עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by arield,

שלום לכולם. אני משחק crysis 1 על ההגדרות הכי גבוהות עם 2 כרטיסים של gtx 570 gigabyte oc. אני מקבל ממוצע של 53 FPS שזה נראה לי מאוד נמוך ביחס לבדיקות שעשו על הכרטיס באינטרנט באותו המשחק עם אותן הגדרות... המערכת שלי: i5 2500k 8GB 1600 ssd m4 128GB gtx570 sli asrock extreme 4 gen 3 הדרייברים כולם מעודכנים(מהאתר של NVIDIA) וכן הSLI משופעל. מה לעשות?? מחכה לתשובה תודה.

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by Impreza,

יש לי מסך ישן שתומך עד 60HZ, יש תוכנה או משהו שתאלץ אותו להיות על 85? התקנתי על המחשב הישן ווינדוס XP (ה 98 עבד חלק וכבר פעל לי פעם XP על המערכת הזאת - פנטיום 3) והמסך נכבה ישר שהוא מעלה תווינדוס, יש סאונד אבל המסך כבוי כאילו, ב SAFE MODE זה לא קורה.. זה מזהה את הדרייבר גם ב SAFE MOD. מישהו יודע מה זה? המסך בחדר שלי מתפגר, הוא כרגע עובד על 85HZ, אני יכול לשנות אותו ל 100HZ? שמעתי שזה מקצר מאורך החיים של המסך אבל במקרה הזה זה לא חשוב לי כי גם ככה אני יקנה חדש עוד כמה זמן כי זה כבר דפוק ולא אכפת לי להתעלל בו, ה 100HZ יכול לתרום? יותר בריא אני מתכוון..

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by blabla2002,

מה??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by new!!!!,

בדריבר הקודם ב4.10 ו4.11 הייה לי בעיות בכמה משחקים אחרי דקה המשחק נתקע בכלל וצריך לכבות את המחשב וניראה לי שאמרו בדריבר החדש זה היסתדר זה נכון ?

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  5. היי, זה הכרטיס. לפי הנתונים היבשים, לפחות בתאוריה, הוא אמור להיפתח. האם אני גם זקוק לביוס סוויץ'? ומעבר לכך, האם מישהו התנסה עם החנות הזו? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by pergola,

שימוש - להפעיל את המשחף World of Warcraft ברזולוציה 1920x1200 ושיעבוד חלק. המשחק הוא בן כ 10 שנים ככה שאני מאמין שאני לא אצטרך להשקיע יותר מידי. כמו כן. אם יש אפשרות להשקיע פחות כסף ולקבל אותה תוצאה אני אשמח.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by VolTAge,

אני רואה שיש כאן הרבה אנשים שמדברים על זה, ונדמה לי ששמעתי פעם ( ת'אמת לא זוכר מאיפה ) שקצב רענון נמוך מדיי יכול לפגום בראייה. מישהו מוכן לתת איזה הסבר קצר על הנושא הזה ?.. ואולי גם להמליץ על קצב רענון מומלץ לרזולוציה של 1024x768 ?

• 18 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by vers,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיוכל להריץ את call of duty 4 לדגומא באופן סביר על הגדרות רגילות. אין לי כרטיס מסך כרגע, רק הסטוק שהוא חלק מלוח האם. המפרט שלי כרגע הוא: dual pentuim 3.00ghz .. 3.5 ג'יגה זיכרון Field Value Hewlett-Packard 0A58h לוח אם... אז טווח מחירים אין, אבל כל כרטיס מסך שבעצם יוכל עם המערכת הזאת להריץ את המשחק בסבבה, כי אני יודע שהמחשב יכול, יתקבל בברכה וכמובן שיתאים ללוח אם כי אני יודע שלא כל כרטיס מסך יכול ללכת איתו תודה חברה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היום באופן רשמי הופכים כל דגמי GeForce RTX 4070 Ti SUPER לזמינים. בחנו את RTX 4070 Ti SUPER מדגם GAMING OC 16GB של GIGABYTE. הבאנו לכם את כל המספרים החשוביםלכתבה

