כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם כדיי לי לחכות להורדת מחירים הזאתי שמדברים עליה, זה דבר מוזר אפשר לקנות היום 7800GT ב 2400 שזה מחיר של 6800GT כאילו המחירים של ה 6800GT נשארו (והם באמת נשארו) קבועים למרות הכאטיס החדש ו"הירדת מחירים" עם כל זה איזה כרטיס מומלץ לי, יש לי לוח AGP, רוצה להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה!!! F.E.A.R זז לי בפריימים, הורדתי למינימום שבמינימום, יש לי 9500pro ג'יגה זיכרון ו AMD 2500 אם מישהו יכול לתת לי תשובות בדוקות, שאני לא ארוץ לקנות איזה כרטיס ואראה ששום דבר לא השתפר או שזה קצת יותר טוב אבל עדיין המשחקים הכבדים מקרטעים... יכול להיות שבכלל שווה לי שידרוג כולל אבל אני מעדיף מלהמנע מהוצאות גדולות... יכול להשקיע בסביבות 1500 על כרטיס עדיף פחות, אפשרי יותר עם זה ממש ממש ממש מש…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Geforce 7900GT 512MB הכרטיס מריץ משחקים לאט וברוזולציה נמוכה מאוד בנוסף ארטיפקטים רבים ומרובים... איני מעוניין שיהיה צוואר בקבוק לכרטיס ולכן מתייעץ איתכם ומבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך המחשב הוא Intel Core 2 E6300 1.80 2.5 gb ram ddr 2 667 תודה. טל
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השמועות מתבררות כנכונות, ומפתחת לוחות האם מטאיוואן מאשרת לנו כי היא מתכננת להציע לצרכנים כרטיסי עיבוד גראפי משלה - עם ליבות Radeon תחילה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אז ככה אני קודם כל יתחיל עם הבעיה כי היא קשורה אחרי זה ל-X800GTO2. הבעיה כזאת, יש לי את הכרטיס מסך ati 9600xt 128mb vivio בקיצ' מאז שקניתי אותו הייתה לי את הבעיה המסריחה שנקראת VPU Recover. כל משחק כמעט ששיחקתי הופיע לי ההודעה אחרי 5-10 דק' וזה היה ממש מציק במיוחד במשחקי רשת שאחרי שהייתי חוזר למשחק הייתי מוצא את עצמי מת. בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה המחורבנת הזאת ואז אחרי שפתרתי אותה המשחק העומנם עבד יותר טוב אבל הוא נתקע לי אחת ל20-30 דק' למשך משהו כמו 10 שניות בזמן הזה אני רואה מסך שחור ושומע את הצלילים של המשחק ואז הוא חוזר (וזה ממש ממש בלתי נסבל). עכשיו זה עוד מילא אחת לחצי שעה אבל פעם זה היה כל איזה 5 דק' אבל חבר שלי הביא לי איזה משהו להתקין שקשור לצללים ועכשיו זה …
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האוברקלוקר Sampsa שבר שיא עולם לכרטיס בודד עם X1800XT. בשילוב עם FX57 מומהר והמון חנקן נוזלי, הכרטיס הריץ את המבחן על 976/1764 והוציא 12,419 נקודות! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=77157&page=1&pp=25
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל יום מביומו אני מדליק את המחשב שלי אך ככל שעבר הזמן התחזקו רעשים מסויימים שבאים מהמארז עד שיום אחד פשוט הרעש היה חזק מאוד והמסך כאשר הדלקתי את המחשב לא נדלק. הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך (אחלה תזמון יש לי), עשיתי ריסט והמסך נדלק לא הספקתי לנקות את הכרטיס אמרתי אולי פשוט יש עודף אבק על הכרטיס והמאוור נתפס היום בבוקר הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק לא משנה ריסט לא ריסט שום כלום הייתי בטוח נשרף הכרטיס חזרתי הביתה הוצאתי את הכרטיס הוא לא היה כל כך עם הרבה אבק אבל היה טיפה ניקיתי , והחזרתי למקום. כמו שאתם רואים אני רושם את ההודעה הזאת כלומר הכרטיס עובד יופי אבל: המחשב לאחרונה רץ לאט יותר הכרטיס עדיין עושה רעשים אבל חלש יותר חוששני שהכרטיס נשחק כלומר אם המאוור לא עבד הייתה התח…
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות את המסך אני רוצה את היעוץ שלכם לפני שאני קונה אותו LG LCD 20 L204WT הינה המפרט : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 הוא עולה בערך כ 2100 השימוש העיקרי בו הוא משחקים וסרטים ... תודה..
