כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
למשל בכרטיס מסך כמו NVIDIA GE FORCE 5 - 5200FX אז הציפסט זה ה 5200 FX ? והכרטיס של NVIDIA ? כי ראיתי את ה FX 5200 לא רק עם NVIDIA ? הסבר בבקשה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20060214062714.html מהירות 3.20GHz שזה מהירות אדירה פי 2 ממה שיש היום בכרטיסי מסך !!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי כרטיס היה לי 5200 ועכשיו החלפתי ל- 5700LE הפעלתי תווינדוס פתאום נהיה 4 צבעים ורזולצייה מאוד נמוכה ניסיתי להתקין דרייברים אבל זה לא עוזר.. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גרסה רגילה ללא OC GIGABYTE SUPER OVERCLOCK VERSION GTX 580+GTX 580 INNO יצא לי מזה SLI?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הי תוכלו להמליץ לי על מסך LCD זול וטוב לגיימינג? איך המסך הזה: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2415 הוא טוב? שימו לב לכך שהמחיר שלו יחסית זול. ואיך זה: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=718 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה חברה אמינה ושתיתן גם באנדל טוב.. 3 שנים אחריות גם.... מה אתם מציעים לי ?
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני אומר לו "מספיק לקנות 17 אינץ של LG ב 1400 שקלים, אבל הוא מתעקש על הטוב ביותר ואנחנו בכלל לא גיימרים אני צריך את זה לטקסט בעיקר. אז עכשיו הוא נתן לי אפשרות בחירה בין כל מיני מסכים יקרים , שיהיה מה אני יכול לעשות : ViewSonic - VX924 19'' אפשר להשיג ב 2450 בKSP . Philips 190B6CS אפשר להשיג בהנחה מיוחדת לעובדי מפעל ב2200 ש"ח במקום 2700 ש"ח . LG 19 LCD L1950B אפשר להשיג בשקם אלקטריק בסביבות ה 2300 ש"ח . מה עדיף ? מה יותר כדאי ? עכשיו הוא מתעקש על ה VIEWSONIC בלי להבין בכלל מה טוב במסך חוץ מהזמן תגובה !!!
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מעביר את המחשב לאחי הקטן ואני רוצה שיהיה לו כרטיס סביר לפחות (במקום ה mx400) עכשיו אני לא זוכר, האם AGP x8 גם יעבוד? (במהירות של 4 אבל זה לא משפיע כל כך) אם כן איזה כרטיס כדי - משהו לא יקר אם לא מתאים, איזה כרטיס AGP x4 הוא הטוב ביותר - אני אנסה למצוא יד שנייה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי אחרי שאמרתם שTV זה לא ממש טוב בחרתי לקנות כ.מסך בלי TC אז הנה שתי כרטיסי מסך אחת של GAINWARD ואחד של XFX הנה הדגמים: XFX GeForce 7300GS / 256MB DDR2 up to 512Mb/ PCI Express / Dual DVI / 550 MHz Core [PV-T72G-WAN] הנה לינק לאתר שאני יקנה אולי: https://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=6729 עולה 395 ש"ח והGAINWARD: Gainward GeForce 7300GS PCIX16 256MB עם קירור פאסיבי הנה האתר שאולי אני יקנה:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12980 ב377.2ש"ח מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש יד שנייה את הכרטיס: Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB המפרט של המחשב שלי: - intel i5 3.3 Ghz 6mb - asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600 - 2x4G DDR3 - western digital 1TB 7200RPM sata III - Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB - Antecc High Current gamer 750W - מארז: thermaltake dokker Mid Tower Series black case רציתי לדעת: 1. האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי? (והאם אפשר ללכת על 2 כרטיסי מסך?) האם לוח האם והספק יתאימו? 2. כמה יד שניה כרטיס כזה יכול לעלות? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן ראיתי לפני כחודש משהו שקנה אותו ומאוד מרוצה ממנו... הבעיה היא שחוות דעת אחת לא מספיקה לקניית מסך LCD הוא עולה 2450 שח בוואלה שופס... 19 אינץ LCD... מחיר מפוצץ לכל הדעות. השאלה היא מה הוא שווה... אני לא משחק אז ככה שזה לא שיקול... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36082 אשמח לקבל חוות דעת מאנשים עם נסיון אישי. אה, עוד משהו ששכחתי... בתכלס הוא כנראה בגודל של טלוויזיה 21 אינץ. שאני חושב על זה... זה נשמע לי ממש ממש גדול... ולא ממש בריא לעיניים... מצד שני אם זה יהיה LCD אני אוכל לדחוף אותו רחוק יותר כי כרגע אין לי הרבה מקום כי יש לי LG F900P שהוא CRT ויש לו תחת ענק מאחורה. מה אתם אומרים על נושא הגודל המוגזם? תודה, חג שמח יניב
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לפני שאתחיל אני חייב לציין שביצעתי חיפוש בפורום אבל לא נתקלתי בבעיה הספציפית שלי ולא עם אותם נתונים חומריים לכן פתחתי אשכול חדש. אני רוצה ליצור מצב שבו בשולחן עבודה שלי חצוי ל 2 על גבי שני מסכים בעיקר לצורך עבודה בתלת מימד (וגם מטוח אופקית) . חיברתי מסך שני ליציאת DVI עם מתאם ל VGA על כרטיס מסך שלי שהו PALIT Radeon 8500le וניתקלתי בבעיה הבאה: שני המסכים מראים את אותו דסקטופ ולמעשה אין זיהוי (שלוחצים identify) למסך מספר 2, לפני שאכתוב מה הגדרתי ואיך אני אציג את המפרט: AMD Barton 2500,512RAM. PALIT RADEON 8500le,HGSF2de Gigabyte GA-7N400E-L (nforce 2 400)d במנהל התקנים הוא מזהה 2 plug and play monitors הגדרתי בשולחן עבודה במאפייני תצוגה של המסך השני (שלכאורה אולי לא …
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום!! אני מקווה שזה קשור לפה..רציתי לדעת מה זה ה sli בלוח אם...יש לי 8800gts 320mb אז זה אומר שעם אני רוצה להשתמש ב sli אני חייב אותו אחד בדיוק או שאני יכול לקחת כרטיס אחר או שאני יכול לקחת 8800 אך עם יותר זיכרון.. נ"ב שני כרטיסי מסך של 8800 320 מ"ב יריצו גי.טי.אי על הכי גבוה?? תודה מרשא
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי יצאה בכרטיס מסך... אבל לא רואים ברור את הכתוב, למשל השמות של האיקונית בשולחן העבודה.. וכשאני מפעיל סרט מתחילים לשים לב שיש פסים דיי רחבים ששטים במסך... והתמונה לא כל כך טובה. יש לזה פתרון?? דרך אגב ניסיתי לשנות רזולוציות שונות או להדק יותר את הכבל אבל שני אלו לא עזרו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי ממשק PCI - E ואני צריך כרטיס טוב, מנסה לחסוך בתחום הזה כדי לעמוד בתקציב שלי, לא כל כך בשביל משחקים.
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי נתקלתי לאחרונה בבעיה שפתרתי אחרי המון ניסיונות, שימוש בתוכנת AVID עם כרטיסי NVIDIA מסדרה 8 ומעלה. עד היום ניתן היה להשתמש בכרטיס NVIDIA עד סדרה 7 בשימוש בAVID מסוג XPRESS או COMPOSER בעזרת שימוש בDRIVER ישן (לחפש בגוגל NVIDIA AVID ) אבל הכרטיסים מסדרת 8 ,9 ו200 אינם עובדים עם הדריבר הישן ואילו הדריבר החדש אינו עובד עם AVID הפתרון הוא כזה, כנראה שהבעיה טמונה בגרסה של OPENGL שכנראה נתמך ע"י AVID רק בגרסה 1.5 ולא בגרסה 2 הפופולרית היום השתמשתי בתוכנה מסוג RIVA TUNER שאולי מוכרת יותר לחובבי הOC - בעזרת תוכנה זו ניתן לעשות OVERRIDE לגרסת הOPENGL של הכרטיס לגרסה 1.5 ומשם הבעיה נפתרת. מקווה שעזרתי למישהו לא לוקח כמובן אחריות על העניין - אבל לי זה עבד ב100%
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מחשב עם לוח אם של MSI מדגם RC410M2 מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI כדי להעביר כולל סאונד על ה-HDMI סרטים למסך LCD 42 אינץ HD (אין צורך בתאימות למשחקים וכו') איזה כרטיס מסך שמתאים ללוח אם מומלץ ? איך מחברים את הסאונד מהלוח אם לכרטיס מסך כדי שיעבור ע"ג ה-HDMI ? תקציב 300 ש"ח - אם אין אז אפשרי לחרוג ל-350 ש"ח תודה רבה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קודם כל אז שלום לכולם.....אני חדש כאן..... ראיתי שבKSP מוכרים את הכרטיס המדובר- http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3049 ורציתי לדעת איך הוא, האם החברה EVGA אמינה וטובה? איך הכרטיס זה? הוא יותר טוב מבחינת ביצועים מ6600GT? תודה לעוזרים
