עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים בודדים (אפילו לא שבוע) עם כרטיס מסך MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X וכאשר אני מנגן סרט דרך ה VLC מופיע קו ירוק למטה, קראתי קצת ואומרים שזה בעייה בVLC אבל השאלה לשי למה זה קורה? האם יש קשר לכרטיס מסך ?או לדרייבר ? עודלא ניסיתי לעדכן לדרייבר אחר (למרות שהורדתי מהאתר לפני כמה ימים אז מוזר ) מערכת הפעלה: WIN10 האם מישהו יכול להסביר לי על הבעיה ? למה זה ככה וגם איך הפתרון עובד ? כשתמחיל הסרט ויש צבעים רואים את זה בברור וזה מציק מאוד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. החלטתי ללכת עם ה- MS576 MAG .. 15 אינץ....ראיתי אותו אצל חבר שלי...נראה פשוט מדהים... מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by shahar28,

שלום, יש לי כרטיס של gigabyte מבוסס מעבד ati redeon x800 במחשב מותקנת גרסת directx9C 1. במשחקי תלת מימד יש חיתוכים על הגרפיקה 2. כשהתקנתי וויסטה, הכרטיס לא זוהה ונאלצתי להסיר את ההתקנה. למרות שבבדיקות ההתאמה המערכת הוצגה כמתאימה ביותר יש למישהו רעיון שחר

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  4. חג שמח לכולם בדקתי צריכה כללית של המחשב במחשבון של enermax עם כרטיס ATI 1950 והתוצאה 422W HD 6870 +-450W אני חושב שהדגם הזמ מאוד משתלם וגם לא צריך לעשות OC רק המחיר קצת יותר יקר HD 6850 +-420W מבחינת מחיר משתלם HD 5850 +-440W מבחינת מחיר מאוד משתלם הדגם החדש EXTEME בערך 680/712 ש"ח אני עושה קצת OC למעבד (Q6700 ) מ 2600MHZ ל 3000/3200MHZ על איזה כרטיס כדאי ללכת ? כדאי ללכת על כרטיס יד שניה ? האם היה צבר בקבוק והאם אני ירגיש את זה ? יש לי מסך 19" CRT + מסך סמסונג 32" LCD ואני מחובר לשניהם צפייה ב LCD בסלון דרך המחשב , האם היה לי שינוי לטובה/לרעה אם אני יחליף כרטיס מסך אחר ? http://www.enermax.outervision.com/PSUEngine כרגע יש לי 2 GB זיכרוןDDR 2 שוקל להחליף/לשדרג ל4/…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. שהמשימה גומרת להיטען מופיעה לי הודעה של VPU RECOVER -בפעמים הקודמות שזה קרה זה חזר אח"כ להיות רגיל, עכשיו זה הפסיק...אני מנסה לחשוב מה הסיבה של זה..זה לא קרה לי בבנצ'ים או במשחקים אחרים(גם לא גוטיק 3). רק ב COH... אולי להפעיל את המאווררים למקסימום ב RIVA TUNER?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הכרטיס מסך. הכרטיס הוא 9600gt sonic. ברגע שהמחשב נכנס למצב שינה, המאוורר של הכרטיס פועל על 100% ועושה רעש לא נורמלי. כשהמחשב דלוק רגיל, הכל עובד בסדר. אשמח לעזרה! תודה!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  8. החברה הטאיוואנית סחבה לא מעט שרתים חדשים מתוצרתה אל הדוכן שהקימה בלאס וגאס, לצד כל טוב של ניידים, לוחות אם וכרטיסי מסךלכתבה

9. Started by noambaum,

:-\ יש לי כרגע ג'י פורס 2 אם איקס על פנטיום 3 1000 מה"צ אני חייב לומר שהכטיס הוא טוב ואני מרוצה ממנו אבל אני פשוט רוצה עוד דחיפה קטנה בדרך שאני משחק משחקים...(counter-strike) אני מוכן להשקיע בסביבות 700-800 שקל אבל זה לא סכום מחייב אם יש כרטיס טוב במחיר זול יותר מה טוב...