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדי לי עד 1400 שקל המפרט שיש לי עכשיו הוא : מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box זכרון: 4 ג'יגה Kingston מהירות 667 לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך: 1900XT 512 MB
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש. זה צריך להיות או GeForce GTX275 או Radeon HD 4890. איזה נתונים עלי לפרסם פה בפורם בכדי שתוכלו לייעץ לי מה עדיף? (אולי בכלל עדיף לי סוג אחר?) הנה הנתונים הבסיסים של המחשב: http://i817.photobucket.com/albums/zz92/omerelinger/Comp.jpg?t=1252347061 נ.ב על ספק הכוח שלי רשום שהוא יכול לספק עד 500 ואט אבל אין לי איך לדעת אם זה באמת כך... (עריכה- ספק ג'נרי MONOMODE)
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב של agp עכשיו אולי יש לי סיכוי להשיג ממישהו( שהביא מחול כמה כרטיסים) של 8800 gts של לדטק ב1500 שח! העניין שזה בלי אחריות.... האם לדעתם כדאי ללכת על זה? או לשלם 2700 עם אחריות ל 3 שנים? נ.ב יש לי חבר שקנה ממנו גם והכל עובד לו פרפקט!
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחשבי הגב שמיועדים למציאות מדומה חוזרים לסיבוב שני וצבעוני - תודות ל-Zotac לכתבה
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.. קניתי ליפני שבועיים ת GTX 660 בהמלצת הפורום..אח כל פעם בהפעלת PhysX במשחקים..המשחק פשוט מקרטע שזה פשוט בלתי שחיק ובלתי אפשרי..גם ב MAFIA 2 שזה משחק יחסית ישן..למה הכרטיס לא יכול לתפקד עם ה PhysX?מה אפשר לעשות??ה PhysX עד כדי כך מעמיס?? או האם זה הגבלה של המעבד?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון GTA IV וכו' ורציתי לדעת אם הכ. מסך HD4850 שווה את ה+200 שקל שמציעים לי לעומת הHD4770? האם יהיה הבדל באיכות המשחק?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז הינה הדילמה שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מתוצרת nVidia, את ה 6800 GT בחרתי מנידיעותי לקנות את אחד הכרטיסים של אחת מהחברות הנ"ל, אך איני יודע של מי. לא מצאתי השוואה בינהם ברשת והם עולים בערך אותו הדבר 450$ חבר שלי נוסע לארה"ב ואני יכול להזמין את הכרטיס אל הבית שהוא מתאחסן בו, ולכן אני גם מבקש מכם, גולשים יקרים, לחלוק אימי מידע בקשר לחנויות שבהן ניתן לקנות את אחד מהמוצרים. (פרט ל newegg ו amazon) לינק לכרטיס של Leadtek WinFast A400 GT TDH http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_2.html לינק לכרטיס Gainward PowerPack! Ultra/2400 TV-DVI http://www.gainwardusa.com/products/vga_2400dt.htm *נ.ב. מה ההבדל בין הרגיל ל Golden Sample
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לאחר שנתיים וחצי של שליטת GTX 1070 בקטגוריית מחירים של 350 דולר מגיע ה-RTX 2060 בתג מחיר דומה - בביקורת זו תגלו האם הוא אכן עומד בציפיות לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי זיכוי באמזון מוצר שהגיע שונה מהתיאור, אני רוצה לרכוש את הכרטיס ולמכור אותו בארץ כולל משלוח יוצא קצת מעל 2400, חשבתי למכור ב 2000. חשבתי לרכוש מעבד ולמכור אבל המחיר לא יוצא אטרקטיבי ** עריכה : נראה שיש בעיה בכרטיסים לפי מה שקראתי כאן, אז אולי זה לא כדאי כל כך.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בעע אחרי שנשרף לי הTI200 :'( :'( שעשה אחלה עבודה לדעתי הכותרת מספרת לי הכל כל מה שאני צריך זה 100 FPS בCS ושיעבוד טוב בHL2 (CSS) שהולך לצאת.. ראיתי פה שהרצתי חיפוש אנשים שמדברים על ה9600 אבל הוא עולה 900 ש"ח לא ?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי אני רוצה להשוות בין geforce fx 5200 ל 6200 fx geforce מישתלים לי בכלל ???
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הבנתי מהרבה ביקורות שה 73GT יותר חזק מה 76GS והוא גם יותר זול האם הוא קיים לAGP? נ.ב לא מצאתי 76GS לAGP עם GDDR3 הוא קיים?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ASUS טובה ביצור של כרטיסי מסך?? x1950pro נ.ב הדגם שהביאו לי הוא אסוס EAX1950PRO יש הבדל בינו לבין הX1950PRO??
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
סתם מחפש מידע על כרטיס מסך כזה... תודה למוצאים
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4687 מכאן אפשר להוריד, אני הורדתי עד עכשיוו את הSMOKE BOX עובד מצויין על ה7800GT הזקן שלי.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
GTX280 הוא המילה האחרונה של NVIDIA יש כרטיס עם ביצועים יותר טובים מבחינת גרפית ? GX2 / 4870 X2 או איזה מערך SLI אני מתכוון רק מבחינהה גרפית שאני יראה את כל האפקטים המיוחדים וכל השטויות מסביב ?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-