כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
יש לי e8400 ואני רואה שמלא אנשים ממליצים על ה hd5850 אבל אני לא רוצה שיהיה לי צוואר בקבוק. כדאי לי אולי לקנות כרטיס יותר זול שככה אני לא ארגיש בהבדל? יש לי רזולוציה 1920x1080.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקריאה באינטרנט נראה לי שזה המסך 17 אינטש הכי טוב שניתן לקנות בארץ במחיר "סביר". מישהו יודע איפה ניתן להתרשם מהמסך עצמו? *לפני שקופצים עלי, המסך הוא לעבודה גראפית בלבד, אז לא אכפת לי ה25MS שלו...
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם מישהו מכם קיבל את המסך הזה ויוכל לשתף אותנו בהתרשמויותיו?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מצאתי מישהו שמוכר כרטיס מסך שאני מחפש בנרות, מדובר ב-6800GT. הבעיה היחידה, ואני לא יודע אם זאת בדיוק בעיה - הופתעתי כששמעתי לראשונה על החברה ELSA. בקיצור, הכרטיס הוא משומש ושל חברה לא מוכרת (בשבילי) - מה אתם אומרים על החברה? כמה כסף שווה הכרטיס משומש במצב טוב? http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=313
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצאתי אותו בפנדה ב 1500 ש"ח בערך האם הוא שווה את זה?? ואם מישהו מצא יותר זול אני אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 9800 פרו,רציתי לדעת איך ה9800 פרו של elsa האם מישהו יודע משהו על הכרטיס הספציפי הזה ? שווה קנייה או שעדיף חברות אחרות?
-
שלום לכם שלום לכם! אני קניתי וקיבלתי את הכרטיס מסך r9800 של החברה elsa קיצר הביצועים שלה יותר טובים מישאר ה9800 של שאר החברות או שזה סתם חרטה? ועוד משהו יש לי r9000 עכשיו על המחשב יחד עם הרדריוורים והכל של ati זה ה 3.7(נהותנים הכי הרבה ביצועים לכרטיס מסך שלי)אז אני הצתרך להתקין מיחדש דריוורים? האם להשאיר תדריוור הזה? 3.7 לא רואים שם ואי אפשר לשנות שם את הצינורות איבוד 8X ועל הדיפולט זה 4X אז כדי להתקין דריוורים אחרים? טוב סבבה! תודה לכם תודה לכם אתם טובים אתם ;D
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כפי שאולי חלקכם ראיתם ELSA מתחיל לייצר RADEONים מה אתם אומרים יהיה משהו טוב או סתם רגיל? ואיך אתם חושבים יהיו המחירים?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
למי שענין אותו.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שמחתי לגלות שהחברה המיטולוגית האיכותית ELSA קיימת ובועטת http://www.elsa.com.tw/EN/ האים יש לה נציג בארץ ? דן
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יכול להחזיק את הכרטיס הספק שלי????? גם באוברקלוק??? תודה מראש וגם את הכרטיס 5850??? כאילו או זה או זה...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתנצל אם הנושא חרוש, אני פשוט מחפש תשובה קונקרטית (למרות שהמבחנים עד כה הראו שאין לי יותר מדי סיכוי) השאלה תקפה גם לגבי 9800 אחר שיצא, וגם לגבי ה-8800GTS (ה-512). עם ה-GX2 גם הספק נשמע לי בעייתי מאוד וגם לוח האם. המעבד הוא E6400 אם זה משנה את תמונת צריכת ההספק (אני פשוט לא בקיא בכל הפרטים). אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
קניתי מסך חדש של PHILIPS LCD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב הוא לפעמים מפעיל כמעט עד הסוף ואז הוא עושה entering sleep mode ועושה רסטרט למחשב מה הבעייה זה דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי אנשים בשעה טובה החליפו לי את ה7900 GT המקולקל שלי לכרטיס הנ''ל. אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של ATI, זאת לאחר שמחקתי את הדרייבר הישן של NVIDIA.
