כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס חדש ויש לי כמה שאלות, קודם כל כדאי בכלל להשקיע עכשיו כסף בכרטיס חדש? בדור החדש של הכרטיסים יש פיקסל שיידר וורטקס שיידר 3 תוך כמה זמן הכרטיסים שתומכים בגירסא 2 יהיו חסרי ערך??, חוץ מזה עדיף לקנות 9800 AIW SE מנועה של Powercolor ב1285 ולעשות לו סופט מוד ל9800 AIW, לקנות מנועה 9800 SE של Club3d ב 1070 ולעשות לו סופט מוד ל9800 פרו, לקנות 9800 פרו של MSI מKSP ב1330 ולעשות לו קצת OC , לקנות איזה גיפורס 6800 או שבכלל כדאי לקנות סתם כרטיס מעפן ולחכות שהכרטיסים מהדור החדש יהיו יותר זולים? בקיצר אני ממש לא מבין בכרטיסים וכל מה שכתבתי זה מדברים שקראתי בפורום אז אם אפשר בבקשה עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים כמו carbon וכו.. תקציב דיי מוגבל,רק 500 ש"ח עם התגמשות ל-550 (אוליי טיפה יותר) תודה רבה מראש :]
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה ? יש לי חיבור TV OUT האם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה וזה יעבוד ?יש לי כבלים שבאו אם הכרטיס ATI -9500@9700 PRO יאלהה חברה תעזרו לי .....אני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המשחב ואני לא יודע מה צריך בשביל זה ואם אני יכול בכלל ...... HELP
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב לטלביזיה בצורה הכי זולה שיש
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי 6600gt של xfx והתקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia מהאתר שלהם. הבעייה היא שיציאת הטלוויזיה נהייתה ממש עקומה בדרייברים האחרונים יש זווית של איזה 6 מעלות שינוי וזה ממש בולט בטלוויזיה (בסרטים של מסך רחב פחות אבל בתצוגה של דברים אחרים כן. שיחקתי עם כל ההגדרות של הטלוויזיה זום חידוד קצוות מסנן ריצוד שום דבר לא עזר. האם יש דרייבר נפרד לסידור של היציאה או הגדרות יותר מתקדמות שנעולות ואפשר לשנות ברגיסטרי או משהו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
או במסך, לא יודע בדיוק אז ככה כל הזמן מופיעות לי נקודות קטנות על המסך. אם זה בסרטים, בתמונות, במשחקים בכלל פתאום יש ריבועים שחורים שבאים והולכים. בתמונות למשל, הנקודה נתפסת בראש של הדמות, ואם אני מזיז את התמונה הנקודה זזה יחד איתה. הנקודות יכולות להיות בכל מיני צבעים, לרוב בצבע ירוק. מה אני עושה? זה קשור לכרטיס, או למסך עצמו? ניסיתי להתקין דרייברים וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן, מה המסך CRT 19 אינצ הטוב ביותר כיום? כרגע יש לי mag 996pf שעומד לנפוח את רוחו כל רגע.. אז חובה להחליף. למה לא LCD? כי הם יקרים, וצריך להשקיע double כסף בשביל לקבל את אותם ביצועים (אומנם בעשירית גודל) וגם כל הקטע עם הפיקסלים השרופים לא קורץ לי.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר המעודכן. הבעיה היא שהרזולוציה של הטלוויזה היא 1366X768 ואין בדרייבר את הרזולוציה הזאת. ככה שאו שרואים טוב אבל לא על כל המסך, גם שעושים סטרץ' או שרואים מעולה אבל מעבר לגבולות מסך. מה לעשות ? איזו רזולוציה הכי מתאימה בערך ל1366X768?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הכרטיס של החברה הזו לזה של חברות אחרות ? האם שווה להוציא עוד 150 שח לכרטיס של sapphire ?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, עדיף של ATI, כי ממש שחיפוש בגוגל מעלה ישנה בעיה רצינית עם כרטיסי מסך של NVIDIA ויציאת טלביזיה, בעיקר לטלביזיות ישנות של מחזירות התנגדות של OHM מסויים. לכן, לפי לפחות, שיש לי טלביזיה בת 12+ ואין לי כל כוונה להחליף אותה, כרטיס מסך של NVIDIA הוציא אליה כל עוד הדרייבר לא נטען(כלומר נכנסתי למערכת ההפעלה), את הBIOS יכולתי לראות על המסך של הטלביזיה כמו כן את הטעינה של מערכת ההפעלה(כל מערכת הפעלה בין אם לינוקס כלשהי או XP או VISTA). ברגע שהדייבר עלה הכל נתקע. לכן, אני מחפש כרטיס שלא עושה את הבעיה הזאת, וכמו הכרטיס הGEFORCE 2 והGEFORCE MX הישנים והטובים פשוט אוכל לבחור להפעיל את יציאת את הטליביזיה וסוג הPAL שאני רוצה שיוציא אליה, בלי השטויות של ניסיון …