10. למרבה הצער, נווידיה נשארת נווידיה, וכאשר AMD לא ממש מאתגרת אותה בקצה העליון של כרטיסי מסך, נווידיה לא ממש מחלקת מתנות לצרכנים. כך, מסתמן שכרטיס הדגל 5090 יכיל 32 גיגה של GDDR7 ועשרים אלף יחידות עיבוד. הבעיה, כך נראה, היא שהכרטיס מתחתיו, קרי 5080 יכיל חצי ממה שמציע אחיו הבכור, כלומר, הפרש הביצועים הוא גדול מידי. מכאן נובע ש - 5070 לא ייתן בוסט יחסית לדור הנוכחי. נקווה שהדברים בפועל יהיו יותר לטובת הצרכנים בתחום כרטיסי מסך בגזרת הביניים מבחינת שיפור בביצועים בין הדורות.

11. http://www.fastup.co.il/thumbs/72445669.png בהתאם למפרט המצורף: כרטיס מסך שיש לי כרגע הוא מובנה על הלוח אם. הספק שיש ברשותי הינו 450. איזה כרטיס מסך יפיק את המירב בפרט שלי. אני מעוניין לרכוש כרטיס של AMD תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. איך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה שאני אראה את הסרטים מהמחשב על הטלוויזיה ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  13. היי, יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 4 2.8, זיכרון 1.5 ג'יגה, וכרטיס מסך RADEON 9200. המטרה - לצפות בקובצי HD שאני מעביר ממצלמת הווידיאו למחשב. המצב כיום - הקבצים מוצגים, הסאונד תקין, אך הוודיאו מוצג כאילו זה הילוך איטי. במקום להחליף את כל המחשב, חשבתי להחליף רק את כרטיס המסך (בהנחה שזה יפתור האת הבעיה). כאמור, האפיק הוא AGP, התקציב בערך 500 ש"ח, ואני מעדיף כרטיס עם יציאת HD. תמיכה במשחקים פחות מעניינת אותי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. שלום אנשים, ברשותי 7950gt מתוצרת inno3D. במצב רגיל טמפרטורת הכרטיס לפי everest היא 48 מעלות ובמצב של מאמץ - לדוגמא: משחק far cry , הטמפרטורה נושקת ל- 75 מעלות. ברצוני לדעת האם אלו נתונים נורמטיביים לכרטיס מסך זה. ד"א, הכרטיס עצמו עושה רעש די חזק. כיצד ניתן לפתור בעיה זו??? לתשובתם אודה.

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by amobi,

שלום, יש לי מסך ישן : http://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-226bw/specs/ ואני רוצה לרכוש מחשב חדש. ההתלבטות שלי הינה בנוגע לכרטיס מסך, הרי הרזולוצייה במסך שלי הינה 1680 x 1050 ואני חשבתי ללכת על כרטיס מסך GTX 760. השאלה שלי היא האם המסך מהווה בעיה, כמו כן ראיתי שכרטיס מסך: [h=1]MSI NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5[/h]עולה קרוב ל-400 שקל פחות, והאם שווה להשקיע את ההפרש הזה אם מבחינת ביצועים גרפיים וגם מבחינת איכות המוצר ופחות בעיות עם Geforce, לפי מה שראיתי הביצועים של שניהם לא ממש רחוקים אחד מהשני, ומצד שני המחיר של ה-760 עולה בערך 40 אחוז יותר. תודה רבה.

16. הציעו לי לקנות שני מחשבים ניידים. המפרט זהה פחות או יותר וכולל זיכרון פנימי של4 gb .המעבדים וכרטיסי המסך שונים. באחד יש מעבד אינטל ליבה כפולה דור שני 2.2 וכרטיס מסך geforce 512mb ובשני מעבד 2.26 i5 430 עם כרטיס מסך מובנה של אינטל 128mb האם יש הבדלים משמעותיים בין האיכויות המתקבלות בטיב התמונה בסרטים וכדו'??? האם הכרטיס המובנה מקבל שידרוג מהמעבד שבו לפי הבנתי קיים סוג של מאיץ גראפי מובנה???

