עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SinfuL-,

ברשותי כרטיס מסך די ישן 8800GTS שכרגע מחובר למסך מחשב רגיל אבל בקרוב מתוכנן להתחבר לLCD 42" FULL HD השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך יתמוך באיכות הHD כאשר אני יפעיל סרט דרך המחשב? האם חיבור כבל הDVI לטלוויזיה הוא החיבור היחידי או האם יש אפשרות נוספת שאולי תעלה את האיכות? תודה מראש, אריאל

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by Predator,

היי טוב חברים אני מבין שכבר נמאס לענות על השאלה הניצחית הזאת אבל אני רוצה לקנות כ. מסך חדש וזה בערך התקציב אז מה אתם אומרים ?? תודה

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  3. שלום אנשים , אני עובד קצת בסאן דיאגו ומטייל , לפני שאני חוזר לארץ רציתי לקנות כרטיס מסך טוב במחיר עד 2000 שקל במחירים של ארה"ב . אז עם היה לכם 2000 שקל לכרטיס טוב מה הייתם קונים בתקופה הזאת ? והאם כדאי לחכות עוד חודש למשהו אחר או לירידת מחירים ? תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Yaniv.E,

שלום, איזה חברה מתאימה לשידור HD ויש לה דרייברים תקינים ל UBUNTU? מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by huckaaui,

המחשב חדש מלפני כמה ימים המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה RADEON 9550 128MB אני יודע שהוא לא הכי חזק אבל האם הוא יריץ משחקים (לא חזקים כמו DOM3) ממוצעים וקצת יותר?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by godis,

שלום, רכשתי מחשב לפני שנה ואיבזרתי את כל המחשב אבל עדיין לא קניתי כרטיס מסך. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק ושיתמוך במשחקים חדשים ובתוכנות עריכה\גרפיקה(photoshop,after effect,premiere וכו'..). יש לי מסך 22 רחב (226bw samsung) ויש לי את המפרט של המחשב בצד שמאל תודה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. שלום לכולם ובוקר טוב התקנתי ווינדווס אקס פי חדש על מחשב לא מפורמט (התקנתי על ספרייה חדשה ורק בשביל להיות בטוח מחקתי את הספרייה הישנה) ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים של כרטיס מסך (ati x1950). תוכנת ההתקנה פשוט עפה בלי שום הודעת שגיעה (ניסיתי את גרסת 9.3 ואף גרסה ישנה יותר - 8.12) יותר מזה, במנהל ההתקנים (device manager) לא מצויין דבר וחצי דבר על מסך!!! כאילו אין לי בכלל כרטיס מסך. אנא עזרו לי לחזור למשחקיי האהובים

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  9. יש לי מסך של סמסונג LCD 26 אינץ', ואין לי מסך מחשב, יש לי רק מסך טלוויזיה, ואני רוצה לחבר את המסך טלוויזיה למחשב באופן תמידי שאני יראה בו גם את המחשב, וגם את הטלויזיה, אני יעביר בין המחשב לטלויזיה על ידי העברת תחנה (HV הוא מה שזה לא יהיה).. איך אני עושה את זה? אני צריך לקנות גם כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה?(יש לי תקציב של הרבה כסף - 5000) איפה אני מחבר את כל הדברים? תודה מראש לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by ZeroForce,

היי, זה נכון שמסך 15" שטוח ודק נחשב בגודל כמו 17.6"? חבר שלי(captain_africa)אמר לי!!! the only and the truly one ZeroForce 8)

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by Thunder Storm,

רציתי לדעת אם מסך LCD עם זמן תגובה 4 MS טוב יותר ממסך שזמן תגובתו הוא 17MS מה יותר טוב כשה- MS גבוה יותר או נמוך יותר ? אמרו לי אישית ככל שהוא נמוך יותר כך טוב יותר אבל אני רואה שהמחירים שונים בשוק וזה לא משקף את הדברים על פי המ שאמרו לי. אגב בבחירת מסך דק איזה עוד דברים צריך לדעת אם אני דיי גיימר אשמח לקבל תגובות.. תודה !

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  12. חווד לאלמנטים הנוגעים בכרטיסי מסך והשוואה בינהם 2600HT או 8600GTS כאשר ההתמקדות מכוונת רק לסרטי ווידאו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by computer_freak,

אני רוצה להבין משהו יש טלויזיות LCD עם רוזולוציה של 1366x768 כלומר 1366 לאורך ו 768 לרוחב אז כשיש תמיכה בHDTV בתקן 1080I אז מה זה בעצם אומר שיש 1080 קווי רוחב? קצת הסתבכתי עם זה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rikus,

לפי המחירים נראה שכן...חיפשתי REVIEW ורואים תוצאות די מדהימות כמעט פי 2...זה נכון?

