כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך שלXFX אבל רציתי לדעת עם היא חברה טובה! הכרטיס: XFX GeForce4 MX440 - 64mb DDR - TVOUT עולה 235.71 ש"ח. יש לכם המלצה אחרת... כרטיס עד 310 ש"ח...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים טובים ואמינים, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם אבל שיהיו איכותיים. תודה מראש, עומר שקדי.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוןן שהוא לא נכנס למארז מסויים או למעבד מסויים????
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! מצאתי את 7800GT על Gigabyte ב400 ומשהו ש"ח, נראה לא הגיוני... http://www.technocomp.co.il/product.asp?productid=88 למישהו יש הסבר?
-
- 43 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר'ה, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי (9800GT) לכמה רמות מעליו. תקציב נע בין 1000 ל1500(לפי הצורך) המון זמן לא הייתי בבית, לכן איני עוקב כ''כ לאחר הכרטיסים. אין לי העדפה כרגע בין שני החברות (NVIDIA/ATI), אבל אני מבין שNVIDIA פורצת לאט את הדרך. בכל אופן, אין צורך בהסברים. הרזולוציה היא 1680X1050 אך מידי פעם אני מחבר את הLCD 42'' למחשב, ומשחק ברז' 1920X1200. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב שלי בסביבות ה1500-2000 שקלים. ברור שעדיפות לכמה שפחות יקר. בכל מקרה משחקים מתחילים לעשות לי מעט בעיות עם הגדרות גבוההות. אני אשמח למשהו שיוכל לשפר את הביצועים במשחקים, להעלות FPS ולא ליצור צוואר בקבוק. אין לי בעיה להשקיע בלוח אם או במעבד לו דווקא בכרטיס מסך. אבל זה נתון לשיקולכם איפה בדיוק כדאי להשקיע. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע בOC של 3.4 ומערכת הפעלה של Wi…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*כותרת* יש הבדלים ממש גדולים ומשמעותיים?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי התקנה של HD5750 המחשב עולה לאט .לוקח זמן למסך להידלק ובכרטיס הקודם 8600GTS זה היה טס
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנים רבות בהן דבקתי בקונסולות, החלטתי לרכוש מחשב חדש, בתקציב מוגבל למדי. להלן המפרט: Ninja HD6850 1GB AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) Crucial 4GB DDR3 כעת - ציפיתי לביצועים לא רעים בסך הכול במשחקי MMO בעיקר, כמו The Old Republic, Guild Wars 2, ו-Planetside 2. אני מודה שאני מעט מאוכזב ממה שאני מקבל ואני תוהה האם אלו אכן הביצועים המתאימים לכרטיס מסך ולמפרט בכלל, או שמא אולי יש איזו בעיה? אשמח לחוות דעתכם. הן בגילד וורז 2 והן בThe Old Republic, אני מקבל בממוצע Framerate של 40 על הגדרות גבוהות ברובן. ברגע שאני מגיע לעיר, אפילו אם אין בה כמעט שחקנים אחרים, אני צולל ל25. הקטע המוזר הוא שגם כשאני מנמיך להגדרות *הכי נמוכות*, הFPS כמעט לא משתפר, אול…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט דגם הלוח : GA-H67M-D2-B3 המעבד : i5 2300 כרטיס מסך נוכחי : gt 610 ספק כוח : Antec 520W 80+ Bronze HCG-520M השאלה היא האם כרטיס המסך שאני רוצה לשדרג יעלה לי ללוח הכרטיס הוא : Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם גיגבייט ga-h61ms-1 עם מעבד i5-3740 השאלה שלי אם הכרטיס מסך GeForce GTX 1060 6g יתאים למערכת ללא צוואר בקבוק? תודה☺.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם , כנראה שצרבתי ביוס לא טוב לכרטיס (7850 של אסוס) דרך ATIWINFLASE אחרי הפעלה מחדש של המערכת לא נדלק המסך , איך אפשר לתקן למצב הקודם?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי שאלה חברים אני רוצה לקנות SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 ויש לי ספק של 500W, הספק יחזק מעמד??? ועוד דבר יש לי לוח האם עם PCI-Express 2.0 ויש 2.1 מה הבדל בינהם אם אני יכול לשים כרטיס שהוא 2.1 על 2.0? בכרטיס זה יש שני כניסות מתח PCIE אני צריךלחבר לשניהם מתח??? איזה חברה כדי לקחת ASUS או SAPPHIRE?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכיר את הבעיה של ה REFRESH RATE בWIN2000/XP אני מחפש דרך לפתור אותה... ברשת GAMESPY יש פיתרון שנקרא NVIDIA REFRESH RATE FIX אבל באתר התוכנה נאמר שהתוכנה אינה עובדת עם הדריברים החדשים של NVIDIA (גרסא 28.32). שאלתי היא, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מזה AGP כפול 4 והעים זה תומך במחשביי פנטיום 3 כי ראיתי בכרטיס מסך שאני הולך לקנות AGP כפול 4 ורציתי לדעת העם זה יתמוך במחשב שלי שהוא פנטיום 3 ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שווה? כלומר כדאי להוסיף את ה200 שקל ולקנות את ההרקולס? או שזה אותו כרטיס? לי פשוט נמאס כבר מהgeforce 3 ti 200 הישן הזה.. כזה איטי זה לא יאומן.. אז אתם אומרים שוה? או כדאי לחכות לגי פורס החדש ? למרות שאני חושב שהוא יעלה איזה 3000 שקל.. למרות שאני מעדיף את נוודיה מאשר את ati ..
