עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ryuk,

מישהו יכול לעזור לי כאן? אין לי מושג איפה אני מוצא פה את חיבור ה-SPDIF.. תמונות: http://i38.tinypic.com/2e5mkuu.jpg http://i37.tinypic.com/2l8akoy.jpg http://i37.tinypic.com/2dhcmf6.jpg

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי Gigabyte Fx 6800 128mb .. עכשיו קניתי אותו די ממזמן והביצועים שלו לא בדיוק כמו שחשבתי שיהיו... אני מקבל ציון של 4000+- ב3DMark 2005 ולפי הביצועים שחשבתי שיהיו לו זה לא מספיק... בקיצור... בדקתי בeverest והMemory Clock שלו הוא 351Mhz למרות שהוא אמור להיות 700... וכך גם מסומן בדרייבר.. ברגע שאני מנסה לעשות overclock ליותר.. הוא מצליח אמר שהוא מצליח ..בeverest הוא לא משתנה והטמפרטורות מתחילות לצנוח... מה הבעיה פה?? תודה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by galCool,

עד 900 ש"ח.. למשחקים... תודה...

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  4. ;D יש לי מחשב די מיושן עם P3 500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהתלות שלו במעבד תיהיה הקטנה ביותר בכדי להשיג ניצול טוב שלו איזה כטיס מבחינה זו עדיף 8500LE או 440MX

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. כרגע יש לי ג'יגהבייט GTX560Ti אבל בגלל קריסות אני אחליף אותו באחריות. האפשרויות הן: או אותו כרטיס חדש, או את הכרטיס השני שבוכתרת מה עדיף? תודה!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  6. היי כולם.. אני נמצא כבר יותר משנתיים עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ואני חשבתי על שידרוג.. חשבתי לרכוש את ה- 8800GTS החדש עם ליבת G92, כאשר הוא יצא.. האם הוא גם ייוצר עם ליבת 65nm? והאם המפרט שלי והמעבד שלי לא יהווה צוואר בקבוק או משהו כזה? אם כן, אז מה אני צריך לשדרג בנוסף? תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כמו שהכותרת של הדיון אומרת, אני צריך עזרה בקשר לאיזה כרטיס מסך כדי לי לקנות כשהתקציב עומד בערך על 500 ש"ח והמטרה כמובן היא משחקים. הכרטיס מסך האחרון שהיה לי הוא 8800GT של Nvidia ודי החלטתי להחליף אותו (או יותר נכון הוא החליט...). כבר עברו 4 שנים מאז שקניתי אותו ובזמן הזה די הפסקתי לעקוב אחרי התחום הזה של כרטיסי המסך. אחרי חיפוש מהיר ראיתי דגמים חדשים של כרטיסי מסך טובים משלי בפחות מחצי מחיר ממה שאני קניתי את הכרטיס שלי בזמנו, הבעיה היא שאני לא יודע איזה כרטיס כדי לי לקנות. הנה כמה פרטים על המחשב (שלפי החוקים הלא כל כך מעודכנים של הפורום אני צריך לרשום): ספק: 400 W מעבד: AMD Athlon 64 X2 זכרון: 2 GB כרטיס מסך: ATI Radeon X1200 Series (זה כרטיס מסך on-board) דרך אגב, אני צר…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  8. קניתי מחשב נייד LG W1 ויש לי שם כרטיס מסך ATI RADEON. יש לכרטיס מסך 256M שלו ואני יכול להגדיר עד 512M. איך אני מגדיל את הזיכרון של כרטיס המסך ל512M???

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by Jar with me,

שלום יש לי גי פורס 3 , דרייברים 23.11 , ווינדוס אקס פי וNVRefreshTool 1.0. כיוונתי שברזלוציה של 1024*768 קצב הרענון יהיה 100 ובווינדוס זה עובד טוב אבל שיחקתי במשחק שחבר שלי הביא לי (thief 1) ולמרות שהרזלוציה בהתחלה היתה על 480*640 קצב הרענון היה 75! וכמובן גם אחרי שהגדלתי את הרזולוציה שום דבר לא השתנה. למה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ShomRon,

=] יש לי כרטיס מסך geforce 6200TC שמעתי שהוא כרטיס חלש מה אתם חושבים??עליו ומה הבעיות איתו?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by MasterOr,

דגם מלא: Gainward nVIDIA GeForce 6800 Video Card, 128MB DDR, 256-Bit, TV-Out/DVI, 8X AGP, Model"Gainward Power Pack Ultra/2100 TV-DVI Golden Sample (GS), One Slot design" -RETAIL אני מתכוון לקנות אותו מNewegg ב295$, עכשיו בקשר לאחריות אתם חושבים שאני יוכל לקבל אחריות דרך Gainward העולמי ? או בדרך אחרת? אני רוצה את הGainward כי יכולות הOC שלו הם גבוהות וזה די חשוב.. לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-128-197&depa=1

