עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בסוף השנה הבאה אנחנו נזכה לקבל קונסולת Xbox משודרגת מאוד, עם תמיכה בגיימינג ב-4K וכוח עיבוד שגדול פי 4 מזה של הדגם הנוכחי כולם דיברו על בתקופה האחרונה על קונסולת ה-PlayStation 4 המשופרת, אך נראה שמיקרוסופט החליטה להקדים את המתחרה שלה ולהקדים תרופה למכה – והכריזה באופן רשמי על Project Scorpio, דור ביניים חדש ועוצמתי במיוחד עבור קונסולת ה-Xbox One, שיושק בסוף השנה הבאה. Project Scorpio (שהוא כמובן רק שם קוד, ולא יהיה שמה הסופי של הקונסולה) יציע תמיכה בגיימינג ברזולוציות 4K ובמציאות מדומה באיכות גבוהה, ויציע גם כח עיבוד של כ-6TeraFLOPS (כ-6,000 מיליארד חישובי נקודה צפה בכל שנייה) – שהוא גבוה במקצת מכוח העיבוד שמספק כרטיס ה-Radeon RX 480 שנחשף לאחרונה, וגבוה כמעט פי…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by laviii,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב. קראתי היום, שבמסכים הגדולים ישנה בעיה עם הכרטיסים הממולצים מבחינת ביצועים /כסף...(9600 8800GT) אני יקנה מחשב ב5000-6000 ש"ח מקסימום....(גם מוגזם אבל מוכן להשקיע לאיכות.) אשמח לדעת איזה כרגטיס מסך במחיר סביר יחזיק מסך 22' על רזולוציה טיבעית. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  3. בעשר שנים האחרונות כרטיסי המסך נהפכו מכרטיסים קטנים ותמימים למראה לרכיבים מפלצתיים וחשובים מאין כמוהם הודות לקרב נצחי בין NVIDIA ו-AMD לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by duzap,

יש לי בעיה בכרטיס מסך מסוג 7600GS, בכל משחק שאני משחק מופיעים לי המון ארטיפקטים במשחק, לקחתי תכרטיס לתיקון בחברה, הם אמרו הם בדקו אותו במשך כמה שעות והכל היה בסדר, החליפו לי בכל זאת ועדיין יש לי את הבעיה... יש אולי למישהו פיתרון ?????? והטמפרטורות תקינות לחלוטין.. 49 ללא מאמץ ו 55 במקסימום מאמץ (דרך EVEREST) עם ATI TOOL שעשיתי בדיקה הוא הגיע ל 60 מעלות והראה המון המון המון ארטיפקטים מפרט: Intel Pentium 4 2.66ghz 768MB RAM MSI 645 Combo (MB) 300W PSU Inno3D 7600GS 512MB AGP יש למישהו מושג מה הבעיה? :\

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by yirmio,

שלום! הכרטיס מסך שלי מתחיל לזייף, radeon3600hd. מחפש כרטיס מסך לשימוש בסיסי של הצגת סרטים על מסך 32' בחיבור HDMI ובמקביל עבודה על מסך מחשב. אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by Eyal-Style,

יש לי את הכרטיס מסך HD4850 עשיתי ריסט למחשב וכשהוינדוס עלה קיבלתי הודעת שגיאה : Uploaded with ImageShack.us הסרתי את הדריבר עשרות פעמים והתקנתי מחדש אבל כלום לא הועיל .. התקנתי Net framwork חשבתי אולי זאת הבעיה . ה- CIL CCC ועוד אחד מהתכונות ל ה - CATALYST לא מותקנים כראוי . DRIVER SWEEPER לא פועל גם אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להיפתח וגם הפעם הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. חוצמזה שאר התוכנות עובדות ללא כל בעיה.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Gigabyte GV-N108TAORUSX W-11GD Waterforce Xtreme Edition או Gigabyte GV-RXVEGA64GAMING OC-8GD או Sapphire RADEON RX VEGA 64 8G HBM2 HDMI / TRIPLE DP, LIQUID COOLING מה ייתן יותר hashrate לכריית ETC? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ShayGTi,

כיצד אפשר להגדיר עם הכרטיס הזה DUAL DISPLAY, אם בכלל? זאת אומרת שאוכל לראות סרט במסך טלויזיה ולעבוד על המחשב במסך המחשב? ניסיתי לעשות CLONE ולראות את המסך על המחשב והטלויזיה אבל מה שקורה זה שהמסך בטלויזיה נמתח מחוץ לגבולות שלו. איך אפשר לסדר שבמסך של המחשב תהיה רזולוציה של 1280X960 ובטלויזיה 1024X768? עכשיו שאלה לגבי הביצועים של הכרטיס: עשיתי בדיקה עם 3D MARK 06 וקיבלתי את התוצאות הבאות (תמונה): http://img504.imageshack.us/img504/7456/3dmr20907yf6.jpg האם התוצאות האלה טובות יחסית למפרט שלי? אני מתכוון להוסיף בקרוב עוד ג'יגה זיכרון למפרט הזה, האם יהיה שיפור ניכר או שהמעבד יתקע אותי?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by mottile,

קראתי המון פוסטים בפורום לגבי הנושא הזה. אני יודע שצריך NVIDIA, ש-AVID ממליצים על QUADRO, ומצד שני שהרבה אנשים טוענים שQUADRO מיותר. השימוש שלי הוא עריכת וידאו ביתית, אני לא מקצוען ולא עוסק בתחום. אני עומד לפני רכישת מחשב ואשמח להכוונה בנושא. מכיוון שלא מצאתי מקור מידע שהבהיר חד משמעית לכאן או לכאן, האידיאלי מבחינתי לשמוע פידבק ממישהו שעובד עם AVID ומשתמש בכרטיס מסך "ממוצע". האם זה עובד, ואם כן, איזה כרטיס מומלץ לקנות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by motion,
    • 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by Works4me,
    • 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by rockstarr,
    • 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by אבי קורן,
    • 0 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.