כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
לכרטיס מסך יש כפתור שפותח את שאר ה"שקר כלשהו" וזה אמור להיות כמו 6970 הכרטיס עצמו מדגם Sepphire HD6950 Dirt 3 edition המאווררים שלו עושים המון רעש ואני לא מצליח לנקות אותו. את BF3 הוא מריץ יפה אבל לא בגרפיקה מלאה וכשיש הרבה אקשן אז מרגישים בירידת פריימים. אשמח לעצתכם
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך 7970 ויש מלא תקיעות בפיפא הגיע למצב שבאמצע יש הפרעות ממש. לא היה לי לפני שעידכנתי לדרייבר החדש למישהו יש מושכ איך אפשר לתקן את זה?!
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום ברשותי msi gtx680 afterburner זה מגיע עם קירור סטוק - קירור מפוח. רציתי לשאול אם מישהו ניסה את המוצר הבא : Arctic Cooling Accelero Xtreme III http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9992 האם הוא נמצא יעיל יותר מהקירור הרגיל שמגיע מהמפעל ויוכל לתת לכרטיס כמה טמפרטורות נמוכות יותר ? *אם מבצעים את ההתקנה זה פוגם באחריות הכרטיס ?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות כרטיס גרפי חזק שיעבוד עם תוכנות CS6 (פוטושופ) וביחד עם תוכנת Revit 2013 (תוכנת ארכיטקטים לתכנון מבנים 3D ) לאור נסיון קודם עם כרטיס מסך HD5850 עם 1GB לא מספיק וזאת מכוון שהתוכנות משתמשות בזיכרון הכרטיס עבור העבוד בזמן אמיתי כך שנאלצתי להגדיר לתוכנת CS6 להשתמש רק ב 40% מהזיכרון של הכרטיס(אחרת התוכנה קורסת), בתוכנת REVIT לא ניתן להגדיר את כמות הזיכרון, כך שהתוכנה משתלטת על רוב הזיכרון הנותר בכרטיס(העבוד בזמן אמיתי). ואז אם אני מנסה לבצע כל מיני פעולות במחשב כגון גלישה באינטרנט הכל הופך איטי ברמות. האם יש משהו שיכול לעזור לי לבחור כרטיס עד 1500 שח? הכי מתאימים אלו כרטיסי הקווטרו אבל המחירים לא שפויים בעליל. FireFlash
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס 7970 אתמול ומאז אני רואה שכמעט כל הבנצ'ים מראים שבאופן מפתיע דווקא ה670 חזק יותר (אמנם בהפרש זניח) לאור העובדה שמדובר בכרטיס הדגל של AMD לעומת מספר 2 של ניווידיה הייתי מתעלם מהבנצ'ים ואומר שזה נופל בטווח של טעות סטטיסטית, אבל לאחרונה אני רואה כאן גל של קונים מאוכזבים, אמנם רוב האנשים מתלוננים על FC3 אבל יש טענה שמדובר בתופעה גורפת יותר. מעבר לכך צריכת החשמל של ה670 נמוכה משמעותית וזה אומר שכנראה אם וכאשר אני אצרף כרטיס נוסף אצתרך ספק פחות קיצוני (750W במקום 860W). כבר סרקתי את האינטרנט והתוצאות לא החלטיות עם נטייה לכיוון ה 670, איך זה יכול להיות הרי בחו"ל ה7970 מתומחר יותר גבוה ואמור לנצח באופן ברור. האתר היחיד שעומד בגאון מאחורי ה 7970 הוא Tom's hardware שמצ…
-
- 37 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
כנראה הלך הכרטיס מסך במחשב הישן שלי E6300 - ספק HEC 300W הכרטיס היה 7600GT נדמה לי. אני רוצה להחליף לו כרטיס אבל לא מעוניין להוציא עליו יותר מדי כסף. מן הסתם זה לא מחשב למשחקים מקסמימום אולי ישמש כמדיה סנטר מתי שהוא בעתיד. חשבתי על כרטיס עם קירור פאסיבי כדי שלא ירעיש. ראיתי שיש מלא כרטיסים בין 100 -300 שקל אבל אני לא יודע מה עדיף או מה ישן ומה חדש. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לאחר התקנה גיליתי שיש קוביות קטנות במשחק Call of Duty Black Ops II,הסרתי את הדרייבר והתקנתי את ה13.2 גירסה 3 ואין יותר הפרעות, תבדקו גם אתם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט - Intel c2d e6300 965P - S3 2x - DDR2 512mb + DDR2 2GB hec 400w היה לי פה גם , 7600gs אבל הוא שבק חיים... המלצה לכרטיס חדש למולטימדיה ומשחקים קלים - עד 250?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיפיק מקסימום תועלת במינימום מחיר - 1,000 ש"ח לכל היותר אבל עדיף בפחות, לעבודה עם: Lumion, Sketchup, V-ray, Revit, Photoshop הכרטיס יכנס למחשב חדש. המסך יהיה ברוזולוציה 1920X1080... תודה!
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות השבוע GTX 670 במבצע (1800 ש"ח) וחשבתי אולי כדאי לי לקנות עכשיו כרטיס ב-1000~ ובדור הבא של Nvidia ב-1000~? מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן ביוס בכרטיס מסך גיגאבייט הורדתי את הביוס לדגם שלי בכרטיס מסך שמנסה לעדכן התוכנה של העידכון רושמת גרסת ביוס לא תואמת http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב.. אני צריך עזרה מהמקצועיים שבניכם.. בניתי מפרט לאולפן הקלטות מקצועי המטרה היא כלל וכלל לא לגיימניג אלה לעריכות סאונד בלבד! protools/cubase השאלה שלי האם כרטיס מסך (לא מובנה) ישפר לי את ביצועיי המחשב? או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך המובנה של לוח האם? המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-e זכרונות - G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 ssd כונן - Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 תודה מראש על העזרה! וחודש טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, נושא בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.0 טופס: http://www.tms.co.il/preview/spec/m6tnqf4w -------- עברתי על הארכיון של הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת. חיפשתי ברשת ומצאתי משהו, אבל לא ספציפי שמתאים לדרישות של הטופס שמילאתי בפורום מפרטים. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים את הגירסה של הכרטיס מסך הזה, שהכי מתאימה לי, למפרט שאני עתיד לקנות. GTX660, בלי OC שלי בעתיד. ב-KSP יש לא פחות מ-6 גירסאות כולל גירסה של "סופרקלוקד" וכולל שתי גירסאות של ASUS ששתיהן נראות זהות (ההבדל היחידי שמצאתי הוא "בבוסט קלוק"). ב-TMS יש 3 גירסאות - MSI, GB ו-Sparkle, כשכתוב בגירסה של הג'יגהבייט שזה מגיע עם קירור מתקדם ווינדפורס ואוברקלוק מהמפעל. אם אני לוק…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש של Dell Vostro ויש בו בנוסף לכרטיס המובנה Intel HD Graphics 4000, כרטיס מסך AMD Radeon HD 7670M. הורדתי את Farcry3, וגיליתי שהמחשב מריץ את המשחק רק על medium/low. הבנתי שכנראה המחשב לא מצליח להפעיל את הAMD ניסיתי להפוך את הכרטיס של אינטל ללא זמין במנהל ההתקנים. אבל אז בכלל לא הצלחתי לפתוח את המשחק בנוסף כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר של ה AMD במנהל ההתקנים הוא רושם לי שהדרייבר מעודכן לגרסא החדשה ביותר. מה עושים??
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, עכשיו נכנסתי ל-GPU-Z כדי לבדוק כמה תדרים, ותוך כדי סקירה קלה של הנתונים, אני רואה את המידע על ממשק ההתחברות כתוב: PCI-E 16X 2.1 @1.1 ולא היה לי כל כך ברור עד שעברתי מעל עם העכבר ו...: האם זה הגיוני שהכרטיס שלי רץ על רוויזיה כ"כ ישנה של PCIE? יש לי לוח P67 מודרני למדי שתומך ב-2.1, אז הכרטיס אמור לפעול לפחות ב-2.0 (כי 2.1 לא אומץ באופן נרחב) עם כרטיס כזה יהיה צוואר בקבוק מורגש שכן זה כמו להריץ 8X על רוויזיה 2.0 או 4X (!) על 3.0 מבחינת רוחב פס. עזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנות גרפיקה כבדות (ותלת מימד) - סטודנט לעיצוב תעשייתי. אני עובד על מערכת הפעלה XP (כרגע). עד עכשיו עבדתי עם כרטיס Gainward Geforce 6600GT Ultra/1980 PCX 256MB DVI אתמול המאוורר של הכרטיס פשוט נתלש... אשמח לדעת איזה כרטיס לקנות - כמובן כרטיס שיתאים למפרט של המחשב שלי: מפרט המחשב: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 Socket 939 Bulk Mothe Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA I NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 2G DDR 400 3200 ספק 400W חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: Diablotek GeForce 6600 256MB PCI Express x16 Video Card - V6600-256P קישור לאתר: http://www.buy.com/prod/diablotek-geforce-6600-256…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v כרטיס מסך: אין כרגע!!!!!!..