כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי הרבה דיבורים עליו בפורום. אני שואל כי קניתי איזה מחשב חדש חמוד פה בארה"ב בדיל חלומי ורציתי לדעת אם יהיה כדאי לשדרג כרטיס מסך או שלא צריך בשביל עבודה משרדית נטו (אני אף פעם לא משחק משחקי מחשב..לפחות לא אצלי במחשב). אני לא יכול לספר על ביצועיו בשלב זה כי אני שומר אותו בקופסה עוד שבוע וחצי ככה.. הסיבה היא שכל יום ראשון יש דילים חדשים ואני רוצה לוודא שזה הדיל הכי טוב (אז אני ממתין לשתי נאגלות של דילים). את המחשב אפשר להחזיר תוך 14 יום כל עוד לא פתחתי את הקופסה... אולי נשמע מוזר, אבל זה בדיוק מה שאני מתכנן לעשות (להחזיק אותו בן ערובה קצת). ;D בוא נשאל את השאלה בצורה אחרת: האם יכולים להיות הבדלים משמעותיים בביצועים של ממשק Aero ושימוש משרדי (וטיפה'לה פוטושופ) בין הכרט…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הפרש כל כך גדול ביניהם? הנה לינק אליהם http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3142 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3762 והאם שוה לקחת גרסה של 256 מגה? אם אפשר הסבר מפורט תעזרו לי מאוד ויש למשהו אולי השוואה ביניהם ?כמה כל אחד מהם מקבל ב 3dmark וכאלה?
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן חבריה, ברצוני לברר מהו ההבדל באיכות בין 2 הכרטיסים הנ"ל(שניהם בעלי זיכרון 128 מ"ב)? האם משתלם להוסיף 300 ש"ח ל6600 או שההפרש מספיק זניח? חג שמח, ואל תשכחו לא לאכול יותר מדי סופגניות(לפי דרישת ראש הממשלה).
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני עומדת לרכוש מחשב AMD athlon 3200 64 bit ואני מעוניינת בכרטיס מסך בסיסי (לצורכי אופיס וקצת גרפיקה דו מימדית - לא תוכנות מאד מסובכות. אבל לא למשחקים) איזה מבין השניים הבאים כדאי להעדיף? - GeForce 6200 או radeon X300 (שניהם 128 upto 256 )? מישהו אמר לי שהGeforce מעט יותר טוב לצרכי גרפיקה ומישהו אחר אמר לי אותו דבר על השני. יש שוני משמעותי ביניהם שעלי לקחת בחשבון? תודה מראש על כל תשובה!
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה ראיתי בכמה חנויות מחשבים כרטיסי מסך geforce 6500 במחירים אטרקטיביים. אולם, לא מצאתי ביקורות על מוצרים אלו. אם למישהו יש מושג מה האיכות של כרטיסי מסך אלו, במיוחד ביחס לכרטיסי geforce 6600 LE אשמח לקצת מידע בנושא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
חבר׳ה שאלה קצרה ופשוטה..אני מתכנן לקנות באילת מחשב נייד מסוג asus N56 עכשיו הנייד עם ה650m נגמר במלאי ונשאר רק ה630m. ההפרש בשקלים הוא 220 בערך... מה אתם אומרים?לא לפספס את ההזדמנות של הקניה באילת ללא מע״מ או לחכות שיהיה במלאי??
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
לינק לכרטיס של Gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2326&ProductName=GV-N66256DP-E לינק לכרטיס של Leadtek: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_td_1.html את ה-Gigabyte אני יכול להביא ב520 ש"ח, את ה-Leadtek ב565 ש"ח. מה עדיף?
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? הוא היה עובד טוב פעם עכשיו משחקים בקושי זזים...עדכנתי את החבילה האחרונה של nvidia כלום לא עוזר..
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על GEFORCE 6600 , אם אפשר אני אשמח לקבל מחיר, דגמים (מה ההבדל בין GT וכל אלה?), יחס הביצועים שלו יחסית ל-7800 , והאם בכלל הוא כרטיס משתלם, או שאולי כדאי ATI במחיר דומה? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על הגיפורס 6600 הרגיל ולא על הגרסת ה-GT ועם 256\128 מגה זכרון. אני לא ממש יודע כמה זכרון יהיה ל-6600 אבל רציתי גם לשאול אם זה בכלל משמעותי 256 מגה זכרון או 128 מגה לכטיס כזה או שבכלל לא צריך את זה. ובכל אופן מה יותר שווה לי לקחת? נ.ב המשחק העיקרי שאני משחק בוא נכון להיום (וגם יש לי אותו מקורי) זה באטלפילד 2 אז רציתי לשאול את דעתכם..
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, רציתי להתלבט אתכם בקשר לרכישה של כ. מסך מסוג GeForce 6600 (256 Mb Ram) של חברת Gigabyte עבור אפיק Agp8X. הדגם המדוייק של הכרטיס הוא: Gv-n66256dp. כמו כן, הוא כולל קירור פאסיבי. יש לציין כי אני לא מעוניין לבצע בו OverClock. השאלה שלי היא האם הכרטיס יעבוד טוב על ערכת השבבים (Chipset), מסוג FX661 של חברת Sis לאחרונה שמעתי על מקרים רבים בהם כרטיסים מהסוג הזה נתקלים בקושי בעת הפעלה על צ'יפסט של SIS. האם הוא יספק את רוב הביצועים שלו על המפרט הבא, והצ'יפסט הנ"ל? :-X המפרט שלי: P4 2.4Ghz MB Ram 512. אני מעוניין להריץ בכרטיס זה משחקים שלא כבדים מ Gta San Andreas על הגדרות בינוניות (1024X768, ופילטרים X2) תודה, גל.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המפרט נמצא במפרט שלי.. אני רוצה כרטיס מסך חדש AGP שיהיה הכי מתאים למערכת וינצל אותה במלואה... רציתי 9800 PRO אבל אני רואה שה6600GT פשוט טוב יותר... מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
GeForce 6800le 128mb עולה לי 663 שקל מPCNOW GeForce 6600 256mb עולה לי 495 שקל מKSP אני רוצה כרטיס לAGP לא בסכום יקר כי אני משחק במשחקים שלא לוקחים גראפיקה כגון: פיפא 2007 נבא 2007 PES6 ניד פור ספיד קארבון גג באטלפילד החדש או COD 3 איזה אתם אומרים יותר חזק ויותר עדיףף יש מצב לאובר קלוק
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב מות כרטיס המסך הנוכחי שלי בטרם עת, אני עומד לרכוש כרטיס חדש. (AGP) קיבלתי המון המלצות על 6600GT, אבל יש כאלה שאומרים שה 6600 מספיק לגיימר ממוצע שכמותי, שאין לו כ"כ הרבה זמן פנוי ובשיטוטיי באתר נתקלתי גם ב6800...שמשום מה הוא יותר זול מה6600GT מישהו יכול לעשות לי סדר? מה הכי חזק מבין אלו? אין זה שה6800 יותר זול מה6600GT? וברגע האחרון התווסף גם ה6800GS לתחרות, עדיין במסגרת התקציב...אבל מה עם הביצועים? בכל מקרה, אתם גם מוזמנים לזרוק כרטיסים מומלצים אחרים (תקציב עד 800 ש"ח) מפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) ASRock 775VM800 (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 512 MB עריכה:טעות שלי, ה6800GS ממש לא במסגרת התקציב. נפל אח…
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לאח שלי בעייה בתצוגת המסך, יש לו מסך LCD רחב של סמסונג וכרטיס מסך גיפורס 6600 . הבעייה היא שברזולוצייה הטבעית (1440 על 900 אם אני לא טועה) התצוגה חורגת מגבולות המסך (לא ניתן לראות למשל את השעון של המערכת אלא אם כן מזיזים את העכבר לקצה ואז הכפתור "התחל" הוא זה שמוסתר...). רק ירידה לרזולוצייה יותר קטנה פתרה את הבעייה. הוא כרגע ב-XP ולפני חודש שהיה לו ויסטה לא הייתה לו את הבעייה הזאת (הוא מעדיף XP). מה גורם לבעייה הזאת ?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן פתחתי אשכול אם 6600 יותר חזק מ7300LE, והסתבר שכן, אפילו מאוד. אז חיברתי את ה6600 והמאוורר בו עושה המון רעש כי משהו בו דפוק והוא חורק. אז רציתי לשאול אם יש טעם שאני אחבר את הכרטיס מסך בלי שהקירור מחובר למקור מתח, או שכדאי להוציא את המאוורר לגמרי ואם בכלל הכרטיס יחזיק מעמד בלי מאוורר... אם זה משנה אז גם יש לי משחה טרמית, מרחתי על הכ. לפני כחצי שנה, אפשר למרוח שוב למרות שמן הסתם זה לא מה שיגרום לו להתקרר יותר מדי. תודה למגיבים.
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש LEADTEK Winfast PX6600TD Geforce 6600 חיברתי אותו הכל טוב ויפה. קיבלתי כבל שאני מכניס שחור לכרטיס מסך עגול כזה דומה לשל מקלדת וזה יוצא אדום ירוק וכחול חיברתי את הבננות מהטלויזיה לכבל הזה הכבל הצהוב לירוק את האדום לאדום ואת הלבן לכחול הדלקתי את המחשב המסך של הטלויזיה רעד כזה ורואים את המחשב בטלויזיה אבל בלי צבעים וכל המסך רועד לגמריי וגם עולה ויורד בבקשה תעזרו לי מה אני צריך לעשות בשביל לראות את המחשב בטלויזיה כמו שצריך???????
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
איך יכלתם להמליץ לי על הכרטיס הזה בכלל? יש לי מעבד פנטיום 4 LGA775 3.2 זכרון 512 מגה DDR2 533MHZ ואפילו ניד פור ספיד אנרגראונד 2 לא עובד לי על 1024X768 עם הדיטיילס הכי גבוהים ב3DMARK 2005 אני בקושי מגיע ל10FPS במסך הראשון למישהו יש הסבר?
-
- 99 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא כזה : CPU Type Pentium 4A, 2266 MHz Intel Brownsville D845GBV 512 MB (DDR SDRAM) רציתי לדעת איך הכרטיס הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 יעבוד על המפרט הנ"ל. עוד שאלה על הדרך , טמפרטורת המעבד שלי היא 56C וטמפרטורת לוח האם היא 48C, נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי את הכרטיס מסך הזה והתקנתי שני משחקים ויש בהם פול באגים (אגב אלה שני המשחקים שבאו עם הכרטיס - הנסיך הפרסי וספלינטר סל) מה אני עושה?! התקנתי את הדרייברים (אבל אני לא בטוח שהם טובים) אז בבקשה שמישהו יעזור לי... כי זה כרטיס ממש חדש
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חכיתי ליציאת גירסת ה AGP של ה 6600 GT לשוק ועכשין אני תוהה אם זה תומך גם ב AGP x4 כי הלוח אם שלי לא תומך ה PCI-E או ב AGP X8
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=16&page=3013 הרבה כרטיסים, אין תוצאות OC או רמת רעש.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
של איזה חברה ? MSI LEADTEK GIGABYTE EVGA XFX Gainward אני שמתגע !
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ערב טוב, אני בעל הכרטיס הנ"ל של חברת גיגבייט. בקרוב אני אמור לקנות מחשב בשביל ההורים ואני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך בשבילי או אחד פשוט בשבילם.. לכן, רציתי לדעת מהו כוחו של הכרטיס שלי ביחס לכרטיסים החדשים שמחירם עד כ 400 ש"ח. האם עדיף לקחת כרטיס הכי פשוט בשביל ההורים או שלהשקיע במעט ולהחליף כבר את שלי.. אין לי ממש צורך בכרטיס אחר, זוהי פשוט חשיבה כלכלית ורווחית נטו. תודה מראש,
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-