כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
עד כמה משמעותי ההבדל בין המסכים, בהנחה שאני עובד רק ב 1024x768@85hz ? האם הם זהים חוץ מקצבי הרענון? התנסיתי בעבודה עם ה-F700P, אבל אני רוצה לדעת אם אני אוכל לחסוך את ההפרש במחיר (200 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מכוונים הכי טוב שאפשר תמסך הזה? (פעם שאלתי על זה אבל התוכנה שהביאו לי סתם סיבכה אותי עוד יותר והכיונון בו מאוד מעצבן יש איזשהם פרמטרים ידועים?)
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את ה-F900P אם אני לא מתכוון להגיע לרוזולוציות ממש גבוהות? זה נראה לי ההבדל היחיד בין המסכים.. לשניהם הרזולוציה הממולצת ע"פ LG היא 1280X1024 / 85 HZ... אז למה לי לבזבז עוד כסף על ה-P?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי gigabyte gtx570 הרגיל עם מאורר אחד. ביחד עם זה יש לי מסך 120HZ עכשיו ברגע שאני מפעיל 120HZ הטמפרטורות עולות בצורה מפחידה מגיע עד 55 בשולחן עבודה הורדתי MSI Afterburner שינתי תמהירות של המאורר למקסימום שזה 85 הטמפרטורה הגיעה ל35 בשולחן עבודה! ובתוך משחק [bf3 online] ל67 מקסימום! ניסתי גם לשים על 65 מהירות מאורר טמפרטורה בשולחן עבודה הגיע ל44 במשחק ל70 יש לציין שמצב האוטמוטי היה על 42! השאלה שלי היא על איזה מהירות כדאי לשים? ועם אני שם על הכי גבוהה יש סיכונים בזה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Guru3d ביצעו השוואות חדשות עם מס' רב של כרטיסי מסך: http://www.guru3d.com/article/far-cry-2-pc-vga-graphics-performance-review/1 ההשוואה נערכה עם ה- Hotfix ל-farcry2 של ATI אל מול הדריבר בטא החדש 180.42 של Nvidia. כל הבדיקות בוצעו על DX10 \ AAx4 \ Very High (מלבד Physics שעל medium) מס' מסקנות רלוונטיות שלהם: בדקתי אצלי את המשחק - דבר ראשון ששמתי לב - בהגדרות גבוהות DX10 נותן ביצועים טובים יותר מ-DX9 ! הביצועים שלו (בהתחשב בגראפיקה) הפתיעו אותי לטובה..זז הרבה יותר טוב מקריסיס למשל. לצערי vsync+dx10 די איכזב אותי אז אני מכבה vsync. בהשוואה הנ"ל כל הכרטיסים במהירות stock לפי הבנתי, אבל שימו לב איך זה רץ על ה-8800gt שלי ב-OC, על 1600x1200, עם הגדרות ULT…
-
- 114 תגובות
- 19.6k צפיות
-
-
שלום לכולם FAR CRY שוכב אצלי בארון כבר קרוב לשנה העניין הוא שעד עכשיו לא היה לי כרטיס טוב לשחק איתו הצטיידתי לא מזמן ב R9800PRO 256BIT על מחשב פנטיום 4 3ג 512 מגה זכרון 256*2 דואל צאנל דואל ביוס,הייפרטארדינג+קרור סביר שהוספתי לבד העניין הוא שהמשחק לפעמים רץ ממש יפה וכל הפרטים מדהימים אותי לפעמים ולפעמים המשחק חווה תקיעות!לא ברמה של המשחק נפסק אלה תקיעות קטנות בתזוזות מהירות! אני משתמש CCC4.12 יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה, FarCry, על הגדרות הכי גבוהות, AF על 2 ו AA על Medium, רזולוציה 1024x768x32bpp x 85Hz. הבעייה היא כזאת, המשחק ברובו עובד חלק ויפה אבל יש במשחק קטעים שזה פשוט מקרטע והFPS יורד באופן דראסטי לפעמים גם מתחת ל20FPS (השיא היה 13FPs), חוץ מזה שהוא קורא לפעמים מהדיסק קשיח גם אחרי הטעינה (שגם היא אורכת המון זמן יחסית) וזה גורם למשחק לקרטע עד שהוא מפסיק לקרוא וזה מעצבן! אני פשוט ציפיתי שזה יעבוד לי חלק עם מערכת כמו שלי ושזה לא יקרטע ככה לפעמים. יש לציין שאני מפעיל את המשחק אחרי סגירת כל התוכניות שפועלות ברקע כולל אנטיוירוס וכל מה שאפשר לסגור, בדקתי בTask Manager ואין שום דבר שמנצל משהו מהמעבד, ניצול מעבד ב 0%. בנוסף אציין שגם אם אני שם AA על Low וAF על 1 עדיין יש קטעים שזה מ…
-
-
איפה אני ארגיש שיפור, והאם יש סיכון?
