עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי הזדמנות להשיג כרטיסי מסך 6800gt x800xt, של club-3d במחיר מוזל דרך קרוב מישפחה של חבר איך הם מבחינת הקירור ואפשרות של overcloacking ? או במילים אחרות : בהנחה שאני עושה overcloacking בטווח סביר של 25% לזיכרונות ולמעבד הגרפי , איזה כרטיס עדיף לצורך הרצה של farcry , halflife ? כן ,אני יודע שיש אין ספור benchmarks ,אולם לא הצלחתי עד כה למצוא ביקורת שבודקת את הביצועים של כרטיסים של חברת club-3d שעשו להם overcloacking ולהשוות אותם זה בצד זה על אותה מערכת הערה : אני יודע שדנו בפורום הרבה פעמים בויכוח איזה כרטיס מסך עדיף אבל אני מיתייחס אך ורק לכרטיסי המסך של חברת club-3d היות ואין לי שום מושג איך הקירור שלהם וזה פקטור חשוב מאוד כשאתה עושה המהרה ואין לי שום כוונה לנסו…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by nivster,

שלום לכולם! יש לי Geforce2 MX400, על Athlon XP1700. אני מקבל ב-3dMark2002SE ציון של 4400 בערך. אני רוצה להחליף את הכרטיס במשהו יותר חזק, בתקציב של עד 700-800 ש"ח. יש המלצות??

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  3. שלום חבר'ה .. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך טוב בתקציב של 500-600 ש"ח .. הלוח אם שלי הוא MSI p965 neo-f 7.1 1GLAN .. אשמח להמלצות ולעזרה . תודה רבה

4. שלום לכולם יש בידי התלבטות ענקית על מה עדיף. חשבתי לקנות כרטיס ATI למפרט שאני בונה אבל עכשיו אני די מתלבט או ללכת על הגירסא אחרונה של ATI הHD5970 ולהסתפק בכרטיס אחד בעל 2 ליבות או ללכת על 2 כרטיסי מסך HD5870 הגירסא אחת לפני אחרונה ולחבר CROSSFIRE השאלות שלי הם כאלו: אם אני הולך על האופציה השנייה זה לא יוצא כמו הראשונה? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך 5870 הוא חד ליבה ככה שיוצא בעצם ש2 הכרטיסים ביחד יוצרים 2 ליבות כמו ה5970 לא? וגם אם כן עדיף לעשות חלוקה מאשר שיהיה על כרטיס אחד לא? אשמח לתשובות בעניין.. דבר שני זה המפרט שבניתי אשמח לדעת מה אתם חושבים בעניין: INTEL i7-940 QUAD CORE 2.93GHZ 8MB FSB 1333MHZ TREY ₪2610 ASUS P6T WS PRO ₪1634 G.Skill DDR3 Trident 6GB Tri Channel 200…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by RASTA^MAN,

אז ככה יש לי RADEON 9700P של ג'יגהבייט. לפעמים שאני משחק למשל אמריקס ארמי בערך שעה ומעלה אני מתחיל לקבל טקסטורות קרועות ומשולשים כאלה וקווים ושאר הירקות... שניסיתי לגעת בהיטסינג שמקורר דיי טוב אפשר להגיד לא הרגשתי חום ממש אלה קצת חמים וגם לא ... הכרטיס לא באוברקלוק והוא מקורר על ידי עוד 2 מאוררים של אנטק משני צדדייו ... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? דרך אגב נכון יש את ה ברזל הכסוף הזה מאחורי הכרטיס ? (אז יש) הוא נפל לי לפני יומיים שמודבק אליו ציפ קטן שנשלף עם כל הפלטה ... שהוא נפל הכרטיס לא עלה בכלל אלה הראה הודעת שגיאה איך שמדליקים תמחשב ... הכרטיס סודר ובדרך אליי יכול להיות שיש קשר בין הדברים ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by Radeon38,