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
Ethereum Mining Benchmark - מסביר לי את "החוצפנים" שמבקשים כיום במשומשים סכומים הזויים עבור 290/390 יד שניה. לא שאני מצדיק אותם, אבל יכול לפחות להבין. לתפיסתי עולם הזוי שחי לו על הונאת פונזי ענקית, שמתחילה ב- bitcoin וממשיכה עד היום עם שמות אחרים. אותה הגברת רק השם שונה. שיבושם להרפתקנים... אולי יראו מזה כסף, אם בכלל... שלשום אני ב TMS אוסף את המארז שהזמנתי, מסתכל על ערימת המאיצי 1080Ti ששוכבת בצד ומיועדת ללקוח בודד, סתם שואל מה זאת הכמות הזו כולה לאותו לקוח ? מספר לי המנהל (קיריל) שזה עבור לקוח שטס עוד הלילה ממוסקבה לישראל, לקנות אצלו את כל הכמות שנותרה אצל היבואן בארץ כי בישראל כרגע המחירים הכי זולים באזור זה של הגלוב…
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ישלי את ti200 של asus אם זכרון של etrontech רציתי לדעת אם היה חברה טובה יותר מsamsung או בכלל האם היא חברה טובה?????
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים?? EVEGA 8800GTS 512MB DDR3 256 BIT או SAPHIRE HD 4670 1GB DDR3 128 BIT מפרט המחשב : מעבד: P4 3.2 לוח אם: ASUS P5GD2X זכרון:KINGSTONE 2.5 GB 667 MHZ]
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אתמול הגיע אליי לבית כרטיס מסך שהזמנתי שהוא 7600gt agp ולאחר שחיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא msi 865pe platinum הרצתי אותו על משחקים שונים כדי לראות שיפור ביחס radeon 9800 pro 128 mb (ויש שיפור גדול מאוד) ואז רציתי לבדוק אם התוכנה שציינתי מזהה את הכרטיס כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק עליו. מסתבר שלא. התוכנה חוץ מלהציג את השם והחברה של הכרטיס לא מראה כלום. שום מהירויות ושום צינורות. האם יש פתרון לבעיה או שזה משהו שקשור לביוס של הלוח אם שלי (שהוא של 2004). דרך אגב ניסיתי להפעיל את התוכנה ati tool כדי לעשות אוברקלוק אך התוכנה אומרת שאין לי כרטיס מסך במחשב. למה?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בעקבות דיון בפורום ספקים ומארזים בו הוזכרה החברה ועוררה תגובות מסקרנות, מעוניין לשמוע חו"ד מהנסיון שלכם עם מוצרי החברה והשירות למוצריה. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הנל מאמזון והוא צריך להגיע לי השבוע בעה. רציתי לשמוע דעות מקצועיות עליו ביחס לדגמי ה1080ti האחרים מבחינת קירור וכו' נ.ב המפלצת הולכת להשתלב עם 8700k overclocked delided 5 ghz
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם . לפני שלושה חודשים קניתי את הכרטיס הנ"ל , הכל עבד כמו שצריך , הכרטיס נקנה לצורך עבודה (אפטר ותוכנות תלת למינהן ). לפני מספר שבועות התקנתי WAR ZONE ומאז כל פעם שאני מעלה את המשחק יש לי קריסות/תקיעות/איטיות/המסך הופך סגול , פתאום מופיעים ארטיפקטים שחורים . הכרטיס כרגע רץ עם הדרייברים האחרונים . המערכת שלי זה E5 2690 עם 64GB זיכרון . המלצות לאיפה כדאי להתחיל לדבאבג את הבעיה . תודה .
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש גם תחרות באתר שלהם שקשורה לסרטון הזה: http://www.evga.com/articles/00712
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש ב Evga 560Ti Superclocked עם הספק שלי? הספק הוא:(Topower TOP-650P5 (650W ויש לו שני +12v כל אחד 20A וכתוב יחד 45A*/40A המחשב שלי: 2.4GHz@ Core2Quad Q6600 Intel DP965LT Motherboard 1x4GB DDR2 667MHz Leadtek 9800GTX 512MB תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
תמונות של הכרטיס , (לא שלי , אבל הוא בדיוק ככה) : תוצאות עם הדרייביר הרשמי של NV (61.77) : עם הדרייביר ה"לא רשמי" (בטא 66.00) : טמפ' ללא מאמץ : טמפ' במאמץ : הכי גבוה שהגעתי 70 מעלות . כרטיס טוב מאוד , אני מאוד נהנה ממנו
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-