עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בחור עם מחשב ישן Athlon XP 2500+ החליט לבדוק כמה שיפור יהיה אם הוא יחליף את כרטיס המסך הישן שלו (FX5700) ב-6800GS החדש. הוא הניח שעם כזה מעבד ישן השיפור לא יהיה עד כדי כך משמעותי. אני חושב שהתוצאות מדברות העד עצמן. http://www.overclockers.com/articles1309/

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. כולם פוחדים מהתופעה אז הגיע הזמן לברר כמה היא שכיחה. למי מכם נוצרו פיקסלים שרופים בטבעיות (ולא כי אח שלכם דפק פטיש 5 קילו על המסך) אחרי שהוא קנה את המסך (ולא כאלה שקיבלו מסך עם פיקסלים שרופים)? 1. איזה מסך? 2. כמה פיקסלים שרופים? 3. כמה זמן המסך ברשותכם? 4. אחרי כמה זמן מיום הקניה התחילו פיקסלים להשרף? שימו לב! הסקר הוא רק לבעלי מסך עם פיקסלים שרופים! (והוא לא שואל סתם איזה מסך יש לכם בלי קשר לפיקסלים) לי בכל מקרה יש Samsung 710TM ו-Hyundai Q17+ ו-LG L1720P מושלמים הדיון הזה הוא רק לאנשים שלמסך שלהם התפתח פיקסל שרוף אחרי שהם כבר קנו אותו!!!

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אין לי כרגע תקציב לרכישת מזרימדיה או מחשב HTPC, ובנייד שלי אין יציאת HD, לכן בינתיים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש לנייח שלי, ולנייד אותו מידי פעם לסלון כדי לראות סרטי HD. בנוסף חשבתי שאם כבר אז נשפר את היכולות של המחשב בתחום המשחקים. אין לי מושג לגבי מחירי כרטיסים כאלה לכן לא פרסמתי תקציב, אבל אני רוצה לקבל אופציות לכרטיסים משני סוגים: 1. כרטיס שיתאים לשידור HD ברמה טובה, ולהפעלת משחקים ברמה בסיסית/סבירה במחשב. 2. כרטיס שגם ישדר HD ברמה טובה וגם יפעיל משחקים במחשב (וב-LCD אם אפשרי) ברמה טובה (אבל לא עד כדי מחירים של high end). ב"רמה טובה של HD" אני מתכוון שתהיה הפעלה חלקה של סרטים ב-1080p/תכני blu-ray בקידודים/תקנים שונים. המפרט שלי: WIN 7 64bit מעבד: Intel E6750 ל…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. חבריות מה קורה?? מקווה שטוב תשמעו.. המחשב נדלק.. כל המנורות עובדות + כל המאווררים.. אבל המסך לא נדלק ! המסך תקין.. נבדק.. אז אני מניח שזה הכ. מסך.. מה אתם אומרים ? דווקא חבל עליו... הוא היה בנזונה לא"ק !! הוא הוציא לי 6430 ב3דמארק2003 ! ליבת ר350.. הכל קירור סטוק ! בלי סינקים.. בלי סיילנסר ! אבל אני יודע שהוא לא נשרף מזה.. עשיתי תא"ק.. ואז הורדתי אותו.. הוא כבר חודש+ בלי א"ק.. עכשיו תגידו.. אם הבעיה באמת בכ. מסך... ויחליפו לי אותו.. הוא של גיגהבייט... יש מצב שהחדש יגיע עם ליבת ר360?? צודהה

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by rageman,

הכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GEforce4 mx440 אני זקוק לכרטיס מסך מכובד שיתמוך ב B&W2, fable ובמשחקים הבאים שיצאו לפחות בשנתיים הקרובות. יש לי 256RAM ולוח אם P4S533 Asus BIOS: ASUS - 42302e31 Award Modular BIOS v6.0, 04/18/03 יש המלצות? תודה לכל העוזרים

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד Sony Vaio VPC F12 KFX/B עם כרטיס מסך של GeForce GT 330M. לבינתיים שיחקתי איתו NEED FOR SPEED Hot Pursuit ואני נהנה איתו כל רגע ורגע. הבעיה היא: שיש למחשב הנייד הזה באג בחומרה, למרות שהורדתי עידכון לביוס דרך האתר של SONY לתקן את האג של החום של המעבד. זה לא ממש עזר. אפשר אולי לומר שהייתי משחק עד היום ב NFS חלק עד שהמעבד היה מתחמם יותר מידיי ואז המחשק התחיל לקרטע ואז פיתאום נכבה לי המחשב. אבל מאז העידכון של הביוס זה רק מקרטע ולא נכבה בנתיים. אני חושב שיש יותר מידיי עומס על המעבד הראשי במקום שיעבוד על הכרטיס מסך. השאלה היא: האם אתם מכירים כל מיניי תוכנות שיכולות להאיץ לי את הכרטיס מסך והביצועים של המשחק. בינתיים עשיתי עידכון לביוס ועידכון לכר…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by אוריפ,

לא נשאר לי מקום אז למי שיש משהו אחר (GeForce 2/3, Radeon 8500 וכו') נא לכתוב!

8. יש לי כרטיס מסך מאוד חלש ואני שורד איתו בקושי (geforce 6200 turbocach) אני מעונין לרכוש כרטיס מסך לא חזק במיוחד אבל שיחזיק לי לכמה שיותר זמן בתקציב של בין 300-500 בבקשה תתיחסו לזה שזה כרטיס מסך זמני לתקופה של בערך שנה עד שנה וחצי כי אז אני אקנה מחשב חדש מפרט לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF מעבד Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz זיכרון DDR2 2.00 GB 533MHz ספק כוח CODEGEN 200XA 400W עוד משהו אני חייב שהכרטיס יהיה בעל חיבור dvi תגיבו מהר תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by אושריניו,

9600GT הנוכחי מעבד:Q6600 לוחם אם:INTEL DGBU33 משו כזה זיכרון 4 ג'יגה ספק כח 500-550 W אני רוצה כרטיס מסך סביבות 700 שקל ככה שיהיה הרבה יותר חזק מ9600GT(מצדי שיהיה חלש מהרבה כרטיסים אבל שיהיה לפחות חזק יותר מ9600GT) יש לי מסך 23 אינץ' עם FHD והכרטיס הנוןכחי שלי אמנם מסתדר איתו לא רע אבל ברור שהוא לא מסתדר איתו 100% (במשחקי מחשב) אני יכול להשאר איתו עוד מלא זמן אבל כבר הוא צועק לי שהוא מעדיף להיות על רזו' נמוכות במשחקי מחשב ולא על הכי גבוה (ברוב המשחקים) ;] אז אשמח להמלצות, תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by khsur1,

שלום אני קניתי היום מחשב שכולל את הכרטיס הבא : evga geforce gtx 770 superclocked acx cooler 2gb gddr5 - עכשיו השאלה שלי היא האם אותו כרטיס נחשב ל"שורד עתידי" ? יש לי לוח אם דיי טוב -Z97-A עכשיו הוא תומך בsli האם כאשר הביצועים ירדו בעוד שנה , שנתיים , האם כאשר אני יחבר את שני כרטיסים דומים (GTX770ּּ+GTX770ׂ) אני השים לב לעליה מרבית בFPS ? סליחה אם ההודעה נראת קצת מבולגנת ,אני פשוט חדש בזה . תודה לכול העוזרים .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי אנשים, אני רוצה להאמין שכל שנה הכטיסים מוכרזים ויוצאים לחנויות בארהב פחות או יותר באותו חודש בשנה, אפשר לדעת מה הסיכוי שהכרטיסים החדשים כבר יגיעו לחנויות בחול לפני היוני-יולי? ואם לא יש תאריכים פחות או יותר ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by mafyoner,

רציתי Sapphire אבל לאחר שקראתי הרבה מאוד תגובות של אנשים בפורום ראיתי שכתבו שSapphire עושה הרבה בעיות במשחקים המחשב קורס נתקע וכו.... מה אתם ממליצים לי ליקנות אני ממש ממש לא יודע כבר מה לקנות תודה מראש!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות gigabye 7600gt יש 2 דגמים אחד עם מאוורר ואחד עם קירור פאסיבי, מה מומלץ? מה ההבדל(ביצועים,חום) תודה רבה

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Oranl,

אני רוצה לפרק את הכיסוי של גוף הקירור מכרטיס המסך שלי, הוא מדגם 8800GT של BFG.. יש איזה מדריך או סרטון איך עושים את זה? לא את כל גוף הקירור, אני לא רוצה להחליף אותו, אלא רק לנקות אותו מתחת לכיסוי.. תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by leahd3,