-
- 35 תגובות
- 8k צפיות
-
-
הפעלתי את הדמו של JUST CAUSE 2 מההתחלה ישר שמתי לב שהוא קצת מקרטע בצורה לא רגילה שיחקתי אולי כמה דקות 5+ עד שהיה קריסה לדסקטופ וקיבלתי איזה משולש צהוב לא ברור בפינה הימנית למטה בשורת משימות הקטנה חשבתי זה משהו קשור לזכרון פנוי אבל אז פתאום אני קולט שהכל שקט מידי ואז הבנתי שהמאורר לא פועל ב 100 אחוז פתחתי את התוכנה וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 93 מעלות וזה עוד על הדסקטופ מי יודע כמה זה היה שהייתי בתוך המשחק עצמו יאווו אני מבואס זה יותר מידי קל לעשות טעות כזאת התוכנה של המאורר מזייפת לפעמים ואני מכוון אותה ידנית ל 100 אחוז כל הפעלה של משחק לא יודע מה קרה עכשיו אבל פתאום שמתי לב לטמפרטורה המטורפת סגרתי את המחשב והתחלתי מחדש הכל עובד תקין והטמפרטורות כרגיל רק מקווה …
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כל אחת מגרסאות ה150 האלה? http://www.plonter.com/stores/main.tmpl?store=Hauppauge〈=heb&cart=1173668397481128
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה קניתי את ה ATI Radeon HD 4850 של ספייר בחנות KSP, שידרגתי מה3650 שהיה לי קודם, הם החליפו לי אותו על המקום (וגם ספק, כי הייתי צריך לשדרג אותו גם בשביל כרטיס המסך). היו לי כמה בעיות עם ה3650, לפעמים היו לי איתו האטות משונות בקצב הפריימים בלי סיבה נראית לעין, ובCall of duty world at war שקניתי לפני כמה ימים היו בעיות רציניות עם קצב הפריימים, והרבה פעמים היו מופיעים פסים אפורים מהבהבים, ואובייקטים על המפה היו נעלמים וחוזרים. עכשיו עם ה4850 יש לי בעיות כאלה פחות או יותר בכל משחק במחשב, בחלק יותר גרוע- כמו COD5 שעכשיו החליט ללכת עד הסוף ולפעמים במקום להציג את המשחק כשאני נכנס לשרת, הוא מציג לי אפור+שחקנים. בהרבה משחקים אחרים יש גם בעיות: מים שפתאום נעלמים, ש…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך...זול עד כמה שאפשר, שיתמוך ב3 מסכים בו זמנית. אפילו 4 יהיה נהדר ! מדובר על מחשב עם Core2Duo Q8200. חשוב לציין שהמחשב יזהה את המסכים כשלושה נפרדים ולא כשניים (כאשר אחד רגיל ואחד בגודל של שניים)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בדיוק מצאתי 4670 נוסף זהה לזה שיש במחשב הישן שלי ואני רוצה לחברם (יש תמיכה לכל השואלים). הבעיה שאני חייל ואין לי שקל לכן אני צריך את עזרתכם בהשגת כבל CFX כי אני באמת הפחתי עולם...
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני כרגע בבית עם מסך SAMSUNG 793MB כאשר בדירה שאני שוכר יש לי 730B שאני מבסוט ממנו. אתמול שמתי לב שיש הבדלי בבעים למשל כאשר יש רצף פסים לבנים וטורקיז בהיר לחלופין רואים זאת יפה על המסך CRT שציינתי אבל על הLCD ההבדל בין הגוונים כמעט נעלם והטורקיז כמעט לא מובחן וצבעו מעוות. לציין שאני לא עובד על ניגודיות או בהירות מקסימליים. מה דעתך על זה?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו, איזה HD 5850 הכי משתלם: של MSI או TOXIC של Sapphire בסביבות ה-1,700 ש"ח? של Asus או Gigabyte בסביבות ה-1,500 ש"ח? או של HIS או הרגיל של Sapphire בסביבות ה-1,400 ש"ח? לינק לדיון שהיה בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436343.0 אני יודע שהנושא הזה כבר די חרוש, אבל אני פשוט רוצה להיות בטוח שאני קונה את הכרטיס הכי משתלם. תודה מראש על תשובות.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-