כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלוםם לכולםם אני ניתי בנועה מפרט עם x1950pro256MB ב1350 שקל. ועכשיו הם אומרים שATI דחתה את הכרטיס והוא יצא רק ב 15/10 מה כדאי לי לעשות? יש כרטיס ברמה שלו אולי..? ואם זה בטוח נכון.?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד ידעתי שיש קשר בין בריאות העיינים וקצב הריענון, אך אני צריך שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד: 1. מה קצב הריענון האידיאלי? אני משתמש ב85, זה בסדר? 2. מה היתרונות של קצב ריענון נמוך ומה היתרונות של קצב ריענון גבוה? 3. הכי חשוב, מה קצב הריענון שהורס כמה שפחות את העיינים? ובכלל איך אפשר לעבוד עם המחשב הרבה ולהמנע כמה שניתן מ"דפיקת העיינים שלך"? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה. חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך, יש לו 1000 שקל ולוח PCIE. איזה כרטיס כדאי לקנות? עדיפות לחנות בראשון (SKYPC לדוגמא). תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הזה : מעבד intel i5 4570 8gb ram fsp raider 550W מסך חדש - AOC GF2460PF 144HZ freesync כרטיס מסך saphhire vapor-x r9 280x 3gb אני משחק בעיקר LEAGUE OF LEGENDS . וקצת CSGO לא יותר מידי.. הכרטיס שלי התחיל ממש להרעיש ויש המון FPS DROPS אפילו בLOL חשבתי לשדרג לכרטיס AMD שעולה 1K גג , גם חשבתי שהכרטיס תומך FREESYNC מה שהתברר כלא נכון.. אני צריך לעשות צעד כזה ? או לחסוך את הכסף . בטח שלשימושים שלי שאני לא מחשיב את עצמי GAMER אפילו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מבין שכרטיס מסך מנצל רוחב פס מסויים של PCI-E שמחברים אותו ישירות למעבד. למשל כשאני מסתכל על התכונות של כרטיס מסך 580 GTX, וכתוב שם : Bus Support PCI-E 2.0 x 16. בלוחות החדשים של ASUS עם chipset P67, לרוב קיימת קונפיגורציה הבאה: Expansion Slots: 2 x PCIe 2.0 x16 single at x16 or dual at x8/x8 mode. לפי מה שאני מבין, אם אני שם כרטיס מסך אחד אזי הוא ינצל (בפוטנציה) 16 אפיקים, אבל אם אני שם שני כרטיסים אז כל אחד ינצל רק 8. במקרה שאני רוצה יותר מכרטיס מסך אחד, האם יש סיבה בכלל לחשוש שהם לא ינצלו את כל רוחב הפס של PCI-E, או שהם בכלל לא מגיעים אפילו לניצול מלא של 8 אפיקים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, שידרגתי מכרטיס שתומך בDX10 לכרטיס שתומך בDX11. עכשיו, במשחקים כמו battlefield bad company 2 ועוד, שלא רואים אפשרות של בחירת DX בתפריט המשחק, האם המשחק מזהה את השינוי, ומשנה את ההגדרות?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
הכרטיס חדש בן יום, של GIGABYTE, הבעיות:המשחקים לא רצים חלק אפילו על איכות נמוכה, תוצאות בנצמרקים נמוכות (13,000 בAQUA3) לכל השואלים, לפני שהתקנתי את הדרייברים של הRADEON מחקתי את הדרייברים של הג'יפה שהיה לי מקודם. ועוד דבר ששמתי לב אליו ואולי הוא קשור, משום מה ה AGP אינו עובד, איך זה יכול להיות? יש למישהו מושג?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי חברה! אני יודע שזה תקציב מאד מוגבל אבל ראיתי את הכרטיס הנל במחיר שנראה מאד מצחיק... http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=870 יש לכם משהו להוסיף לי אליו שאני לא יודע? או אם יש לכם משהו יותר טוב להציע במחיר או עם חריגה קטנה! המפרט הוא מפרט 3 בצד ימין! והוא אמור לבוא במקום ה7600GT יש מצב שאני יחליף גם ספק במידה וכרטיס מומלץ למחירו!