קצת לא ברור לי מדוע נוצר צוואר בקבוק במערכות ישנות או מערכות ביניים מבוססות מעבדי פנטיום 4 דור ראשון לא כפול ליבה כפול ליבה ראשון 775 (לא קור טו דו) ומעבדי AMD 939 כפולי ליבה 4400 4200.מדוע ישנה בעיה אם רוכשים כרטיס כמו 9800 או 4870 או כרטיסי ביניים כמו 9800GT או 4850 ברור שיש צורך בזיכרון ומעבד סביר אבל שוב את מרבית החישוב עושה היום הכרטיס מסך ולא המעבד הראשי.לכן אשמח להסבר מדוע ככל שעולה רף הכרטיס נדרש מעבד יותר חזק זה לא נישמע לי הגיוני.הנה דוגמא 4870 מחייב מינימום 4200 או מעבד אינטל מקביל ואינו יכול לעבוד על מעבדים חלשים יותר - הכרטיס עצמו הוא מעבד והוא חזק מספיק.למה הוא צריך מעבד ראשי חזק??.האם הוא אינו יכול לחפות על 3800 או על 3200 חלשים בכוח העבודה שלו? כבר ד…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. 3000 ש"ח ועוד של ASUS ב-pchardware http://www.pchardware.co.il/docs/pd2014790734.htm

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  8. איזה חברה ואיזה דגם כדאי לקנות? והאם הוא יכנס למארז של THERMALTAKE SWING WINDOW יש בערך 26 סמ אורך לפי מה שמדדתי והאם LIBERTY 400 יחזיק אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by ביצה,

אהלן! אני מתכנן לרכוש בקרוב מסך חדש למחשב בגודל 24" ברזולוציה של 1900 על 1080. כרטיס המסך שברשותי הוא גרוע ביותר, של אינטל, מובנה בלוח אם... הרזולוציה המירבית שלו היא 1280 ולכן אני רוצה גם לקנות כרטיס מסך חדש בכדי שיתאים למסך אותו אני ירכוש. אני לא כ"כ מכיר כרטיסי מסך, אבל אני יודע פחות או יותר מה אני רוצה. מה שאני מבקש ממכם זה שתתנו לי הצעותלכרטיס מסך טוב לפי הדרישות הנ"ל: 1) שיתאים ללוח אם של ASUS- P5L-MX 2) של nVidia או ATI... לא משנה לי אבל לא פחות מזה. 3) לא צריך למשחקים... אני משחק בקונסולות בלבד ולכן אני לא צריך כרטיס מסך בדרגת HD4850... 4) מחיר 300 שקל גג! דרך אגב, הציעו לי את זה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=817&l4=0&model=2592&…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by etelsh4,

יש לי בעיה מוזרה כבר הרבה זמן ואני פשוט לא יודע מה לעשות, זה התחיל מאז שהורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא ל-AMD, יש לי זוג 6950 (CF). זה התחיל שראיתי סרטון ביוטיוב פתאום המסך ביוטיוב נהיה ירוק (המסך של הסרטון בריבוע) ואז נתקע הסאונד והמסך הגיע לכאן: אז לא ידעתי מה לעשות עשיתי ריסטרט והכל נמשך כרגיל עד הפעם הבאה שזה שוב קרה ועוד כמה פעמים ועכשיו זה השתנה (אבל היום זה קרה שוב). ראיתי סרטון שוב המסך נהיה ירוק ואז הופיע לי הודעה בצד שמאל למטה: אז שוב המחשב נתקע אז עשיתי ריסטרט וכשהמחשב סיים לעלות שוב זה מה שהופיע: היום זה קרה שוב הופיע ההודעה המחשב עבד יצאתי מיוטיוב אבל כשנכנסתי רגע אחרי שוב היה מסך ירוק ועוד פעם זה עבר לי למסך הכחול (^). מה זה הדבר הזה?!? אי אפש…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  11. קניתי את המסך היום ,ואני די מרוצה ממנו ,רק יש בעיה אחת. אני לא מצליח לכוון את הפינות של המסך שיהיו ישרות. תודה.

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by omera138,

יש לי מחשב בן שנה וחצי עם נתונים כאלו: מעבד:C2D E6320 1.86GHz זיכרון:2048 667MHz כ.מסך:Geforce8500GT 512Mb לוח אם:D946GZTS של אינטל מסך:LG lcd 17" עכשיו השאלה שלי כזאת: אם אני אחליף את הכרטיס מסך שלי בHD4850 512 Mb של SAPPHIRE אז אני אוכל להריץ משחקים כגון:COD5,PES2009,CRYSIS וכד' על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה? או שאני אצטרך להחליף גם את שאר החלקים במחשב? תודה לעוזרים..... בבקשה תגיבו כי אני רוצה לדעת.....