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מדובר לא ב6600GT אלא 6600 הרגיל לAGP... של חברת Sparkle ובא ב2 גירסאות: 128mb שמחירה 865 256mb שמחירה 980 אסור לפרסם חנויות....או שמותר...אבל ...זה חנות מוכרת מאוד..אז מי שרוצה לדעת איזה שישלח לי בפרטי... תמליצו עליו הוא טוב... הנה המפרטים שלהם: Chipset : NVIDIA GeForce 6600 Core Clock : 300 MHz Memory Clock : 550 / 500 MHz Memory Type : 128 / 256 MB DDR Memory Interface : 128 bit RAMDAC : 400 MHz Bus Type: AGP 8X Driver Support : WindowsXP, Windows2000, DVI HDTV ( Resolution up to 1920 X 1080i )
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
איך משלבים כרטיס של ATI עם כרטיס של Nvidia בשביל פיזיקס? יש לי GTS 250 וחשבתי לשדרג ל GTX 260 או ל ATI אחר... ואז חשבתי לשדרג לכרטיס ATI ששווה או עולה בביצועים על GTX260 ולהשאיר את ה GTS250 לפיזיקס... מה דעתכם? לשדרג ל 260 או ל ATI ולהשאיר את ה 250? תודה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצורפת תמונה עם החומרה של המחשב שלי. עיקרי החומרה: מעבד: i5-2500k 3.3ghz כרטיס מסך: radeon HD 6950 2Gb v2 ספק: antec true power trio 550Watt כמו כן כרטיסי הזיכרון שודרגו לפני מספר חודשים ל- 2x4 Gb DDR3 RAM ככה שיש 8Gb Ram כרגע. המחשב נקנה לפני 4 שנים בערך והוא עובד אחלה. לאחרונה באזורים מסויימים שאני משחק world of warcraft אז יש נפילות ב FPS. ניסיתי לשחק עם the witcher 3 אבל המחשב מתקשה עם הגרפיקה אפילו שאני מוריד רזולוציה והגדרות (נראה שאודיו יותר מהיר מהגרפיקה, מה שגורם לאי סינכרון בין מה ששומעים למה שרואים). תודה מראש לכל המגיבים. ממה שאני רואה בפוסטים אחרים זה בערך יוצא השלושה הבאים: radeon r9 290 radeon r9 280 GTX970 ממה אני רואה כדי לתת מענה אמיתי זה ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כזה או דומה: http://blog.banggood.com/wp-content/uploads/2014/09/EXP-GDC.jpg אני כנראה נוסע לכמה חודשים ולא בא לי לקנות מחשב חדש אז אני מקווה לחבר את הכ.מסך הנוכחי (760) ללפטופ. מישהו אגב ניסה? יכול לתת חוות דעת? אני מודע לזה שתהיה פגיעה מסויימת בביצועים אבל סך הכל אני חושב שזה עדיף על קניית לפטופ גיימינג יעודי..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע על זה משהו?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כאשר מציגים סרט ב-MEDIA PLAYER או תמונה במציג התמונות של WINDOWS, המסך הופך שחור למספר שניות ואז מופיעה השגיאה (מצורפת תמונה). לאחר מכן המחשב עובד רגיל. התופעה החלה לאחר שעדכנתי את הדרייבר לכרטיס מסך לגירסא 258.96. הכרטיס מסך הוא FUJITSU GT220 צ'יפ של NVIDIA כמובן. מערכת הפעלה 64BIT WINDOWS 7. הסרתי את הדרייבר והתקנתי מהדיסק שמגיע עם המחשב והתופעה עדיין קיימת גם בדרייבר הישן. החום של ה-GPU נורמלי בסביבות 64 מעלות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר עזרה ? אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, אני לא יודע מה לקנות יש לי 500W במחשב, http://ksp.co.il/?store=KSPGahash&uin=16777 זה כרטיס מסך טוב למשחקים כמו MW3 (אני מוכן להרית ב LOW או מדיום) וזה טוב למשחק Blacklight Retrubution או WARFACE בקיצור משחקים בסגנון MW3 זה יעבוד? תודה לעוזרים (=