היה בעבר 4850 עברתי ל5850 (שניהם נמכרו כבר)ועכשיו מחפש כרטיס טוב מהם שמתאים למיפרט מחשב שלי! תביאו לי כמה אופציות (דגמים) בבקשה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתכוון לחבר את המחשב ל-2 מסכים, האחד יהיה מוניטור שולחני לעבודה שוטפת, והשני יהיה טלוויזיה FULL HD לסרטים ומשחקים. החיבור לטלוויזיה יהיה HDMI ולמוניטור DVI/VGA הבנתי שלא רצוי להשתמש בכבל HDMI באורך של מעל 5 מטר. האם זהו אכן המרחק המקסימלי לשימוש עם כבל רגיל? נדרש מגבר מסוג כלשהו? אני מניח שכל הנאמר לגבי HDMI נכון גם לגבי DVI, אבל מה לגבי VGA, האם גם שם יש הגבלה על אורך הכבל? תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: מעבד q8200 4 גיגה זכרון מסך 22 full hd למשחקים כמו call of duty וneed for speed , starcraft וכשיצא ה c&c החדש גם לא אכפת לי לשחק על הגדרות בינוניות רק שירוץ חלק יחסית חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=18168 או אולי זה? http://ksp.co.il/?uin=16816 יספיק לי ? מי מהם חזק יותר?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש לי מסך DELL U2711 - משמע רזולוציה של 2560*1440. יש לי גם כרטיס מסך GTX 580 עכשיו....החלטתי לשדרג את המחשב שלי מE8400 עם 5GB של RAM וRAID 0 של שני כוננים מכניים - לI5 3570K , ו16GB של RAM (זה עולה כולה 100 שקל יותר מ8), RAID0 של כונני SSD :-) העניין הוא שאני תמיד הייתי בעד להפעיל מקסימום רזולוציה ופילטרים - בשביל יש לי כרטיס מסך כזה. אבל HITMAN זוחל עם הכל על מקסימום, אני צריך להוריד את הרזולוציה משמעותית :-( השאלה מה כדאי לי לעשות ? האם לרכוש עוד 580 בודד ולעשות SLI ? האם למכור אותו בסביבות ה800-900 ולקנות 2 כרטיסים של 660 ? או אולי בכלל למכור אותו ולקנות במקום 680 ? אה ויש לי ספק כח CORSAIR 750TX.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.3dmark.com/3dm/89695? לא עשיתי שום המהרה או משהו למערכת, אני רק רוצה לדעת האם התוצאות הגיוניות ביחס למערכת. תודה רבה מראש נ.ב רצ"ב המפרט של המחשב. בנוסף הבדיקה נעשתה על intel ssd 330 180gb מסך 23 dell
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי אז ככה בעיקרון יש לי מסך מחשב 23 ומסך טלוויזיה 32 שתיהם תומכים ב FHD הבעייה היא שאני משחק או מריץ סרט בשניהם, אז באחד המסכים יש Tearing האופציה היחידה שאני יודע איך לבטל באחד מהם זה פשוט לעשות אותו preferred בתוך ה CCC creating and arranging desktops האם מישהו יודע איך אני מתקן את זה? ד"א זה 7970 Dual-x
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מיפרט מחשב שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz oc 3.6 penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l כרטיס מסך: 5850 זכרון dd2 800 6ga ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם. אני רוצה לראות במחשב האישי שלי ב4\3 מסכים שונים במקביל ממחשב בודד. איך אני יכול לעשות את זה בעלות די מינימלית (כרטיס מסך בודד או SLI)? כאשר אני לא הולך להריץ עליו שום דבר חזק, בעיקר דפי אינטרנט ותוכנות דיי פשוטות... בנוסף אני צריך לקנות משהו חדש בשביל קבלה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שלום. אני מחפש כרגע כרטיס מסך בסכום של 600 עד 800 שקלים מעדיף ב600 כמובן. המפרט של המחשב הוא e6600 3.1 ghz 4gb ddr3 וספק כוח 500 וואט של fsp. אני מעוניין בכרטיס שיתמוך בדואל סקרין אם אפשר גם שלוש יהיה מעולה משחק בסימולוטר נהיגה. ומידי פעם battlefield וכאלו. לא מעוניין בגרפיקה הכי גבוהה העיקר שהמשחקיות תיהיה טובה והמשחק יזוז בפריימים נורמלים ולא 15 וכדומה. כמובן עם הכרטיס יהיה מספיק חזק ואפשר יהיה לשים על איכות גבוהה זה גם פלוס. תודה רבה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-