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה במחיר הזה? http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp ורציתי לדעת עוד משהו. הכרטיס הזה עובד בטכנולוגיית agp8x ויש לי בלוח אם agp4x, אז מה יהיה ההבדל בביצועים והאם הוא יהיה רציני או שאפשר גם לשחק עם agp4x? תודה רבה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי 760 EVGA משומש והתברר שאין בספק שלי את היציאות הנדרשות. ספק FSP GROUP 500W מבחינת תצרוכת בדקתי במחשבון ואין שום בעיה. (עם מקדם ביטחון של 1.4 נותרים לי עוד 100W חופשיים) אז ככה, הכרטיס דורש חיבור 6+8 (!) הספק נותן שניים של 6 כאשר אחד כבר מחובר למעבד אז זה מותיר לי 6 אחד בודד. יוצאים לי מהספק עוד שלושה מולקס שהם פנויים וזהו זה. אז איך אני משיג מזה את ה 8 שחסר לי ?! יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם 2X6 ל8. הבעיה שאין לי אפילו 6 אחד. חישבתי להשתמש בזוג מתאמים מולקס2X ל6 אבל אין לי 4 מולקס בכדי לספק שתי שישיות עבור ה8 ! למיטב הבנתי חיבור 8 הוא למעשה 150W וחיבור מולקס הוא 60W. כך שאם אחבר זוג מולקס עם "מתאם מולקס2X ל6" ועוד מולקס בודד עם "מתאם מולקס2X ל6" אז ככה יצא לי 2 שישי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשוב שלא יהיה גדול מHD 5850, עדיף כמה שיותר קטן (שלא יתנגש בכרטיסי זיכרון כי הלוח הוא מיקרו ATX) התמיכה ב4K היא רק לצורך סרטים לטלוויזיה, לא למשחקים שיפעלו ב1080P תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מתלבט בין 2 מסכים: 1. LG 19" F900P 2. VIEWSONIC P95F+ כמו שאתם רואים שניהם 19" ושניהם שחורים כסופים כזה.. והנה כמה שאלות: 1. יש איזה שהו עוד מסך ששווה לבדוק? (שהוא שחור ו- 19"?) אם לא, איזה מסך יותר טוב? 2. יש במסכים של מאג כאלה קווים על המסך אחד מהמסכים שמופיעים למעלה יש לו גם את הקווים האלה? כי אם כן הוא פסול.. =\ תודה לכל העזרה שתינתן!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי כרטיס מסך nvidia 8400gs (מחשב נייד) והוא נחשב דיי טוב אבל יש לו בעייה- הוא הגיע 128 מגה במקום 256. שנה ומשהו אחרי אני מבין שזה הרבה יותר קריטי ממה שחשבתי. בקיצור, אני מריץ עליו FSX דיי טוב, אני לא מקבל הרבה מאוד פריימים ותמונה חלקה אבל זה מספיק נראה לי. אז אני רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחפות על החסרון במגה ביית שלו או בכלל משהו כדי לגרום לו לעבוד יותר טוב... אם למישהו יש הצעות איך אני יכול לשפר את ביצועיו ולקבל יותר פריימים, אודה לו מאוד! תודה רבה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך 23 אינץ של DELL HD FULL ויש לו חיבור displayport הבעיה שאין לי חיבור כזה בלוח אם אז קניתי מתאם של יציאת HD שיש לי במחשב ומהצד השניה המתאם שהופך מהdisplayport לHD, וזה מתחבר בלי בעיה מהמסך למחשב עם המתאם הבעיה שהמסך לא מזהה את החיבור, כאילו לא חיברתי את המסך. למה זה? מסך: dell u2311H uLTRAsHARP lcd ips dvi dp idescreen black לוח אם: GIGABYE GA H67MA D2H עזרו לי בבקשה לחבר את זה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא נשאר לי מקום אז למי שיש משהו אחר (GeForce 2/3, Radeon 8500 וכו') נא לכתוב!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה שאולי תהפוך לבעיה :-[ אני לא מזמן רכשתי לי את ה- GeFORCE FX 5600 עם 256 MB זכרון של PALIT ולוח אם של גיגהביט (FSB 800 dual ddr דגם P4 TItan 8s655fx) השיפור מכרטיס GEFORCE 2 GTS 64 MB לא היה משמעותי :-\ ואכשיו כשיצא התוספת החדשה של splinter cell אני רואה שהמשחק לא שופר בכלל בביצועיו (הראיה התרמית עדיין מגמגמת במקסימום גרפיקה ויש נקודות מסויימות שהוא מעלים לי את התאורה - פשוט אני לא רואה אור בנקודות הללו ואני יודע שאמור להיות שם אור!) ואפילו נהייה טיפה דפוק יותר (אני לא יכול לדבר על משחקים אחרים כי לא הייתה לי סיבה להתקין אותם שוב אחרי הרכישה) אני לא יודע אם אני צריך לעשות משהוא ואם כן מה?!?!?!?!? בבקשה מכם עזרה :-\ :'( (p.s: got 1.7GH on cpu and 512 …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-