עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by riddick00,

אני מחפש כרטיס מסך למשחקים ברזולוציה 1920*1080 בתקציב 800 שקל+- אני חושבתי על 7850sapphire 1GB שאר המפרט: AMD FX x8 Eight-Core FX-8120 Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, 8GB Crosair 1600MHZ SeaSonic 520W Modular 80 מישהו יכול להמליץ על הכרטיס הזה או על אחד אחר? מישהו קנה מחו"ל ויכול להמליץ ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by amits1995,

רציתי לבדוק אם יש דרייבר חדש ושמתי לב שבאתר של NVIDIA יש GTX460 ו GTX460 SE יש לי GTX 460 פשוט של GAINWARD ההבדל הוא שלGTX460 SE יש דרייבר 263.09 בעוד שלGTX460 הרגיל יש 260.99 חיפשתי מידע בגוגל ולא מצאתי.. אפשר להוריד את הדרייבר של ה SE?[br]פורסם בתאריך: 11.12.2010 בשעה 14:16:44 נפתר: GTX460 SE הינו עוד גירסא לGTX 460כלומר יש 3 גירסאות GTX460 1GB, GTX460 768MB, GTX460 SE

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by ToyMan,

כבר כמה זמן שאני לא בטוח אם AMD וNVIDIA מתכוונות להוציא בקרוב או השנה לפחות GTX7XX או HD8XXX? ראיתי כמה כתבות באתר אבל עדיין לא בטוח בקשר לזה.. במידה ולא יצא.. אוליי יש אלטרנטיבה לזוג כרטיסי 1GB HD6870? (במחיר דומה, אמין וללא בעיות מיותרות?) פשוט הדרייברים המעצבנים, מיקרוסטאטר, והבעיות עם הCROSS FIRE נמאסו עלי.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by id3232,

אני מחפש כרטיס מסך טוב לגיימינג בתקציב של מקס' 750 שקל למפרט שברצוני לרכוש: Q8200 4G זכרון לוח אם מבוסס P45 ספק 500W יש מצב שג'נרי אבל יש לי גם HEC 450 TW TF. אני חשבתי על הכרטיס 260 GTX מכאן: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 האם הוא חזק בהרבה מה4850/770? יש הצעות שיפורים? יש סיכוי גם שאני יקנה מסך 22'' אז קחו בחשבון. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. גרסת ה-15 אינץ' של נייד הגיימינג היוקרתי מתחילה כעת בתג מחיר של 1,600 דולר - ובקרוב נגלה גם מה הוא מחירו של ה-Blade Stealth המוקטן מהדור החדש לכתבה

6. Started by asafs,

שמעתי שהכרטיס הנ"ל מרעיש מאוד.. האם זה נכון ועד כמה זה משמעותי? מדובר בגירסה של GIGABYTE או SAPPHIRE

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by doker,

כשאני נכנס לקטגוריה AA בCCC אני רואה שבגרסה האחרונה יש אפשרות של FILTER ויש שם כל מיני אפשרויות אני שואל מה ההבדלים כי אני לא באמת רואה הבדלים בהדגמה שלהם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by סולל הדרך,

הנ"ל לא עובד בXP ודורש רכישה של דרייברים לאחר רכישת הדרייברים, כאשר לוכדים וידאו (VHS) נוצר הפרש בין הקול לתמונה הכרטיס יושב על IRQ לבד הבנתי שהתופעה הנ"ל נוצרת בגלל פריימים "בעייתים" שלא נלכדים ובמקביל פריימים של קול שממשיכים להילכד. השמועה אומרת שיש תוכנות לכידה שיודעות לטפל בתופעה למישהו יש רעיון?

9. Started by shainov,

שלום לכולם.כפי שחלקכם הגדול שמע החלטתי לרכוש לפני שבוע את הHIS X1950PRO כרטיס באמת באמת מרשים בגודלו ובגודל גוף הקירור המתוכחם שלו עם צלעות קירור(בקרוב תמונות). לפני שרכשתי אותו שאלתי כמה חברי פורום וותיקים אם כדאי את גרסת ה512 ואמרו לי שלא כי יש לו חיבור 6פין מקדימה שבא ישירות מהספק וקשה להשיג ספקים עם החיבור הזה.... שתי שאלות: 1.לספק שלי ?HEC380W אין בוודאות את החיבור הנ"ל(שהוא חיבור חשמל שבא ישירות מהספק),אז קניתי מחבר (מתאם)בין 12V ל6פין של הכרטיס 2.בכל מקרה התכוונתי לשדרג לENRMAX LIBERTY 400W כי רובגם הגדול מאוד המליץ לי עליו פה ושהוא יחזיק לי את כל המערכת יפה(מתוכנן OC צנוע וחמוד) שאלתי היא האם יש לכרטיס של HIS מנורות LED כלשהם כמו לHIS הישן שלי והאם יש אפשרו…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך גיפה 6600 של גיגה בייט עשיתי פורמט למחשב התקנתי תדריור כרגיל והחיבורים נשארו אותם חיבורים לTV הבעיה שעכשיו אני רואה על המסך של הטלוזה שחור לבן ושאני מסיר תדריור אני רואה ציבעוני אז שאין לי דריור על המחשב רואים במסך TV טוב ושאני מתקין הבלאגן מתחיל ולא הצלחתי לסדר את זה בהגדרות של הדריור זה מה שהקתנתי 93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe יש פתרון !?!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  11. הבנתי שיש דרך להפוך את ה9500NP ל9700NP האם היא קיימת בכרטיסים של ATI? ד"א PCH התחליו לימכור את ה9800NP ואת ה9500NP...

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  12. ערב טוב לכלום ואני מקווה שזה קשור לפה. יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 עם חיבור DVI VGA ו-HDMI. ברשותי קיימת טלוויזיה פשוטה עם חיבור ‏COMPONENT (בננה צהובה לקבל תמונה). בכרטיס המסך שלי חיבור DVI מחבר את המסך. מצאתי באינטרנט מתאם VGA ל s.video ול RCA האם אני יחבר אותו לכרטיס המסך ביציאת ה-VGA ואז באמצעות כבל S video או כבל component לטלוויזיה אני יכול לראות את המחשב? תמונות של המתאם: תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  13. למי שפיספס איכשהו - הקניה הקבוצתית של כרטיסי המסך תיפתח רשמית עוד היום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 דגמים על הפרק: HD7850-2G GTX660 GTX660OC HD7870XT BOOST GTX660TI HD7950 BOOST בהנחות הנעות בין 10-20% מהמחירים הנמוכים ביותר בשוק כרגע - מחירים סופיים במהלך היום. יש בדיון סקר חדש שיעזור לנו במו"מ על המחיר - מי שמעוניין שיגש למלא, ומהר:

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  14. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שתומך ב-VIVO, כדי להיות מסוגל לראות טלויזיה על המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי), וכדי להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב על טלויזיה (בקיצור, שימוש גם ב-video in וגם ב-video out). השאלה היא אם יש פורמטים שונים או תצורות שונות שזה עובד בהם... אם אני קונה כרטיס מאירופה או ארה"ב, האם אני אוכל להשתמש בו פה? האם אמורה להיות תמיכה בשיטת השידור (PAL\NTSC)? וגם: מה אני אצטרך כדי לחבר את הכל? האם החיבורים נעשים מול הממירים הדיגיטליים בלבד? ואיזה סוגי כבלים? תודה!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  15. דוד שלי בא לארץ ומוכן להביא לי כרטיס מסך של בערך 150$. עכשיו בחרתי את הכרטיס הנ"ל בעזרת חבר: http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustratingReview.asp?item=N82E16814130220 המחשב שלי: Pentium 4 2600MHz 512 DDR SDRAM Motherboard Name Asus P4S800D (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, LAN) hard disc Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 111 GB, IDE השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתאים לי למחשב ? ואם כבר לא מתאים... יש המלצות? thx anyay ^.^

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. אני צריך כרטיס PVR איכותי (2GB לשעה) עם שני מקודדי MPEG-2 בחומרה שתופס חריץ PCI אחד. אני מעוניין לחבר לכרטיס PVR ממיר של כבלים (Thomson), ומכשיר וידאו במקביל. הייעוד של הכרטיס הוא הקלטה של ערוץ הטלוויזיה בו אני צופה, כולל Pause ו-Resume מהנקודה בה עצרתי, כאשר ההקלטה נמשכת ברקע (Playback על מסך הטלוויזיה). רצוי שלכרטיס PVR יהיה גם TV-Out ומפענח MPEG-2 בחומרה, אבל אפשר אולי להשתמש ב-TV-Out של ה-GeForce 6600GT. במקביל להקלטה של הערוץ בו אני צופה, אני רוצה גם להמיר קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי (MPEG-2\DVD) באמצעות חיבור מכשיר וידאו לכרטיס PVR. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. לכל חובבי החומרה הכבדה, הHD6990 כבר זמין בחנויות בארץ http://tms.co.il/product/10004 הכי זול שמצאתי. לא יודע עם כבר פתחו נושא כזה אבל זה דיי חשוב

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  18. היי, צריך את עזרתכם בבקשה אם מישהו יודע איזה מפצל HDMI רציני יכול לתת עבודה טובה. יש לי מסך LG דגם: 4K 65UH651. לפני המסך הזה היה לי מפצל ישן שהזמנתי מ-eBay (עם שנאי חשמל עצמאי) שעבד טוב ויכולתי לצפות במסך טלוויזיה ובמחשב (לצורך הקלטה - לשימושי אישי כמובן! אין לי עסק ואין לי איזה אתר הורדות או משהו - פשוט אני לפעמים מקליט במחשב דברים שלא בהכרח מעניינים אחרים וניתנים להורדה/לצפייה ברשת). מאז שקניתי את ה-LG השתמשתי במפצל הסיני הזה שהוזמן מ-eBay ולצערי אחרי יום וחצי נשרפה לי יציאת ה-HDMI במסך החדש... כמובן באו מהחברה והחליפו כרטיס ראשי וציינו שלא יחליפו שוב (ללא עלות). האם יש מפצל נורמלי, שאני יכול לסמוך עליו מבחינת מתח חשמל שלא …

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. יש הבדל באיכות התמונה בHDTV בין כרטיס מסך רגיל לבין כרטיס מסך מובנה? המסך Dell 2407WFP. מעבד כפול ליבה סטנדרטי.

20. Started by jenia11,

שלום רב.שאני מנסה לחבר מסך בחיבור דיגיטאלי מקבל הודעה שאני צריך להיות ברזולוציה 1280x 1024 ו60HZ.אלו ההגדרות שאני עובד איתם.בחיבור אנאלוגי המחשב מזהה את המסך ו דיגיטאלי לא.יכול להיות אני מפספס משהאו?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. כרטיסים גראפיים עדכניים מבית MSI, ASRock ו-XFX דולפים אל הרשת - זמן קצר לפני ההכרזה הרשמית המתבקשת לכתבה

22. Started by Satlan,

שלום ברצוני לשפר את ביצועי הכרטיס מסך שלי: gf 4 mx 420 מה ניתן לעשות כדי להגביר את פעילותו ? ללא שימוש באובר קלוק בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  23. יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה ואשמח אם תוכלו לענות 1) מה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג אותו היום? והאם יש אפשרות ל BUNDLE של 2 במטרה לבצע מערך CROSSFIRE ? 2) איזה חברה בעלת הכרטיס הטוב ביותר? (ASUS, ג'יגה בייט, ספיר וכו') 3) האם הוא זהה בחיבורים שלו מבחינת חשמל (פינים וכל זה) לכרטיס ה 4870? כלומר האם סה"כ אוכל להוציא את ה 4870 ולשים את ה 5870 בלי שום עזרה מקצועית או משהו רציני? 4) האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק? (יש לציין שאני משחק ברזולציות של 1920 על 1200 עם פילטרים על מקסימום ו32 ביט צבע, לכן הכרטיס מסך עובד הכי הרבה והכי קשה, לעומת נניח רזולציות נמוכות), מבחינת מהירות המעבד שלי עכשו עם OC ובערך על 4 ג'גה הרץ (4 ליבות וכל זה כמובן) עוד דבר, מישהו יודע מתי הכרטיס S…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by nozza,

שלום לכולם, אחרי הרבה זמן שאני מפנטז על הכרטיס, רכשתי את ה Haupauge pvr150. אני סובל מקצת קשיי הסתגלות והייתי רוצה לשאול כמה שאלות את בעלי הניסיון: 1. האם הצלחתם לקלוט שידורים דרך הטיונר? לי יש כבלים ודרך כניסת הוידאו אין לי כל בעיה, אך בחיבור הטיונר אני מצליח לקלוט את התחנות רק בתמונה בלי סאונד. 2. הבלסטר לא מתפקד אצלי. נראה לי שזו לא בעיה של קוד אלא שהוא פשוט לא משדר כלום (בדקתי את השידור שלו עם מצלמה דיגיטלית שרגישה לאינפרא אדום). כמו כן, יש שתי תוכניות לקינפוג הבלסטר ורק אחת עובדת אצלי, השניה נותנת שגיאה כשאני מנסה להריץ אותה. אולי שם הבעיה. ניתקלתם במצבים דומים? תודה על זמנכם. נועם.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by Rrafi,

איזה מאוורר הכי טוב ולא יקר יתאים לי לכרטיס מסך....?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.