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by eliasfen,

אני צריך דחוף עזרה יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלפעמיים אחרי פרק זמן מסויים המשחק מתחיל לזחול לי או שמלחתחילה הוא זוחל לי איך אני יכול לבדוק את כרטיס מסך שלי שהוא אכן תקין ועובד כמו שצריך ?

16. LG LCD 17 1780Q 8 Ms נראה מדהים! שלא תדעו מה היה לי קודם, בערך שנה השתמשתי במסך מסריח מחברה ג'נרית. הבדל של שמיים וארץ, בקיצור נראה מדהים מדהים בסוף לא לקחתי לא את ה f700P ולא את ה F900P אני חושב שעשיתי בשכל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by majin_omri,

ערב טוב, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה, אבל אני ממש לא מבין בזה.. בעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לטלוויזיה או ל- DVD או לוידאו ולהקליט.. אני ממש לא מבין בזה ואני אשמח להסבר איך זה עובד.. תקציב- לא יותר מ- 300 שקל, ועדיף פחות.. תודה מראש, עומרי.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  18. רציתי את איך הכרטיס גרפי CLUB3D ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe אבל כנראה הוא אזל והוצע לי התואם שלו מתוצרת POWERCOLOR מה דעתכם? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX4870512MD5

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. אני הביאו לי לינק להורדה של תוכנה בדומה לRIVATUNER שיכולה לשנות הרצים (HZ) בכרטיסים של ATI.... תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by DuDsAn,

אהלן. יש לי בעייה עם הכרטיס מסך (מקרטע קצת במשחקים) . החלטתי לבדוק אותו עם Vintage וקיבלתי 4734 ואני מאמין שזה נמוך מאוד . המעבד קיבל 37912 שזה נשמע הגיוני. מפרט: i7 920 6gb ram MSI X58 Platinum Geforce 9800gtx+ 1gb אני יודע שהכרטיס מסך ממש לא מספק תוצאות ואני לא יודע למה... בדקתי אם יש ERORS בDXDIAG אך לא היה כלום. אני חדש בתחום ובלי ניסיון ואני אשמח לקבל קצת עזרה. האם אפשר להציל אותו?

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by sim,

בכרטיסים של nvidia מצוין למה הכוונה האם יש יציאה מהכרטיס למשקפי מציאות מדומה. איך זה עובד. איך משתמשים בעכבר מקלדת וגויסטיק כשיש עליך משקפיי מציאות מדומה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by yo-c24,

איזה מהכרטיסים עדיף? inno3d nvidia geforce 260gtx 896mb freezer x2 192p pcie שעולה 830 ש"ח או power color radeon 4870hd 512mb ddr5 ב850 ש"ח על מסך סמסונג 22' 2243bw? תודה על העזרה חבר'ה...

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. רציתי לדעת אם אני ירכוש כ. מסך חדש ואתקין אותו על המחשב הנ"ל הוא יריץ משחקים חדשים חלק. מעבד: intel core2duo e6550 @ 2333mhz זכרון פנימי: 4GB ddr2 וכמה אמור לעלות בערך שדרוג של כ. מסך סבבה שיחזיק כמה שיותר? תודה לכם.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dragon772,

השאלה היא כשאני רוצה להשים פילטרים נגיד AA אז יש אופציה של AA במשחק ויש גם בדרייברים אז אם אני שם בדרייברים על X6 ובמשחק על X4 לפי מה זה יפעל?? זאת שאלה שצריכה להיות בסטיקי כי היא מאוד מאוד לא מובנת השאלה שניה היא אם אני רוצה להפעיל פילטרים מהדרייברים אז אני צריך שה catalyst יהיה מופעל? כאילו שהסמל שלו יהיה למטה בצד? או שאני יכול לשנות פילטרים ולסגור את ה catalysT לחלוטין אפילו מהמנהל משימות? גם זה דבר שלא מובן שחייב לביות בסטיקי..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yaniv111,

שלום רציתי לשאול את בעלי הניסיון האם יצא לכם להזמין כרטיס מסך מאתר אינטרנט\חנות\מישהו שלא בארץ? האם זה בכלל משתלם? האם יכולה להיות בעיה במכס?

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.