפול ליבה …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבר לעניין השימוש - מה ההבדל בין הכרטיסים בפועל מבחינת: 1. ארכיטקטורה 2. חומרה 3. יכולות 4. קושחה/דרייברים שמעתי הרבה מאוד דיבורים ונפנופי ידיים, חלקם בגדר אמירות שיווקיות וחלקן אמונות קוואזי-מיסטיות. המידע הטכני היחיד שמצאתי בשיטוט ראשוני זה של-GEFORCE יש יכולות double-precision נחותות משמעותית אבל לא משהו מעבר לזה, ודאי לא כמותי. השימוש שלי יהיה בעיקר לחישובים מתמטיים כבדים בעזרת שילוב של MATLAB-CUDA ו/או C++-CUDA. לא לגיימינג ולא לעריכה גרפית/אנימציה. אשמח לעצה/מידע ממביני עניין. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאמור יש לי HD6870 HIS ICEQ, כרטיס כבן 4 חודשים (פלוס מינוס) אין לי שום בעיות איתו פרט ל: - Crysis 2 ב-DX11 מקבל מסך שחור, No Signal, ומחשב תקוע (חייב Restart), תוך חצי שעה, DX9 עובד סבבה - Battlefield 3 אותה תופעה של מסך שחור, משך הזמן שלוקח לזה לקרות משתנה ויש לי רושם שככל שה-MSAA גבוהה יותר ככה זה יקרה מהר יותר. כשזה קרה עם קרייסיס 2, חפרתי ברשת וראיתי שיש הרבה תלונות על זה , אז ויתרתי/עזבתי, עכשיו עם באטלפילד 3 זה שוב העלה חששות לגבי טיב הכרטיס. ביצעתי בדיקת טמפרטורה עם MSI Afterburner, כרטיס עולה מ-46 במנוחה ל-54 בעת התקיעה, שזה כלום. ניסיתי עם WOW על FSAAX8 ו-DX11 אבל כצפוי אין בעיה מחשב חדש עם ספק Antec HCG 520 מעבד i5 ו-8 ג'יגה זיכרון כמו גם מערכת הפעלה 64 ביט, דר…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי לשדרג את ה760 רפרנס שלי. הסיבה המרכזית היתה התחממות בסשנים של שעתיים פלוס, אבל גם חוסר שביעות רצון מביצועים. Gta v לדוגמא היה רץ על הגדרות בינוניות - נמוכות. ו coh2 כנ"ל ועם נפילות fps משמעותיות(משחק כבד מאוד) את ה760 מכרתי ב450 ש"ח, וקניתי מהאיביי evga gtx 970 sc acx 2.0 במחיר 950 ש"ח. החלטתי ללכת על evga בגלל סוג הקירור שיותר מתאים למארז שלי, וגם בגלל הסיבה שהם מציעים אחריות בינלאומית על מוצריהם גם אם הם יד 2. היום בבוקר התקנתי אותו. Gta v עובד כרגע על הגדרות מקסימאליות (למעט aa) וחלק לחלוטין. השיפור המשמעותי ביותר הוא עליה ברמת הטקסטורה. Coh2 יש בנצ'מארק מובנה. על הגדרות גבוהות וaa בינוני ה760 הגיע לfps ממוצע של 30.9 ומינימאלי של 19. ה970 ה…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מתלבט בין 2 מסכים: 1. LG 19" F900P 2. VIEWSONIC P95F+ כמו שאתם רואים שניהם 19" ושניהם שחורים כסופים כזה.. והנה כמה שאלות: 1. יש איזה שהו עוד מסך ששווה לבדוק? (שהוא שחור ו- 19"?) אם לא, איזה מסך יותר טוב? 2. יש במסכים של מאג כאלה קווים על המסך אחד מהמסכים שמופיעים למעלה יש לו גם את הקווים האלה? כי אם כן הוא פסול.. =\ תודה לכל העזרה שתינתן!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה שאלות על הזיכרון. קראתי פה ביקורת עליו ורשום שהוא יהיה עם ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי במקום חצי ג'יגה בgddr5 ובכן יש לי כמה שאלות 1. מה זה אומר ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי, או מה זה אומר חצי? 2. מה זה אומר בקר של זיכרון, אני רואה הרבה פעמים בקר 512 ביט וכו'. 3. זיכרון של כרטיס מסך מבחינה פיזית, זה לא מעגל אחד ששים על הכרטיס? כי קראתי גם שבמקום 16 שבבים בזיכרון הקודם, הפעם יהיה 8 שבבים, זאת אומרים 8 פעמים gddr5x ? (מצטער אם זאת שאלה מפגרת) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש הכרטיס שלי (gigabyte gtx 570 oc) שבק חיים אחרי 3.5 שנים כעת אני מעוניין לרכוש את ה970 gtx הייתי מעוניין לקבל הכוונה לדגם שלפחות לפי מה שידוע לאנשים נחשב לאמין ביותר ובעל יכולות oc טובות. אני כרגע אינני כלל חושב בכיוון של gigabyte בגלל אותו מקרה עם הכרטיס האחרון אלא אם כן 3.5 שנים זה אורך חיים נורמלי לכרטיס מסך, בכל מקרה ההתלבטות העיקרית היא בין דגמי ASUS,MSI ו-EVGA
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שווה? כלומר כדאי להוסיף את ה200 שקל ולקנות את ההרקולס? או שזה אותו כרטיס? לי פשוט נמאס כבר מהgeforce 3 ti 200 הישן הזה.. כזה איטי זה לא יאומן.. אז אתם אומרים שוה? או כדאי לחכות לגי פורס החדש ? למרות שאני חושב שהוא יעלה איזה 3000 שקל.. למרות שאני מעדיף את נוודיה מאשר את ati ..
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחיר כרגע הוא 1700+-, מתי הכרטיסים החדשים יוצאים והאם שווה לחכות לעוד ירידה במחיר כשהכרטיסים החדשים יצאו? ככל הניראה ישולב עם מעבד E8400 או קוואדרו של אינטל עדיין לא החלטתי... האם הוא יספיק להגדרות גבוהות-בינוניות ל3 שנים הקרובות? (כן אני יודע ש3 שנים זה נצח במונחי מחשב אבל בכל זאת)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם גיגבייט ga-h61ms-1 עם מעבד i5-3740 השאלה שלי אם הכרטיס מסך GeForce GTX 1060 6g יתאים למערכת ללא צוואר בקבוק? תודה☺.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
באשכול הזה הציעו לי את הכרטיס ATI HD4870 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473306.0 אחרי שעיינתי בנושאים שבפורומים פה, אני לא בטוח שהוא הבחירה הנכונה קיים כרטיס מסך שעונה על הדרישות שלי, ושווה לקנות אותו? 1. בכללי, מעבר לביצועים טובים במשחקים, אני צריך שיעבוד כמו שצריך עם Aero ולא יעשה בעיות כמו הכרטיס מסך הנוכחי שלי (HD3450 AGP) שאיתו ה- Aero קורס כל הזמן (מי שמכיר את הבעיה של Desktop Windows Manager)... 2. ועוד משהו, אני עובד עם וינדוס 7, לא כדאי כרטיס שתומך ב- DirectX 11? 3. כמובן, שלא יהיה פחות טוב מ- 4870... 4. כרגע אני עובד עם מסך 19 אינץ' LG Flatron L1972H המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות הוא: מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: Gigabyte GA…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לכאן, אם לא אז תגידו לי ואני אפתח ת'רד במקום הנכון. שלום לכולם, יש ברשותי GTX570 1.2GB. ביום שבת האחרון, הכרטיס / דרייבר קרס כל פעם שראיתי סירטון ביוטיוב (חשוב לציין שהכרטיס קרס בערך 5,6 פעמים). ברגע שראיתי סירטון ביוטיוב, מסך קופא, הופך שחור לכמה שניות ואז רואים את הסרטון הופך למסך ירוק כזה. יום ראשון, התקשרתי לRSM (החנות שממנה קניתי) והודעתי על כך שיש לי בעיה כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב והסברתי גם מה הייתה הבעיה. התשובה שלהם הייתה לנסות להחליף לדרייבר ישן יותר (שאני הייתי בדרייבר 285.62WHQL). כך עשיתי הסרתי את הקודם והתקנתי את 