כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב. חיפשתי כרטיס מסך, לא יקר. שינגן לי סרטים bluray מלאים. וריפים של 1080p . האם הכרטיס הבא יכול לעמוד במשימות כאלה? רזולוציית 1920x1080p בחיבור למסך lcd 32. צורת החיבור, כבל hdmi מהכרטיס ישירות ל-lcd. SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 PASSIVE
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות: - האם כדאי לקנות Geforce FX5500 256MB 128 BIT ב450 ש"ח? ובכמה הוא יותר טוב מה 5200? ואם אני אקנה(אני לא בונה על זה) Geforce 6600 הספק יחזיק לי את זה? נראה לי שיש לי ספק של ג'נרי 400 וואט, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יפעיל למשל את דום 3? אובליביון? בשילוב של ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפול. עד כמה הכרטיס באמת חזק?
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שהתייעצתי פה לפני כמה שבועות בפורומים לגבי שדרוג של מעבד ואמרו לי שלא כדאי לי כרגע להחליף(רק לעשות OC אם זה יגביל אותי), אני רוצה כרגע להתייעץ אתכם לגבי שדרוג של כרטיס מסך. זה המפרט שלי: AMD Athlon 64Bit 3800+ Dual Core(Socket AM2, 2.0GHz, 90nm) Infineon DDR II 667MHz 512MBx4 NEC DVD+/-R 35550A X 16(Dual x8) BLACK ASUS M2V(AM2, K8T890, DDR II 800 MHz, PCI-Ex2, HDAudio, GBL) Westran Digital 2500KS 250GB 7200RPM SATAII eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E JBL Creature II Logitech Media Elite + Logitech MX518 Chieftec Mesh Medi-Tower(Black) HEC POWER SUPPLY 475W Lite-On R17AAC/S 17" 8ms התקציב שלי בשביל הדבר הזה הוא באזור ה1000 שקל. אני מבקש מכם שהכרטיס מסך יהי…
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ניתקתי את המחשב.. וכשחיברתי אותו בטעות שמתי את הכבל של המסך על הכרטיס מסך המובנה.. ואחרי זה כיביתי ושמתי בכרטיס מסך הרגיל ופשוט המחשב עלה אך ללא צג... וכשפתחתי את המחשב ראיתי שהכרטיס לא עובד בכלל..יכול להיות שהוא נשרף?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר ממיר של YES למחשב ושיתפקד כטלויזיה ולכן החלטתי לקנות כרטיס טלויזיה, אך שמתי לב שבכרטיס מסך שיש לי כרגע ( Bliss 8800 GT 512MB GS) יש חיבור Svideo, האם הוא יכול לשמש לי ככרטיס טלויזיה או שהחיבור משמש רק לout ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
3DMark Next * HDR rendering. * Complex HDR post processing. * Dynamic soft shadows for all objects. * Water shader with HDR refraction, HDR reflection, depth fog and Gerstner wave functions. * Heterogeneous fog. * Atmospheric light scattering. * Realistic sky model with cloud blending. * Strauss lighting model for most materials. * Subsurface scattering shader for some objects (not visible in the shot). * Texture & normal map sizes: 1024 x 1024 to 2048 x 2048. * Approximately 5.4 million triangles and 8.8 million vertices. נראה מדהים ! לכתבה המלאה: http://www.beyond3d.com/interviews/fm05/p2 (התמונה נמצאת בסוף הכתבה) [עריכה] עכ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס הנ"ל, שאר המפרט בחתימה. הכרטיס הוא של Inno3D, כרטיס מוחלש עם זכרונות 666 במקום 800. בכל מקרה כשהמחשב היה על XP, הייתי עושה לו OC של 70MHZ לליבה (470 במקום 400) ו74MHZ לזכרון (740 במקום 666), הOC נבדק עם 3DMARK והכל היה בסדר. משחקים שהייתי משחק הם טראקמניה בהגדרות בינוניות, פיפא 09 ופרו 09. כל המשחקים רצו בלי שום בעיה. היום, הטראקמניה (עם אותן הגדרות כמו בXP) ממש מקרטע, כנל הפרו (דמו 2010), והפיפא (דמו 10) מידי פעם פועלת סביר והרבה פעמים גם יש פתאום ירידות FPS רציניות. יש לציין שבעיות חום אין בכלל, אני ביטלתי את המאוורר המקורי והצמדתי 80MM לכרטיס, שעובד ב53 מעלות במנוחה ולא עובר את ה60 בLoad. אני בסה"כ מאוד מרוצה מוינדוס 7 ולא ממש בא לי לחזור לXP, אבל ה…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