מישו פתח אותו כבר ל 6970??? מחר אני רוצה לקנות אותו מ קיי אס פי עולה 1450 אגב יש לי אנרמקס 525 פרו 82+ וכבר אמרו לי שהכרטיס הזה עדיף על 5850/70 והספק שלי יכול להחזיק אותו... אגב יש לי 720 טריפל קור 4 גיגה דידיאר3 1333 וכרגע רץ על 4850 תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Night,

אני רוצה להעביר אותו למדיה סנטר ולקנות לי 9600GT או משהו... אז ה8600GT יעשה את העבודה בתור כרטיס למדיה סנטר?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Would?,

שלום מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין השניים? האם עדיף לעבוד עם טריפל או דאבל? האם אני יכול לשנות את זה איפה שהוא? או שכל משחק אני צריך ללכת לאפשרויות ולשנות תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Shbd,

ב- everest לא כתוב לי כלום... ב- easy tune יש רק טמפ' של מעבד. אני צריך תוכנה מיוחדת או שזה נמצא איפשהו בדריברים? גרסת דריברים: 4.10 + Control Panel

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by coch,

https://www.guru3d.com/news-story/geforce-gtx-1160-spotted-in-presentation-tu116-with-gddr5-and-gddr6-inbound.html אז נראה לי שנראה בקרוב את ה 1660Ti שאמור לתת ביצועים של 1070 סטנדרטי. ללא RT. באיזור של 275 דולר הייתי אומר, ו 6GB, הם מפלחים מחדש גם את שוק הביניים. האח הקטן שלו הדגם שהוא לא Ti נראה שיעלה באיזור ה 240.

20. Started by אמנון,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי 8600GT ל-ATI 4870 האם כרטיס מסך זה מתאים(יעלה )למחשב שלי מפרט: ספק 450W קרוסאר חדש לוח אם-PCI EXP X16 GIGABYYTE GA-915P זכרון-2 G מעבד-P4 3 G 775S תודה

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by DarkLloth,

טוב נראה ששני אלו מתומחרים במחירים דומים בארה"ב מה יותר ממולץ ? http://www.ncix.com/products/index.php?sku=29030&vpn=01G-P3-N891-AR&manufacture=eVGA&promoid=1042 http://www.ncix.com/products/index.php?sku=30825&vpn=900244&manufacture=VISIONTEK

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. תראו חבר'ה חשבתי פה והחלטתי לשאול את עצתכם.... שמתי לב שעל אריזת הg4 mx 440 שלי כתוב שהוא תומך "complete directx support including directx 8.1" ומכיוון שכולנו יודעים שg4mx440 לא תומך תמיכה מלאה בdirectx 8 ובוודאי שלא ב8.1 אז יש סיכוי תיאורטי לתביעת החברה על הטיית הציבור ופירסום מידע שקרי ולא נכון........ ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by johny goldman,

שלום חברים, אני לא יודע כמה תאימות זה קריטי לכן אני פונה אליכם כאן בשביל עצה. לי יש לוח אם : GA-H97M-HD3 מעבד : i5- 4590 3.30GHz אני מחפש כרטיס יותר טוב מה 660 GTX העייף שיש לי, אני לא מחפש את החידושים של ה GTX 10 ומשפחתו, משהו גם מהדורות הקצת יותר זקנים 9. יש המלצות לכרטיסים? נתקלתי בכרטיס באמזון שהוא כן מסדרת 10 : Gigabyte Geforce GTX 1050 Ti 4GB Windforce Graphic Card האם המחשב שלי כן תואם לכרטיס הזה? אם לא, אשמח להמלצות, מבחינת תקציב אני לא עף בשמיים של 5000 שקל אבל משהו סביבות 1500-2000 אני אשרוד. תודה מראש.

24. Started by NAND,

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם. אני רואה שלפי מבחני הביצועים מרחבי הרשת, ביצועי הRT של כרטיסי AMD נופלים משמעותית מול הכרטיסים של נווידיה. השאלה שלי האם זה עניין שיכול להפתר תוכנתית בהמשך ע"י עדכון דרייברים או עדכונים למשחקים עצמם? או שזה קשור למשהו חומרתי בכרטיס עצמו ויפתר/ישתפר רק בדור הבא של הכרטיסים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים