עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, הכרטיס מסך שלי כבר לא סוחב כלום, האם אפשר למצוא לי כרטיס מסך שיריץ את מרבית המשחקים החדשים לפחות בגרפיקה בינונית בצורה חלקה? המפרט שלי: מעבד : Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2933 MHz לוח אם: gigabyte ga-g31m-es2l זיכרון 4 גיגה ספק: seasonic 520w m12 כרטיס מסך נוכחי: ati hd 4600

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by RTTW,

איזה כרטיס מסף עדיף ספייר 7950 דגם OC של 900 מה"צ לליבה או גיגהבייט 660 טיטניום OC לרזולוציה עד 19XX@1080

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  3. המפרט שלי מעבד- Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד- ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם-Gigabyte GA-Z77-DS3H Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS ספק - SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון- Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C9 CL9 כונן אופטי-SAMSUNG SH-S222A IDE X22כ האם הספק יספיק לכרטיס מסך זה GTX 660 יש אומרים שכן ויש אומרים להפך , לא הצלחתי למצא כמה ההספק שלו במאמץ או רגוע( לא במאמץ) יש הבדל מהותי בין סוגי כרטיסי המסך הנל? כאילה שיתאימו וכאילה שלא ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 7970 עם קירור צד שלישי, לכרטיס יש חיבורים של 6+8 pin. יש לי כבל שיוצא מהספק והוא מתפצל בסופו ל-6 ול-8 פינים, חיברתי ואמרתי תודה, הכל עובד. גם ב-OC כבד הכל נראה יציב, משחקים ובדיקות. אבל אז ראיתי את זה: http://www.overclock.net/t/1204690/8-pin-power-connector-neccessary-for-7970 ולפי מה שאני מבין הכרטיס שלי צריך לפחות 250W ואני נותן לו בערך 225W ,לפי מה שהבנתי? אם זה ככה אז איך זה לא קורס? הסלוט של ה-pci-e נותן 75W והכבל שהולך מהספק לכרטיס, זה לא משנה שהוא מתפצל, הוא עדיין נותן רק 150W.

• 31 תגובות
    • 6.9k צפיות
  5. שלום לכולם, מתלבט בין : ASUS GTX660-DC2-2GD5 שעולה 1290 ש"ח לבין MSI N660 TF 2GD5/OC שעולה 1185 (105 שקל הפרש). בכוונתי לעשות OC לכרטיס המסך (וכן לזיכרון ולמעבד) ורציתי לדעת אם ניתן לעשות OC לכרטיס שהוא כבר בא מומהר (הMSI) מהמפעל או לא ואם כן עד כמה אפשר\כדאי\רצוי לתת לו עוד דחיפה? לכאורה נראה שלASUS יש קירור קצת יותר טוב ו2 הקירורים הם יותר טובים מהקירורים הסטנדרטיים (רפרנס או משהו כזה). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by BeBest,

אהלן, היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס מ-IQPC. ראשית תודה רבה לכל מי שעמל ואירגן את הקנייה הקבוצתית, וכמובן גם לחנויות! הבנתי שאני אמור לקבל חבילת משחקים (FC3, Hitman, Sleeping Dogs, MOH). נראה שקיבלתי רק את Sleeping Dogs (קיבלתי קוד שאני אמור להכניס בסטים). איך אני מוריד את שאר המשחקים? נרשמתי ל-SCC עם ה-Sapphire ID שקיבלתי, אבל אני מופיע שם כ-Silver ולא Gold כמו שאמור להיות. ראיתי את זה http://amd4u.com/neversettlepromo אבל אין לי שום Unique ID אז אני לא יכול למלא את הטופס. בקיצור...אין לי מושג * פתחתי נושא חדש כי משום מה נעלו את הקבוצתית..

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  7. שלום אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בנוסף למסך הרגיל, הכרטיס מסך הכי פשוט שמצאתי זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3850 הלוח אם שלי זה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3262#sp השימוש הוא בסך הכל בשביל סרטים לילדים תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  8. היי בעבר עם המערכת החדשה שלי היתי מגיע ל46 FPS , היום עם אותה המערכת בדיוק אני מגיע כל הזמן רק ל42.3 FPS , ולא משהנ איזה דרייבר אני מתקין , זה ירידה של כ10% , מדוע זה?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  9. Started by רועיקי,

בצער רב וביגון קודר אודיע על פטירתו של סוס העבודה שלי. זה שאלוהים יודע איך, יחד עם 3GB של RAM וQ6600, הריץ לי גם משחקים מודרניים על הגדרות מפתיעות ושרד לא פחות מחמישה(!!!) קייצים ישראליים עתירי לחות, עם אפס תקלות. [דקה דומיה] כעת אני שוקל להחליף מחשב לגמרי. לא מכוון לעתיד, לא כזה מת על משחקים עתירי גרפיקה. חשבתי בכיוון של רק קצת יותר חזק ממנו או זהה בביצועים. חשוב מאוד שיהיה שקט שקט! (בבירור קצר המליצו לי על 660ti, אבל מה אני צריך ת'מפלצת הזאת). כרגע אין לי מפרט, אני רק מתעניין בקשר לכ. מסך, אבל אם תרצו להמליץ על מפרט צמוד (לוח, מעבד, זכרונות, ספק כוח) - אודה לכם מאוד.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. היי מה אני צריך מכרטיס המסך: אני עורך סרטים ב Adobe Premiere Pro CS4 בתוך תוכנת העריכה כאשר אני מריץ את פלייבק לסרטי היידיפינישן (720p או 1080p), הסרט מקוטע. (לאגים) זה רק בתוכנה, הסרט בסדר בנגן. אני מבין שזה בגלל שכרטיס המסך שלי הוא גנרי, ONBOARD. אני צריך כרטיס מסך שיתגבר על העניין הזה ויתן לי פלייבק ללא לאגים. משחקים אין לי על המחשב. זה המפרט מחשב שלי: http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=52984 אני לא יודע לגבי אפיק התקשורת (AGP או PCIe), לא יודע איזה מתאים למחשב שלי לגבי המחיר: הייתי רוצה לחסוך, לקנות את המינימום שיעשה את העבודה שתיארתי כי אני מבין שזאת לא דרישה גדולה וכמעט כל כרטיס מסך יכול לעשות את העבודה. בעוד שנתיים אני קונה בכל מקרה מחשב חדש אז אין י…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  11. http://news.softpedia.com/news/AMD-Catalyst-13-1-WHQL-Driver-A-Major-Improvement-for-Radeon-HD-7000-322254.shtml

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. בטח לא פעם ראשונה ששואלים אבל לא מצאתי בחיפוש זריז. * עשיתי בדיקה פיזית (HD5850 בן שנה וחצי של SAPPHIRE) וניקיתי אבק. * הרצתי את הגרסה האחרונה של FurMark שלוש פעמים ברזולוציות אופייניות עם/בלי AA והכל נראה תקין: - טמפרטורה לא עולה מעל 78 מעלות - מאוורר לא עולה מעל 58% ושקט למדי - אין קריסות או קרטועים - קיבלתי FPS בין 23 ל-38, ממצוע 28 אני חושב. לא זוכר את ה-SCORE מה עוד אפשר/מומלץ לבדוק? פשוט כשניגשתי למחשב אחרי כמה שעות הוא היה "קפוא" ולא הגיב למקלדת/עכבר אבל אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס בכלל (שהיה רוב הזמן ב-IDLE בכלל).

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by maxxtro,

שלום חברים אז לאחר הקנייה הקבוצתית שהייתה החלטתי לקחת את הכרטיס של ATI עד היום הייתי עם NVDIA מקווה שעשיתי בחירה טובה אז ככה קיבלתי את הכרטיס הכל טוב ויפה ויש לי שתי בעיות אחד זה שבחיבור HDMI שהטלוויזיה מחוברת אליו אחרי רבע שעה המסך הופך לוורד ואחרי 2 דקות חוזר להיות רגיל (זה התחיל מאז שחיברתי את הכרטיס החדש וגם החלפתי כבל HDMI) בעייה שנייה שאני שם לב שאני משחק FAR CRY 3 יש לי מין גלים כאלה שאני מזיז את העכבר מהר כאילו המסך נחתך העם זו בעייה אופיינת ל ATI? או שזה DRIVER כי זה ממש מציק לי

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by feelz,

MSI 660TI power edition vs Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR-X With Boost מה יותר טוב ומי טוב יותר בביצועים ברוב המשחקים?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  15. שלום לכולם, אני באמת לא מוצא את הידים והרגליים לכל הנוגע לכרטיסים היום ואני צריך קצת עזרה (אין לי מושג מה כל המיתוגים היום). המחשב יהיה למשחקים וגם לפיתוח בתלת ודו-מימד (unity, udk, visual studio 2012, blender, eclipse). אם איכשהו זה משנה אז זה intel core i5 3750k. בכל מקרה: אין לי העדפה מיוחדת כלפי ATi או Nvidia (אבל אני מקבל רושם שNvidia קצת יותר מוצלח ברגעים אלה). (אחרי בדיקה במדריכים בפורום מפרטים השתכנעתי ש) אני לא אתקין 2 כרטיסים באף שלב אז לא קריטי להתחשב בSLI או CF עתידי (שכנראה באמת לא יהיה אבל לעולם לא אגיד לעולם). הזיכרון של הכרטיס יהיה 2GB (אבל לא מעבר) אעשה OC לכרטיס (גם אם רק קליל כי אני לא מתכוון להשקיע בקירור נוסף) בכל עת יחובר רק מסך אחד למחשב אז לא …

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  16. מישהו יכול לתת לי רעיון/פיתרון מדוע תמונת המסך קורסת לחצי שנייה מידיי פעם . עברתי מכרטיס Nvidia GTX260 לכרטיס ATI HD3850 , ב Nvidia הכל עבד חלק , אחרי החלפת הכרטיס ל ATI המסך התחיל מידי פעם להשחיר לרגע קצר ומייד להתאושש. כמובן שהתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שך ATI . המסך הוא מסך 27" ברזולוציה 2560x1440 מחובר ב DVI dual link . תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  17. שבוע טוב לכולם, יש ברשותי שני מסכים : (Philips 24" 1920X1200 (16:10 מחובר ב-DVI. SAMSUNG C450 "32 ברזו' 1360x760 שבחיבור HDMI מציג 1920x1080. שניהם מחוברים ל-HD5870 רציתי ליצור ליצור דופליקט שבו הרזולוציה של הפיליפס תשמר ב-1920x1200@60hz והסמסונג ישמור על 1920x1080@60hz הבעיה היא שעם תוכנת הסטוק של WINDOWS זה לא אפשרי מבלי ששניהם יהיו על הרזולוציה של הסמסונג (שמשומה נקבעת על 1360),ניסיתי עם הדרייברים של AMD אך ללא הצלחה כלל. הורדתי את התוכנה ultramon שיצרה פחות או יותר את מה שרציתי רק עם בעיה אחת : הרזולוציה של הפיליפס נקבעה על 1920x1080 ויצרה תמונה מוזרה מעט,ניסיתי לשחק איתה עוד קצת אך לא מצאתי אופציה מתאימה. הבקשה היא כזו : יצירת מצב שבו הפיליפס ישמור על הרזו…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום חברים, האם אתם חושבים שכדאי לי לשדרג את הביוס לf3 שג'יגהבייט הוציאו לא מזמן להורדה באתר שלהם, ואז הורידו אותו משם? הוא אמור לשפר בעיות יציבות בכרטיס ולהוסיף 100 מגה הרץ על הדרך. (מ900 ל1000) מישהו פה ניסה ויכול להגיד כמה הוא באמת יציב ואיך הוא מבחינת oc? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  19. Started by maimon_y,

מה ההבדל בין Sparkle GTX650TI 1GB GGDR5 Retail לGIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL שניהם GTX 650 TI יש בינהם הבדל בביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי חברים מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתוח את האפשרות? בחור שלח לי תמונה ושמתי לב שאצלו רואים בGPU Z את הטמפרטורה של הזכרונות vrm temperature ואצלי לא. הנה תמונה, המחשב שלו מצד ימים gpu-z החלון הכי ימני למטה. גם רואים שבחלון שלו של החיישנים אפשר לגלול למטה ולמעלה ואצלי לא. הבנתי שזה קשור אולי לאיזה חיישן אבל בתוכנה hwinfo64 אני כן רואה. תמונה שווה 1000 מילים:

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by avibek,

לפני מספר ימים התקנתי SSD בנייד שלי וכמובן גם windows 7. לאחר מכן התחלתי להתקין את הדרייברים הנחוצים למערכת..וכמובן גם את הדרייבר של כרטיס המסך. אבל לאחר ההתקנה של הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלהם אני מקבל שגיאה בעת כניסה ללוח הבקרה של Nvidia. כמו כן במנהל ההתקנים יש סימן קריאה על הכרטיס מסך.. התקנתי מחדש,פירמטתי...מה לא עשיתי..לא עוזר כלום. פרטי הנייד: asus n56vz nvidia geforce 650m gt 2gb יש למישהו עצה?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. חלק ממפרט מבוסס I3 לגיימינג על HDR. אם אפשר בפחות עדיף.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, לאחר שהייתה לי אופציה בגרסא הקודמת של Catalyst לבדוק לעדכונים תחת קטגוריית Information עדכנתי לגרסא 13.1 ומאז אין לי את האופציה הזאת, האם עוד מישהוא נתקל בתופעה? איך עכשיו אפשר לבדוק לעדכונים?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by amobi,

שלום, מחשב חדש, מסך חדש, למעשה ניסיתי 2 מסכים עם 2 חיבורים שונים וזה קורה לשניהם, כשאני עושה ריסטרט המסך מהבהב מעט בדרך כלל לאיזה 10 שניות ואז זה נגמר. בגלל שזה קורה לשני מסכים שונים עם חיבורים שונים (אחד HDMI והשני DVI) אני מניח שזה קשור למסך, מה שכן בהתחלה זה לא קרה אלא רק אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים של כרטיס מסך 670 ודרייברים חדשים של המסך החדש. צריך את עזרתכם, יש איזה הגדרות שכדאי לי לשנות ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, ברשותי המפרט הבא: Intek® Core i7 3770 CPU @3.40GHz Memory 32GB RAM NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2048MB דיסק 128GB SSD 2X דיסק 1T Win7 64Bit אני מתעסק באדריכלות ועובד עם תוכנות תלת מימד לרינדורים יחסית כבדים. האם יש טעם להחליף את הכרטיס מסך ל QUADRO (ואם כן אז איזה) בנוסף, ראיתי את הכתבה על ה SOFT MODDING לכרטיסי GEFORCE בשביל לגרום להם להתנהג כ QUADRO מה שלא הבנתי זה, האם הכרטיס שלי תומך באופציה הזו או לא. תודה, KodKod112

• 2 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים