כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
https://www.guru3d.com/news-story/geforce-gtx-1160-spotted-in-presentation-tu116-with-gddr5-and-gddr6-inbound.html אז נראה לי שנראה בקרוב את ה 1660Ti שאמור לתת ביצועים של 1070 סטנדרטי. ללא RT. באיזור של 275 דולר הייתי אומר, ו 6GB, הם מפלחים מחדש גם את שוק הביניים. האח הקטן שלו הדגם שהוא לא Ti נראה שיעלה באיזור ה 240.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס כולל קירור סטוק ובלי שום וולט מודים במהירות 460/1270... מעבד במהירות סטוק יותר מאוחר אני יפרק את הפלסטיק שמעל הקירור המקורי של ה LEADTEK ויכוון לכרטיס מאוורר מלמטה, אני חושב שאני יכול לגרד עוד קצת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עריכה!!!!!!! מה טוב יותר? ALBATRON GeForce FX 5600EQ 256MB DDR או Gigacube readeon 9600 pro lite 128ddr ?????????/ ואם יש משהו ששוה יותר עד 960 שקל תגידו לי בבקשה מצטער על כל ההטרדות...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השוויתי קצת מחירים של מסכי 17" LCD בזאפ, וגיליתי שבין הזולים ביותר (2300-2500 ש"ח) אפשר למצוא מסכים של חברות שלמיטב ידיעתי הן טובות, עם RT16... הנה כמה דוגמאות: Sony: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30238 Acer: http://zap.co.il/model.asp?model_id=23554 Benq: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30962 מבין שלושתם רק ל-Acer יש חיבור DVI, אבל סוני נותנים 4 שנות אחריות... עכשיו (כרגיל) השאלות... 1. נתחיל ב-WTF?! מסכים טובים עם RT16 לא אמורים להיות הרבה יותר יקרים? או שאני מפספס משהו? 2. אני מניח שעקב ה-RT הנמוך המסכים האלה אמורים להיות מספיק טובים למשחקים וסרטים? 3. והאם DVI באמת כ"כ חשוב? ה-4 שנים אחריות אצל סוני קורצות לי יותר... (כן, יש לי יציאת DVI בכרטיס מסך). תודה מר…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שניהם כמעט אותו מחיר 6800LE עולה 1029 שקל וה6600GT עולה 1200 שקל. עכשיו אני יודע שה6800 הוא גירסה מוחלשת. בלי OC ולפתוח צינורות ל6800LE הוא יהיה יותר טוב מה6600GT?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר אותו למדיה סנטר ולקנות לי 9600GT או משהו... אז ה8600GT יעשה את העבודה בתור כרטיס למדיה סנטר?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ואם שיך 9800 {לא X2} לעשות SLI ואיזה ספק כח יצטרך 600W של HEC יספיק?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מתלבט בין 2 מסכים: 1. LG 19" F900P 2. VIEWSONIC P95F+ כמו שאתם רואים שניהם 19" ושניהם שחורים כסופים כזה.. והנה כמה שאלות: 1. יש איזה שהו עוד מסך ששווה לבדוק? (שהוא שחור ו- 19"?) אם לא, איזה מסך יותר טוב? 2. יש במסכים של מאג כאלה קווים על המסך אחד מהמסכים שמופיעים למעלה יש לו גם את הקווים האלה? כי אם כן הוא פסול.. =\ תודה לכל העזרה שתינתן!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי יש לי כרגע כרטיס מסך 970 ואני רוצה לשדרג או לעשות SLI 2 כרטיסים של 970 סהייכ או לקנות 980 מה עדיף??
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מאוד חלש ואני שורד איתו בקושי (geforce 6200 turbocach) אני מעונין לרכוש כרטיס מסך לא חזק במיוחד אבל שיחזיק לי לכמה שיותר זמן בתקציב של בין 300-500 בבקשה תתיחסו לזה שזה כרטיס מסך זמני לתקופה של בערך שנה עד שנה וחצי כי אז אני אקנה מחשב חדש מפרט לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF מעבד Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz זיכרון DDR2 2.00 GB 533MHz ספק כוח CODEGEN 200XA 400W עוד משהו אני חייב שהכרטיס יהיה בעל חיבור dvi תגיבו מהר תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב נראה ששני אלו מתומחרים במחירים דומים בארה"ב מה יותר ממולץ ? http://www.ncix.com/products/index.php?sku=29030&vpn=01G-P3-N891-AR&manufacture=eVGA&promoid=1042 http://www.ncix.com/products/index.php?sku=30825&vpn=900244&manufacture=VISIONTEK