280.62WHQL. מאז, כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב המחשב נתקע כזה כאילו חסר המווווווון RAM וכאילו הוא עמוס, ועד שעכבר ז…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לשאול מזה V-Sync, אני יודע שזה Vertical Synchronization, אבל מה זה עושה, האם זה מפשר את איכות התמונה במשחקים? אבקש לפרט, תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד בטח חפרו לכם הרבה אז פעם אחרונה? ראיתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526689.0 שהמליצו על כרטיס זול gts 450 וראיתי ברשימה של כרטיסי מסך פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527102.0 שזה מקום 61 (יעני סביר?) וראיתי פה: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=5459948 (זה חנות שפירסמה באתר יד 2) ב-270 את ה- 8800gts 512mb שהוא ברשימה הנ"ל עדיין באותה קטגוריה עם ה gts 450, ורק כמה מקומות מתחתיו. (כן, 90 שקל בשבילי זה נחשב ) אבל מה אתם אומרים?!?! האם ההבדל ביניהם שווה לשלם עוד 91 ש"ח? <הנה תראו איזה גרפיקה בלי שום כרטיס מסך... <גם זה נחמד לא? סתם, ברצינות, מה דעתכם? :DJsmile: :cwm39: :bunny: :auto: הנה אפילו gta I…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני מזמין את הכרטיס מסך הזה https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131720&ignorebbr=1 השאלה שלי היא אם אני צריך לשלם גם מעמ או מכס או משהו כזה או שהם משלמים על זה אם אני מזמין את זה לארץ ואם בכלל חוץ מהמשלוח אני אצטרך לשלם על עוד משהו ברגע שהוא מגיע לארץ השאלה השניה היא אם יש להם בכלל אחריות על הכרטיסי מסך האלה ??(או שעדיף כבר שאני אשאל את התמיכה טכנית שלהם ? )
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה במחיר הזה? http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp ורציתי לדעת עוד משהו. הכרטיס הזה עובד בטכנולוגיית agp8x ויש לי בלוח אם agp4x, אז מה יהיה ההבדל בביצועים והאם הוא יהיה רציני או שאפשר גם לשחק עם agp4x? תודה רבה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש מבדקים להבדל בין PCI-E 2.0/3.0/4.0 ? בפועל ולמעשה לא תאוריות של מהירות כפולה שלא רואים אותם במבדקים . כלומר עם כרטיס מסך חדש מה מהירות כרטיס מסך יהיה בפועל בפלטפורמה PCI-E 2.0/3.0/4.0 ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4946&s=1 פורסם אצלם לאר הסרת ה-NDA
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך לחדר חדש שעברתי.. הייתי רוצה לקנות מסך דק שיתאים גם להיות מסך מחשב וגם כטלוויזיה השאלה הראשונה היא האם קיימים מסכים שיש להם 2 כניסות (למשל אחת DVI למחשב והשנייה RGB לממיר) ושניתן לעבור בין המצבים בעזרת שלט. כי הייתי רוצה שאת הטלוויזיה אני לא אראה דרך המחשב (VideoIn) אלא דרך המסך ישירות, ושניתן לעבור בין הכניסות כמו בטלוויזיה רגילה דבר שני זה המרחקים כשאני אשב מול המחשב, המרחק ביני לבין המסך יהיה כמטר, אולי טיפה יותר. כאשר אני אראה טלוויזיה אני יושב במרחק של כשלושה מטרים וחצי אז אני צריך למצוא גודל מסך שלא יהיה גדול מדי כאשר אני יושב קרוב, אבל לא קטן מדי כאשר אני רואה טלוויזיה אני מקווה שאני לא מבקש דבר שלא קיים, ואשמח לקבל עזרה בכל הקשור לנושא…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-