דגם הביניים השני של NVIDIA בדור ה-Turing עתיד להיות עוצמתי יותר מכל GeForce GTX 1060 בסביבה, בתג מחיר התחלתי נמוך יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן. הכרטיס שלי הוא סאפיר 4870 עכשיו אני חושד לשווא? או שבאמת יש דפיקה? כי אני רואה שכתוב משהו שקשור לPCIE ואני מצטער אני באמת newbe בכל העסק אז בבקשה אפשר עזרה? איך אוכל לתקן את הבעיה שלי?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! אני רוצה להשתדרג בכרטיס מסך חדש לצורך משחקים, מתכנן להוציא סביבות 700 שקלים, עם אופציה לכמה לירות יותר אם באמת כדאי. המערכת (לא משהו) שלי: intel q8200 msi p43 neo-f 8gb ddr2 800mhz inwin power man ip-s450bq3-3 מחיפושים שעשיתי עלה כי כרטיס בטווח המחירים האלו שמתאים וכדאי מבחינת יחס עלות/תועלת הוא ATI Gigabyte 7790 1GB GDDR5 OC, לינק - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ati-gigabyte-7790-1gb-gddr5-p-14741?cPath=67 יש לציין שאני לא מתמצא כל כך בתחום ואני מניח שאני מפספס כמה דברים וכנראה לא הגעתי לכרטיס הנכון/מתאים, לכן אני פונה אליכם בבקשה לייעוץ ועזרה בהתאמת כרטיס למערכת ובכללי האם כדאי/מה כדאי. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
מה ההבדל בין החברות בכרטיסי מסך? מה ההבדל בין אם אני אקנה כרטיס מסך של GeForce בין החברות : PNY ASUS MSI GIGABYE XFX eVGA EGATE BFG תודה
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש,בין שאר החלקים רכשתי גם מסך SAMSUNG SyncMaster 740B וגם כרטיס מסך GIGABYTEG GF 7800GT ,PCI-E,DDR3 256M שמתי לב שעל גבי כרטיס המסך יש 2 יציאות דיגיטאליות ואילו מסך יש 2 חיבורים ,האחד אנלוגי והשני דיגיטאלי. כרטיס המסך מגיע גם עם מתאמים מדיגיטאלי לאנלוגי. השאלה שלי היא איך כדאי לחבר את המסך למחשב? האם להשתמש במתאמים ולחבר את המסך מהיציאה האנלוגית או לחבר אותו דרך היציאה הדיגיטאלית. אגב האם יש איזה שהוא ייתרון לחיבור המסך דרך 2 היציאות במקביל ? אני מניח שאני שואל שאלת תם אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל בין היציאות הללו. אני גם לא יודע האם הגדרה שנתתי של אנלוגי ודיגיטאלי היא נכונה. אנלוגי זה החיבור הישן שדרכו חיברנו מסכים תמיד והדיגיטאלי זה הח…
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי. זה התחיל אתמול, אני משחק לי בפנאן בקרייסיס ברשת, פתאום אני שם לב שהחלקים קטנים בנשק נמתחים.. אח"כ חצי מהנשק, אח"כ הידיים של השחקן. זה הולך וגודל בהדרגתיות.. כשאני נתכוון לנתח, זה שכאילו לקחו חלק קטן מהתמונה ופשוט מתחו אותה על כל המסך... ניסיתי לעדכן דרייברים, לא עוזר... התקנתי את הדרייבר מהדיסק המקורי של הכרטיס (X1650), גם לא עוזר... מה עושים? הכרטיס נשרף אוליי?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס מסך shappire 4770 במקום לקנות את ה4850, תאמת לא הבנתי מי משניהם יותר טוב, עשיתי טעות שלא לקחתי את ה4850?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, עם המפרט הבא: (מה שרלוונטי) core i5 4670 כונן קשיח Seagate 2TB Samsung 840 SSD המחשבה הראשונית שלי הייתה לקנות אותו עם ספק כוח של 500W, שכן חשבתי על לקנות את ה gtx 760 של sparkle. ראיתי שאם אני קונה את ה r9 280x באילת אני מקבל אותו במחיר כמעט כמו בחו"ל ומקבל added benefit על ה760 ששווה את ה200-300 שקל שאני אוסיף. אני שוקל עדיין בין הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/?uin=20613 לזה: http://ksp.co.il/?uin=20612 ברגע שיצאו אני מאמין שיצאו benchmarkים שיראו איזה עדיף. אבל השאלה העיקרית שלי היא כזאת: האם באמת ספק הכוח של ה500W יהיה גבולי או שהוא יהיה בסדר? במידה וגבולי - מה אתם אומרים על זה: http://www.tms.co.il/product/12156 ? דבר נוסף - מבחינת מימדים פיזיי…
-
- 34 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ ספק כוח 400 וואט לוח אם של פי סי פרטנר עם ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ זיכרון 512 SDRAM מהירות 133 מגה הרץ כרטיס קול קריטיב 128 ויש לי חיבור AGPX2 וכרגע יושב לי ATI RADEON 9250 128 MB 64 BIT הוא מעלה את כל המשחקים אבל לא הכי טוב שיש כעיקרון הרצתי חיפוש וראיתי שחלק מהאנשים המליצו על ATI 9500 PRO ועל ATI 9700 ורציתי לדעת האם אני יכול להשיג את הכרטיסים האלה אם כן מאיפה? אני יודע שיש לי מחשב חלש אבל אני רוצה כרטיס לפחות עם 128BIT כי אמרו לי שזה חשוב אז מה לדעתכם כדאי לקנות למחשב? תודה רבה לעוזרים