-
שלום, יש לי מחשב חדש (יחסית): AMD 4200+ 1G זיכרון x1900GT. התקנתי את FEAR ורציתי לראות מה באמת שווה המחשב בכלל והכרטיס מסך בפרט... שמתי את ההגדרות על maximum (גם בהגדרות גרפיקה וגם עיבוד) ולצערי אני שם לב שיש קירטועים... זה טבעי??? נ.ב מה זה AA? תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
hello, i am sorry i am writing in english. the reason of this is becouse i cant install normally hebrew support. 1. i going to buy 9600gt graphic card and i want to know i there are any solution for check is it new or used one? 2. is it needbly to buy some supply power too? about my system simple 500w supply p5gd2-x mother board 1 gb ddr 2 p4 3.0ghz 80 gb WD is it good mother for this card?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום.. אני ממש מבולבל אני כבר הזמנתי תמחשב שבוע שעבר יחד עם 6800GT של לידטק.. אני קראתי עוד בפורומים ואנשים ממליצים מלא על X800 ועל 6800GT בבקשה תעזרו לי.. אוקי מישהו יכול להגיע לי בתכ'לס מה יותר טוב?? X800 (ספיר או פוואר קולור) או 6800GT של לידטק אני רוצה את המחשב למשחקים כבדים והסדר עדיפויות שלי למשחקים הם: 1. Hl2 (וכל המודים שלו) 2. gta San andreas 3. doom3 4. Far cry 5. Cod בבקשה תהיו אובייקטיבים ולכמה שניות תקחו את כל השנאה שלכם לחברה מסויימת ותשימו אותה בצד תודה רבה מראש.. מנהלים אני יודע שאני יכול ללכת ולהריץ חיפוש וראיתי באתר הזה כל כך הרבה השוואות אבל פשוט הכל מבולבל לי פתאום.. ואני חייב תשובות חד משמעיות.. תודה רבה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד בוקר טוב וחג שמח.. בקרוב מאוד בע"ה אני מקבל פלאזמה 50" FHD של LG :-) אשר תשב לי בסלון.. אך ליפני יש לי כמה שאלות! אז ככה הTV תחובר למחשב לכל השימושים כולל גימינג. 1.במחשב שיחובר אליו (מפרט 1 בצד) יש 8800GTS 512 ואני לא ממש בטוח שהוא יספיק לגימינג על 1080. 2.ואם לא מה היתים ממלצים לי? והאם המחשב הנל בכלל מספיק טוב לגימינג? חשבתי על GTX 470 ב 1450 שח האם הוא מספיק טוב ל רזולוציות בסדר גודל כזה? תודה לעונים דניאל.
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקבל את הכרטיס הנ"ל ורציתי לברר עליו האם הוא מסוג הכרטיסים שניתן לבצע להם SOFTMOD ל 9700NP או ל 9500PRO? מבלי לבצע OC . ואם כן אז אק באמצעות הדרייברים של אומגה?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום.... טוב אז הבעיה שלי היא ככה: המשחק וורלד קאפ טס לי על המחשב הנייד...אין אפשרות לשחק(זה מהירות מטורפת ממש)ניסיתי לעדכן דריוורים אך זה לא עזר(פעם אחת זה עזר אבל הבעיה שוב חזרה) הכרטיס מסך שלי הוא: Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller (64 MB) הדיירקט X מעודכן...אין לי מושג למה זה... לא יודע מה עוד לעשות...
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם RADEON 9500 PRO של HERCULES, עכשיו כאשר אני מעלה את המשחק FIFA2005, הגרפיקה נראת כאילו היא על מצב של SOFTWARE RENDER ברזולוציה מאוד נמוכה (למרות שהגדרתי רזולוציה גבוהה במשחק) ובאיכות גרועה. האם הבעיה קרתה למישהו והאם יש דרך לטפל בה? הורדתי את הדרייברים הכי חדישים וכמו כן גם את ה-DX הכי חדש אם כי הבעיה נשארת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שולם לכולם. לאחרונה יצא Benchmark חומרה חדש מבית Square Enix למשחק Final Fantasy הבא שלהם. הוא ניתן להורדה בחינם וחשבתי שזאת הזדמנות מעולה להשוות בין המערכות השונות בציוני החומרה: אפשר להוריד אותו מכאן: https://www.techpowerup.com/download/final-fantasy-xv-benchmark/ אפשר להשוות בציונים על ידי כך שנעלה תוצאות 1920X1080 High Quality כסנדרט. ניתן להשתמש באתרים כגון imgur.com להעלאה מהירה של הקבצים, או כצירוף קובץ כאן בפורום. מקרא 1920X1080 High: ציון נמוך מ-4000 - עדיפות לירידה להגדרות בינוניות ציון 4000-6000 - עדיפות להתפשרות בהגדרות מסויימות תחת גבוה ציון 6000 ומעלה - הגדרות מירביות ללא …
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי לי קצת סדר בדיסקים הישנים של כל הגיבויים שלי, ומה מצאתי? מצאתי את התוכנת באנצ'מרק הראשונה שהייתה לי final reality. תוכנה שהשתמשתי בה כדי לבדוק את ההבדל בין הוודו שתיים שהיה לי לוודו באנשי שהחליף אותו. בכל מקרה, רציתי לראות מה יתן לי הבאנצמארק הקשיש מ1997 בשילוב ה9600XT שלי.... איזה טקסטורות.... חחחח.... אבל מה שהכי הפתיע אותי היה פוסטר על אחד הביניינים בבאנצ'מארק של מקס פיין.... תוכנה מ1997 עם פרסומת למקס פיין?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לומר לי מהו הכרטיס הטוב מבין השניים עבור הפעלת SolidWorks 2009. תודה !