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. שלום! אני מתכוון לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא מתכוון להריץ על גבוהה אבל מעוניין בבינוני בלי שיקרטע) במחיר של 300-400 שח. ההתלבטות הראשונית שלי היתה בין Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ל Gigabyte ATI Radeon HD 5450 1024MB כאשר ה HD 5450 נראה כיותר טוב מבחינת חומרה בזמן שה NVIDIA 220GT נראה כעדיף בביצועים במשקים, אולם בזמן הגלישה באתר ראיתי גם את ה ATI Radeon 4730 512MB אשמח מאוד לקבל את דעתכם בנוגע לאיזה מהכרטיסים האלה עדיף ולמה, או אולי כרטיס אחר שיתאים לתקציב. הנה הלינקים לכרטיסים שמצאתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4419&CatCode=529 NVIDIA 220GT http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5106&CatCode=531 ATI Radeon HD 5450 http://www.rsm.co.…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by grozy d.j,

האתר X-bitlabs יצא בביקורת מקיפה על הכרטיס מבוסס ליבת ה NV35 (או הFX5900) הצד הטוב ביותר של הכרטיס ,לפי Xbit labs , הוא לאו דווקא הביצועים אלה הבאנדל העשיר שמכיל בתוכו שלושה משחקים , דיסק דמואים , ועוד מספר תוכנות שימושיות מבית ASUS. הכרטיס בא עם מערכת אוורור שקטה ויפה אך עקב העניין שהיא עשויה נחושת המשקל שלה רב מאוד . מערכת האיווררור האלגנטית של אסוס בקשר לביצועים של הכרטיס - למרות שמדובר בכרטיס חזק מאוד , עדיין הוא נפל בהרבה מקרים מהR9800P , הדוגמה הבולטת ביותר לכך - במשחק RTCW באנטי אליסינג X6 ואניסו של X8 ברזולוציה של 1024X768 השיג הV9950 תוצאה עלובה למדי של 27 FPS בעוד הR9800P הציג תוצאה גדולה פי ארבע(!) של 107 FPS , אם כי ברוב המבחנים האחרים ההפרשים היו קטנים יותר…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by Jack_g,

בכרטיסLEADTEK TI4800SE איכות ה VIVO היא אותה איכות כמו בכרטיסLEATEK MX460 ? הכוונה האם זה אותם צ'יפים אין הבדל באיכויות?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. משחקי וידאו רבים מציעים כיום גראפיקה פוטוריאליסטית, אך כזו שמורכבת מהמון פרמטרים מבלבלים: מה זה Vsync או MSAA? אילו הגדרות כדאי להפעיל או לכבות ומה בדיוק הן נותנות? את כל התשובות תמצאו כאן גראפיקת משחקי וידיאו מאז ומתמיד הייתה בעליה מתמדת – אנחנו רחוקים כיום מהימים בהם משחקים מהשורה הראשונה, ואף משחקים פחות נמכרים, הציעו גראפיקה בעלת טקסטורות "מרובעות" או מפוקסלות. אנחנו נמצאים כרגע בעידן שבו משחקי וידיאו מציגים גראפיקה מפוארת, שלפעמים מטשטשת את הגבולות בינה לבין המציאות. Crysis 3 – מהכותרים הראשונים שהציעו גראפיקה פוטוריאליסטית אם יש משהו שהשתנה לא מעט עם הגראפיקה בשנים האחרונות במשחקי הוידיאו, הוא הדרישה שלהם לחומרה חזקה יותר, ויש יגידו שחזקה…

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. אהלן, יש לי כיום HD6770 עם מאוורר שנראה כמו הבטמוביל, הוא מרעיש ובאופן כללי אני לא מרוצה במיוחד מהביצועים שלו. אני צריך כרטיס שיעלה משחקים ברמה גבוהה (לא מדבר על high end כמובן התקציב כן מוגבל כפי ששמתם לב) ושלא ירעיש כמו שדה תעופה קטן. המפרט שלי: לוח אם: gigabyte 880gm AMD Phenom II X4 960T 3.0ghz 4 giga ram ספק כח של 500W (באופן כללי לא שיקול, הוא ישן אבל במידת הצורך אין לי בעיה להחליף אותו ובחינם) התקציב שלי באזור ה700 ש''ח במידת הצורך יכול למתוח אותו עוד אבל מעדיף לא להגיע לאזור ה800. פעם הייתי נורא מעודכן בעולם החומרה והיום הרבה פחות ככה שאשמח לעזרה בנושא ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  15. מחר אני קונה 8800GTS 640MB עכשיו השאלה אם הוא משתלם?? כי ראיתי שה GTS320MB מסתדר יופי יופי איתו וזה אולי פריים בודד שה 640 מגה עוקף... אז עדיף לקנות את ה 320mb ??? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by הוגו היד,

מחפש כרטיס טלויזיה חיצוני (מחשב נייד) המטרה העיקרית היא להקליט מהטלויזיה לפורמט divx תקציב של עד 1000 ש"ח (רצוי פחות ) יש המלצות?