-
- 44 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבנתי שהכרטיס 9600GT לא מתחמם ולכן עדיף לקחת את הSILENT עם אוורור פאסיבי (שגם יותר שקט), נכון? איזה חברה מומלצת של 9600GT ? ואיך ג'יגה-בייט ? הבנתי שאם אני לוקח לוח אם של ג'יגה בייט אז כדאי גם שהכרטיס יהיה של ג'יגה-בייט... 2 הדגמים של ה-9600GT ג'יגה בייט הם: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT Silent 512MB PCIe, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44402 המעבד שאני לוקח הוא מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box (http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400) עם לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L (http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470)
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 350 ש''ח אבל משהו טוב שיכול להפעיל משחקים חזקים (כמו סאן אנדרס ניד פור ספיד וכו') תראו כרטיס אחד שמצאתי : כרטיס מסך GEFORCE TORENADO FX 5200 -8X 128MBDD עם המאיץ החזק ביותר בעולם-NVIDA תוצרת INNOVISION תמיכה בתקן AGPX8 מעבד גרפי 350MHZ רזולוציה 20481536X מונע בטכנולוגיית 015 מיקרון CINEX איכות צבע 64BIT שליטת ריצוד DVC התקנה מהירה PLUG AND PLAY קצב ריענון 75MHZ תומך ב OPEN GL מאיץ גרפי בטכנולוגיית GPU מתאים למחשבי אינטל ומחשבי AMD מינימיום דרישה למחשב (קונפיגורציה) פנטיום 4או AMD ATHLON מגיע באריזה מקורית כולל דרייברים וחיווט. מה אתם אומרים עליו? אם הוא לא טוב תביאו לי משהו עד 350 ש''ח תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הנה ההדועה הקודמת ששמתי: והנה העידכון: מהדיסק התקנתי ישירות מהתיקיות, לא מהתפריט של המשחק, והכרטיס עבד. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את מה שהם המליצו לי להוריד הורדתי את הגרסא הכי חדשה ואחת לפניה ואחת לפניה איזה 4 גירסאות שונות כולן עושות לי את אותה הבעיה - המסך נכבה ולא נדלק לפעמים זה עובד ואז כשאני נכנס לcenter של נבידיה זה פשוט מכבה את המסך וזהו, אין כלום רק מה שבא עם הדיסק(דרייבר ממרץ!!) המחשב עובד טוב אני מאמין שהכרטיס מסך שלי פגום אבל הוא חדש לחלוטין ובחנות לא רוצים לתת לי חדש עד שהם לא יבדקו אותו, ואז הייצרן יבדוק אותו ואז אם הייצרן יגיד שהוא פגום אז הוא ישלח לי כרטיס מסך חדש ואני אקבל אותו השד יודע מתי. זה ממש ממש ממש מעצבן בייחוד בהתחשב בעובדה שזה מחשב חדש לחלו…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
לחברה של אחותי יש מחשב: intel P 1800mhz 128mb ddr GIGABYT MOBO בקיצור, מחשב קצת מעפן. היא רוצה לשדרג את הזיכרון ואת הכרטיס מסך (יש לך MX440). משחקים אח שלה משחק. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך שיתאים למשחקים, ושיהי בתקציב שנתתי? אבל משהו שיחזיק קצת מעמד אם אפשר. ד"א: חריגה בתקציב ממש בלתי אפשרית, עדיף אפילו פחות מ-500 ש"ח. תודה.
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
מי יותר חזק ה GEFORCE 9800GT ======= NVIDIA HD4870 ===== ATI מי מביניהם יותר חזק ומי מביניהם לא מקרטע במשחקים כבדים במסך 22 אינצ
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום את המחשב האחרון שלי רכשתי לפני כ-10 שנים, והוא עדיין משמש אותי ליומיום אחרי כל כך הרבה שנים לא הרגשתי צורך ממש לשדרג אותו חוץ מהוספת זיכרון לאורך הדרך והרד דיסק SSD לפני כמה שנים בכל מקרה, הגיע הזמן לשדרג, הבן כבר התחיל לשחק, וחוץ מהפלייסטיישן הוא רוצה גם במחשב, האמת שגם אני התגעגעתי לשחק, אז יאללה, יש תירוץ מתאים עכשיו בכל מקרה רכשתי במהלך בלאק פריידיי מעבד AMD i5-2600X רכשתי לוח אם GIGABTYE B450 AORUS M רכשתי זיכרון CORSAIR 16 GB CL15 רכשתי הרד דיסק נייד SSD , CRUCIAL P1 500MB M.2 את המארז אני פשוט מנקה מהחלקים הישנים ומשאיר אותו, גם ככה לא מעניין אותי המראה שלו וספק כוח יש לי THERMALTAKE TR2 4…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-