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו חבר'ה חשבתי פה והחלטתי לשאול את עצתכם.... שמתי לב שעל אריזת הg4 mx 440 שלי כתוב שהוא תומך "complete directx support including directx 8.1" ומכיוון שכולנו יודעים שg4mx440 לא תומך תמיכה מלאה בdirectx 8 ובוודאי שלא ב8.1 אז יש סיכוי תיאורטי לתביעת החברה על הטיית הציבור ופירסום מידע שקרי ולא נכון........ ???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים.. אני בצרה! נישרף לי הכרטיס מסך.. הוא היה GEFORCE 6200. חשבתי לעצמי שהרי עוד כמה חודשים בודדים יהיה כבר כרטיס DX10 אז בינתיים אני אקנה כרטיס מסך זול שיחזיק אותי עד אז....... וכשיהיה DX10 אז אני כבר אקנה מחשב חדש וגם כרטיס מסך חדש. המקסימום תקציב שלי לכרטיס מסך DX10 הוא 1000 שקל. הכרטיס מסך החדש שקניתי הוא GEFORCE 5200 64BIT והוא ממש לא משהו.. לא היה לי יותר מידי זמן לחשוב על זה כי הייתי צריך שיהיה לי מחשב עובד. התקנתי את הגירסא הכי עדכנית שלו מהאינטרנט.. וחצי מהמשחקים הטובים במחשב לא עובדים. אחד המשחקים שיצא בשנת 2006 זז ממש ממש לאט שאיאפשר לשחק נורמלי (וזה אחרי שהגדרתי את הגדרות הוידיאו הכי נמוכות).. קיצור אני מאוכזב מהכרטיס חשבתי שיתן לי קצת יותר. וגם לא שמתי …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היא באמת תשפר את הביצועים? אפילו בקצת? ואם כן מה אני צריך לשנות בה?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני גם בקרוב הולך לקנות מחשב חדש עם הכרטיס 86GT אבל בכל זאת כולם מדברים על ה DX10 ששווה להשקיע עוד קצת כסף או לחכות חודש ולקנות כרטיס שתומך אז איזה כבר הבדל יכול להיות הרי משחקים של DX10 יתמכו גם ב DX9 הבנתי שההבדל הוא במנוע גרפי חדש או משו נכון ? אז מישו יכול להסביר לי בידיוק מה ההבדל? ואם יש לכם סרטונים שעושים השוואה או משו זה יהיה יותר טוב תודה לעוזרים :]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי 8600GT ל-ATI 4870 האם כרטיס מסך זה מתאים(יעלה )למחשב שלי מפרט: ספק 450W קרוסאר חדש לוח אם-PCI EXP X16 GIGABYYTE GA-915P זכרון-2 G מעבד-P4 3 G 775S תודה
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה דיירבר יתן ביצועים טובים יותר ( גם ה Omega מבוססת על הדרייבר החדש של Catalyst 5.12 ) הם יהיה גם אולי הפרשי טמפ' בין שני הדריברים ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיות בכרטיס מסך שלי כבר הרבה זמן, לאחרונה זה התחיל להיות יותר ויותר חמור. זה התחיל בכיבוי המסך במשחקי דורשי גרפיקה גבווה(אני יפרט בהמשך מה זה עושה שזה מכבה תמסך) וכרגע לפעמים יש לי נקודות וורודות על המסך וגם אחרי שעה במחקים מתחיל לי נקודות וקווים (יש תמונה בהמשך) - כיבוי המסך באמצע משחק או בבדיקה ישר איך שאני מתחיל את הבדיקה בתוכנה OCCT - שינוי הגרפיקה במשחק פתאומית - קווים במסך - נקודות וורודות תמונה http://up201.siz.co.il/up1/kndadmr5dmn1.jpg זה לא רק קורה במשחק הזה! - אין לי ביטוח לכרטיס מסך בגלל FOXPC שנסגרו(פשטו רגל). - המחשב נקי ללא אבק. - לפעמים שאני מדליק את המחשב יש לי בשולחן עבודה נקודות וורודות במסך קטנות שאני מבצע ריסטרט למחשב זה נעלם. - המחשב נק…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב- everest לא כתוב לי כלום... ב- easy tune יש רק טמפ' של מעבד. אני צריך תוכנה מיוחדת או שזה נמצא איפשהו בדריברים? גרסת דריברים: 4.10 + Control Panel
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל ב 1100 ש"ח, האם יתאים למשחקים, וידאו וטלוויזיה? האם המחיר כדאי???? ואיך הוא לעומת ה 8500LE?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או לקנות מסך בקרוב? ועוד כמה שאלות: 1.מתי יצאו מסכי תלת מימד ? 2.וכמה הם יעלו ~?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מזמן לא הייתי פה....ואולי מישהו שאל את זה...אז אני מצטער כבר מההתחלה... אז ככה...בעד 1500 איזה כרטיס הכי טוב.... אז ככה יש לי התלבטות....X1600XT 256 DDR3 או X800GTO2.. אני מדבר גם על OC...מי יותר טוב....וגם בX1600 יש AVIVO...שזה יתרון כי אני מקודד... יש איזה תשובה מחברת nVidia?? ה6800GS מתחרה בהם?? ואם יש לכם הצעה אחרת.. אגב הכרטיס הוא PCIe....
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? כרטיס טוב? איזה דברים להתקין בשבילו ? =]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב חדש , שקיבלתי היום , חיברתי את המסך שלי עם כבל HDMI של הכרטיס מסך אבל הסאונד לא עובר.. אני יודע שHDMI מעביר סאונד ובדקתי גם באתר של ATI ורשום שם שהכרטיס מסך כן מעביר סאונד. המפרט של המחשב זה: Intel core I5 2300 GA-H67MA-USB3-B3 Sapphire ATI 6670 1G(2.8) GDDR5 ככל הדרייברים של הלוח אם מותקנים והדרייבר של הכרטיס מסך הוא מהאתר של ATI האחרון. יש סאונד ברמקולים רגילים אבל לא בטלויזיה.... אשמח לעזרה , חיפשתי בגוגל בעיברית ובאנגלית ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי....
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה 290x זול יותר בכ 150 שקל. יש לו 4 gb לעומת 3,5 של gtx. אבל הוא יותר חלש בקצת. יותר מרעיש וצורך יותר חשמל. על מה הייתם הולכים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-