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך ASUS HD5850 1G DDR5 השאלה שלי אם הוא טוב היום ואם הוא יכול להריץ משחקים כמו שצריך מעבד נוכחי AMD X4 965 3.4 RAM 4G חשוב לציון עוד לא שמתי אותו על המחשב מחכה לתגובות תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל הצבעים נמרחים לי ... . על המסך במשחקי ם ... בwindwos זה עוד בסדר .. אני דיי בפניקה שלא נדבר על משחקים אי אפשר להפעיל בכלל בכלל ! הכל צבע בתוך צבע כמאט ולא רואים מסך או שיש פסים כחולים לכל עובר המסך ... גם בתוכנה ati tool שמפעילים את הקוייה כל המסך מתחרפן לגמריייי ולא עשיתי אוברקלוק.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר לוג'יק (http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00037) וראיתי את החברה QUADRO. כנכנסתי לשם ראיתי רשימה של כרטיסים שלא שמעתי עליהם אף פעם, במחירים די גבוהים. אלה כרטיסים לעריכה גרפית או משהו? מה אלה?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום, עברתי ל Nvidia לאחר שנים רבות של ATI, ואני מחפש בדרייבר ללא הצלחה, אחר אפשרות לשמור על פרופילים לסידור המסכים שלי. למשל לעבור מתצוגה של מסך אחד לשני מסכים כשהמסך השני נמצא במיקום מסויים, כל זה על ידי הוטקי (hotkey) כמו שקיים ב ATI. קיים דבר כזה? :s05: כעת אני צריך כל פעם להכנס לדרייבר, לבחור את ריבוי המסכים, ולהזיז את המסך השני למיקום שלו, כשכל פעם אני לא בטוח פוגע בול במקום , קצת זז (וזה משפיע על התצוגה אח"כ) ולשמור. ולחזור על זה כשאני רוצה לבטל ולחזור למסך יחיד או לעבור למיקום אחר של המסך השני, במקום לשמור על הגדרות (Preset).... שאלה נוספת - - האם יש מדריך למשתמש המתחיל ב Nvidia או ATI עם ריכוז של תוכנות עזר שימושיות יעודיות לכל חברה כמו למשל D3DOverider…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ע"מ להוזיל את המפרט בו אני מעוניין אני שוקל איזה כרטיס לרכוש. הייעוד של המחשב הוא אינטרנט, סרטים ומעט מאוד משחקים (האתגר הגדול יהיה Myst 4 ולפי דעתי) - אני בקושי משחק. חשבתי על ATI 9600 Pro בעקבות המלצות ובעקבות קריאת הפורום אבל יוצא לי קצת יקר. שמעתי על מחיר של 690 אבל לא הצלחתי למצוא כזה. איזה כרטיס מומלץ? האם יש פתרון טוב וזול? האם GeForce יכול לספק במקרה הזה? אני מעוניין שהכרטיס יענה על הדרישות שלי ממנו אבל לא מעוניין להוציא על זה המון כסף. חשבתי על אזור ה-600, 700 שקל. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה בערך עם כרטיס GeForce FX 5600 מבית Gainward.... אתמול פתחתי את המחשב לניקוי ושמתי לב לדבר מוזר.... הכרטיס מסך שלי הוא בצבע כחול, ושונה מאיך שכל הכרטיסים האלה נראים בתמונה, והוא גם הרבה יותר קטן... שמעתם פעם על ג'יפורס 5 מבית גינוורד בצבע כחול?? האם יכול להיות דבר כזה???
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום. אבקש את עזרת הפורום לרכישת כרטיס מסך PCI-E בטווח מחירים 450-600 ש"ח עבור משחקים כגון CONDITION ZERO/ כרגע מתלבט בין 2 כרטיסים והם: Sapphire ATI RADEON X1650 512 mb DDR2 PCI-E Retail לבין Sapphire ATI RADEON HD 2400XT 256MB PCI-E נא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (P4) עם צורב DVD של NEC. כרטיס מסך: ATI RADEON 9250 128 MB + TV + DVI. רוצה בתור שלב ראשון לראות דיסק DVD קיים וחוקי ולא מצליחה!!! שומעת קול אך המסך שחור (מנסה לראות בתוכנת BSPLAYER). מה עושים? אני חדשה בעניין DVD ואשמח לקבל עזרא או הפנייה למידע מרוכז בנושא.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כידוע amd רכשה את ati. האם לדעתכם יכול לקרות מצב שבעתיד לא ייצאו דרייברים חדשים? (אני מניח שלא אבל רוצה לשמוע את דעתכם ;D). לפי מה שידוע וזכור לי, מי שקנה בזמנו את כרטיסי הvoodo האחרונים של 3DFX טיפה נדפק.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס Nvidia מסדרה 5XX החדשה. המחיר לא משנה. אם צריך להחליף ספק אני מוכן. השאלה היא האם המערכת בת ה-3+ (למעט הכ.מסך) לא תגרום לצוואר בקבוק. Intel Q6600 2.40@3.00 Gigabyte P35-ds3 4GB Ram DDR2 800mhz Corsair 520Hx Inno3d Gtx260 1680*1050 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2606 הוא כבר הגיע לארץ?? הוא לא אמור לעלות מעל 3500?? הוא אמור להיות יותר חזק מ-7800 בהרבה והוא עולה פחות איך זה?? (כולם לרוץ ליקנות!!!!!! )
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך אם זיכרונות של HYNIX במהירות 2.8NS!! עכשיו מה אני בדקתי אם RIVA TUNER ורשום שם שהביוס שלי הוא של ATI RADEON 9700 PRO SAMSUNG BIOS למה??!!
-
ה 6800GS חזק בהרבה מה-RX1600XT ותומך גם הוא ב SM3.0 ומתומכר גם כמוהו . מה לערכתכם משתלם יותר ?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הכרטיס שלי כידוע הוא עם ליבות של 6600GT ועובד במצב SLI ורציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לחבר אליו את המסך שלי וגם את המסך של הטלויזיה כי עד היום לא היה אפשר ושמעתי שבסידרה החדשה של הדריוורים שNVIDIA 8 הוציאה יש את האפשרות להשתמש בשני מסכים בו זמנית אז רציתי לשאול אם זה באמת נכון?? וכאילו אם הדרוורים כאלה של סידרה 8 תומכים בזה?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני חדש וזו הודעה ריאשונה שלי חבר שלי רוצה ליקנות מחשב והוא שאל אותי לגבי המיפרט הוא לא גימר רציני ויש תקציב 2000-2500 מקסימום אני ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6403 זה כמו ביצועם רגילים או שיש בעיות ומה אומר הOC קירור ? או שעדיף 9600 תודה לעוזרים פשוט אחלה פורום
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-