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
ידוע שיש בעיות עם כרטיסי הRADEON ומשחקי OPENGL שגורמים להבהובים של המסך במשחק. הFIX הזה: WIN2K-XP: http://pdownload.mii.instacontent.net/ati/drivers/wxp-w2k-radeon-7-90-ogl-hotfix.exe WIN 9X\ME: http://pdownload.mii.instacontent.net/ati/drivers/wme-radeon-7-90-ogl-hotfix.exe הבעיה מתוקנת בFIX הזה.
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
איך אני יודע שבאמת הפלש מרונדר על הכרטיס מסך שלי ? יש לי כרטיס מסך תומך לפי NVIDIA וגירסה פלש תומכת אבל אני לא מוצא באמת אינדקציה שהוא באמת משתמש ... האם הכול זה שטיות במיץ עגבניות?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
בעקבות המאמר : http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539 ובעקבות הדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471657.msg4030815#msg4030815 הבנתי כי תהליך ה- SOFTMODDING מצריך התאמה חומרתית לפני ביצוע התהליך. כמו כן הבנתי שהביצועים שמקבלים בפועל בתוכנות גרפיות פחותים משמעותחת מביצועי כרטיס הQUADRO שהיה זהה חומרתית לכרטיס הGEFORCE לאחר "ההשבחה". 1. מה הליבה האחרונה שבה ניתן להשתמש לSM ? 2. האם ההתאמה החומרתית צריכה לכלול דברים מעבר לליבה ? 3. האם צריבת ביוס X של כרטיס QUADRO על כרטיס GEFORCE בעל ביוס Y (כאשר ישנה התאמה חומרתית ביניהם) יישמו את המטרה של הSOFTMOD - יפתחו את האפשרות להאצת חומרה ? 4. מה מבין התהליכים עדיף ולמה ? 5. האם ידוע לכם על שיפ…
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
יש לי קצת artifects כאשר עשיתי את ה softmod לכרטיס הכרטיס הזה יש לו את ה L שייפ והכל 256 ביט אבל יש לי ארטיפקסט והכל... אז רציתי לשאול אם אני יעשה לו flash וישם לו ביוס של 9700 זה עדין יעשה לי את ה ארטיפקסט והאם זה מסוכן ו אם כן האם יש דרך להציל אותו איך שהוא אחרי ה פלאש? ועוד משהו אני לא יכול לעשות לו OC אפילו קטן... ישר שם לי ארטיפקטס , לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא נעול. מישהו מכיר אתה שמסביר איך לפתוח את הנעילה? תודה מקווה שתעזרו . חייב עזרה כי זה משגע אותי :-\ :'( (ועוד משהו הארטיפקסט הם לא רציניים אבל הם קצת מפריעים ...בוינדווס הכל הולך חלק הכול עולה בסדר והכל טוב ויפה ת NFS זה פועל בסדר בלי ארטיפקטס וזה מוזר יש משחקים שיש בהם ושיש שאין אז אני ממש לא מבין והארטי…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הרצת משחקים עם הכרטיס מסך. דשדשתי קצת בפורומים ומתברר שהבעיה די נפוצה ובכולם יש פתרון אחד, לעדכן BIOS... הורדתי את התוכנה והיא צריכה לעבוד מ-Pure DOS mode. השאלה איך אני יוצר את הסביבה הזו, אני רק מכיר עם דיסקט חלונות 98... יש למישהו פתרון אחר? יש לי כרטיס USB שהוא Bootable, יש אפשרות איכשהו להפעיל דרכו את DOS? הנה קצת רקע למי שמתעניין: תחילה דאגתי לשים משחה טרמית טובה (Arctic Silver) וזה הוריד טמפרטורות קצת, אבל זו לא הייתה הבעיה. הדלקתי תוכנה שבדקה טמפרטורות ובזמן שהכל נתקע, הן היו תקינות... (בדקתי אחרי זה LOG שלה). ישנו גם עניין שהספק שלי קרוב לגבול, אבל בדקתי את המתחים עם הכרטיס מסך אחר והם זהים...
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-