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

תמליצו לי על החברה הטובה ביותר לדעתכם. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי הודעה (כלומר לשיפור המצב במחשב): AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. Started by e-r-a-n,

צהריים טובים לכולם, אני בקרוב הולך להפטר ממסך ה CRT המעפן הזה שיש לי פה, ולהביא מסך LCD במקום. גודל עדיין לא סגור עלזה, אולי 15", או 17"... עכשיו אני לא באתי להמלצה בעבור מסך ספציפי, כי אני אבצע את הקנייה כנראה באזור מגוריי או משהו בסגנון ולא דרך האינטרנט. ברצוני לדעת מהם הקריטריונים לבחירה..על סמך-מה בוחרים מסך LCD? בינתיים, כל מה שידוע לי שרצוי שהזמן תגובה ירד מה-16ms, נכון? מה עוד עלי לברר לפני שאני רוכש מסך? גם הבנתי להתרחק מחברות כמו mag וכדומה, ויותר להתמקד ב viewsonic, lg, samsung... אשמח לקבל תשובות מעמיקות, תודה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. פרטים טריים על סדרת הכרטיסים הגרפים \"Radeon 3XX\" של AMD חושפים את האסטרטגיה המעניינת של החברה בדרך לכיבוש מחדש של השוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%a3-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94%d7%9e/

• 70 תגובות
    • 7k צפיות
  17. שלום, יש לי כניסת FIRE WIRE בLAPTOP שלי אבל אני לא מצליח לסנכרן בין מצלמת הוידאו למחשב. חיפשתי בפורום מדריך כלשהוא אבל לא מצאתי. אם מישהו יכול להסביר לי או לתת לי לינק למדריך זה יהיה מצויין. תודה לכולם.

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by Gliding,

קניתי אותו ב KSP ומההתחלה הייתה לו טמפרטורה מטורפת...רק שאמרו לי שהיא תקינה. במנוחה הוא על 63 מעלות. כשאני פותח את המארז הוא ירד לי הכי נמוך ל-57...בלילה קר במיוחד. זה לא נורמלי. השאלה מה אני יכול לעשות...לשפר את הקירור במארז זה פתרון אחד... השאלה אם זה הפתרון הנכון, או שהטמפרטורה הגבוהה רק מרמזת שיש בעיה בכרטיס? אגב, במשחקים וב 3Dמארקים למיניהם, הטמפרטורה לא עולה מעל 64 מעלות...שזה בכלל מוזר.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אתמול הייתי בחנות פוקס פי סי במגדל העמק לקחת הצעת מחיר (יש גם חנות בראשון לציון) הכרטיס BFG NVIDIA FeForce 8600 GTS OC2 256MB עולה רק 600 שקל !! אני שמעתי שהוא מומלץ מאוד למשחקים... (תקנו אותי אם אני טועה) אז עכשיו המחיר ירד.. אם אתם קונים מחשב ואתם לא רוצים להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך אז לכו על זה.... הנה קישור http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=197

20. יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by IdolAdmin,

אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה ואין לי מושג מה התווך מחירים ועל מה להסתכל.. שיהיה כמובן עם שלט..חיבורים לממיר..ובלי ממיר..שיקליט..שיהיה איכותי אבל לא מטורף לא עריכת סרטים או משהו..

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  22. Started by Master-Chipsets,

כמו בכותרת..

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  23. שלום . רציתי לדעת מה יותר טוב מבין כרטיסי המסך הבאים : 1 . http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1088&osCsid=fcaa6ac0e3b65862c50b2e079fd60384 2 . http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1189&osCsid=fcaa6ac0e3b65862c50b2e079fd60384 תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  24. אני יודע שיש תוכנה שרושמת בצד...

25. Started by Cyanide,

שלום מאז השדרוג למסך 24" הכרטיס הנוכחי שלי (8800GT) לא מריץ משחקים בצורה טובה בכלל ואני נאלץ להתפשר בהגדרות. בגלל יציאת דיאבלו 3 עוד מעט החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. התקציב שלי הוא 1000 שקל ואני מעדיף לקנות מRSM או IQPC. איזה כרטיס הכי עדיף לקנות במחיר זה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.