עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kobi_af,

עכשיו יש לי מסך lcd ותאמת הכלה טיפה הראייה קשה לי לראות מדוייק מרחוק ופעם ראתי פיקססס אז יש לי שאלה: אני סבור מאוד שזה הקרינה של המסך גורמת לכך אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום? המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?

2. Started by adirnasri,

אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב עד תחום של 1000 1100 שקל ככה לא יותר תודה מראש אדיר

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by dennis14,

תדרגו בבקשה את ארבעת כרטיסי המסך ( ל - pci-e) הבאים לפי יחס ביצועים למחיר (כלומר מי יותר משתלם?) 1 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12113 2 - http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=2259 3 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6857 4 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6899&CatCode=28

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by or_m12,

מישהו יכול לכתוב לי את כל הכרטיסי מסך שיצאו של ATI מאז ה ATI x1300 ועד סדרת הHD לפי החוזק שלהם ? הכוונה היא לעשות רשימה שמתחילה בחלש ומגיעה בסופה אל החזק תודה מראש אני חדש פה אז אם עשיתי איזו טעות בפתיחת האשכול אני ממש מתנצל

• 10 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by Dimer,

סוף סוף התקנתי את המחשב החדש עם GTO2 (בלי לפתוח פה לשטן כי המחשב הוציא לי את הנשמה ) אז לכל בעלי הכרטיס (ויש לא מעט כאלו פה אני המלצתי לכמה ) השאלה היא בכותרת..... אצלי הטמפ' היא 41 מעלות במנוחה (בלי OC ובלי צינורות פתוחים עדיין) ועם קירור מקורי מן הסתם. לפי ATI TOOLS מהירות המאוורר היא 54% מהמהירות המקסימלית. במאמץ עדיין לא יצא לי לבדוק.... קירור המארז: מאוורר 80MM שמכניס אוויר מהצד, שניים כאלו שמוציאים אוויר מאחורה+ המאוורר של ANTEC TP2 שהוא 120MM,גם הוא נחשב.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  6. שלום. הביאו לי כרטיס מסך GTX 1080 הגירסה הרגילה לא TI, הדגם עם הBLOWER . יש לו חיבור 6 פינים בלבד בתחתית וזהו. חיברתי אותו והרצתי בדיקות ומשחקים והוא עובד. ב3DMARK קיבל תוצאה סבירה - ממוצעת לכרטיס. איך יכול להיות כרטיס כזה עם חיבור 6 פינים. מישהו נתקל בכרטיסי 1080 GTX עם 6 פינים ?

7. Started by musari,

לצורך השוואת סקרין שוט ע"י הכפתור PRINT SCREEN לצורך השוואה....או אם יש למישו לינק לפרינט סקרין איכותי שעשו עם כרטיס 6800 אולטרה...למישחק הלף לייפ 2

8. Started by V-rs,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר שני מחשבים למסך אחד ללא סוויץ' מיוחד, אלה להשתמש בכרטיס 1800XT בעל שני יציאות DVI/VGA או איך שהוא לנצל את אופצית הVIVO בשביל זה . תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. שלום, לפני כמה ימים דיברו כאן על "הקרנה" על קיר ממסך LCD מפורק. לפני כן, דיברו על שיטות להקרין ממסך רגיל על קיר. כמובן כולנו התעניינו,והתלהבנו. קיבלתי אומץ פירקתי מסך והצלחתי, עדיין יש קשיים אבל אשמח להעלות לכאן "פרוייקט מצולם" (תמונה+שלבים בכתב), אך בעיה- אני לא לא יודע/מצליח להעלות תמונה. נכון אולי זה גם קשור למודינג, אבל זה עניין יותר של תצוגה. מישהו יכול להסביר לי? האם התמונה יכולה להיות במחשב שלי רגיל (כמו שיש באתרים "עיון"), או שהיא חייבת להיות ברשת באתר מסויים? אם כן, איפה לשים אותם? עזרו לי כדי להראות לכם כמה שיותר מהר. תודה

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by DrLEON,

עזבו את זה הקטע של התמיכה בDX10 מה יותר חזק ויותר טוב (נגיד בלי קשר לאפשטים של DX10)למשחקים עתידיים?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by Gil80,

היי חברה, אני מעוניין להחליף את ה- Gigabyte 9800GTX שלי ב- ATI HD4870. שמתי לב שיש המון בעיות עם הדרייברים של Nvidia בויסטה. כל הפורומים מוצפים בזה. החלטתי להחליף אבל אני לא יודע איזה דגם הכי מומלץ. אני יודע שיש דגם עם קירור פסיבי אבל האם הוא טוב ואיזה פירמה מייצרת אותו? כל הצעה/המלצה תתקבל בברכה. תודה גיל.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. הוא הגיע לחנות דיי זולה והוא עולה 2900!!! זה מטורף לגמרי! הבדל של פאקינג 600 ש"ח מהכרטיס המצויין של גיגה שלא נופל ממנו כמעט בכלום!

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by eitan10000,

מתי אמור לצאת הכרטיס של ATI 5350 ? היה צריך לצאת לפני 12 יום ועדיין לא יצא,משהו יודע מה איתו?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by Dops,

הלך לי ה8800GTS ואני מחפש לו יורש, אני רוצה שיהיה טוב ממנו\ישתווה אליו, הספק כוח שלי זה tr2-550 atx12v 2.0 כמוכן, יש המלצה לחנות מחשבים טובה שאפשר להזמין כרטיס?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  15. שלום לכולם! אני כרגע בונה לעצמי מחשב נייח חדש ואשמח לדעות לגבי הכרטיס מסך. אני בתחום הארכיטקטורה אבל מעבר לזה אני מתעסק גם הרבה בגרפיקה (adobe), רינדורים (Vray, displacement maps, etc) ותלת מיימד וכו.. הנתונים הכללים הם: Intel H81 Motherboard Quad-Core i7-4790 processor (8MB cache 4Ghz) 16GB RAM SSD HD 128GB 2TB HD for files עכשיו ההתלבטות שלי זה בין שני כרטיסים האלה (אם אין לכם המלצות אחרות!) GeForce GT630 2GB OR GeForce GTX650 יאללה צאו!.. =)

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני מתכונן לרכוש בקרוב כרטיס מסך חדש (שידרוג מכונה ובתוכה את ה GEforce 2 MX 400) . עקב אילוצי תקציב (1200ש"ח~ לכרטיס מסך) ורצון לסיפוק מיידי ;D החלטתי ללכת על GEforce 4 4200. בפורום הרוב מדברים על הכרטיס של LeadTek עם ה- 128MB זיכרון בתור אופצייה טובה עקב איכות תמונה (פילטרים) והקירור העצבני שלו. בחנויות יש לא מעט חברות כמו gainward, Suma, innovision וכו.. כאשר רובם מציע את אותן אופציות "מעבר" לנורמל (כמו VIVO) ונתקלתי פה ושם בדברים כמו זמינות במלאי או חסר אצל היבואן וכו.. השאלה היא כאמור, האם יש הבדל ממשי שצריך לגרום לי להעדיף כרטיס אחד על פני כרטיס של חברה אחרת או שבסוף היום הכל אותו דבר?

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  17. אז ככה נעלו לי את האשכול הקודם כי אמרו ששאלתי בדיון הראשמי אבל בסוף מה הידברר זה לא רק בקרייסיס בכל משחק עם עצים וזה זה קרוה הורדתי far cry 2 וגם שם יש את הבעיה טוב והינה הבעיה אז ככה נגיד אני הולך בקרייסיס ויש עץ מטר מימני אני מיתקרב אליו והוא משנה את הצבעים ליותר טובים או שאני הולך ופיתאום נוצר עץ ככל שאני מיתקרב כאילו אני לא יכול ליראות הכל רק שאני מיתקרב ועוד משהוא גם בדקתי את זה גם סופית היה עץ תקוע בקיר שהלכתי אחורה לאט לאט הוא נעלם שהיתקדמתי חזר ועוד פעם אני עושה וזה שוב קורה מה לעשותת גם ב far cry 2 היה משהוא דומה היה קורסא כזאת שהייתי רחוק באיזה 3 מטר מימנה היא ניראתה בצבע אפור היתקרבתי היא ניהתה חומה וראו אותה טוב למה זה קורהה??? אוףף אני כולי בבעסה מחשב חדש ויש…

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by Jook,

יש לי חבר ויש לו Asus GF4 Ti4400, הוא עם מערכת הפעלה win2k והיו לו בעיות רבות במשחק CS. על איזה דריברים אתם ממליצים שיהיו הכי יציבים ויעילים ? תודה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  19. בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB, שיש לו VIVO. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, והחלפתי לAV. עכשיו הבעיה: הטלוויזיה מראה רק בשחור ובלבן (8 Bit) למרות שיש לי אפשרות להעלות ל16 ביט ו32 ביט. כשאני בוחר את האפשרות של ה16 ביט ולוחץ אפליי, לא קורה כלום. זה פשוט נשאר על 8 ביט. הכרטיס מחובר דרך הCompositive, ויש לי כבל AV שקיבלתי עם הכרטיס. מישהו יודע למה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gooz,

ברגעים אלו ממש שגלשתי בפורום קיבלתי על המסך שלל פסים דקים שבאים בכל מיני אזורים קטנים על המסך בכל מיני צבעים. שאני מחדש משהו על המסך הפסים נעלמים וכשאני עובר על איזה משהו יש כזה ריבוא על סמן העכבר שגם כולו עשוי מפסים דקים :\ עכשיו כשעשיתי ריסט למחשב הכל בסדר אבל...אני רוצה לדעת מה זה אומר כדי לדעת אם יש איזושהי בעיה או משהו שאני יכול לעשות. יש לי R9800PRO תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  21. אני מתלבט בקניית מסך LCD או סמסונג 151S או LG 1510S כמו כן אבקש מכם לתת לי אתר טוב לביקורות מסכים

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  22. Started by rrooii2,

הזמנתי את הכרטיס אמור להגיע אליי בעוד כשבוע המפרט שלי הוא :לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח pc power&cooling 610W מה אתם אומרים ? יתן בוסט חזק למשחקים של היום?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  23. סוף סוף הגיע כבל 6 הפינים מנועה מחשבים (שאגב מגיע להם צל"ש על זה, הם הביאו משהו שלא בא בבאנדל). ברוב טמטומי שמתי אותו על מצב שינה, אז המצב שינה לא הצליח לשחזר את הווינדוס ונאלצתי לרסטרט אותו (נראה לי לגיטימי). אחרי זה המחשב עלה, נפתח לי ה"אשף חומרה שזוהתה" - כמובן שלא התקדמתי בזה. שמתי את דיסק הדרייברים והתקנתי הכל.. ביקש ריסט עשיתי ריסט. אחרי הריסט המחשב עלה על 640*480 ואז חזר ל800*600. כשהעברתי ל1024*768, המחשב הציג את הטקסט במין טשטוש. זה דיי ברור, אבל לא כמו מקודם. חשבתי שאולי זו בעיית דרייברים, אז הורדתי מATI את הדרייבר המעודכן והתקנתי. אפשר לומר שכאן התחילו הבעיות, הוא ביקש ריסט ועשיתי - ואז המחשב לא עולה (אחרי הצגת טעינת הWIN). אחרי עוד ריסט זה ביקש ממני סיי…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. ^ אני צריך שיהיה מEBAY עם תקציב בסביבות ה400. יש אופציית חריגת. שאר המפרט שלי הוא P4 3GHZ, 1DDR. האם המחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחקים האלו בכל מקרה על ההגדרות הכי גבוהות? http://www.ebay.com/ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. הערות: AGPX8

• 6 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.