17. שלום לעונים! אני לפני קניית מחשב ומאוד מתלבט לגבי קניית כרטיס מסך. בעיקרון השימוש העיקרי של המחשב הוא עריכת וידאו עם מצלמת וידאו דיגיטלית SONY DCR TRV 22 ברצוני לדעת אם בעזרת הכרטיס מסך אני יכול לשלב את הוידאו הביתי(או שהוא מתחבר לחומרה אחרת במחשב), הטלויזיה ובנוסף שתהיה לי אפשרות לשלב שתי מסכי מחשב לעבודה עם תוכנות העריכה. איזה כרטיס מסך יכול לשלב חומרה זו! אגב התקציב הוא עד 1000 ש"ח ואם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב העונה לציפיות אלו, אשמח !

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

קיבלתי כבר 2 3 פעמים VPU RECOVER , זה תמיד היה במשחקים שהם לא כבדים יחסית למערכת והמשחק פשוט נתקע ל10 15 שניות ואז מזער לי אותו ועשה VPU RECOVER , ולאחר מכן אני יכול להמשיך לשחק. הכרטיס 4870 עם קירור TWIN TURBO וללא OC הטמפרטורה תקינה לחלוטין (גם במאמץ וגם בIDLE) תודה לעוזרים

19. Started by dammin,

אני הולך לקנות מחשב חדש ב3500 בערך. תוכלו להלמליץ לי על כ. מסך? 1. צריך שתי יציאות - אחת תחובר לlcd 32 בסלון ואחת למסך. אני צריך אפשרות להגדרות מסך שונות לשתי היציאות כולל רזולוציות שונות וגודל פונטים (אולי כל כרטיס עם שתי יציאות כולל תכונה זו ?!) 2. השימושים שלי הם: אינטרנט, אופיס אבל גם תוכנת שרטוט אוטוקאד (בעתיד גם תלת מימד) בחנות המליצו על GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E, מה דעתכם? דרך אגב, זה המפרט המלא - אם בא לכם להתייחס......- תודה מראש! 1. לוח אם אינטל dragonTail peak DP35DPM (בהצעה יש פה עוד פירוט רב של המאפיינים של הלוח.....) 2. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz/4MB/1333 3. זיכרון 2GB DDR2 667 MHZ (2X1GB) 4. כרטיס מסך GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E 5. …

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. שלום לכולם , במחשב הנייד התקנתי win 7 וברשותי מעבד גרפי מסדרה 4XXX mobility של ATI , התקנתי את הדריברים האחרונים מהאתר של ATI Catalyst 9.8 אבל לצערי אני לא מוצא שום מקום לגשת להגדרות שלהם אלא רק המובנה של חלונות 7 שממש לא מספק אותי , איך אפשר להיכנס ל control center ??? אודה לעוזרים :]

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  21. יש להם את הכרטיס RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI במחיר זול: 750 ש"ח. האם שווה? (או להשקיע עוד 100 ש"ח בחברה מוכרת יותר, Sapphir?)

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. הנה קצת פרטים לגבי הGPU הבא של ATI. מן הסתם שמאמרים של THE INQ צריך לקחת עם קמצוץ מלח כמו שאומרים, אבל יש פה מידע מעניין מאד, בעיקר לגבי צריכת החשמל של הכרטיסים. http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/01/ati-rv670-beat-r600

23. Started by Vatos-Locos,

איך המסך? מכל הבחינות.. יש איזה פאקים קטנים? משהו שלא מוצא חין בעיניכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. הדלפה עסיסית מתיימרת לאשר לנו הרבה פרטים אודות תתי הדגמי השונים הצפויים בדור כרטיסי המסך המלא הראשון מבית אינטל - הן בשוק הנייד והן בשוק הנייחלכתבה

25. הכרטיסים הם באותה רמה נכון ? פלוס מינוס אותה דבר רק שה RTX יותר קריר ? שווה לקנות את ה RX 7600 לחסוך קצת כסף ה 4060 יקר יותר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.