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by elilosky,

יש לי x800gto לפני חודש היה מביא לי ב3dmak בסביבות 4300 לא פחות ותמיד ששיחקתי בניד פור ספיד עשיתי אובר קטן ושהייתי מסיים הייתי מחזיר למצב הרגיל עכשיו אני בודק תוצאות קיבלתי 3400 כאילו ירד לי 1000 שמתי לב שהג'יטיאיי לא פועל לי בהגדרות הכי גבוהות חלק יש לי את הדרייבר הכי חדש 5.13 מה הבעיה פה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by pakomako,

וואי חברה אני קצת מודאג אחד אמר שמי שקנה כרטיסים חדשים וטובים כמו 7800 נדפק זה נכון ?? כאילו מה אני כבר לא יוכל לשחק בגראפיקה גבוהה או רק בלי פילטרים שזה חיסרון גדולל מאד ?? אבל לא יעשו איזה משהו בנידון ?? ועוד כמה זמן בכלל יצאו המחשים התומכים ב DX 10 עוד הרבה זמן לא ? לא להתעצבן אני יודע שדנו מזה כבר הרבה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by 3 ATHLON,

המפרט : ATHLON64 2GHZ 9600GT 1 GB זכרון ברזולוציה של 1680*1050 מציג בין 7-14 פריימים לשנייה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

האם עם GIGABYTE 9600XT(הדגם המלא הוא:GV-R96X128D) מגיע הקופון של HL2? (הדף של GIGABYTE 9600XT) או ש SAPPHIRE 9600XT(הדגם המלא: R9600XT128) מגיע עם הקופון של HL2? (הדף של SAPPHIRE 9600XT) לא מצאתי באתרים שלהם. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by Ghosthunter,

רציתי לדעת האם קיים מתאם מכרטיס מסך AGP ללוח אם עם PCIE. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. HD 4870, GTX 970, באיזה מחיר הוגן אפשר למכור אותם ביד 2? אין לי מושג איך לכמת מה המחיר כיום לכרטיסים האלה, כמה הם באמת שווים. חיפשתי אתרים לא מצאתי. מה יהיה מחיר הוגן למכור את שניהם (כל אחד בנפרד, בתקווה ויקנו אותם) ביד 2? תודה.

18. Started by asdasdasd,

לדוגמא במשחק BF2 .....יש ב VIDEO TEXTURE ! TEXTURE FILTERING GEOMERTY DETAILS מה ההבדל בין כולם ?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by toxigun,

לאחרונה היו מספר דיונים ופרסומים ברשת בקשר ל-OpenGL 2.0. הייתי רוצה לדעת, מה דעתכם על זה. לפרטים נוספים אודות OpenGL 2.0 לחצו כאן

• 28 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by musari,

יש הבדל בבצועים בין דריברים של אסוס מהאתר של אסוס לבין אם אני מתקין מהאתר של ATI??? ואם כבר איזה דריברים עדיף לרדאונים שמעתי שיש גם אומגה...גם בו יש הבדל???

21. Started by ybm,

היי, קניתי כרטיס מסך FX 8400GS/215M של חברת NVIDIA. האם יש אפשרות להגדיר מצב של מסך מלא (full screen) ? אני לא מוצא בהגדרות איך לעשות זאת... האם הכרטיס לא תומך במצב הזה ? אם כן, איך אפשר להגדיר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by OR007,

הכרטיס לא מיועד לי אלא לחבר...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shlomirrr,

ברשותי כרטיס מסך מסוג Asus Radeon R9 290X Directcu II OC 4GB GDDR5 כשאני מפעיל GTA IV הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה של המשחק.. יש איזה משהו חדש בכרטיס הזה שצריך להגדיר ??

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by YARONGT,

תגידו האם הכרטיס מסך הזה מתאים לרינדור מכוניות ובנינים וכל מה שקשור לרינדור אמיתי במיוחד GigaByte ATI Radeon 5850 תגובות

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  25. Started by D@nny,

התלהבתי נורא מהכרטיס כאן - http://xtreview.com/review114.htm התקציב שלי הוא עד 600 שקל - שזה 20 ש"ח מעל למחיר הכרטיס המינימלי בזאפ. השאלה שלי היא כזאת, לאנשים שיש נסיון עם כרטיס זה, עד כמה קירור הסטוק טוב בכרטיס הזה, וכמה המהירויות ליבה\זכרון הממוצעות לכרטיס זה באוברקלוק ??

• 2 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.