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by jossef1959,

קניתי את Zotac ‏9800GTX+ 512MB מ KSP בחיים לא שמעתי אל ZOTAC החברה טובה? או שכדי להחליף?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by כפיר צח,

ציון 9523 ב 3DMARK06 AMD 5600 2.8 OCZ 2 ג'יגה 8800GTS 320 MB 320 BIT האם הציון טוב?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. Started by dj_horse,

שלום. אני קניתי מחשב חדש לפני שבועיים בערך ויש לי כרטיס מסך x1950xt. אני משחק במשחק hitman blood money ובמשך כל המשחק החלק השמאלי של המסך מהבהב כול כמה דקות וכול פעם שאני לוחץ על הכפתור {g} לשחרור נשק אז המשחק ניתקע לי. הפנו אותי לפה כי אמרו שפה יוכלו לעזור לי. לפי מה שניראה לי התקינו לי את הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך ושמתי לה שהבעיה היא אצל עוד אנשים זאת אומרת שכבר הכרטיס מסך לא גורם לשום תקלות. חשבתי אולי זאת מערכת ויסטה ואולי יש בה בעיות אבל אני לא בטוח. מישהו יכול לתת לי מענה לבעיה? תודה.

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  20. מישהו יכול להסביר לי את התעלומה הזאת ולאיזה סגמנט שוק זה פונה בדיוק? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2231 הסתכלתי בנתונים ולא ראיתי שום דבר מיוחד... DUAL VIEW, אפשר לחבר שני מסכים, אפשר לחבר עוד באיזה טריפל שאת זה לא הבנתי, מה הסיפור עם המחיר המטורףףףףףף הזה כשהכרטיס בכלל AGP ענתיקה ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by 6600GT,

היה לי את ה6600gt ומכרתי אותו , אני רוצה לקנות את ה6800gs של pny לAGP והבנתי גם לפי הפורום שזאת קניה מצויינת בעיקר בגלל שאפשר לפתוח צינורות עיבוד...השאלה שלי איך עושים את זה , ואם בתקציב של 1300 שקל פלוס מינוס יש כרטיס יותר טוב שאני יכול להביא...

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by LiorZi,

מה ההבדל בין PCI-Express 2.0 ל-PCI-Express 2.1 מבחינת ביצועים? והאם לוח האם שלי Gigabyte UD2 יתאים ל-PCI-Express 2.1 (לא מבחינת חיבור פיסי, אלא מבחינת ניצול התקן)? לפי מה שרשום באתר של ג'יגה בייט זה תואם ל-2.0, יכולה להיות אפשרות לעשות עידכון דרך הביוס או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

הבנתי שהולכת להתרחש מהפכה בקרוב והסטנדרט של עומק צבע יהיה 64 ביטים. עכשיוו אני יודע שהיום ישלנו 24BIT צבע במסך + 8BIT של רמת שקיפות. האים 64BIT מצביע על 56BIT צבעים , זאת אומרת 720,575,940,379,279,36 צבעים או שגם כאן יש עוד תדרים חוץ מצבעים? תודה. יאיר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. הי כולם. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש (למשחקים), כיום יש לי RADEON 9200 עם 128 MB, משהו שכבר עבר זמנו. עכשיו ככה, הציעו לי nVidia 6600GT עם 256 MB ב 720 שקל, ו RADEON X800GTO עם 256 MB (ו 256 BIT של INTERFACE) ב 1200 שקל. השאלה היא - האם ההפרש בביצועים בעצם שווה את ההפרש במחיר?? האם שווה לקנות את הX800GTO או את ה6600GT? ד"א- מדובר באפיק AGP, אין לי PCIe תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by igal_nazar,

אני עורך קליפ בתוכנה movie maker. בקליפ יש תמונות ושירים יחד, עכשיו השאלה שלי היא אם אני שומר את הקובץ וצורב אז זה יפעל ב dvd ? ועוד שאלה: לאחר ששמרתי את הקובץ (כשיש בו לערך 20 תמונות שכל אחת שוקלת מגה) אז הוא שקל סה"כ 160 קילו בייט, איך זה יכול להיות??

• 0 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.