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מסך בן 4 שנים מסדרת ה-107S של PHILIPS למי שמכיר. מי שמכיר יודע שזה מסוג המסכים שלא נעים בכלל להסתכל עליהם אולי בגלל קרינה או משהו אני לא יודע. בכל אופן אני לא רוצה לקנות מסך חדש אז מה אני יכול לעשות? עוד משהו רציתי לדעת עם איזה ספריי ונייר צריך לנקות מסכים? ;D
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה והממיר לא נמצא בחדר שלי. אני מחבר את המחשב לממיר(HOT) יכול להקליט והכל אבל בשביל להעביר ערוץ אני צריך ללכת ולהעביר עם השלט של HOT ערוץ בממיר כדי שגם במחשב יתחלף הערוץ. האם יש דרך להעביר ערוץ בלי השלט של HOT? והאם אפשר לראות שני ערוצים שונים באותו הזמן - ערוץ אחד בטלויזיה ואחר במחשב? ויש לי עוד שאלה. לא מזמן התקנתי כרטיס מסך חדש ונשבר לי המחזק(פלסטיק לבן ליד הסלוט - AGP) אבל בכל זאת הצלחתי לחבר את המסך ובגלל שנשבר רק חצי מנו אז החצי השני מחזק אותו. האם זה בסדר? לא יקרה כלום? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
משהו יודע אם יש חנויות שאפשר לראות בהן מסכי יונדאי? או אולי את שם היבואן? אני מעוניין במסכי LCD של NEC, HERCULES או HYUNDAI... 17 אינץ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום. רשום על המסך שלי AOC הוא 17 אינץ אילו הדברים היחידים שאני יודע עליו, מה זה בעצם AOC שם של חבר סוג של מסך ? עם זה היה למשל מסך של סמסונג או של LG היה פשוט רשום עליו LG או סמסונג? בנוסף מישהו יכול לתת לי מדיע על תיזמונים במסך מה נחשב לתיזמונים טובים? במסך חדש של ימינו בסביבות ה700 שקל שטוח 17 אינץ על איזה תיזמונים מסך חדש כזה עובד? איך אני בודק את התיזמונים של המסך שלי?(יש לי את EVERSNT יש דרך לבדוק שם?) עריכה: מישהו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני משתמש בIIYAMA 452 PRO, ויכול לקנות את ה-NEC במחרי טוב...השאלה היא אם הוא באמת עדיף לי מבחינת עובדה יומיומית על המחשב ומשחקים (בלי התייחסות ליותר או פחות מקום על השולחן), מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם , שנה היה לי CF 4850 / MB512 referens חוויות ולקחים: בגלל הרעש שמתי על כל אחד Accelero TWIN TURBO. זה ממש תרם לשקט אבל כרטיס העליון התחמם הרבה יותר כי אין כמעט חציצה בין הכרטיסים ובתחתון מאורר היה מתחיל להסתובב באיחור לצריכתו בגלל שספק כוח נמצא ממול מתחתיו ומאורר שלו גם כן שואף ועושה מן קונטרה. כתוצאה כרטיס התחתון נשרף.שמתי במקומו כרטיס חדש בסלוט העליון עם קירור referens וכרטיס ששרד עם TWIN TURBO הורדתי למטה וגם הפכתי ספק כוח. בעיות לא הפסיקו.. כרטיס התחתון קיבל לפעמים יותר חום בגלל תוכנה שמנהת מהירות מאווררים שלא מותאמת ל TWIN TURBO.אז שיניתי אותה בBIOS של כרטיס. אבל אז התחילו בעיות עם CF.+אחד ממקוררי זיכרון נפל.חזרתי למערכת קירור מקורית אבל לזיכרון הית…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא פלצני מידי אבל... יש משחקים ישנים מסוימים שהיציאה מהם לא תמיד בדרך מסודרת אז הם משנים לי את הרזולוציה של המסך למשל ל480*640... ונמאס לי כל פעם לשנות את הרזולוציה בחזרה... יש דרך קצרה יותר לשנות רזולוציה למשל בפקודה מסויימת בהפעלה ואז אני יצור לעצמי פשוט קיצור דרך נוח ?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-